27
feb
Seneste opdatering: 28/2-23 kl. 1126
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Langt om længe kan det amerikanske Department of Energy fortælle, at covid efter alt at dømme blev produceret i et laboratorium i Wuhan. Adskillige videnskabsmænd har hele tiden påpeget, at den særlige virus ganske enkelt ikke kan være opstået i naturen. De blev hængt ud som afsindige ”konspirationsteoretikere” og fjernet fra de sociale medier som Twitter og Facebook, der troligt har udbredt regeringernes påstande.

Skal vi nu regne med, at de tidligere officielle sandsigere beder om forladelse for deres landsskadelige handlinger og lover aldrig igen at undertrykke oplysninger, der strider mod den herskende klasses foretrukne ”narrativ”? Selvfølgelig ikke.

Hvornår står Mette Frederiksen frem og indrømmer grådkvalt, at vaccinationerne og mundbindene hverken forhindrede, at folk blev smittet eller smittede andre? Men at de derimod gav mange livsvarige skader. At det hele med andre ord var et dårligt skuespil opført af en bondefanger.

Svaret er aldrig! I stedet er EU og Verdenssundhedsorganisationen beskæftiget med den næste ”pandemi”, som de kan bruge til yderligere at beskære frihedsrettighederne. Og sikre at herskerne aldrig kan væltes.
Velkommen til Frederiksen-land.

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Det er interessant at læse de gamle artikler fra maj 2020 hvor Trump latterliggøres for at udtale hvor corona udsprang fra. Dette sammenholdt med artikler fra gd hvor det konkluderes at Trump havde ret. Dvs. Trump nævnes ikke. Ufatteligt at disse “eksperter” og “journalister” kan fortsætte.

Vi lever i sindssyge tider, tilstande som i DDR

Last edited 1 year ago by Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Ja det var jo en test. Den næste pandemi, efter sigende i 2024, bliver meget mere farlig og det betyder at alle demokratiske rettigheder kan suspenderes på ubestemt tid. Jeg har læst at det bliver en sygdom ala ebola, som jo er potent i forhold til covid 19, der ikke var en sygdom men blot en markør, så systemet kunne afprøves med testcentre, nedlukninger, mundbind, vacciner osv. samt hvordan befolkningerne kunne styres og manipuleres via medierne.

Da testen forløb godt er man nu ved at klargøre den virkelige pandemi.

Vi har noget at se frem til.

Poul
Poul
1 year ago

“Vi har noget at se frem til.” På det tidspunkt er der ihvertfald en del politikere i USA der har noget at se frem til, jeg tror ikke den går igen efter alt hvad folk ved derovre nu. FOX har indslag om den rapport hele tiden i dag, feks denne hvor de viser et par af løgnemediernes tidligere indslag om “trump’s vanvittige konspirationsteori om at det kommer fra et laboratorie i kina”: https://youtu.be/z0Rle7F6Q0k Bemærk den sjove detalje at youtube stadig sætter en “fakta” boks under videoer som indeholder “fake news” om covid, selv når det er en rapport fra regeringen… Read more »

Galehus, feltlazaret, killing fields the new way
Galehus, feltlazaret, killing fields the new way
1 year ago
Reply to  Poul

Nu er vi nogle få procent af danskerne som véd at “pandemien” og “vaccinerne” var svindel-numre som skulle skaffe Pfizer og Moderna milliard-indtægter og magtsyge politikere mere magt. Og vi véd at den næste svindel- “pandemi” er på vej og nok kommer i “udbrud” i 2024 eller -25. Vi er også klar over at der kan blive tale om tvangs-“vaccinering” med nye “vacciner” som er lige så giftige. Og vi véd nu at man hverken kan stole på medierne, myndighederne eller politikerne. Vi risikerer at få samme slags vanvittige og uhyggelige tilstande som i Australien og Canada. Alle danskere, børn… Read more »

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago

Ift grundlovens paragraf om nødværge må man forsvare sig med den nødvendige magt mod overfald, dvs kniv mod kniv, næver mod næver osv.

En tvangsvaccine kan slå dig ihjel, så man har dermed ret til at forsvare sig med dødelig magt.

Hvis man forsøger at tvangsvaccinere mig eller mine nærmeste, så vil man møde den samme modstand som hvis man forsøger at slå mine nærmeste eller jeg ihjel med ethvert andet våben.

Og det kan godt være jeg ikke vinder alle kampene, men jeg taber hvertfald ikke de første.

DK:Galehus, feltlazaret, killing field the new way
DK:Galehus, feltlazaret, killing field the new way
1 year ago
Reply to  Poul

PS: Der bør som minimum uddeles løbesedler i de større
byer, på gågader, til postkasser, til bilers vinduesviskere.
Evt. blot med henvisning til at læse Snaphanen og Hodja,
for at få livsvigtige oplysninger om politiske tvangsordninger
der kan være på vej.

E. Frederiksen
E. Frederiksen
1 year ago

UHA

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

5G blev introduceret samtidig med Covid i Wuhan i 2019

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/

H.K.
H.K.
1 year ago

Den Wuhan-historie er gammel og ligeså meget fup, som fortællingen om flagermusen-viruset. Den er plantet af den kontrollerede opposition for, på en bagvendt måde, at retfærdiggøre de farlige indsprøjtninger, som “de” kalder “vacciner.” Fup-historien får lige runde mere, nu, hvor nettet strammes mere og mere om forbryderne. Der er ikke noget nyt “coronavirus”, ingen “pandemi”, ingen “gain-of-function”-vira. Det kan ikke lade sig gøre. “COVID-19” og “varianterne, var og er psykologiske operationer, manipulation, skræmmepropaganda, hjernevask 24/7, som førte til, at folk lod sig indsprøjte med de biologiske våben, hvis indhold blev fremstillet første gang for årtier siden. – For da havde… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x