11
maj
Seneste opdatering: 11/5-23 kl. 1836
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

April 2021: “Efter otte dage havde 5 ud af 8 af mine patienter blodropper (micro-clotting)”

Det fik de af spike-proteiner, som sprøjterne sender ud i alle afkroge af vore legemer. Hjerne, hjerte, ovarier, nyrer, lunger. At de holdt sig i indstiksstedet, var kun en af dusinvis af regime-løgne.

Dr. Charles Hoffe var den første læge i verden, der i begyndelsen af 2021 vakte opsigt ved at rapportere, hvad der skete med hans patienter. Hele verdenspressen kom til hans lille canadiske by, snart var hans praksis og hans laboratorium brændt ned til grunden, og han selv fyret fra de jobs, han havde udover sin praksis. Hvem der satte ild til, kan man kun gisne om.

Ingen undskyldning for uvidenhed. Især ikke i medier og Folketing

Jeg skrev om ham første gang den 15 april 2021. Danske læger, politikere og journalister kunne have vidst sandheden om sprøjterne allerede på det tidspunkt. De fleste er og var formentlig også i ond tro. Dette er over to år siden (!)

I dag er der ingen undskyldning for disse grupper til ikke at kende den pågående vaccineforbrydelse i detaljer. De videnskabelige beviser er overvældende. Covid er nu ‘endemic’ på grund af vaccinen og forsvinder aldrig. Der kommer aldrig ‘herd immunity’ i vores del af verden mere. Derfor forsvinder ‘elitens’ forklaringsproblem heller ikke, det bliver bare værre. Man kan ikke påvise ét videnskabeligt studie, der viser, at vaccinen er sikker.

Hvad dr. Hoffe her siger, indeholder det meste af, hvad man behøver vide. Han er usædvanlig klar, konkret og velargumenterende, så dette kan ikke anbefales nok. Det er vores store ulykke, at der er så få af denne slags læger. Det er svært at anbefale at høre noget andet end Carles Hoffes vidnesbyrd overfor NCI NationalCitizensInquiry.

Michael Yeadon: Der er kun to klik til, at du er blevet slave

“Vi lever i en før-tyrannisk situation. I 2030 vil intet kommercielt fly forlade en engelsk lufthavn.” De fleste vil iøvrigt være nedlagte, som jeg har vist før. Du vil heller ikke eje din egen, private transport. Dette hvis Vestens befolkninger ikke rejser sig, og hvordan skulle de kunne det, når medierne holder dem totalt uinformerede?

Dette stammer fra Robert Kennedy jr’s Health Defence TV – hvis du Googler, så læg mærke til, hvor mange hindringer de har lagt i vejen for, at du skulle kune finde deres hovedside inden for de første ti hits. Dette specifikke stammer fra TRUTH BE TOLD RALLY, London, March 25. (Spring 30 min ind)

Mc Collough: 25 % af amerikanerne ikke vaccineret – ikke 8 %

Jeg tog den ikke – den bedste beslutning, jeg har taget i mit liv

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Fra min 47 i Hoffe’s vidneafgivelse: “And if You want to know why they look the other way, well the FDA gets 53% of its funding from the pharmceutical industry” Mon ikke Kanadas statsmedister Justin Castro har tegnebogen fuld af medicinalfirma aktier? Heller ingen forskel der på Trudeau og Putin jvf http://www.corbettreport.com/putin Et samlet bødebeløb, som medicinalfirmaer har indregnet i deres regnskaber, og dermed nok også i deres budgetter, er ca. 30 milliarder dollar. Men de gør jo deres for ansvarsfraskrivelser, som også er blevet beskrevet i Hollywood produktioner f.eks. Erin Brockowich. Til min 59 “Just follow the money. Guess… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Nielsen

18.Feb.1992: Wolfowitz Doctrine is an unofficial name given to the initial version of the Defense Planning Guidance for the 1994–1999 fiscal years (dated February 18, 1992) published by U.S. Under Secretary of Defense for Policy Paul Wolfowitz and his deputy Scooter Libby. Not intended for public release, it was leaked to the New York Times on March 7, 1992, and sparked a public controversy about U.S. foreign and defense policy. The document was widely criticized as imperialist, as the document outlined a policy of unilateralism and pre-emptive military action to suppress potential threats from other nations and prevent dictatorships from rising to superpower… Read more »

Borgen beskytter os ikke mod elendighed og død
Borgen beskytter os ikke mod elendighed og død
1 year ago
Reply to  Nielsen

Ja, hvis Big Pharm og Big Tech opkøber politikerne, ser det sort ud for alle almindelige mennesker. Måske det netop var pga. korruption at ingen politikere fandt det mistænkeligt at Pfizer osv. havde travlt med ansvars-fraskrivelser – og at heller ikke lynudviklingen og hastegodkendelserne eller den nye definition på en pandemi fik politikere eller journalister til at råbe vagt i gevær. Vi var ellers flere bloggere som havde lugten lunten. At der var ugler i mosen var tydeligt for dem der ikke havde ladet sig hjernevaske af MSM. Som “feministisk galeanstalt” skriver, er der nogen som vil af med os.… Read more »

Danmark, politisk korrekt, feministisk galeanstalt
Danmark, politisk korrekt, feministisk galeanstalt
1 year ago

Vi må se det i øjnene, de vil slå os ihjel.

Borgen beskytter os ikke mod elendighed og død
Borgen beskytter os ikke mod elendighed og død
1 year ago

Hvis man ikke véd ret meget om verdens ondskab, er det svært at beskytte sig selv mod den. Derfor er det vigtigt for borgerne, vælgerne og den enkelte privatperson at sætte sig ind i hvordan visse ideologier har en indbygget galskab der erfaringsmæssigt fører til tyranni og terror mod befolkningerne, mod familier, mod enkeltpersoner. Slutresultatet plejer at være at millioner af mennesker bliver udnyttet og undertrykt og udsat for tortur, blodbade og massemord. Derfor, i egen interesse, læs om nazismens, kommunismens, socialismens, islamismens og fascismens forbrydelser. Solsjenitsyns og Beevors bøger kan anbefales, og derudover er der National Geographic og Youtubes… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x