12
maj
Seneste opdatering: 12/5-23 kl. 1313
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Robert Kennedy jr.’s kandidatur afslører globalisterne

Når man tænker på Kennedy-navnets status i USA,  er afslørende at se, hvordan Robert Kennedy’s præsidentkandidatur modtages af den liberale (venstreorienterede) USA, og det er blandt andet den store majoritet af medier. Umiddelbart skulle man tro, det blev modtaget med kyshånd. En Demokratisk kandidat, der tilmed også er demokrat, op imod en præsenil, korrupt marionet som Joe Biden, der har haft to-tre hjernebødninger, og som er i færd med at køre landet i sænk.

Men nej, de regerende Demokrater ønsker ikke endnu en Kennedy, det gør kun en efterhånden pæn del af deres vælgere. Etablissementet kalder ham “en kospiratorisk antiwax’er,’ og ‘demokraternes Trump-wannabe,‘ der er imod USA’s stedfortræderkrig for at fjerne Putin, imod lock downs og Covid vacciner, WHO’s magtovertagelse, og i det hele taget imod den dybe, korrupte stat og dens pågående revolution mod demokratiet. En mand, der tilmed har Edward Dowd i sin kampagne. Danske medier lusker selvfølgelig efter de globalistejede amerikanske.

Og det er her, hunden ligger begravet. For dem er Kennedy og Trump lige slemme, for de repræsenterer et demokrati, der vil slå tilbage mod tyranni. I dette interview får man et godt billede af Kennedy, han og Steyn er samtalepartnere, der står godt til hinanden. Og Kennedy er modig, når man tænker på, hvad der skete med hans far og onkel.

Underhuset kan debattere WHO’s ‘pandemitraktat,’ men Folketinget kan åbenbart ikke.

Hvis man skal gætte på en årsag, kunne det være, at vores EU medlemskab har frataget medlemmernes meget mere lyst til at forsvare demokratiet, ja overhovedet røre tidens mest brændende spørgsmål. Ikke engang DF og NB griber chancen de har, for at rejse sig fra de 6 % af stemmerne de har – tilsammen.

WHO vil iøvrigt nu igang med at vaccinere millioner af børn.

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

Når vi taler om globalister.
Danske politikere henter muslimsk terror luder hjem til Danmark fra Al-Roj lejren i Syrien, med hendes terror avl.
Nu venter vi så bare på at den sidste kælling bliver hentet hjem med avl, selvom luderne ikke er danske statsborgere længere.
Den lille svindler Lars Lykke er en lykkelig mand i dag.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Allerede i juli 2011 talte Alex Jones om kræftceller i vacciner. For ca 3 år siden talte eksdirektøren for MERC om vacciners faelighed. Hun døde kort efter under meget mysyiiske omstændigheder som tidligere beskr3evet her på siden

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Det ville være ønskeligt om den prisvindende journalist Seymour Hershs kunne bringe en afsløring af Bidens bagmænd, eller ‘handlere’ som det hedder på dangelsk. Verden ved endnu ikke, hvem som står bag senile smadremand Bidens absurde politiske vælten omkring i den globale porcelænsbutik. Nogen må dog kunne sætte navn på de værste af slynglerne og deres bagrunde? Hvorfor vil de starte ww3 og udgør de et hemmeligt selskab med makabre ceremonier? Er de klinisk sindssyge ‘nuts’ med dårlig pottetræning i barndommen? Verden vil gerne kende de onde hensigter og årsager til den globale destruktion, så verden kan opstille et rimeligt… Read more »

Danmark, politisk korrekt, feministisk galeanstalt
Danmark, politisk korrekt, feministisk galeanstalt
1 year ago
Måske overlever USA. Men hvordan med Europa?
Måske overlever USA. Men hvordan med Europa?
1 year ago

Feministerne, pladderhumanisterne og de røde kvindesagskvinder arbejder på at feminisere hele verden. Al politik skal gøres rabiat, woke og kvindestyret. De hvide mænd skal gøres til tøffelhelte og skaffedyr. Med løgnagtige kampagner med Sofie Linde og andre metoo hystader i spidsen skal mændene hetzes og udstilles som dumme, overflødige og værdiløse. Dog skal mænd fra fjerne lande aldrig kritiseres. De er jo berigere og hellige krigere. Kun de hvide mænd er latterlige og til grin. BIG MOTHER samfundet med det komplette skørte- regimente er feministernes ideal. De fatter ikke at deres kortsynede politik undergraver civilisationen, økonomien, trygheden, freden, friheden og… Read more »

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

endnu et skridt i retningen af den globalistiske spændetrøje. Det bliver spændene om 5 – 10 år.
De har andre spændene ting i støbegryden til os slaver.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x