22
apr
Seneste opdatering: 23/4-23 kl. 1928
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvorfor afgiver vi suverænitet til ikke-valgte, industristyrede WHO?

“Yesterday I spoke in a Westminster Hall debate about the proposed WHO treaty and the massive ramifications it has on us and our sovereignty”, skriver Andrew Bridgen.

Hvad er den skjulte dagsorden bag en så irrationel handling, der vil gøre livet værre for alle almindelige mennesker? Det er ganske svært at vide, når der er fuldstændig tavshed i offentligheden om emnet. Vi plejede at kunne støtte os på fri journalistik, vi kunne stole på, vi plejede at have politikere, der stod imellem os og institutioner, der ville skade og udnytte os, men med Covid er den tid forbi. I England har de én politiker, Andrew Bridgen, der på kun et kvarter kan forklare, hvorfor en underskrift på WHO’s plan bliver katastrofal. I Danmark var der én – hun blev hurtigt kulet ned af medier og politikerkolleger. Lidt for hurtigt, kunne man synes. Der er en dagsorden, vi ikke må kende.

Vi er henvist til at gætte, og de mange der ikke aner problemets tilstedeværelse, bliver viljesløse ofre for begivenhederne. For Covid er overhovedet ikke “overstået,” vi står overfor en syndflod af vacciner de næste ti år, og vi risikerer i maj at blive fuldstændigt overladt til WHO’s forgodtbefindende. Det er så sent for bare en overfladisk samfundsdebat om det, at der ikke er meget andet at gøre end at henvende sig til sundhedsminister Sophie Løhde, og spørge hende, om hun vil skrive under og i givet fald hvorfor.

Doc-TV: Intervju med Philipp Kruse om WHO

Documents Rebecca Mistereggen interviewer den schweiziske advokat advokat Philipp Kruse, der talte på foredrag Spotlight-konferecenn i Stavanger sidste lørdag.

The Plan. WHO Plans to Have 10 Years of Pandemics (2020-2030)

The Plan. WHO Plans to Have 10 Years of Pandemics (2020-2030)“Proof that the Pandemic was Planned with a Purpose”

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Og danskerne strømmede til Møns Klint
Og danskerne strømmede til Møns Klint
1 year ago

Ja, det undrer mig også hvorfor en gruppe magtliderlige personer (regering, Folketing) vi afgive magten på et vigtigt område til en international organisation.

Det kan vel ikke udelukkende være korruption?

Et bud kunne være, at når det hele ramler så er undskyldningen: “Vi har handlet ud fra WHOs direktiver, det er ikke vores skyld”.

Hvilke tanker gør I jer om dette?

Borgens politik er en almindelig dødsårsag
Borgens politik er en almindelig dødsårsag
1 year ago

Det er især partiernes ledelser det er galt med. I dag er nærmest alle der står i spidsen for et parti ikke andet end pampere, kyniske levebrøds- politikere som har et velsmurt snakketøj, men som kun er med i politik for pengenes skyld. Deres loyalitet overfor deres eget folk og land er minimal, eller ikke eksisterende. Derfor er det meste politik efterhånden ikke andet end hykleri, løgn, svindel, svineri og forræderi. Man kan have holdninger der er fuldstændig skøre og perverse, men det er uden betyd- ning, når man kan snakke sig fra alting fordi medierne er købt og betalt… Read more »

E. Frederiksen
E. Frederiksen
1 year ago

Skulle det ske, burde det danske folk retsforfølge de ansvarlige.

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
1 year ago

Enhver politiker i regeringen, FT og samtlige byråd er gjort af nøjagtig samme ubegavede stof, ekstrem egoisme – for dem handler det primært om penge i egne lommer dernæst at kunne sende aben videre – akkurat som statsminister Mette Fup udtalte på TV “ikke ansvarlig for egne handlinger” altså straks sender aben videre bare langt væk – ved ikke hvorhen, bare væk. Derfor elsker disse taber-typer, den dybe stat totalitært diktaturet,.EU FN, WEF, NWO, WHO m.fl. men frygter selvtænkede mennesker privat initiativ refleksion og konsekvens vurdering.

E. Frederiksen
E. Frederiksen
1 year ago

Grusomt med sådanne politikere.
Alene det, at det skjules for os, fortæller der er fare på færde og vi bliver prisgivet.
Så få personer skal ikke have ret til at bestemme over et helt folks liv og sundhed.
Det er virkelig uhyggeligt.

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

Andrew Bridgen er en meget fornuftig mand at lytte til, tak til ham.
Demokrati er noget lort, og har altid været noget lort. Hvorfor?
Fordi 95% – 99 % af vælgerne er dumme som en dør! Det gør at politikerne kan gøre præcis hvad de vil, og her er endnu et bevis!

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago
Reply to  S Jakobsen

Jeg kan, se at der også herinde er minimum et menneske som ikke er særligt indsigtsfuld!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

The united nations and ALL its entities should be dissolved to never rise again. Nations should not be attacked -often military- by other people and nations. Individual freedom is the key to a good life in peace. Free trade is the mean to avoid vars. Banks printing currency ad libitum makes war and restrictions possible.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det er nærmest umuligt at forestille sig, at mennesker kan besidde så megen ondskab som de umennesker, der portrætteres i starten af filmen The Plan.
Se også GeoengineeringWatch dot org
Filmen The Dimming, burde kunne få jer til at se op.
Lene Bang fra jfk21/Velstandspartiet har skrevet en del om det.

The tyranni is 100% dependent
of the ignorance of the public
The solution is therefore
to inform the people around us

Once people know what is really happening,
they will stop complying and start resisting.

stopworldcontrol.com/jury

Dragen
Dragen
1 year ago

Hvor mange af vores egne politikere har modtaget penge fra WEF? Hvordan finder man ud af sådan noget? Hvordan foregår den slags overførsler? Hvad vil begrundelsen være ? Eller hvad hedder det /kaldes det ? – hvis det er skrevet ned et sted? Er det penge der er lokkemidlet eller et uudtalt løfte om belønning på anden måde? Og hvad er det så? Et det alene bare benovelsen hos et lille lands politikere , – at få invitationen , få lov at være med – der driver værket ?.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg tror, vi har at gøre med den særlige form for skandinavisk korruption, jeg kalder “modydelser på forventet efterbevilling”. Det er meget svært at bevise, når de sælger ud af vores arvesølv som DONG, for så et par år senere, at blive belønnet med et overbetalt job, deres sølle evner slet ikke rækker til. Og nu Mette, der hælder vores i forvejen sølle militære udstyr i Forsvaret ned i det bundløse Ukraine-hul, som en del af hendes jobansøgning til stillingen som Natos generalsekretær. Psykopater har bare ingen hæmninger. Vi må holde ud, bruge alle kræfter på at overleve i ruinerne… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Angående Mette Fup og hendes adgangsbillet til papegøjejobbet i Nato. Hun laver bare en “Fjog Rasmussen”. De fede stillinger findes i de korrupte fascistiske internationale gangsterorganisationer og virker yderst tiltrækkende på danske karrierepolitikere, da stillingernes indhold altid er som sprællemænd for fascister i skjul. Men naturligvis vinder hunnernes Von der Løgner posten – hendes niveau for uduelighed overgås kun af den anden feminin hunner, Olaf Fjols.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja , jeg tænker du har ret . ” på forventet efterbevilling..” er nok klassikeren her i Skandinavien. Små landes ubetydelighed/ manglende vægt spiller måske ind i årene op til ” …….det der nu skal foregå….” ? . Steen har nogle gange bemærket , at de døde kroppe – dvs overdødeligheden – ikke kan trylles væk eller laves om, som injektions-skaderne til long-covid osv. Den hæfter jeg mig meget ved. Det bliver sandhedsprøven der fungerer som løftestang for alt muligt andet vrøvl , der kunne komme i omløb. Det er jo det , at “overleve mens stormene raser” – der… Read more »

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Margrethe

Mon ikke det, for den fremsynede, handler om at undgå den post i NATO, for hver en pris?

Ole Larsen
Ole Larsen
1 year ago

WHO er en udemokratisk, uærlig, organisation. Tak for oplysningen.

Mads kering
Mads kering
1 year ago

Sofie løhde ?

Den læspende Gangster er rødglødende socialist/kommunist, med en ekstrem og fanatisk trang til anarki og ragnarok!

Ligesom resten af hippoerne!

Og danskerne strømmede til Møns Klint
Og danskerne strømmede til Møns Klint
1 year ago

Når man ved, at den største private donor til WHO er Bill Gates, så ved man bare at det er ren ondskab.

Gates sagde i 2017 at han ville reducere jordens befolkning og normalt opnår han det han vil.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x