17
maj
Seneste opdatering: 26/5-23 kl. 2236
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Robert Kennedy jr. hos Russel Brand

Her er blandt andet meget interessante nye oplysninger om Cuba-krisen, der er sørgelig aktuel i Ukraine i dag. Det er de samme principper, der er på spil. Dengang vandt JFK over det militærindustrielle, krigsliderlige kompleks, som vores tåbelige politikere i dag følger slavisk uden at demonstrere en eneste selvstændig tanke. Folketinget kunne uden videre konvertere til islam, da det jo betyder ‘underkastelse.’

Derefter går samtalen over på CIA’s mord på præsident Kennedy, som Robert jr. jo mener, det er. Det er også ganske tænkeligt, at ‘den dybe stat’ myrdede en præsident, der ikke ville adlyde den, også når man betragter vraget Joe Biden, den fik “valgt” til at være kølerfigur. Vi er nu underkastet et gangstervælde.

Bliver Trump eller Robert jr. præsident, er de følgelig i overhængende livsfare i det USA, medierne nægter at give os et retvisende billede af. Herefter går den over til ‘pandemien’ og det militære projekt, den var. Minut 56 går de over til Ukraine. Præsident Bush i 1992: “We will not move NATO one inch to the east.” – og her står vi nu med den dybe stats rabiate regime i USA og et hjernevasket Europa, der tror krigen er et humanitært, demokratisk projekt, hvor den er USA’s ekspansive projekt for verdensdominans via stedfortræderne Ukraine og Nato. –  Der er så mange interessant videoes, at det er svært at udvælge, men her er nogle:

Jordan Peterson taler på National Citizens Inquiry

Birthgap Documentary – Childless World

Dr. Martin: Covid-19 har eksisteret siden midten af tresserne

Se også NSA and Pentagon Led the Creation of the Vaccine Says Declassified Documents

Michael Yeadon advarer verden

Sasha Latypova Whose Military Made Covid?

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Epidemien over dem alle bliver Den Matabolske! “Tilspist Sukkersyge” er i eksplosiv vækst. Dér hvor man spiser “julefrokost” 3 gange dagligt, udover 3-5 “mellemmåltider”. Det “Interessante & Spændende” er at sukkersyge kan helbredes ved at man genvinde sin metabolske fleksibilitet* og begynder at spise naturlig mad, i stedet for fabrikerede produkter. Man begynder med at undgå AL kerne- & grønsagsolie og sukker. Sukkerindholdet i produkterne er kulhydraterne minus fibrene – NEJ heller ikke korn i nogen afskygning! Derefter overgår man til “Intermittet Fasting”, hvor ens fødeindtag er begrænset til en maksimumperiode på 8 sammenhængende timer i døgnet. Det kan sagtens… Read more »

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

Desværre rammes Trump af sygdom eller det, der er værre. Det er ikke muligt at vinde over Den Dybe Stat. JFK, Nixon og Trump har fået og får det at føle. De stjal Trumps valg og der er mere hvor det kommer fra. Fra vores breddegrader kan nævnes drabet på Olof Palme i 1986. Lisbet Palme blev truet til at angive Petterson som gerningsmanden ved en konfrontation, selvom hun mellem linierne klogt ikke bekræftede det var ham. Strejfskuddet, der ramte Lisbet var en hilsen fra Den Dybe Stat, som virkede efter hensigten. Hvis I bedre kan lide det, må I… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvorfor har du Nixon med i dét felt?
Nixon lavede jo overhovedet ingen fejl – lige bortset fra et par enkelte bagateller med hhv Møntfoden & Maden

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Nixon var en populær præsident, men han blev fældet af Den Dybe Stat. Møntfoden var ingen bagatel, men det var ikke hans egen beslutning.

Grunden til at han er taget med er som eksempel på hvad Den Dybe Stat er i stand til.

Personligt holder jeg meget af Nixon.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Han begyndte inflationen.

Hvad med “& Maden”?

Lennie
Lennie
1 year ago

Er der en bot, der straks sletter links til denne side?! Jeg lagde en artikel på om Putins hhv Zelenskijs tilknytning til WEF, men nu prøver jeg med dette link til interview ml Dr Mercola og James Corbett, om AI https://www.lifesitenews.com/opinion/ai-is-becoming-a-tool-for-control-what-you-can-do-to-resist-technocratic-tyranny/?utm_source=news&utm_campaign=usa

Lennie
Lennie
1 year ago

Interessant artikel om Putins hhv Zelenskids tilknytning til fx WEF. Ting, som folk m garanti ikke ved. . . https://www.lifesitenews.com/opinion/are-volodymyr-zelenskyy-and-vladimir-putin-both-globalists/?utm_source=news&utm_campaign=usa

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Lennie

Hvorfor viser MSM ikke den fine video på nettet med Zhitlemski’s elegante klaverspil?
Hobitten Zhitlemski demonstrer, at han med sin lille patetiske ‘ynglepind’ kan spille på klaver, som om det var med sin lillefinger.
Godt gået af diktatoren for verdens mest korrupte bagland:-)

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x