18
maj
Seneste opdatering: 18/5-23 kl. 1858
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det fortrĂŠngte vender tilbage i dĂŠmonisk form”

Det er en freudiansk tanke, mange kender. Dragshow for bĂžrn, statsdyrkelsen af homoseksuelle (der havde det udmĂŠrket i forvejen) og polygami, selvvalg mellem 28 kĂžn og kĂžnsskifte er kun noget af det mest rabiate, der har sĂŠnket sig over landet.

Det politiske liv er hele tiden leveringsdygtigt i bidrag – abort pĂ„ levedygtige fostre og endda mord pĂ„ nyfĂždte (som vi havde i fĂžrkristen tid) infanticide – og selv den nye, feminiserede, socialistiske Svenska Kyrkan ogsĂ„. Den skiltes fra staten i Ă„r 2000, og ikke mange Ă„r senere udtrykte Göran Persson tvivl pĂ„, om det nu var en god ide.

For ikke at tale om denne syge historie, MSM ikke har interesseret sig for: New Epstein papers reveal targeting of children for medical experiments. Pseudovidenskaben er skudt afsted som en raket med digitalisering, nanoteknologi, mRN osv. mRNA i influenza-vaccine er nu pĂ„ forsĂžgsstadiet. Muligheder der fĂ„r dr. Mengele til at ligne en mentalt handikappet, og der er ikke mange til at stoppe den. Folketinget? Danske debattĂžrer? Glem det! “StĂ„ aldrig til sĂžs, lad de andre stĂ„.” De har sociale positioner, der skal forsvares fĂžrst.

Freuds observation af det personlige, passer pÄ samfundet som helhed. NÄr et flertal af mennesker holder op med at tro, tror de pÄ hvad som helst.

Michael Yeadon, der vist ikke er en troende kristen, kalder jĂŠvnligt det der foregĂ„r nu for “dĂŠmonisk og djĂŠvelsk.” Andrew Bridgen kalder det “ondskab,” et andet ord, der ikke er i sĂ„ hĂžj kurs i samtiden. Jeg tror de ligesom vi andre, savner ord til at beskrive den ubegribelige kynisme, der synes at ville slĂ„ et endnu ukendt antal af os ihjel i det nĂŠste tiĂ„r. I kan se Yeadons nylige tale i London nedenfor dette.

Public Health is now being militarized

En kort, meget vigtig video, der sammenfatter det meste der er vigtigt at vide om “pandemien” og dens politiske sammenhĂŠng. (The Kill Box er et militĂŠrt udtryk, der forklares pĂ„ link, og DoD er Department of Defence.)

Katherine Watt er som Yeadon og flere og flere i mine Þjne helt tilregnelige mennesker, ikke i tvivl om, at vi i dette Ärti vil opleve et helt bevidst forsÞg pÄ massemord pÄ menneskeheden. Naomi Wolf er ikke i tvivl. Pfizer-Biontech er delejet af den kinesiske stat, hun mener ganske bevidst bruger det som et vÄben mod Vesten, der forkrÞbler det uden at efterlade for mange spor, der peger mod dem.

Jeg gengiver det, selvom jeg stadig reserverer mig ret til at tvivle. Er argumenterne stĂŠrke nok, mĂ„ de gengives pĂ„ andre mĂ„der end MSM, der bare gĂžr grin med det. Det er ikke ansvarligt, nĂ„r vi allerede har en enorm overdĂždelighed, ingen kan benĂŠgte, og over hele det vaccinerede Vesten er fĂždselstallet faldet med dramatiske 13-20 procent. TĂŠnk – som Yeadon siger – “hvis jeg nu har ret. Hvis jeg ikke har, bliver I kun til grin, intet vĂŠrre, men hvis jeg har kan det koste jer livet…..”

Andre er kommet frem til det samme fra andre vinkler, men sÄ kontant og kondenseret kan det sammenfattes som af Katherine Watt. Hun viser hvor lÊnge denne forskning i biologiske vÄben har vÊret undervejs, og hvordan den er gÄet hen og blevet amerikansk regeringspolitik, og derfra har spredt sig til hele Vesten:

On January 24, 2023 Katherine Watt was an attendee at a press conference that discussed the ongoing emergency use rollout of bioweapons being marketed as Covid vaccines. She discussed the legal framework for which this is happening and provides ways to circumvent the WHO/BIS/DOD initiatives that undermine sovereignty.

“The World Health Organisation” is a military organisation”

Jessica Rose, Ph.D. joins Polly Tommey, ‘Good Morning CHD’ host, to share jaw-dropping research on COVID vaccination outcomes and inform viewers on the latest health-related news. Watch, as Dr. Rose breaks down critical science on vaccination and death rates, sharing her perspective on the pandemic

Jessica Rose, Ph.D. – Physiology, Stanford University, Stanford

Man kan fĂžlge hendes Substack. Der kan man se denne grafik med relation til videoen. “DĂžde pr. millioner doser af forskellige vacciner.” Covid-vaccinen yderst til hĂžjre.

Michael Yeadon pÄ Truth be Told i London, 13 maj

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskerne, i flok pÄ vej ud over MÞns Klint
Danskerne, i flok pÄ vej ud over MÞns Klint
1 year ago

De vestlige regeringer, som tvang borgerne pÄ dÞdssprÞjten sÞger aktivt efter en konfrontation med Rusland, sÄ der kan skabes et kÊmpe rÞgslÞr over skandalen. LÊg mÊrke til at de lande, som var hÄrdest i deres kurs med henblik pÄ vaccination ogsÄ er de, som er mest krigeriske over for Rusland. Dette er ikke tilfÊldigt.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Skal alle deres syge udmeldinger i disse dage slĂžre for deres vaccinemyrdede og -invaliderede? Som Overpsykopatens rablerier om coronaskeptikere som spioner?
Det er svÊrt at se en ende pÄ det her, og slet ikke en bare nogenlunde blÞd landing. Sakset fra Twitter:

EL vil legalisere sĂžskendesex.JPG
Det' letsindigt/farligt at stole pÄ staten og MSM
Det' letsindigt/farligt at stole pÄ staten og MSM
1 year ago
Reply to  Margrethe

Vagn Greve var stĂŠrkt venstreorienteret og
ret ekstrem pÄ flere punkter. At han bakkede
enhedslisten op i dens perverse syn pÄ bÞrn,
forĂŠldre, familier, moral og normer var med til
at fremme hans karriere. Men var ikke til gavn
for andre end ham selv.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er virkeligt sygt . AtmosfĂŠren/kulturen i KĂžbenhavn er meget forskellig fra andre dele af Danmark i de her Ă„r tror jeg

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Idioten dĂžde heldigvis i 2014

Danskerne, i flok pÄ vej ud over MÞns Klint
Danskerne, i flok pÄ vej ud over MÞns Klint
1 year ago
Reply to  S Jakobsen

Glemt og ikke savnet

Det' letsindigt/farligt at stole pÄ staten og MSM
Det' letsindigt/farligt at stole pÄ staten og MSM
1 year ago

MĂŠngden af beviser for at der er noget helt galt med
Pfizers, Modernas og Johnsons “vacciner” er overvĂŠldende.
En lavine af afslĂžrende videoer er nu at se hos Youtube og
Twitter osv. Dr. Philip McMillan, dr. Malone, dr. Campbell,
Mike Yeadon og mange andre lĂŠger og virologer, invaliderede
ofre, pÄrÞrende og andre vidner, fremlÊgger en strÞm af
indicier og beviser for at “vaccinerne” er farlige.

Det' letsindigt/farligt at stole pÄ staten og MSM
Det' letsindigt/farligt at stole pÄ staten og MSM
1 year ago
Reply to  steen

Underligt at ingen (vistnok?) danskere er ude at demonstrere eller protestere mod at Mette, Lars og Troels nu vil have WHO til at bestemme over vores sundhedsvĂŠsen. Har der vĂŠret pro- tester som blot forties af MSM? Det med at give lov til WHO fjernstyring af danske hospitaler og vaccine-programmer, er flere steder pĂ„ nettet beskrevet som en meget stor og dĂždsensfarlig trussel mod folkesundheden. Over en million eller over to millioner danskere kan blive ofre for det forrykte projekt. Hvad er det som fĂ„r M, V og S til at gĂ„ ind for at udemokratiske og udenlandske kliker skal… Read more »

Det' letsindigt/farligt at stole pÄ staten og MSM
Det' letsindigt/farligt at stole pÄ staten og MSM
1 year ago
Reply to  steen

Er det ikke letsindigt at stole pÄ staten og MSM?
Eller mener du at det ikke er underligt at ingen er
ude at protestere mod de uhyrlige planer om at
lade WHO fjernstyre sundhedsvĂŠsnet?

mjoly
mjoly
1 year ago

Haha Mette Fredriksen deltar pÄ Bilderberg 2023 i dag. StÄr det i henne offisielle program? Lover ikke bra for et nasjonalt orientert Danmark. Bilderberg er pÄ en mÄte en audiens, har man de rette globalist-egenskaper?

Det' letsindigt/farligt at stole pÄ staten og MSM
Det' letsindigt/farligt at stole pÄ staten og MSM
1 year ago

PS: SĂžjlerne ovenfor synes at vise at
covid-“vaccinerne” er ca. 120 gange sĂ„
farlige som en almindelige influenza-
vaccine. Men kan det gĂžre det? Andre
steder kan man fÄ indtryk af at de er
10.000 eller 30.000 gange sÄ farlige.
Se dr. Philip McMillan og dr. Malone mv.

PS: Kan pladsen til overskrifter ikke
udvides en smule?

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det er jo en nÊrmest profetisk overslrift, for det er jo det vi oplever netop i dette Þjeblik. En kendt fremmed kult erobrer et omrÄde og udrydder urbefolkningen.
Ordene islam og muhammedaner er ikke lĂŠngere tilladte i Absurdistan.
Det samme er gĂŠldende i vores skindemokrati.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Lone NÞrgaard har et par interessante indlÊg om Michael Yeadon, som har sagsÞgt en som var sÄ frÊk at stille spÞrgsmÄl ved hans teorier. Kan ses pÄ newspeek.info

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x