11
jun
Seneste opdatering: 13/6-23 kl. 0746
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

© Snaphanen.dk

Privatbilismen skal reduceres med 75 %

Vi får hele tiden at vide, at grupper som World Economic Forum ikke har nogen magt i virkeligheden. Så kan folkevalgte politikere også bedre fraternisere med dem, uden at det vækker den kritik, det burde. Magtens tjenere i medierne har travlt med at bagatellisere enhver kritik, der måtte være WEF’s magt, og bliver kritikken ved, er det bare “højreekstreme konspirationsteoretikere,”ingen bør tage alvorligt.” Men hvad er mediernes interesse i at bagtelliesere WEF’s betydning?

Men det vi ser, er at WEF kanaliserer sin magt igennem institutioner som EU og FN, så vi ikke opdager deres egentlige indflydelse. Den kommende “pandemitraktat” fra netop EU og FN (WHO), er et glimrende eksempel på denne indirekte, illegitime politiske magt.

Hvordan kunne vi ellers befindes os midt i en revolution, hvor visse mennesker mener at have ret til at bestemme hvordan vi skal transportere os, hvad vi skal spise, hvordan vi skal betale og hvilke sprøjter, vi skal lade os injicere med? Hvordan kan vi acceptere, at vi skal forlade de landbrugmetoder og spisevaner mennesket har haft i 7-8000 år? Det er frækt og bindegalt, at vi nu med risiko for hungersnød nedlægger fødevareproduktion i indtil videre USA,Holland, Canada og Irland, og uacceptabelt at vi skal spise insekter med sundhedskadeligt chitin, uden at have den fjerneste indflydelse på det.

Ligeledes transporten. Friheden som privatbilen giver, skal tages fra det store flertal. Det samme gælder for privatpersoners flyvning. I England drømmes der om, at den sidste lufthavn lukker mellem 2030 og 2049. Vi skal simpelthen cykle eller blive hjemme i vores 15-minuters byer.

Ingen der i dag er afhængig af en bil, er i dette kaos klar over, hvad han skal investere i, som man også kan køre i om ti år, for sandheden bliver jo ikke diskuteret åbent. De fleste tror, at al bilisme blot skal overføres til elektricitet.

Vi ser ikke det større billede, klimatvangstankerne danner

Det er ikke tilfældet. Der er hverken råmaterialer eller elektricitet til at den nuværende bilpark i verden kan skifte drivmiddel for bare halvdelens vedkommende. Det bliver kun en lille brøkdel af de brændstofforbrugende køretøjer, der kan overføres til andre drivmidler. Europas motorveje kommer til at ligge gabende tomme. Broer og tunneler gennem bjerge ligeledes.

De klimatvangstanker, der udgår fra netop World Economic Forum og siver ned gennem de mere ureflekterede lag i europæernes parlamenter, implementeres på os så stykkevist, at vi ikke skal se det større billede. Kun ved vi, at “klimaet” er blevet den universalnøgle, der åbner for enhver skør idé, det er derfor at vi ikke kan have en saglig diskussion om det. Falder “klimet”, falder nemlig alle disse planer. Derfor fremstilles de også, som om der overhovedet ikke er nogen tvivl om deres rigtighed.

Vi kan nok kan regne med at dene verdens Klaus Schwab’er kan køre, flyve og spise, som de lyster. I den nye biototalitære stat, bliver det som i ale andre totalitære regimer gennem tiderne, en lille nomenklatura, der lever luksuriøst og upåvirket af det, de påtvinger alle andre. De skal hverken spise kakkerlakker eller lade sig injicere. Det ved vi fra Sovjet, Kina og Nordkorea.

Vi burde i det mndste forlange en åben diskussion af den antidemokratiske revolution, vi er midt i, og forlange at danske politikere fremlægger alt åbent, hvad de diskuterer i disse internationale fora, der er i færd med at overtage den politiske magt og ændre styreformen i Danmark. En fuldstændig omlægning af det hidtil kendte liv, kunne jo tænkes at interessere enkelte. Lidt sandhed og ærlighed midt i klimapanegyrikken ville ikke skade.

Her nogle pluk fra og om WEF dokumentet The Urban MobilityScorecard Tool: Benchmarking the Transition to Sustainable Urban Mobility fra maj 2023.

The globalist World Economic Forum (WEF) is encouraging cities to “contain growth of private car use” and aims to drastically reduce the number of cars by 2050, according to a recently published white paper. The document relies on the usual falsified climate change data and dishonest models and ignores the looming population collapse which many have been warning the world is facing.

The document advocates for increased “shared, electric, connected and automated (SEAM) transport modes and a shift to more compact cities” in order to reduce the number of cars by 2050 to 500 million worldwide and drastically reduce carbon emissions.

According to carsMetric, there are currently over 1.45 billion cars in the world, and the WEF projects that number to go up to 2.1 billion by 2050 if we remain on the current trajectory. A reduction to 500 million cars would therefore present a reduction of the number of cars by over 75%.

It has become apparent that the unelected elites at the WEF and other globalist organizations not only seek to replace gas-powered cars with electric cars, but to radically reduce private car ownership in general. WEF document calls for limiting ‘private car use,’ drastic reduction in the number of cars by 2050.

Se apropos: Så styr World Economic Forum samhället og Dessa galna planer har World Economic Forum.

The Push to ‘make airtravel history’. From 2030 to 2049: “ALL REMAINING AIRPORTS CLOSE” og

The Urban MobilityScorecard Tool: Benchmarking the Transition to Sustainable Urban Mobility fra maj 2023.

Løgn ved fortielse/udeladelse

Neil Oliver har en kommentar til ovenstående

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
1 year ago

Jeg husker stadig på Inger Støjberg som sagde at nu havde hun været minister så og så længe, men Klaus Schwab havde endnu ikke ringet til hende med instruktioner. Så det der med WEF… det var nok en konspirationsteori af de dumme.
Hun havde overhovedet ikke forstået at skal man have noget igennem, går vejen gennem organisationerne, og FN’s Agenda 2030 er da også som snydt ud af WEF’s fremtidsmål. WHO’s planer lugter også langt hen af WEF’s planer.
Tilfældigheder? Næppe.
Politikerne vandrer direkte i fælden. Haps, haps, haps, og endnu en… Inger Støjberg, haps, mums, og haps, haps…

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Forbydes privatbilisme, vender vi bare tilbage til hestetrukne vogne; dog oksekærrer i Århus og kameler i Voldsmose.
Problemet løser dog sig selv efter at Joe Bidens tredje verdenskrig er overstået; så rider de fleste sandsynligvis på apostlenes heste.

Limewood
Limewood
1 year ago

I Sovjet Unionen og det vasal-stater gik folke-viddet således angående forholdet mellem folket og staten…det kan nok med lidt omskrivning overføres til WEF og EUs straffekoloni: “Staten lader, som om den betaler for vores arbejde, og vi lader som om, vi arbejder”.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Limewood

Privatfirmaerne lader som om de betaler danskerne en fed løn, og staten returnerer det meste, via skatteplyndring, til privatfirmaerne i form af fede fradrag og løntilskud.

Privatfirmaerne lader som om de elsker danskere ved at ansætte danskere til at oplære billig udenlandsk arbejdskraft – hvorefter de fyrer danskerne.

Privatfirmaerne anser dansk arbejdskraft, men kun mellem 30 og 50 år, som et samfundsaktiv – udenfor dette aldersinterval er de en samfundsbyrde.

Nielseen
Nielseen
1 year ago

ja

Poul
Poul
1 year ago

Jeg tror lige i overser en enkelt “detalje” her = At privatbilismen er en gigantisk indtægtskilde for staten. Når du køber 1 bil i danmark betaler du for 3, og resten af tiden betaler du afsindige afgifter til staten i al den tid du kører i den. Alene benzinafgiften udgør mere end halvdelen af prisen når du tanker! De sindssyge priser vi efterhånden har betalt i langt tid kunne med andre ord være halvt så høje, men nej. Det er ikke “krigen i ukraine” eller putin du kan takke for det, det er de danske politikere. Husk det! Så jeg… Read more »

Borgens politik er folkefjendsk & helt vanvittig
Borgens politik er folkefjendsk & helt vanvittig
1 year ago
Reply to  Poul

Poul er måske en smule naiv. I et diktatur som det danske kan
staten plyndre borgerne på mange andre måder end via bilerne.

Poul
Poul
1 year ago

Det gør de jo allerede, tror du at de sætter skatten op til 80% for at kompensere for de tabte indtægter ved at sløjfe privatbilismen, og at folk så bliver boende? Så må de vist hellere starte på berlinmur 2.0 nu, for den skal gå hele vejen rundt om danmark i det tilfælde. Man kan være for naiv ja, men der er også noget der hedder at male fanden på væggen.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Poul

For de fleste er den allerede 80% af den sidst tjente krone (husk at lægge konsumskat og øvrige afgifter til indkomstskatten)

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Men gør de også det når det koster dem penge? Prøv at finde den artikel jeg nævnte fra “tæt på sandheden” (måske var det i berlingske) for der gjorde de det stik modsatte af hvad klima-globalisterne bad dem om fordi de stod til at tabe penge på at skifte kul og olie ud med grøn energi. Så mon ikke også de gør det hvis klaus schwab & co beder dem om at vinke farvel til 75% af indtægerne ved privatbilismen, hvilket er et afsindigt højt milliardbeløb. Hvis en dansk politiker skal vælge mellem at være god eller grådig, så kan… Read more »

blunda sekunda
blunda sekunda
1 year ago

Råvareeksperten Marin Katusa om mangel på litiumproduksjon.
https://katusaresearch.com/americas-third-energy-revolution/

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Når nu vi skal spare på udledninger af forskellig art, vil det så ikke være rimeligt at forlange at de deputerede, som flyver fra det ene cop møde til det andet tog turen på gåben eller cykel, men nej, det ville sandeligt være for meget forlangt!.

trackback

[…] World Economic Forum vil afskaffe privatbilismen. Se eller gense Thou Shalt Not Drive […]

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Staten lader som om den betaler for vores arbejde og vi lader som om vi arbejder.
Det er en af de bedste jeg længe har læst. Cadeau til Limewoody.
Men for at snakke om emnet, nemilg den vi alle elsker -nogen af os endda mere end vores hund (shame on you)- vores bil. Den er pisse irriterende og som tidligere fortalt, et af skattefars yndlings malkekøer. Men den er uovertruffen, når familien skal en tur i skoven, som shubberne skrev en fin oversættelse om. David Lindley eller Alan Jackson synger den fint.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Jeg har aldrig haft bil og jeg ville blive så glad hvis bilismen ophørte, da jeg har hadet biler hele mit liv., så jeg har svært ved at være imod netop dette

På de 4 km landevej jeg cykler igennem skoven til nettoland i min nærmeste by aflivede bilismen 2,5 pindsvin per kilometer i sæsonen hvor de vandrer fra deres vinterhi i skoven til andre græsgange. Fasanerne har jeg ikke tal på, men omkring et par hundrede hvert år, titusindvis snegle og dertil adskillige andre arter fugle, enkelte ræve, katte, egern, etc osv mmm

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Hvad tror du at du ville kunne købe i netto hvis billismen ophørte? Tror du at varene vokser frem af sig selv omme i baglokalet? At du har bildt dig selv ind at du hader biler og er tilfreds med at leve dit liv i en radius af hvad du kan cykle til fordi du af den ene eller anden årsag ikke kan have en bil selv, lyder som de autonome der sidder i ungdmshuset som de har fået af kommunen, og siger at de ville ønske at samfundet var anarkistisk. Dermed ikke sagt at der ikke er alt for… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg tænker du ved jeg har en forkærlighed for Cat Girl. Uanset dette, vil jeg sige til dit svar til hende, at Danmark har været overstrøet med jernbanespor i meget lang tid. Du ved nok selv hvor længe tilbage i tiden jeg refererer til. Sagen er, at varer tidliigere blev transporteret ad jernbane. Godsvogne, tankvogne, ja ind imellem en passagervogn. Mener du oprigtigt, at vores land ikke ville kunne fungere uden diesel lastbiler? Ved togstationer transporterer biler ganske vist varerne videre til mindre markeder. Men fly og bil er og bliver, som CG siger plage for os og dyrene. Pindsvin,… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Nielsen

Du var aldrig inviteret. Og toge kører også stadig masser af råvarer og produkter rundt, trukket af store diesel lokomotiver, som uheldigvis også rammer dyr med jævne mellemrum. En masse af de ting står i begge jeres lejligheder. Den verden i bilder jer selv ind eksisterer hverken i U-landene eller de mest moderne samfund, for vi kan ikke teleportere ting vel. I burde begge tage et kig på alle de små øko-samfund som har forsøgt at lave et alternativ. Uanset hvor i verden de er, så ender de ALTID med at købe en gammel varevogn eller pickup truck for at… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Poul

En gammel pick up truck afsporer sjædent et godstog. Selv om der har været togulyker. Senest da kontainerne ikke var ordentlig sikrede. Hvis vi er målrettede nok, kan vi eventuelt købe en gammel hestevogn.
Så forstår du slet ikke modviljen mod teknokratiet?

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Nielsen

Der er forskel på at være kritisk overfor teknokratiet, og at gå tilbage til at leve som i 1800-tallet hvor folk var slidt op da de fyldte 30. Udover amish-folket og en håndfuld privilegieblinde storbydanskere med for meget fritid som ville trygle om at komme tilbage i lejligheden hvis de blev sat til at leve sådan i en uge, så er det ikke noget nogen mennesker gider. Jeg tror heller ikke hestene ønsker sig tilbage til den tid. Hvis du og kattepigen trænger til at komme lidt væk fra jeres computere som er produceret i kina og bragt hertil på… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Poul

Hmm. Poul Poul Poul. Hverken jeg eller Cat Girl har med min bedste erindring og mit bedste vidende til hendes udsagn sagt, at vi ikke kan drage fordel af fremskridtene som teknologi er udtryk for? Tragironisk nok er i det mindste jeg søgt mod de områder du omtaler: amish folket, Lejre stenalder m.m. Hvis du bruger et tillægsord: enhedsliste-vision om mig, skal jeg protestere på det kraftigste! Jeg er aldeles imod demokratismen. En regering, som du måske synes Cat Girl og jeg ikke skal kunne være med i jvf. “….mennesker der udelukkende tænker med følelserne ikke bør have nogen magt…”… Read more »

ino
ino
1 year ago

“Chitin” hedder stadig “kitin” på dansk, det er et sukkerstof og det skulle angiveligt være fordøjeligt, men kan frembringe allergiske reaktioner, se fx https://www.greelane.com/da/videnskab-tech-math/videnskab/chitin-definition-4774350/
Om ovenstående kilde er troværdig, har jeg ikke vurderet. Den kunne godt virke lidt suspekt.

Borgens politik er blevet komplet vanvittig
Borgens politik er blevet komplet vanvittig
1 year ago
Reply to  steen

Det er fordi den store majoritet af danskerne er så uvidende, naive,sløve og passive som de er, at små aktivistiske kliker, minoriteter og særinteresser har så frit spil. Det er en ubalance som betyder at vi har kurs mod rædselsfulde og dødbringende tilstande. Politikerne har en masse skrupskøre projekter i gang. Vi skal stoppe med at køre i private biler, vi skal bo i mindre boliger, vi skal lade os stikke med livsfarlige produkter, vi skal tvangs- digitaliseres, politikerne skal bestemme hvad vi må spise og drikke, vi skal nøjes med små rester af frihed , vi skal ruineres med… Read more »

Borgens politik er blevet komplet vanvittig
Borgens politik er blevet komplet vanvittig
1 year ago

PS: I Holland har befolkningen med held
modsat sig de rødes angreb på landbruget
og andre folkelige værdier. Hodjas blog
og Youtube har mere om det.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Først blev politik international og ud fra et demokratisk princip om medbestemmelse så blev kulturkredsen som, havde skabt denne værste styreform selv ramt af den som følge af at et flertal bedst kunne lide historien om at alt var den hvide mands skyld

Borgens politik er blevet komplet vanvittig
Borgens politik er blevet komplet vanvittig
1 year ago
Reply to  steen

PS: Alene det at man pønser på at afskaffe
kontanter, på at tilsætte insekter til maden,
på at børn skal “vaccineres” med Pfizers
og Modernas kvaksalver-bryg, og det at
man har smadret betydelige dele af hospi-
talsvæsnet med besparelser, burde være
nok til at få danskerne til at forstå at partierne
og medierne er ude i noget snavs. Ingen
kontanter er den lige vej til diktatur og nord-
koreanske tilstande. (bemærk hvor ringe
bankernes service allerede er, i forhold til
tidligere. Og posten er nu ofte lige så
langsom som i 1600-tallet)

Poul
Poul
1 year ago

Er det de her danskere som du regner med forstår alt det?: https://www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg/socialdemokratiet-er-stadig-stoerst-i-nordjysk-mink-landsby-jeg-tror

For så bliver du nok skuffet.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  ino

Det suspekte kan være teksten over billedet af græshoppen på vej i gabet på en smart model nemlig “Fakta om kitin og dets funktioner”. Ellers virker den korte forklaring ægte nok Den var da jeg læste den opdateret 14. november 2019.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x