9
maj
Seneste opdatering: 10/5-23 kl. 1106
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

2.540 flere døde om ugen

Overdødeligheden i Europa er, som Campbel siger, multifaktoriel. Den går op og ned, og det kan være svært at vide, hvad der lige påvirker den. Jeg tror, vaccinen er den afgørende faktor. I øjeblikket er den lavere end i begyndelsen af året (England skiller sig ud), og jeg tror, det er fordi det er ved at være længere tid siden, vi havde en vaccinationsbølge. De allerfleste mennesker dør som bekendt et døgn til en måned efter sprøjten. Se hvordan bevægelserne har været og prøv selv at lægge lande til og fra i statistikken: Excess mortality. Deaths from all causes compared to average over previous years.

33-årig mor til tre: Jeg kan knap kende mig selv mere

Denne canadiske mor har talrige symptomer fra injektionen af kun ét Pfizer-skud. Hun er i realiteten invalideret. Det fremgår mere af artiklen end af videoen, hvilke problemer hun har i omgangen med sine allernærmeste. Mennesker der ikke tror på hende og ikke forstår, hvor invalideret hun er.

Newfoundland, Canada, native Josephine Jean Fillier lived a fulfilling life as a stay-at-home mother of three young children. With the partial loosening of COVID-19-related restrictions in late spring 2021, she was looking forward to the opportunity to travel to Ontario and visit her partner. ‘I Barely Even Recognize Myself Anymore,’ Says 33-Year-Old Injured by Pfizer Shot.

Facebook video, kan formentlig kun ses af dem med Facebook konto.

3.8 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Ikke kun Judy Mikovits kan gøre os klogere på AIDS
https://rumble.com/v1maplu-the-origins-of-aids-2004.html
Og så demonstreres der i dag 13-15 foran Christiansborg mod kønsskifteoperation af mindreårige,

Torstein
Torstein
1 year ago

I Norge blir nå vaksineskader med multiple bivirkninger forklart som «langtidscovid» av våre medisinske myndigheter samt msm, som følge av covidsmitte og covidinfeksjon!

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

“..forskes idet ….?” Alene det , – om det forskes i – er interresant . Tør nogen forske i om “longcovid” existerer? Lider folk der aldrig blev vaxx’ed af langtidscovid?. Ikke alene skulle strategien for “bekæmpelsen ” af den her “virus” være den samme over hele kloden , – på engang . Nu skal sporene sløres på samme vis, også . En fælles global antagelse, i al-verdens landes regeringer og medier om , at longcovid nok existerer skal gøre det overflødigt , at tvivle på den ANTAGELSE og derfor fortsat mørkelægning for hvad der egentligt foregår.

Fra Kaj og Andrea til dragqueens på en generation
Fra Kaj og Andrea til dragqueens på en generation
1 year ago
Reply to  Torstein

Sådan er det også i Tyskland.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Den foreløbige konklussion på “vaccinerne” er at de er meget mere skadelige end gavnlige, måske slet ikke gavnlige. Skaderne består primært i en ødelæggelse af menneskets immunsystem således at immunforsvaret kommer ud af kontrol. Om det er fordi styringen af immunsystemet beskadiges eller det måske er selve immunforsvaret som omprogrammeres ved jeg ikke, men bivirkningerne kan forklares ud fra at det er en af delene eller begge, som er tilfældet. Bivirkningerne kan være alt fra hjerteanfald til et bredt spektra af andre sygdomme lige fra skarlagensfeber til influenza, som aldrig forsvinder og til forskellige deffekter i vitale organer. Hvis man… Read more »

Danmark, abernes planet blot med mennesker
Danmark, abernes planet blot med mennesker
1 year ago

For at noget kan være multifaktorialt skal der være multiple faktorer. Altså to eller flere forklarende variabler.

Er det nogen af de tilstedeværende, som kan forklare andet en en variabel, som er tilstede nu og ikke var det før vaccinationskampagnen?

Og nej covid tæller ikke med for så ville der være en dødelighed under det normale nu da alle de svage ville være udryddet i 2020 før vaccinationen.

Last edited 1 year ago by Danmark, abernes planet blot med mennesker
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

PRÆCIS…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Jeg så den i går, da den kom på, og skræmmende er det!

Steen skulle måske gå ind i, hvorfor vi ikke har hørt noget til DR John Campbell i en uge?

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x