23
feb
Seneste opdatering: 23/2-23 kl. 1357
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalist Carl Henrik Rorbeck dokumenterede i maj 2021, at Tjekdet.dk står for Facebooks omfattende censur i Danmark som ‘tredjepartsfaktatjekker.’ De modtager penge for hver historie, de ‘tjekker.’ Portalen har modtaget 4.3 millioner fra Kulturministeriet til “bekæmpelse af misinformation og fake news” og 3.0 mio. fra Folketingets Finansudvalg. Staten financierer altså censur. Om censur siger Grundlovens paragraf 77 som bekendt dette. (Specifikt om Facebooks censur fra minut 22:05.) Steen/Snaphanen.

Af Lars Hedegaard

Censur resulterer i, at stadigt færre tror på, hvad der bringes i de tilladte medier

Gårsdagens Facebook-opslag (fra den 26. august 2022) om den unævnelige ideologi, som magthaverne fra Washington, til Bruxelles, Davos og København vil have os til at elske, vakte en del interesse. Der var mange kommentarer og delinger, og derefter blev opslaget fjernet med henvisning til, at der var tale om hadetale, og jeg fik 24 timers karantæne.

Det er således ikke bare mig, der er blevet censureret, men også de mange, der ville diskutere. Hvis politikerne ville gøre noget ved meningscensuren, ville de kunne. Men den kommer dem godt tilpas, og derfor har de valgt at uddelegere den til bl.a. Facebook, så de selv kan stå med rene hænder.

Jeg har overvejet helt at opgive Facebook, men det ville være en tung beslutning, idet jeg i mange år ikke har kunnet få noget optaget i en avis, selv om jeg engang var chefredaktør for en af dem. Desuden ville det indebære et farvel til mine 8.498 venner og følgere. Måske ikke noget særligt, men trods alt en del.

Jeg har derfor besluttet at prøve noget andet. Hvis jeg skriver noget, som jeg fornemmer kommer profeten eller hans danske klakører og hjælpere på tværs, eller noget andet farligt, vil jeg publicere det andre steder og nøjes med at henvise til det fra Facebook, indtil det også bliver forbudt.

Uanset hvad, og uanset om jeg en dag bliver helt fjernet fra Facebook, vil man kunne læse mine bidrag på document.dk og som regel på snaphanen.dk. Der vil man også kunne læse det opslag, som Facebook forbød.

Det er for resten tankevækkende, at magthaverne med deres censur netop har bekræftet indholdet af det opslag, som de ville undertrykke. Men sådan er det jo i totalitære regimer: Hvis man vil vide, hvem der har magten, skal man bemærke, hvem man ikke må kritisere. Om det er i Kina, Rusland eller Danmark, forvises afvigende meninger og ubelejlige oplysninger i stigende grad fra den åbne debat og tvinges til at gå under jorden. Resultatet bliver, at stadigt færre tror på, hvad der bringes i de tilladte medier.

Det går godt en vis tid, indtil det pludselig ikke går så godt.

*********
Foreningen TJEKDET – National portal for bekæmpelse af fake news

Tjekdet.dk har netop en længere udskamningsartikel om NB’s Henriette Ergemann: Med Henriette Ergemann viste konspirationsmiljøet sit ansigt i toppen af dansk politik. Men hvorfor skete det netop nu?

De har selvsagt talrige historier, der skal camouflere vaccineskandalen for politikerne.

Man kan læse om Tjekdet.dk’s ejerforhold, bestyrelse og ‘vision og mission’ her.

(Steen)

Her er den censurerede klumme:

Danske medier har Trump på hjernen

Af Lars Hedegaard

De danske medier er ude af stand til at fortælle om amerikansk politik uden at lyve og fordreje, og det er rigtig grimt at lyve, som Pippi Langstrømpes ven Annika bemærkede. Således har TV2 netop offentliggjort et Ritzau-telegram med overskriften ”Selverklæret antiwoke-ideolog tager kampen op mod Trump”.

Der er tale om den succesrige forretningsmand og forfatter Vivek Ramaswamy, som ganske rigtigt netop har bekendtgjort, at han stiller op som republikansk præsidentkandidat. Det skete under et interview på Fox News, hvorunder han ikke omtalte Donald Trump med et ord. Derimod anførte han adskillige grunde til, at han kandiderer: Han vil bl.a. gøre op med ”affirmative action”, det system, der giver særbegunstigelser til udvalgte minoriteter, og han vil tilbage til et system, hvor mennesker belønnes for personlige kvalifikationer og indsats – og ikke for at tilhøre en bestemt gruppe. Ramaswamy går også til kamp mod klima-ideologien, som han betegner som en ”sekulær religion”.

Han vender sig mod woke-ideologien og vil forsvare ytringsfriheden. Der skal også gøres op med formålsløse krige. USA skal i stedet koncentrere alle kræfter på at befri sig fra den økonomiske afhængighed af Kina. Ramaswamy vil også indsætte det amerikanske militær ind mod de mexicanske narkokarteller og sikre USA’s grænser. Først og fremmest vil han styrke bevidstheden om, hvad det vil sige at være amerikaner. Det skal være ”Amerika først” hele vejen, og det indebærer, at man skal imødegå det statslige bureaukratis bestræbelser på at kontrollere borgerne.

Altså et temmeligt omfattende politisk program, som TV2 og Ritzau sammenfatter med den konstatering, at han vil tage kampen op mod Trump. Sådan kunne man også beskrive dansk politik: Politikere med et andet program end Mette Frederiksen, tager kampen op mod Mette Frederiksen. Det er nemt at være journalist i dag.

Ritzau og TV2 anser tydeligvis Ramaswamy for at være en skummel og farlig person – det er enhver republikaner, der nægter rette ind efter ordrer fra det stadigt mere rabiate demokratiske parti. De to danske medier kan derfor også citere venstrefløjsorganet Politico for, at han er “selverklæret intellektuel godfather i antiwoke-bevægelsen”. Vi husker Godfather fra filmen, og han var ikke sød.

Og for yderligere at understrege, hvor modbydelig Vivek Ramaswamy er, giver Ritzau/TV2 denne definition af woke: ”Udtrykket “at være woke” kan oversættes til det danske ord “vågen” og betyder som regel en øget opmærksomhed på social og racemæssig uretfærdighed.” Hvis man er anti-woke, er man således per definition modstander af social og racemæssig retfærdighed.

Bortset fra det betyder woke ikke vågen. Det hedder på engelsk awake. Woke er gadeslang og står nu for den såkaldte cancel-kultur, som bl.a. går ud på at benægte de biologiske skel mellem mænd og kvinder, indoktrinere børn til at få foretaget medicinsk og kirurgisk kønsskifte, anbringe mandlige voldsforbrydere i kvindefængsler, opdrage skolebørn til at hade USA og opdele dem i grupper efter race, som skal sættes op mod hinanden. Desuden skal man omskrive gamle bøger, så vi forskånes for fornærmende og farlige udtryk – som Orwell beskrev det.

Men det bliver alt for kompliceret for danske journalister. Så hellere holde sig til den gennemprøvede recept: Biden god. Trump ond. På den måde bliver det også meget nemmere for den travle dansker at følge med i amerikansk politik.

Entrepreneur Vivek Ramaswamy: I Am Running for President of the United States (VIDEO)

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Danmark er så pilråddent

Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Det pilrådne møder man mange steder i politik og i “systemet”. Sundheds-politikken er pilrådden. Familie- og skilsmisse-politikken er pilrådden. Klima-politikken er pilrådden. Rets-systemet behandler mordere med fløjlshandsker hvis de er indvandrere. Det system der officielt er folkeoplysende: DR, TV2, aviserne, har FT med store statstilskud forvandlet til et løgnagtigt propaganda-apparat. At de gamle partier lader kulturministeriet og finansudvalget give tilskud til censur er i strid med grundloven. Selve demokratiet er under systematisk nedbrydning. Et kafkask rædsels-samfund synes under opbygning. Men hvordan kan det være anderledes når den typiske dansker er en sløv, træg, naiv, uvidende og historieløs borger og vælger… Read more »

Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
1 year ago

Videoen “Løgne bag nedlukning” er da ret sensationel! Den synes at afsløre at nedlukningerne ikke var for at beskytte danskerne, men for at få ram på dem. Altså at der var en hæslig og skjult dagsorden. Det er da foruroligende, ildevarslende og virkelig uhyggeligt, hvis vi har et politisk magtapparat som ligefrem går efter at gøre os allesammen syge. Det kan da næsten ikke blive værre. Men når man ser på hvad der foregår af vanvid i Canada, Australien, Sverige og USA mv., kan man jo efterhånden ikke udelukke noget. Selv 100% galskab og ondskab synes af visse kliker at… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

“Something is rotten in the state of Denmark” er et engelsk citat fra skuespillet Hamlet af William Shakespeare.
Nu til dags er rotten blevet udskiftet med minken, af selveste “Hendes Skindhellighed, Dronning Mette ‘den forhåbentlig sidste’, af EU-provinsen region Nordmark.

Den rigtige mavefornemmelse.
Den rigtige mavefornemmelse.
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Korrekt. Her lugter pilråddent.Min mavefornemmelse siger mig, at noget er rivende galt her i riget.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Svar til flere herunder: Har vi ikke en aktion om at få en advokat til at henvende sig til ombudsmanden, eller lægge direkte sag an mod staten i disse klare overtrædelser af paragraf 77 her?

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Hvem er det, der betaler for menings- og mediecensuren i Danmark?
Bare rolig: MetteBarbara har styr på det på dine vegne.
Barbara står jo for informationssikkerheden i Statsministeriet. 😂

Dragen
Dragen
1 year ago

Med Tjekdet.dk får vi sandheden ,- den fulde og hele sandhed – , “the Pravda-way”.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Vi har for længst vænnet os til, at Danmark er blevet et meningsdiktatur, ligesom resten af Vesten. Alt er styret af MSM og det Hvide Hus, også de fleste danske medier. Vi hører og læser næsten kun løgn, Fake News og beskidt propaganda fra anonyme magthaveres side. Kun én mening tillades indenfor hvert område i offentlig diskurs. 1) USA er verdens frelser, som kommer og stopper sin syge opfattelse af Frihed & Demokrati op i den bagdel. 2) Alle USA’s konkurrenter om verdensdominans er onde, autokratiske USAfober. 3) Islam er Fredens, Kærlighedens og Demokratiets vugge. 4) Mette Mink har ikke… Read more »

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Relativt få år efter DDRs fald tillader et flertal af danske borgere at der bygges en digitaliseret udgave af det samme op i vort land. Alle mails skal scannes, for børnenes skyld, dampmaskiner og brevåbning i kælderen ved siden af posthuset er ikke længere nødvendigt. Borgerne kan ikke tilgå russiske medier på nettet, da de ikke har godt af at høre den anden side. Ministeriet for sandhed og lykke beskytter og hjælper borgerne. Borgerne er glade og ønsker størrer beskyttelse og regulering. Og hvordan kan jeg fremturer med sådan en påstand? Det kan jeg blandt andet med henvisning til meningsmålinger,… Read more »

Last edited 1 year ago by Danmark, landet for de rigtigt tunge
Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
1 year ago

Mange meningsmålinger er manipulerede. Den der bestiller og betaler, får den måling han eller hun ønsker. Det er set så tit. Hvis spørgsmålene ikke er ledende, men oplyser om mulige konsekvenser, kan man få helt andre svar. Hvis private i en opinions-undersøgelse som medtog “vaccinernes” påviste uhyggelige bivirkninger, ville man sikkert få en undersøgelse der viste at 90-95% af danskerne er stærke modstandere af tvangs-vaccinering. Folk er ofte naive, men helt idioter er danskerne trods alt ikke. Er enig med det tunge land, men mener blot at man burde sørge for en undersøgelse hvor folk inden de spørges, gøres bekendt… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Tilføjelse, mundbind hvad gavn har de egentligt gjort?
Jeg mener at vide, at når man bærer dem i timevis, så danner der sig kondensvand inde i dem, som vi ustandseligt indånder hvorved lungerne efterhånden fyldes med væske, som jeg tror kan være farligt i sidste ende.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jeg spekulerer på, hvem der egentligt styrede hele cirkusset omkring corona virakken.
Mette Frederiksen, eller de professorer som hun “havde udvalgt”.
Var det nødvendigt med så hårde restriktioner?. Jeg er efterhånden kommet i tvivl.

Realisten
Realisten
1 year ago

Vivek Ramaswamy vil ikke gøre op med de 1-2 mio. indvandrere der hvert år kommer til USA. Ergo bør han ikke støttes..

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x