21
apr
Seneste opdatering: 21/4-23 kl. 1409
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Pandemien” handler om penge, magt og politik

Ligesom jeg anerkender professor Halvor Næs ikke, at WHO’s i 2009 ændrede definitioner, var nok til at gøre en epidemi til en pandemi. Nu kan enhver forkølelse udråbes til at være en pandemi, og det er selvfølgelig det, der er meningen. Covid handler om penge, magt og politik, ikke sundhed. Det var startskuddet til det globale statskup imod nationer og demokratier, vi befinder os i begyndelsen af. Det siger f.eks. Klaus Schawb, Tony Blair, Mark Rutte, Justin Trudeau og mange andre såmænd selv med lidt andre ord.

Det handler om, at stangkorrupte WHO skal overtage national autoritet og dirigere rundt med hele verden og sælge vacciner for deres økonomiske donorer, som først og fremmest Bill Gates. WHO er 86% financieret af industrikilder, først og fremmest medicinalindustrien (!) Det siger sig selv, at det ikke er i befolkningens interesse, at få deres helbred styret af dem.

Alligevel styrtede Heunicke til Geneve og underskrev i al pressediskretion deres ‘powergrab’ i maj sidste år. Det var ikke rationelt, det var ulykkeligt og skadeligt, men det var antagelig EU’s linje og krav. Helt uden om folkestyret og dets interesser, som det nu er rutine med alt af betydning.

Documents Rebekka interviewer i anledningen af CHD’s konference i Stavanger forleden. Sidst i videoen er Halvor Næs’ tale på konferencen. – (Hør også Glaser og Wolfgang Wodarg: ALLE vacciner er farlige. 172 mio amerikanere får kroniske sygdomme og et kortere liv af vacciner, og de redder under 10.000 liv.) – Se også Stemmer fra Stavanger – Spotlight konferansen 2023.

EU finansierer slaveri i Algeriet

Af Lars Hedegaard

Da Vesten anført af USA, Storbritannien og Frankrig i 2011 styrtede oberst Muammar Gaddafis regime i Libyen, skete det for at gøre landet frit og demokratisk. Det var i hvert fald, hvad de påstod.

Danmarks daværende udenrigsminister, Villy Søvndal fra SF, var begejstret: Nu gjaldt det om at ”genopbygge et land med stærke demokratiske institutioner, med en stærk stat og en retsstat. Sikre at Libyens folk og håb om frihed kan lykkes”, forklarede han til TV2. I dag siger han vist nok ikke så meget om Libyen.

Nu 12 år senere må en FN-rapport indrømme, at der hverken er kommet demokrati, retsstat eller frihed til Libyen, hvor forholdene er værre end under den gamle diktator. Landet har end ikke en forfatning. Og hvad værre er, det har udviklet sig til et knudepunkt for menneskehandel og tilmed slaveri, og ifølge FN-undersøgelsen støtter EU organisationer, der har banet vejen for disse forbrydelser.

”Disse organisationer modtager teknisk, logistisk og finansiel støtte fra Den Europæiske Union og dens medlemsstater for at pågribe og returnere migranter”, siger formanden for FN’s fact-finding mission til Algeriet, Mohamed Auajjar. Han tilføjer, at der er grundlag for at tro, at migranterne bliver ofre for sexslaveri.

Er migranterne kristne, risikerer de at blive beskyldt for at ”sprede kristendom” – en forbrydelse, der kan medføre dødsstraf. Libyens indenlandske efterretningstjeneste, ISA, har siden slutningen af marts offentliggjort videoer med mennesker, der tilstår at have gjort sig skyldige i frafald fra islam.

EU og dens medlemslande modtager ubekymret millioner af muslimer fra bl.a. Algeriet, idet de er overbeviste om, at de vil opføre sig eksemplarisk, når de har krydset Middelhavet.

Libya’s human rights situation is worse than what it was under Gaddafi og EU facilitating abuses against migrants in Libya, says UN probe

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Argh c’mon Halvor Næss. Hvis både Søren Brostrøm, TV lægen og sandhedsministeren herself, siger der var en pandemi, må der have været en.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

ups – ..MÅ der have været…

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Jeg forstår ikke din kommentar . Er du satirisk/ironisk? Jeg mener Halvor Næs meget vel har ret. Der var ingen pandemi. Vi er blevet luret , skræmt og holdt for nar. At få den øvrige befolkning til , at indse at alle ofrene ,- den ødelagte økonomi , de ødelagte kroppe og helbred , de unges fertilitet osv er givet op forgæves . For ingen gode grundes skyld. Den opgave ved jeg ikke om man kan løse. Hvem har lyst til at indse , at man så fundamentalt er blevet ofret , holdt for nar og blevet misbrugt. Hvem kan… Read more »

Borgens politik er en almindelig dødsårsag
Borgens politik er en almindelig dødsårsag
1 year ago
Reply to  Dragen

Det er fint med satire og ironi, men den skal helst være klar og tydelig, da mange ellers ikke vil forstå hvad meningen er. Eller man kommer i tvivl. Der var INGEN pandemi, og der var INGEN ægte og ordentlige vacciner fra Pfizer og Moderna. Mettes håndtering af “pandemien” var helt forfejlet, og til enorm skade for danskerne. Økonomien blev forringet med over 200 milliarder, tusinder har fået deres helbred skadet, børns og unges undervisning blev forringet, og hundredvis af konkurser, fallitter, tvangsauktioner og lange ventelister på hospitalerne er blandt konsekvenserne af Mettes dilettantiske og diktatoriske styring af tingene. Oveni… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

Jeg er ikke IMOD satire/ironi. Jeg FORSTOD IKKE. Jeg er IKKE imod satire/ ironi eller finder det Upassende. Jeg har travlt med ALT muligt andet … værksteds-aktiviteter , tlf der ringer , folk kommer og gårosv . Jeg gør klart og TYDELIGT at jeg muligvis ikke har forstået HVAD der kommunikeres. Jeg har travlt med en almindelig HVERDAG. SOM iøvrigt er de fleste andre menneskers lig. Jeg fordømmer ikke satirien eller andet . Jeg når ganske enklelt ikke at fange HVIS det er det , det drejer sig om . Bare så det er klart i den videre kommunikation. Derfra… Read more »

Borgens politik er en almindelig dødsårsag
Borgens politik er en almindelig dødsårsag
1 year ago
Reply to  Dragen

Giver dig ret i at i det her tilfælde var det ikke helt klart om der var tale om ironi eller ej. Er dog ret sikker på at Nielsen er ironisk når han taler om sandhedsministeren. Og Brostrøm og TV-lægen er heller ikke berømte for at være pålidelige og tillidsvækkende. Alle tre er nok mere kendte for at være politisk korrekte og opportunistiske. Men har man en travl dag så alt går hurtigt, når man jo ikke altid at analysere på hvad folk vil udtrykke. Men alt i alt må Nielsens tekst anerkendes som værende OK. Også enig med dig… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

Jeg kan se nu , atdu har forstået. Det var mig der ikke gav mig tid til at se , at du har fanget det . Jeg var for hurtig på tasterne medd et meget lange svar / forsvar . Det må Du/I undskylde.

Borgens politik er en almindelig dødsårsag
Borgens politik er en almindelig dødsårsag
1 year ago
Reply to  Dragen

Alt i orden. Vi er enige, og man kan nemt overse et
enkelt bogstav i en lang tekst. Selv opdagede jeg det
først ved 2. gennemlæsning at der var et a fremfor et u.

Marcus
Marcus
1 year ago
Reply to  Dragen

Meget sjov.
I skal have “ironi” markering for at forstå ironi…
2 år siden, i alle var 100% sikkert at pandemien er ægte.
Jeg har prøvet selv at snakke om det med andre…uden succes…
Alle var hypnotiseret af Mette og TV2 nyheder.
I dag, efter 3- 4-5 vacciner til over 80% af befolkning, Halvor Næs ikke er vigtig. Alt for sent. Han ville vaske hænderne.
Det var vigtig hvis 2 år siden Halvor Næs sagte det han sige nu.
I dag er for sent. Efter krig, mange modige snakker.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Joh, vi ser dagligt hvor “søde og rare” muslimer er. Jeg ville ønske at disse “rare”personagers fortalere ville tage disse ind i deres private boliger og sørge for deres udkomme. Det kunne være at vi andre kunne slippe for problemerne med dem.

H.nielse
H.nielse
1 year ago

De venstreorienterede vil ødelægge Vesten

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  H.nielse

Ja ,- det vil de.

Borgens politik er en almindelig dødsårsag
Borgens politik er en almindelig dødsårsag
1 year ago
Reply to  Dragen

Ja, og mere end det. Ser man nøjere efter, er der så mange syge og diabolske udspil fra SMV osv. at det er nærliggende at antage at deres politik kan ende med at slå næsten alle danskerne ihjel. Helt bogstaveligt. Der er allerede skabt en stor over- dødelighed, hvad præster, bedemænd, læger og livsforsikrings-selskaber og andre har berettet om. Vi er på vej ind i en djævelsk og grusom fremtid. Fra Borgen kommer stort set ikke andet end for- ringelser…. samt angreb på den danske befolknings tryghed, sikkerhed, helbred, livskvalitet, privatliv, økonomi, familieliv, frihed, rettigheder og frem- tismuligheder. Og man… Read more »

Mads kering
Mads kering
1 year ago
Reply to  Dragen

Og de GØR DET!

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago
Reply to  H.nielse

Det er interessant som folk stadig taler om rød og blå blok, forskellene er mikroskopiske, de er alle globalister!

Borgens politik er en almindelig dødsårsag
Borgens politik er en almindelig dødsårsag
1 year ago
Reply to  S Jakobsen

Jep, vi lever under et sammenrend på Borgen som optræder som eet parti. Det med at der skulle være forskel på blå og rød blok er mest skuespil. Begge “blokke” er enige om at tom snak er alt der skal leveres til danskerne, overfor de store og voksende trusler mod danskernes liv og fremtid. Idag var der i P1 en udsendelse op mod kl. 14 en udsendelse med en læge Per Nederstrøm der fortalte om ledelsessvigt på Aarhus Universitetshospital og i Regionen. Svigt som har ført til døden for hundredvis af kræftpatienter, fordi de måtte vente alt for længe på… Read more »

Mads kering
Mads kering
1 year ago
Reply to  S Jakobsen

Ja, især efter facisterne vil bilde os ind, at Lars Marrakech Løkke og masseminkmorderen og grundlovsbryderen tilhører blå blok!

Der blev linjerne forsøgt groft fordrejet og manipuleret!

De er om nogen de mest globalistiske ræverøde socialist/kommunister vi har!

Den såkaldte blå blok er simpelthen ikke eksisterende!

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  S Jakobsen

Undder alle omstændigheder, har de skatteopkrævning til fælles. Hvad tænker de sig at de penge som de opkræver, skaal gavne? De kan være så forskellige som de vil. Men hvad Satan i Helvede får dem til at tro, at de har ret til at tage danskernes penge og ejendom? De bør føres for standret, som deres slags blev i 1945 og der omkring. Vi er en og anden, som er grundig træt af fjernsyn radio og politikervældet. De (politikerne) bør stilles til ansvar, for de danske liv, som er blevet tagne af muhammedanere, som politikerne synes det er så godt… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Citat: “…der er grundlag for at tro, at migranterne bliver ofre for sexslaveri”.

Der er også grundlag for at tro, at europæerne bliver ofre for skatteslaveri og den invasive djævelsk farlige ‘NATO-virus’ der hårdt angriber din tegnebog, for at suge penge og spytte dem ud over Kiev og omegn. Det bliver en pandemi!
Husk nu at tjekke under din seng i aften, når du vil sove – Putin eller hans spioner kan gemme sig subversivt under sengen – uhauha!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Er du ironisk?

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Jeg lider bare af sammenlignende billeddannelser i ubevogtede øjeblikke.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Sammenlignelige billedanalyser, er noknoget der ikke har med Dragen at gøre. Alligevel vil jeg påstå, at Marianne Jelved ligner Jakob Ellemand.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg sang også med på sangen om, at “det er jo ikke vacciner generelt jeg har noget imod” – men jo, dét er det efterhånden, som de mange fordomme om samme, vi er blevet hjernevasket med hele livet, falder fra hinanden. Jeg har ofte undret mig over, hvordan vi i århundrede kunne tro på, at åreladninger var kuren mod det, vi i dag kan tyde som anæmi og andre lidelser, hvor blodtapning må være det værste, man overhovedet kunne udsætte staklerne for. Efterhånden ved jeg ikke om forskellen, når det gælder en sejlivet hang til at behandle med overtro, mellem… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Ja Steen, den der Glaser-Wodang samtale er noget, der burde kunne få de stakkels fjolser, der tror fuldt og fast på “videnskaben”, til at tænke sig om. Måske endda at vågne fra den døs, uddannelsessystemet har indlullet dem i.
Som Vernon Coleman plejer at afslutte hans podcast med: Remember, God is on our side. And You are not alone. More and more people are waking up, and first they are awake, they don’t go back to sleep

Og danskerne strømmede til Møns Klint
Og danskerne strømmede til Møns Klint
1 year ago
Reply to  Margrethe

Laver en medicinalvirksomhed 10 undersøgelser og studier af et lægemiddel fx. en vaccine og de 9 falder negativt ud og en positivt, hvilket af disse studier tror du de offentliggøre?

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er en god sammenligning . Vi TROR på vacciner . Den viden og størrer indsigt der med tiden kommer , via nye erkendelser ,- dem TROR vi ikke på . Indtil vi gør. Nu fx. Efter de erfaringer vi har med , at tro/ tro-ikke på de eksperimentelle injektioner . Det fik os til også , at gøre fornyet erkendelse / undersøgelser på andre områder . Fx . De gamle vacciner og vores forhold til dem. Nu TROR vi heller ikke på dem . Vi fik undersøgt for meget om dem . Voden og erkendelser der allerede lå der… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Dragen

Den som tydeligst fortalte om vacciners farlighed, var Brandi Vaughan. For det betalte hun den højeste pris.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Ja ,- du har helt ret . Den ultimative pris hun endte op med at betale , fortæller om hvor magtfulde kræfter , vi er oppe imod. Hun var meget modig.

Og danskerne strømmede til Møns Klint
Og danskerne strømmede til Møns Klint
1 year ago
Dragen
Dragen
1 year ago

OT. WHO new treaty. Youtube . Kanal: Dr. John Campbell.ca 20 min.
Mr A. Bridgen taler i parlamentet om ; WHO new treaty. Han har “grave concerns”. (Der sidder endda folk og lytter).
“….sovereignity belongs to the people its not purs to give away…”

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

EU burde indføre vidtrækkende sanktioner for muslimske landes eksport af uciviliserede kampklare våbenføre tobenede enheder til EU. Vi behøver ikke disse typer enheder, da de i forvejen er totalt overflødige, ekstremt dyre i vedligeholdelse og disciplinering.
Denne uønskede anmassende eksport er ikke i EU’s interesse, hvis EU ønsker at overleve som sunde og intakte områder.

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x