15
jun
Seneste opdatering: 15/6-23 kl. 1511
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

John Leake er forfatter til disse bøger, og skriver følgende:

The Danish finance professional and political activist, Mads Palsvig, opposes global totalitarianism in all its disguises. With great energy and leadership, he has organized the Northern Light Convention on the beautiful Danish island of Bornholm. The June 15-17 Convention features 40 speakers, including two US Army generals, doctors, authors, politicians, activists and lawyers. All are united in their dedication to oppose the creeping totalitarianism that is threatening our civilization. Peter McCullough Substack

Northern Light har blandt andet denne spændende talerliste, der inkluderer psykiateren Rima Laibow, den canadiske læge Roger Hodkinson og den tysk/thailandske professor Sucharit Bhakdi. Rima Laibow beskrev for 15 år siden, den vaccineterror, vi befinder os i idag.

Mark Steyn: When the State Wants You Dead

58-årige Sheila Lewis har brug for en organtransplantation for at overleve, men den canadiske stat vil ikke – med al det, vi ved i dag – give hende den, før hun har modtaget en Covid-19 vaccination. Staten ved, den ikke virker, den ved den ikke forhindrer smitte eller videresmitte, og den kender dens farlighed.

Der er altså ikke nogen lægelige grunde, til at lade hende dø. Grundene kan kun være politiske og psykologiske. Canada vil ikke indrømme, de tog fejl, ligegyldigt hvem det skal koste livet, og det er ikke anderledes med de danske og vestlige myndigheder. På grund af en politisk brøler, må disse læger svigte lægeløftet, som de allerede har gjort ved ikke at give patienter livreddende Ivermectin. Her optræder hun på det fremragende initiativ The National Citizen’s Inquiry. Nedenfor interviewes hun af The Mark Steyn Show:

Canada has declined to hear her case and, in effect, sentenced her to death

On today’s episode we welcome back to the show Sheila Lewis – a lady who needs an organ transplant to save her life but is being denied one because she is “unvaccinated”. The Supreme Court of Canada has declined to hear her case and, in effect, sentenced her to death. Fra minut 4:15 til 24:00

Mark Steyn: When the State Wants You Dead

They are murdering you

Is the W.H.O. the Terrorist Wing of the UN? – Dr. Vernon Coleman

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Og det her er hvad danske medier laver på bornholm imens: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article9816083.ece

Bemærk musikken…

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Det er derfor jeg siger, som de forældre, der synes, det er i orden at slå deres børn, siger til de samme: “Det er for jeres egen skyld”. Jeg har ingen sadistiske tendenser. Dét er vitterligt for danskernes egen skyld, jeg ser frem til, når deres Maude Varnæs liv ramler fuldstændig. Når banken er krakket og Hans Christian ikke længere leverer den økonomiske sikkerhed, og de tjenende velfærdsånder i kælderen, alle er skiftet ud med muslimer, der med stor sandsynlighed hælder gift i maden. Hvad vil denne nation af små Mauder m/k, så gøre? Spise den forgiftede mad, eller pakke… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvad HJERNEN er fuld af – løber munden over med . Jeg har måtte opgive min undervisning . De sidste par måneder “talte jeg over mig” igen og igen . Jeg forsøgt at lade vær . Så meget jeg har tid til , lytter jeg på podcast , doc. Film , høringer og interviews osv. som dem der bringes her på Snaphanen fx. Det ledte til , at jeg jævnligt kom til at deltage i samtalerne , om helbred, trivsel og de mange sygdomstilfælde med anderledes vinkler ,- også. Det gav “uro” , vrede og fortørnelse , og flere sygemeldinger,… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg vil altid sige, hvad jeg mener er sandheden. Af den banale grund, at jeg ikke kan lade være. Men jeg gør mig ingen illusioner mere. “Talk is cheap” – kan forstås på flere måder. Det er ikke dét, der får folk til at ændre holdning, som de er flest. Det er det oplevede liv . Livets “konsekvenspædagogik” om man vil. Den må de selv tage til sig. Hvis de altså vil. Det ligger uden for mit ansvarsområde, har jeg langt om længe forstået.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg er enig . Man er nødt til at sige tingene som der er . Hvis man ellers kan komme til det / få lov . De fleste steder jeg har oplevet , er jeg blevet “silenced” , i den ene eller den anden udgave . Afbrudt , talt henover hovedet, pludseligt skift af emne , åbenlys fordrejning af det man har sagt mm. Dæmonisering, marginalisering, isolering osv. På trods af det , – og trods den stille “complience” / “samarbejds-ordnings-adfærd” fra min side , – siver “det” igennem . Det store “det” siver igennem – og provokeres uværgeligt i… Read more »

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Poul

Det har du jo glemt alt om Poul, efter den næste omgang X-faktor, et vindpust eller en løsthængende bussemand.
Danskerne er simpelthen så åndsvage og feje. Men de læser selvfølgelig også Ekstrabladet.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Anders

Der er kun en ting der er værre end at læse ekstra bladet, og det er at give de andre aviser som har sat deres indhold bag en betalingsmur penge for at læse deres.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Poul

Blot fordi bordellet er dyrt bør man ikke frekventere et der er gratis.
Tænk på din næste.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Er botox Helle og porno Mette også derovre? Godt man ikke er bornholmer. Så ville man også først blive befrietg i 1946. Dog næppe af bukse Lars.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x