6
apr
Seneste opdatering: 6/4-23 kl. 2244
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og ‘discontinued’ i UK. WHO fremturer: “Den er sikker og effektiv for alle over 18”

Hør også Triggernometry interviewet med John Campbell. –  Der trækkes ganske langomt i land over hele Vesten, men ingen adresserer den vedvarende overdødelighed inden for Eurostats område. Det kan kun skyldes, at ingen kan fantasere en grund frem, der ligger inden for det nogenlunde troværdige. Heller ikke Sundhedsstyrelsen, der 15 marts forsigtigt påstår at  “Vaccinerne beskytter godt, især mod alvorlig sygdom, men de er ikke 100% effektive.” Hvis folk er i tvivl om, hvorvidt de fortsat skal vaccinere sig, får de dette lunkne, svært tolkelige råd fra en styrelse, der har pegefingeren solidt plantet oppe i luften for at fornemme vindretningen:

Personer som er i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med covid-19

Personer i alderen 80 år eller ældre. Uanset om du er frisk og rask eller har kroniske sygdomme og tilstande, er du i øget risiko. Personer i alderen 65-79 år. Mange friske og raske personer i aldersgruppen er ikke i øget risiko, men har du fx kroniske sygdomme eller mental og fysisk svækkelse m.v., så kan du være i øget risiko. Høj alder øger risikoen for et alvorligt sygdomsforløb.

Personer under 65 år. Meget få er i øget risiko, men personer i aldersgruppen med visse kroniske sygdomme, svært kontrollerbare kroniske sygdomme, overvægt med BMI på 35 eller over, og/eller nedsat immunforsvar menes at være i øget risiko. For flertallet af de yngre personer i denne gruppe, er der tale om en mindre øget risiko, fordi de på grund af ung alder, har en lavere risiko for et alvorligt sygdomsforløb. Det betyder altså, at yngre personer med en sygdom eller tilstand ikke skal sammenligne sig med ældre, som har samme eller andre sygdomme. De skal i stedet sammenligne sig med raske jævnaldrende.

Skal man altså lade sig booste eller ej?  Den britiske hjerteforening udtrykker sig mindre ligefremt end australierne: UK government is not ordering future supplies of the AstraZeneca Covid-19 vaccine.

“Tilbagetoget fra Moskva” bliver et langt skuespil. BBC har ligefrem oppet sig til at fortælle, at vaccineofre sagsøger Astra Seneca, men man bør hele tiden huske: Dette drejer sig om skylden for mange millioner menneskeliv. Døde som skadede. Det er ikke 17 mio. mink. Hør sygehistorien minut 3:05

Se også: U.S. Gun Violence during the Covid Crisis: Teenage Deaths and Injuries Increased by 64.8%

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Chrborgs politik er altødelæggende og dødbringende
Chrborgs politik er altødelæggende og dødbringende
1 year ago

Det kan godt være at nogle regeringer nu trækker i land af taktiske årsager. Men de har allerede vist deres sindelag og hensynsløse kynisme. I Australien ved at oprette kz-lejre, og i UK ved afstumpet behandling af alle slags syge. Hvad mon der sker i Tyskland, Frankrig og Danmark? Vil man indrømme at der er begået meget, meget store fejl overfor borgerne, i håndteringen af den falske pandemi. Vil man afbryde det uhyggelige og uhyrlige samarbejde med WHO og WEF? Det vil man næppe. Vi danskere skal udskiftes, vores velfærd og sundhedsvæsen skal spares ihjel, og SVM regeringen ser gerne… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Vores magthavere her i landet, eller rettere de, der rask væk har solgt magten over os til højest bydende ring af psykopater, for egen vindings skyld, har så rigeligt bevist, hvad de er villige til at udsætte os for. De vil gøre det igen, og gå endda endnu længere, hvis ordren fra deres arbejdsgivere lyder på det. Og det vil den før eller siden gøre. Det er dét vi skal være beredte på.

ino
ino
1 year ago

I en artikel i The Epoch Times fra 6. april anvender CDC nu betegnelsen “immuniseret” i den betydning at det betyder at man er “fuldt vaccineret”. Nysprog fra WHO! Hvem kan have tillid til de organisationer? Ikke jeg!
“Delvis immuniseret” = “Man har kun fået nogle af sprøjterne”.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Borde inte samtliga Vaxx vara förbjudna?

Mads kering
Mads kering
1 year ago

Der også penge i opdigtede sygdomme, som man kan stjæle og narre fra pøblen…

MANGE PENGE!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Klogt allerede nu at beslaglægge vaccineproducenterne deres trillionfortjenester, skulle være sket allerede fra dag 1.

WHO er et grusomt eksperiment, langt ude i sin kriminalitet med i millionvis af døde, naturligvis spændende om ikke snart vores egen danske sundhedsmyndighed vågner erkender at et samarbejde med WHO er og forbliver en dødelig fejltagelse, og bringer de døde til live igen.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Det er det med – , at det er egne amerikanske/vestlige militære organisationer og regerings-myndigheder , der reelt ligger bag aflivnings-forsøget , som tricker forståelsen hos de fleste. Førhen var det et land og dets myndighedér eller alliancer , mod et andet land eller folk og dets myndigheder og alliancer. Nu er det ,- et mere og mere teknokratiseret “få mands-vælde” U-beroende af nationaliteter og grænser , der støtter , styrker og hjælper hinanden – til endnu mere magt og kontrol. Samtidigt med , at vi der skal kontrolleres og yderligere underkastes den totale magt , – selv opfatter os… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x