2
apr
Seneste opdatering: 2/4-23 kl. 2103
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

300.000 døde, 1.36 mio handikappede og 26.6 mio skadede

In the U.S., COVID-19 vaccines injured 26.6 million people, disabled 1.36 million people, caused more than 300,000 excess deaths and cost the economy an estimated $147 billion in damage — in 2022 alone — according to a new analysis by Humanity Projects, a wing of Portugal-based research firm Phinance Technologies.

Robert Kennedy jr.s The Defender har en meget grundig gennemgang. Ed Dowd siger, at hans skøn er meget konservative og forsigtige. De gælder for 2022 alene i USA. For Vesten som helhed er det omkring det dobbelte. Se The Vaccine Damage Project.

Vil der nogensinde komme en Nürenberg II, som mange fabulerer om? En kommentator på The Defender skriver: “There will be no Nuremberg 2.0 I’m afraid. This was a global operation coordinated by governments, corporations and media. Justice won’t be served in any court.”

Det tror jeg desværre heller ikke, selvom det vil blive stadig mere vanskeligt at bortforklare de døde og de skadede, der vil dukke op det næste årti, når de senere følger viser sig.  Hvilken domstol vil instistere på retfærdighed over for disse? Vi ser allerede retsvæsnets tilstand i Vesten nu.

Altid løgnen

De fleste af de spørgsmål, vi tumler med, kunne nemt i et ægte demokrati have været løst ved en ærlig, offentlig samtale, men på alle områder, har statsmagten, politikerne og EU valgt løgnen. Ingen har villet investere den smule ærlighed i befolkningen, det havde krævet, og det er ligegyldigt om det drejer sig om vaccinerne, klimaet, Ukraine, Nordstream eller indvandringen, der har været en stor løgn fra begyndelsen, altid den nemme vej ud: Løgnen. Derfor vil samfundstrykket bare øge, og resultatet al denne død bliver vold. Og derefter mere død.

Man kan forestille sig, hvad det vil betyde for det fremtidige samfundsklima i Vesten, som allerede i dag er inficeret af løgn på alle områder. Det bliver moralsk ødelæggende og opløsende, og det vil udradere store dele af den tillid, vore samfund hidtil har hvilet på. Det bliver totalitært og politistatsagtigt at leve i det nye Vesten, som også  bliver et fattigere Vesten hvis ikke kvaliteten af dets ledere forhøjes væsentligt.

Modellen bliver USA, der er ved at blive til for øjeblikket.

Gå ikke glip af Ed Dowd hos Tucker Sudden Death Epidemic

Bedemand John O ‘Looney på Mark Steyn Show

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Demokratiet bliver snart afløst af statsterror
Demokratiet bliver snart afløst af statsterror
1 year ago

Det ser unægtelig dystert og næsten håbløst ud. For det bliver svært at vække de sovende masser, som tror at de véd en masse om verden når de har set tv. Og som tror at bare man skifter lidt mellem S, SF, V, K og M eller R og EL etc., så går det nok altsammen. Der er fuldt drøn på folkeudskiftningen, og folkemordstinget er også i gang med at spare sundheds-væsnet ned til det ringeste niveau i 50 år. Men nærmest ingen protesterer. En så sløv og passiv befolkning beder jo nærmest om at blive udryddet. Her kunne man… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x