28
feb
Seneste opdatering: 1/3-23 kl. 1420
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Misinformation er alt det, der skader medicinalindustrien”

Dr. Hoffe er læge i den canadiske provins, og han var formentlig den første læge i verden, der advarede mod vaccinerne offentligt, da hans patienter begyndte at dø og få neurologiske sygdomme. Heriblandt ‘elektriske chock’, som danske systemjournalister var sendt i byen for at gøre grin med i forbindelse med Henriette Ernemann. Min canadiske ven Vlad interviewer:

Gotta say, Dr. Hoffe was the first and certainly at the time, the most courageous doctor when he noticed that the various gene-therapy shots where harming and even killing a lot of people. He is also the doctor that discovered that using the D-Dimer test could help determine if, and how much damage the various injections do to people. Those suffering with myocarditis from the shots now routinely get the tests done. Dr. Hoffe paid a huge price for his service to humanity. Please do watch if you want the whole story on his experience with his patients, the government and the gene-therapy.


Den kinesiske død

Af Lars Hedegaard

I marts 2020 kunne den kinesiske virolog Dr. Li Meng Yan, der kender til forholdene i det meget omtalte laboratorium i Wuhan, fortælle, at covid-virussen er kunstigt produceret, og at de kinesiske myndigheder bevidst slap den fri – i den hensigt at skade Vesten.

Dr. Li har netop gentaget sine anklager i et interview med Tucker Carlson på Fox News, som stort set er den eneste større nyhedskanal, der overhovedet har interesseret sig for sagen. Ellers har hele den amerikanske mainstream-presse stædigt fastholdt, at alle beskyldninger mod de kinesiske kommunister var udtryk for fremmedhad og racisme. Joe Biden har fremsat samme påstand, men han og hans familie har jo også modtaget store beløb fra magthaverne i Beijing.

Alt tyder på, at vi endnu har til gode at opleve de værste konsekvenser af den kinesiske virus og af vaccinerne.

Dr. James Thorp, der forsker i kvindesygdomme, fortæller Fox News, at han er på trapperne med en forskningsrapport, som viser, at anti-covid vaccinerne har medført alarmerende stigninger i antallet af menstruationskomplikationer (en 1200-fold vækst), i antallet af aborter (57 fold) og i antallet af dødfødte (38 fold). Dr. Thorp og hans kolleger fandt derudover 15 andre komplikationer i forbindelse med graviditet, og problemet er verdensomfattende.

Det er dog ikke noget, der interesserer den danske regering, der har fuldt op at gøre med at afskaffe Store Bededag, eller EU, som vil have os til at spise insekter. Og fra hyggeklubben på Christiansborg behøver de ikke at frygte noget.

5 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Alt er for døve øren. Lad bare dansken hoppe ud over Møns Klint, de fleste er hjernedøde i forvejen.

morten hansen
morten hansen
1 year ago

præcis hvorfor gi en skid for alle de lorte danskere der alligevel ikke er danskere mere men små globalist ludere,,

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Jep. Et glimrende eksempel er NFL og de dertil knyttede TV-kanaler. De har en del Pfizer-reklamer. Sikkert også derfor at Damar Hamlin kategorisk nægtede at udtale sig om sit eget hjertetilfælde (!). Utroligt hvor meget skade penge (og formentlig lidt afpresning) kan få folk til at udøve mod både sig selv og andre.

Poul
Poul
1 year ago

Under corona kunne man også se mange nyhedsudsendelser på bla CNN blive præsenteret med et stort “brought to you by pfizer” skilt, hvorefter værten talte helt “objektivt” om hvor sikre vaccinerne var.. Youtube har en del klip af det.

Det er sindssygt hvor let det er at manipulere med folk, og det gør de så. Det skal dog tilføjes at CNN har mistet et gigantisk antal seere siden, så lidt er folk da begyndt at tænke selv.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Poul

Lige netop, Poul. Og med alle de penge, de har tjent på dødssprøjterne så kommer Pfizers indflydelse nu til at blive endnu mere udtalt. Jeg må så sige at hvis jeg var Damar Hamlin (eller Christian Eriksen, for den sags skyld!) så ville jeg have det ufatteligt dårligt med mig selv over ikke at kunne tale frit om hvad der var årsagen til mit hjerteanfald! Især hvis jeg vidste at det ikke skyldtes “vaccinen”. For den øvrige befolkning har brug for at vide hvor stort det her problem er, så vi kan stoppe katastrofen. Men som det er nu, så… Read more »

DK: Galehus, feltlazaret, propaganda og ondskab
DK: Galehus, feltlazaret, propaganda og ondskab
1 year ago

DRs woke globalist-ludere og mandehadende feminister
har lige haft en udsendelse på P1 hvor de “orienterede”
alle lytterne om at Tucker Carlson var en løgner der
udspredte fake news om kineser-influenzaen, om de
dejlige “vacciner” og om det ærlige og retfærdige valg
af den superdygtige Biden, der har løftet demokratiet,
velfærden og sikkerheden i USA til svimlende højder.
Hvor er det dog heldigt at vi har DR, ellers var vi da
sunket ned i mørk og dyb uvidenhed.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Covid fra et Wuhan Laboratorium og efterfølgende covidvaccine er en og samme proces de samme som står bag begge dele den genmanipulerede covidvaccine ligesom fremstilling af covid, igen de samme som allerede lover os ny virus nye lockdowns nye “vacciner” er på vej, for at degenererer, mindske evnen at føde børn, for at dræbe og så mange som muligt, med henvisning til et mindre CO2, men selv om 100% af jordens befolkning bliver dræbt af covidvaccinen, tvivlsomt vi når en mindskning i CO2 på bare 1%, for CO2 har jordens befolkning så godt som ingen påvirkning på. Uanset medicinalindustriens succes med… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Nordjyske er efterhånden det eneste danske medier, der flere gange har tilladt en kritisk tilgang til vanviddet:

https://nordjyske.dk/nyheder/nordjylland/er-regeringen-ved-at-pantsaette-friheden/4137791

ino
ino
1 year ago
Reply to  steen

En af forfatterne, Claus Hancke, er kendt som formand for Vitalrådet, der alt for sjældent opdaterer deres hjemmeside: https://www.vitalraadet.dk/da/.
Vitalrådet forsøgte i øvrigt at interessere Sundhedsstyrelsen i foråret 2020 for forebyggelse af Covid-19 ved rigtigt vitaminindtag, især af vitamin D. Det vakte ikke Sundhedsstyrelsens interesse dengang.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg er nærmest chokeret. Et statsstøttet medie, der tillader en ikke-statsgodkendt vaccinehistorie! Mon ikke Nordjyske tvinges til at tage afstand fra historien snarest muligt og undskylde til offentligheden for denne “farlige misinformation” om de “glimrende, sikre og effektive” covid-19 vacciner? Det er mit gæt, her hvor vi nærmer os tiden for næste bagholdsangreb mod verdensborgerne, i form af WHOs nye aftale med sig selv om obligatorisk tvangsindsprøjtning af Pfizers og andres covid-19 substanser i borgerne i WHO-medlemslandene, hvorefter borgerne skal tvinges til at lade sig indsprøjte med disse substanser, under trussel om udelukkelse fra samfundet og et fremtidigt liv i… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Nordjysk…..det har jeg også opdaget . Lokalaviserne , havde i mange år en lignende rolle på indvandrer-vold . At de skrev historierne , og iøvrigt fulgte op på dem mht. Domsfældelse osv.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Da jeg var knægt, sagde min far i spøg, at når glarmesteren ikke havde nok at lave rendte hans sønner rundt og smadrede vinduer i byen.

De var dog ikke teamet op med bedemændene, som jo må være tilfældet denne gang.

Lennie
Lennie
1 year ago

Tror ikke en skid på hende, og hun var da på cnn for over 2 år siden, og det gør det jo ikke bedre. Faktum er, husk det lige, at USA er nogle svin, og at de havde ‘vaccinerne’ og diverse patenter klar længe inden ‘udbruddet’. De holdt en øvelse i NYC ca 2-3 mdr tidligere, altså i efteråret 2019. Men de samarbejder vel m Kina om det her, for et biovåben lab eller en militærbase i north Carolina havde tæt samarbejde m wuhan laboratoriet, men i 2014 trak usa sig ud af det, officielt, fordi man anså det for… Read more »

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
1 year ago

Ved vi i virkeligheden, hvor sløve folk er? På Global Research skriver de på engelsk – og viser videoer – om kæmpe demonstrationer i flere store europæiske byer. Det er særdeles svært at vide, hvor bedøvede danskerne er pga. DR mfl., for en del går på nettet og skaffer sig viden. Et kæmpe folkeligt raseri skal der til, men opstår det ude i Europa (Tyskland, Italien som de første) – og der bæres flittigt ved til bålet – mon så ikke danskerne hopper på uden at spørge Mette og Pinden først?. Fortæl mig ikke, at Mette er så populær, men… Read more »

Mads kering
Mads kering
1 year ago

Det husker jeg lige så tydeligt!

Msm dyssede det lynhurtigt ned, og så hed det sig at det var en kommunist af en kineser, der havde forgrebet sig seksuelt på en flagermus i alt offentlighed, på et kinesisk madmarked med alt fra katte, hunde…

Lidt ligesom da jeg var barn i firserne, og hørte at aids kom fra, at en neger havde forgrebet sig seksult på en abe ude i junglen.

Mon aids også er en kineservirus som fugleinfluenza og andet lort?

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x