7
mar
Seneste opdatering: 8/3-23 kl. 2206
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det konservatives parlamentsmedlem Andre Bridgen sagde i modsĂŠtning til alle de andre feje levebrĂždspolitikere sandheden om vaccinerne, og straks var pressens prostituerede over ham. Det er det, de fĂ„r deres penge for. Han har ikke fortrudt, og han er overbevist om, at sandheden vil vinde, og at alle de der har svigtet – og det er jo de fleste – vil blive eksponeret og draget til ansvar.

British parliament member and insider tells all today — how he spoke up against mandates, lockdowns, mask science and experimental therapies and the response that ensued. He opposed the ‘Plan B’ set of COVID regulations that the government planned to implement on the public. Hear as he exposes the hypocrisy that has taken place within these governmental bodies, calling it “a pure pantomime.” Rishi Sunak leads condemnation of Tory MP who claimed Covid vaccine was ‘the biggest crime against humanity since the Holocaust’: Andrew Bridgen is suspended by party

Pfizer Killed My Son

Af og til mÄ man lÞfte blikket fra statistikkerne, den gustne politik og de videnskabelige kendsgerninger, og se de enkelte skÊbner. Der er ufattelig mange af dem.

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

For 117. gang i menneskehedens historie, stÄr vi med den forstemmende konklusion, at det ikke bare er en minoritet, men en meget lille minoritet, der er ubestikkelig eller som ikke er villig til at forrÄde sin moralske bÞrnelÊrdom.

Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja, det er ret deprimerende at de fleste gĂ„r sovende gennem livet nĂ„r det drejer sig om politik. Det giver politikere magt til at skalte og valte med millioner af mennesker. Mange har betalt en hĂžj pris for ikke at fĂžlge med i hvad der foregĂ„r i samfundet. For fĂžlger en befolkning ikke med, kan den ikke bremse den slags magthavere som giver fanden i alt med ordentlighed, ĂŠrlighed, fornuft og hensyntagen. NĂ„r man ikke fĂžlger med, husker man pĂ„ valgdagen ikke dem som allerede har snydt og bedraget en mange gange. Resultatet er at uduelige, psyko- patiske, lĂžgnagtige og… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og nu begynder sandheden at dukke op om det markant stigende sygefravĂŠr, vi nok er en del, der har observeret. Her fra Tyskland. FĂžrst blev vi alle truet med konsekvenserne af ikke at lade os injicere, og overhĂŠldt med skyld – eller forsĂžg pĂ„ det – fordi, det var vores skyld, nĂ„r smitten blev ved at florere. Jeg fik fortalt, at Ruderdal Kommune skrev ud til de ansatte, at alle, der ikke blev injiceret, ville blive fyret. Jeg hĂ„ber godt nok, der er nogle imellem med rĂžv nok i bukserne til at sagsĂžge de ansvarlige for den beslutning i den… Read more »

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Er der i Ăžvrigt nogen, som har hĂžrt nyt fra/om EllebĂŠllemann? Rygterne gĂ„r stadig pĂ„ at han skulle vĂŠre i “kuk kuk-land”.

Da vi betaler lÞnnen skal vi jo ogsÄ have status.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og hvor er jeg lykkelig for, jeg ikke spildte grafit pÄ det teaterparti. Stram Kurs eller intet:

https://piopio.dk/direkte-gak-gak-boje-laegger-afstand-til-konspirationsteoretikere-efter-eks-naestformands-afgang

Margrethe
Margrethe
1 year ago

I Ăžvrigt har alt og alle muligheden for at gĂžre sig bekendt med, hvor mange millioner Bill Gates har bestukket Statens Seruminstitut med gennem Ă„rene. Bare scroll ned og se, hvor mange gange SSI optrĂŠder gennem Ă„rene:

https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants?page=3&q=Denmark&yearAwardedStart=2005#committed_grants

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Jeg bliver bekrĂŠftet, i min nuvĂŠrende levevis er korrekt. DĂ©t er den sĂ„ fordi ingen af de folkevalgte har reelle hensigter om at arbejde for fĂŠllesskabet – eller “bare” deres egne vĂŠlgere. Et eksempel er Jacob Ellemann Jensen (JEJ)… I stedet for han siger, vĂŠlgerne vidste hvem Mette Frederiksen var, og alligevel har de valgt hende, sĂ„ nu mĂ„ vĂŠlgerne selv se, hvad der sker de nĂŠste 4 Ă„r. SĂ„ har JEJ valg at prostituerer sig – Ă„h jo, han er luder – nu med ministerpost. Prostitueret fordi han med sine nuvĂŠrende handlinger, er nĂžd til at stĂžtte Mette Frederiksens… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Alle moderne politikere er per definition prostituerede. Den sidste rigtige dansker i Folketinget var SĂžren Krarup.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Vi laver lige en hurtig sammenligning mellem, engelske og danske politikere, der gÞr sig bemÊrket: Andrew Bridgen, gÞr sig bemÊrket med ovenstÄende, En dansk stjernepolitiker, Jakob Elleman, har nu sendt sin mor i medierne for at skÊlde os ud, fordi vi har overdynget ham med skÊldsord pÄ de sociale medier. Derfor er det vores skyld, han nu har fÄet et sammenbrud. Putin kom og besÊt os, nu!

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er ellers billigt sluppet, i mange lande hĂŠnger man landsforrĂŠdere.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x