8
apr
Seneste opdatering: 8/4-23 kl. 1914
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gud lever i bedste velgÄende i skikkelse af det vestlige menneske, som nu er blevet sin egen gud.

Af Lars Hedegaard

Hvis man leder efter de endelige Ärsager til store historiske forandringer, ender man med at blive gal, for man finder dem aldrig. En del af samfundets mere tÊnksomme og grublende medlemmer spekulerer, sÄ det knager, over grundene til den almindelige oplÞsning, vi ser omkring os.

Politikerne, journalisterne og ideologerne taler begejstret om den strÄlende fremtid, vi gÄr i mÞde, hvis vi blot fÞlgere deres anvisninger om vejen til et globalistisk tusindÄrsrige. GÄ roligt hen og stem pÄ os, siger politikerne, for sÄ kan I glÊde jer til et grÞnt, pengelÞst og kÞdlÞst lykkeland styret af de klogeste, mest fremsynede og nÊstekÊrlige filosoffer, menneskeheden endnu har udklÊkket. Og sÄ glemte jeg, hvor godt melorme og kakerlakker smager, samt at mÊnd nu kan fÞde bÞrn.

Det meddelte to opbragte kvinder – som de vist nok stadig kalder sig – for ikke sĂ„ lĂŠnge siden i Folketinget. De kom fra Enhedslisten og Socialdemokratiet, sĂ„ de har hjerterne pĂ„ rette sted og dyb indsigt i de seneste biologiske omvĂŠltninger.

NĂ„r verden ĂŠndrer sig med lynets hast, som det sker i disse Ă„r, begynder folk som sagt at lede efter Ă„rsager, og de finder nogle af dem, men aldrig den egentlige. Lad os derfor nĂžjes med at beskrive situationen og glemme alt om Ă„rsagerne.

Det lader til, at alle civilisationer pĂ„ et tidspunkt mister deres kraft og levedygtighed – et punkt, hvor den kollektive dĂždsdrift overmanden livsviljen. Der stĂ„r Vesten i dag. Vi ser mange tegn pĂ„ det. MĂ„ske tydeligst i vestlige kvinders uvilje mod at fĂžde tilstrĂŠkkeligt med bĂžrn til at opretholde befolkningstallet. Det vil alt andet lige medfĂžre, at mere livskraftige stammer – for tiden fra MENAP-landene og Afrika – strĂžmmer ind og overtager de territorier, som de gamle befolkninger ikke lĂŠngere vil befolke.

Til at begynde med fik vi at vide, at massetilstrĂžmningen var en berigelse. Ingen tĂŠnkte over, at hvis Vesten havde behov for berigelse, mĂ„tte det jo skyldes, at vi manglede noget, som de fremmede kunne tilfĂžre. F.eks. mere virilitet, mere opfindsomhed, stĂžrre optimisme, mere handlekraft – eller hvad det nu kunne vĂŠre.

SĂ„dan bliver der ikke lĂŠngere argumenteret – end ikke fra de politikere, ideologer eller kulturpersonligheder – der bandt os den fĂžrste historie pĂ„ ĂŠrmet. I dag lyder budskabet, at vi mĂ„ affinde os med vores skĂŠbne, fordi vi ikke kan gĂžre noget ved den.

Situationen minder ikke sĂ„ lidt om det vestlige Romerriges fald i 400-tallet. Rom havde ikke lĂŠngere styrken og mĂ„ske heller ikke viljen til at forsvare sine grĂŠnser, med det resultat at en rĂŠkke barbariske folk – hvoraf nogle havde rod i det nuvĂŠrende Danmark – invaderede og bemĂŠgtigede sig den ene romerske provins after den anden.

Civilisatoriske omvĂŠltninger vil som regel vĂŠre ledsaget af religiĂžse. Det er det, vi i dag ser med kristendommens undergang i Vesten. VenstreflĂžjen fejrer det som en sejr for rationaliteten og progressiviteten over gamle dages vĂŠmmelige overtro. Gud er dĂžd, sagde 1800-tallets filosoffer, men de tog grundigt fejl. Gud lever i bedste velgĂ„ende i skikkelse af det vestlige menneske, som nu er blevet sin egen gud. Og som bekendt er Gud almĂŠgtig og behĂžver blot at udstede en befaling, sĂ„ hersker han over klimaet, naturen og biologien. NĂ„r Gud – i skikkelse af Greta Thunberg, Al Gore eller Klaus Schwab – udsteder et dekret om, at mennesket bestemmer klimaet, vil kun et skarn opponere. Og nĂ„r Socialdemokratiet og Enhedslisten beslutter, at fra nu af kan mĂŠnd blive kvinder og omvendt, sĂ„ er man gudsbespottelig, hvis man afviser den nye rettroenhed.

Under den nye religion vil vi opleve stadigt mere forbavsende tildragelser: Voksne, tidligere mÊnd, der opfÞrer rituelle sexdanse foran smÄ bÞrn, sÄkaldte transseksuelle, der overfalder gammeltroende, som bliver ved med at pÄstÄ, at den nu afdÞde gud skabte mennesket som mand og kvinde, og statsministre, der deltager i gadedemonstrationer til fordel for en rÊkke seksuelle eksperimenter.

Foregangslandet er Canada, hvis fascistiske regering nu vil afskaffe ytringsfriheden, fordi man risikerer fornĂŠrmelige ytringer mod en befolkningsgruppe, der gĂ„r under navnet ”2SLGBTQI+”. De er meget farlige og kan finde pĂ„ hvad som helst, hvis man trĂŠder dem over tĂŠerne, men det vil regeringen nu sĂžrge for ikke sker.

Mens Vesten opfÞrer sin dÞdedans, ser de kinesiske kommunister interesseret til. I Kina skal mÊnd ikke rende omkring i lyserÞdt tÞj og pÄstÄ, at de er kvinder, hvis de vil undgÄ at ende i en kz-lejr. Og magthaverne i Beijing tÊller nu pÄ knapperne, mens de overvejer, pÄ hvilken mÄde, de skal klemme det sidste liv ud af en vestlig kultur, der har besluttet af gÄ under.

Lad os glĂŠde os til barbarernes tid, for der er ikke meget andet at glĂŠde sig over.

4.6 9 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Vel skrevet Lars HedegÄrd.
Det er mĂŠrkvĂŠrdigt som klarsynet bedres med Ă„rene, samtidig som de medfĂždte Ăžjnes syn forsvages.

Familie- og bÞrnepolitikken er rÄdden og pervers
Familie- og bÞrnepolitikken er rÄdden og pervers
1 year ago

Fin artikel af Hedegaard, men har dog et par mindre indvendinger. NĂ„r der mangler danske bĂžrn og unge, skyldes det tre ting: 1: den kommunistiske bĂžrnepolitik som krĂŠver ubekvemme bĂžrn aflivet inden de nĂ„r at blive til besvĂŠr. Over en million er blevet drĂŠbt inden de nĂ„ede at se dagens lys. 2: den kommunistiske familie- politik som belĂžnner kvinder for at oplĂžse familien. MĂŠndene har man gjort retslĂžse, de er kun pĂ„ tĂ„lt ophold i hjemmet. BĂžrnene bliver i stort omfang gjort faderlĂžse af det skilsmisse-bureaukrati der styres af rĂžde mandsfjendsk kvindesagskvinder og rabiate feminister. 3: Massemedierne, DR, dame- og… Read more »

Familie- og bÞrnepolitikken er rÄdden og pervers
Familie- og bÞrnepolitikken er rÄdden og pervers
1 year ago

PS: Hvad angĂ„r den almindelige situation i Vesten, er den vel resultatet af at det er lykkedes marxisterne og kvindesagskvinderne at infiltrere skolerne, kirkerne og massemedierne. Resultatet er at borgerne er kommet til at leve i en komplet lĂžgneverden hvor ideologi, hykleri, manipulation og forfalsket videnskab bortforklarer virke- ligheden. (I England og Sverige har denne taktik vĂŠret en stor “succĂ©s”) Og pĂ„peger nogen at visse pĂ„stande er urigtige, overdĂŠnges de ikke med argumenter, men med skĂŠlds- ord. En gammel gennemprĂžvet taktik. Da de rĂžde nĂŠsten har monopol pĂ„ meningsdannelsen, kan de kĂžre igennem med hvad som helst, og bilde befolkningen… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Tack Lars, det Àr enklare Àn sÄ. Det Àr sÀttet och möjligheterna SOCIALISTERNA tillskansat sig att utplundra medborgarn pÄ LIV och EGENDOM som gjort grovjobbet, just som var och en sin EGEN Gud.
Jag som min egen GUD har rĂ€tt att utplundra min GRANNE med hjĂ€lp av en s k RÖSTSEDEL.
Enkelt!

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

ja, vi har sejret ad helvede til. Citat.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

I valget mellem skammen og kampen mod islam, har politikerne valgt skammen og fĂ„r alligevel kampen (Churchill). Vestens dĂždedans med islam er forĂ„rsaget af 3 uheldige omstĂŠndigheder: 1) Vestens accept af ubegrĂŠnset indvandring af ‘krigsflygtninge’, uden samtidig isolation af ‘flygtningene’ medens deres ansĂžgninger undersĂžges. 2) Ingen omgĂ„ende deportation af afviste asylansĂžgere. 3) Ligestilling mellem asylansĂžgere, luddovne nassende migranter og danskerne. DĂždedansens fĂžrste trin bestod i ikke at overholde egne krav om skarp og omgĂ„ende afvisning af uvelkomne asylansĂžgere af islamisk observans Det andet trin bestod i total Ă„bning af grĂŠnser for hvilken jihadist som helst der gider smide deres papirer… Read more »

Familie- og bÞrnepolitikken er rÄdden og pervers
Familie- og bÞrnepolitikken er rÄdden og pervers
1 year ago

Enig med bÄde Dan C. og Hedegaard. Dog er det sÄdan
at politikerne ikke bare har ligestillet asylanter og danskere,
nej, danskerne er blevet underordnede i forhold til de dejlige
berigere. Danskerne mÄ om bag i kÞen nÄr det drejer sig
om velfĂŠrd og sundhed, for systemet klassificerer dem nu
som 3. rangs borgere, der kun er pÄ tÄlt ophold i deres
eget land. Samtlige partier har en fjendtlig eller lunken
holdning til den danske del af befolkningen. Det kan disse
partier slippe afsted med, fordi skoler og massemedier
konstant manipulerer og vildleder deres publikum.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Citat: “Barbarerne kommer snart og overtager Vesten”.
Ja – barbererne kommer til bĂ„de Sevilla, Stockholm og Hellerup.
De kommer for at barbere almindelige skatteplagede europĂŠeres tegnebĂžger – oven i kĂžbet hjĂŠlper danske socialrĂ„dgivere og politikere villigt til med barbarernes rundbarberinger – de sliber barberernes barberknive godt skarpe.
SĂ„ er den (europĂŠiske) ged barberet – meget mere tĂŠt end godt for helbredet.

Nils
Nils
1 year ago

Mennesket trenger et elevte bud: Du skal ikke skape deg en annen verden enn min.

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago

Ikke blot kommer de, de er inviteret. Der er en gut, som har lavet et par interessante videoer on sin fĂždeby Krefeld. I dag bor han ikke i Tyskland men i Californien, utroligt valg, men det gĂžr han.

Anyways, som de siger derovre, sÄ spadserer han rundt i Krefeld og der ser mildest talt skidt ud. Han pÄtaler dog ikke det virkelige problem, men det mÄ man jo ikke pÄ youtube, men jeg synes de to videoer er gode reprÊsentanter for udviklingen eller afviklingen i Vesten.

https://youtu.be/kT7vQ6_3Bog

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Tak for linket. SĂ„ hans videoer. Fascinerende- og deprimerende. Det er jo den rene elendighed i Krefeld. Og der er tilsyneladende sĂŠrdeles fĂ„ tyskere, der Ăžnsker (tĂžr?) at Ă„bne detailbutikker i Krefelds bycentrum. Eller som German In Venice, med lidt sarkasme i stemmen, sagde om de dominerende butikstyper: “I Krefeld gĂ„r man Ă„benbart i barbershop, spiser rigtig meget döner og bliver coronatestet”.

SkÄning
SkÄning
1 year ago

Tja, med de gamla gudarna hade inget av detta funnits i tanken heller. LÄngt dÀrifrÄn. Kristendomen kan tyckas sympatisk, men har ocksÄ en inneboende svaghet.

JHS
JHS
1 year ago

I Danmark startede det i 1917! Et skammens Ă„r!

morten hansen
morten hansen
1 year ago

et ord ILUMINATTI sÄ fat det dog lol

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x