12
apr
Seneste opdatering: 12/4-23 kl. 1413
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dr. Trozzi: Jeg har overholdt mit lægeløfte gennem hele ‘pandemien’

Så stiftede de The National Citizen’s Inquiry (NCI), en borgerhøring, der i øjeblikket holder møder i forskellige storbyer, hvor forskellige fagfolk og vaccineskadede aflægger vidnesbyrd. På dettte videolink kan man høre dem allesammen, og der er mange. Det var derfra, jeg postede balsamøren og bedemanden Laura Jeffreys forleden.

Der er korte og lange, og af de lange har jeg kun fået hørt dr. Trozzi ovenfor, og ham vil jeg stærkt anbefale. Han er en desværre sjælden, usædvanlig principfast læge, der har sagt sit job op og solgt sit hus og sin bil, fordi han nægtede at medvirke til statens kriminelle vaccine- og corona-politik. Nedenfor kan man høre et par ofre for skaderne, de er ganske korte, og her kan man også læse, hvordan NCI fremstiller sig selv:

A Citizen-Led Inquiry Into Canada’s COVID-19 Response

Canada’s federal and provincial governments’ COVID-19 policies were unprecedented. These interventions into Canadians’ lives, our families, businesses, and communities were, and to great extent remain, significant. In particular, these interventions impacted the physical and mental health, civil liberties and fundamental freedoms, jobs and livelihoods, and overall social and economic wellbeing of nearly all Canadians.

These circumstances demand a comprehensive, transparent, and objective national inquiry into the appropriateness and efficacy of these interventions, and to determine what lessons can be learned for the future. Such an inquiry cannot be commissioned or conducted impartially by our governments as it is their responses and actions to the COVID-19 which would be under investigation.

The National Citizen’s Inquiry (NCI) is a citizen-led and citizen-funded initiative that is completely independent from government. In early 2023, the NCI will hear from Canadians and experts and investigate governments’ COVID-19 policies in a fair and impartial manner.

The NCI’s purpose is to listen, to learn, and to recommend. What went right? What went wrong? How can Canadians and our governments better react to national crises in the future in a manner that balances the interests of all members of our society?


NCI citerer pm Justin Trudeau

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Husk de danske fortalere for tvangsvaccinering og vaccineapartheid-samfundet: Med tak til Thomas Aastrup Rømer for arbejdet med at samle alle citaterne og artiklerne: Og med fare for at gentage mig selv til alles irritation: Det her skal aldrig glemmes og kun tilgives- måske- i tilfælde af fulde offentlige undskyldninger og 180 graders meningsændringer! For det er jo lige meget om nogle enkelte fortryder, hvis programmet kører videre som følge af blandt andet disse indflydelsesrige personers offentlige udtalelser.

http://www.thomasaastruproemer.dk/oversigt-over-tvangsvaccinationens-stemmer.html

Anders
Anders
1 year ago

Jeg ser frem til vaccine-forbrydernes bodsgang, og de mange skamstøtter som skal rejses til deres minde.
Især de, som med nådesløs ufejlbarlighed, gik efter at skade Danmarks børn.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Ja, Gotfredsen sprang pludselig med på anti-friheds-folkesundheds-“fællesskabs”-vognen og før man vidste af det så havde hun lavet en podcast sammen med juntaleder Frederiksen. Men fint nok at hun i det mindste sprang ud af skabet, så vi andre ved, hvor hun står og dermed slipper for at tage hende alvorligt mere. Til gengæld var der andre præster, der særdeles modigt bestred den officielle narrativ og den autoritære politik. Herfra skal der lyde et stort tak til dem- og en stor thumbs-down til Gotfredsen. Men det er i det hele taget særdeles interessant at se hvor mange kendte og “respekterede” mennesker,… Read more »

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago
Reply to  steen

For mig er det ikke et spørgsmål om at være rød eller blå. Det er det samme idag.
Jeg er for rigtig og imod forkert.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Folkestyret’s genkomst.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

“Og med fare for at gentage mig selv til alles irritation” Formanden for Frihedsbevægelsens Fællesråd, FBF har sagt noget interessant om denne “gentagen sig selv”. Det kom vist af, at nogen kritiserede de “lukkede ekkokamre” hvor alle er enige og gentager sig selv hele tiden. Hun skrev tilbage, at gentagelsen har samme effekt, som den evigt skræppende eller hvinende lyd, du kan høre på himlen, når gæs og svaner trækker i store flokke sydpå eller hjem igen. Den konstante gentagne lyd sikrer, hele flokken forbliver samlet og ingen falder fra under den lange rejse til det fastsatte slutpunkt. Dét er… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det sjove ved gentagelserne er at alle ser ud til at have glemt hvordan vi i Vesten gentog os selv gang på gang på gang i “gamle dage” når det handlede om vores opfattelse af ikke-vestlige landes brud på menneskerettighederne. Og det gjorde vi i en uendelighed; overfor de respektive landes ambassadører, i FN og EU, og alle steder, hvor vi kunne gøre opmærksom på det. Bare tænk på Sydafrika i 1980erne og hvordan Vesten kørte en stor kampagne imod apartheid-regimet. Man kunne ikke gøre andet end at gentage anklagerne mod Sydafrika i håb om at tingene ville ændre sig.… Read more »

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

Trudeau er en af de politikere som burde henrettes på stedet, for at verden kunne blive et bedre sted.
“ jeg opfordrer ikke til selvtægt”.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  S Jakobsen

Sagen er jo den at hvis Canada stadig havde et samfund og et retssystem/juridisk system, der fungerede, så var der forlængst sat en stopper for hans overgrebspolitik. Og så var den nuværende situation ikke så skærpet. Det samme kan siges med praktisk taget alle andre vestlige statsledere; deres vanvittige, totalitære opførsel og voldsomme, også forfatningsmæssigt ulovlige overgreb, burde forlængst have medført konsekvenser. I stedet for at indrømme og tage deres straf, så vil de nu afskaffe diverse forfatninger og afskaffe befolkningens indsigt og rettigheder. Og det har bragt Vesten i en ny situation, tæt på det totale demokratiske og samfundsmæssige… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Jeg synes det er helt åbenlyst at Trudeau er et dybt totalitært indstillet menneske. Om muligt endnu værre end Ardern, Lauterbach, Macron, Frederiksen og “Biden”-administrationen. Ezra Levant, som jeg har fulgt i længere tid, og hans medie Rebel News, er intet mindre end en flok helte; og Levant og hans journalistkolleger har risikeret liv og lemmer (og den konstante trussel om ubegrundet langtidsfængsling) i sin kamp for det, der er tilbage af friheden, i Canada, og i Vesten. Har været glad for at kunne støtte projektet med nogle småpenge og håber at Rebel News og Levant ender med at stå… Read more »

H.P.
H.P.
1 year ago

Af en eller anden grund tror de fleste mennesker desværre at menneskenaturen har ændret sig.
I dag kan de fleste godt sidde og fordømme fortidens herskerere og tyranner .
Tænk at der fandtes sådan nogle magtgale, kyniske,brutale,udspekulerede og iskolde magthaverere .
Nææh, idag er magthaverere heldigvis uselviske, moralsk uangribelige, ærlige og næstekærlige og der er ingen grænser for alt det gode de vil til borgernes bedste.
Det kan enhver jo konstatere, de siger ALT det rigtige og har pænt tøj på og kører i fine biler.
Derfor gentager tragedien sig.

Der var engang et yndigt land...for 50 år siden!
Der var engang et yndigt land...for 50 år siden!
1 year ago
Reply to  steen

Ja, Brostrøm burde skamme sig. Han har ikke været en dygtighed, men en dummernik eller noget endnu værre. Han anbefalede “vaccination” af små børn. Enten anede Brostrøm ikke hvad han snakkede om, og så er han den rene ynk, en idiot, eller også vidste han det godt, og så er han kriminel. Sørine er vel bare en småkorrupt halvskør snakkemaskine. Kan forstå at Steen er holdt op med at lytte til DR. Fuldt forståeligt, da langt det meste af sendetiden i P1 bruges på nonsens og propaganda. Men det kan måske alligevel være nyttigt af og til at lytte til… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Den slags personer plejer at blive afløst af mennesker, der er mindst lige så radikaliserede, så spørgsmålet er om det overhovedet er en god nyhed. Jeg regner med at juntaleder Frederiksen har en stor indflydelse på hvem der efterfølger ham..

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Du siger noget, Steen. Det ender sikkert med at være ham, der, langt væk fra Danmark, dikterer tvangsvaccinationer her i landet. Og så kan juntalederen og de andre totalitære covidianere jo dække sig ind under det, mens de sender patruljerne ud for at tvinge dødssprøjterne i befolkningen..

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x