16
jun
Seneste opdatering: 16/6-23 kl. 2157
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En producer på Fox havde en sandhed stående på skærmen i 30 sekunder, før den blev fjernet og han blev fyret. “Wannabe dictator speaks at the White House after having his political rival arrested.”  – Lidt mere Tucker:  Tucker Carlson Warns We’re Being Posioned Heavily with Clayton Morris.

Dr. Peter McCullough Testifies In Pennsylvania Senate

Forleden vidnede McCullough om vaccineskader i Arizona.  Tænk, nogle politikere vil gerne lytte og lære selvom de kun drejer sig om menneskeliv. Sådan er det ikke i Danmark – overhovedet. Ikke engang i DF, NB eller Enhl er der nogen villighed til at udstille den dødelige, medicinske fascisme, politikerne tvinger os til at leve med. Men her er, hvad det ville være tilstrækkeligt at sige fra Folketingets talerstol. Længere tid tager det ikke at sige det, som er absolut nødvendigt for at stoppe den forbrydelse, forsamlingen er i gang med. De der kommer her, vil kende til meget af indholdet, men I skal høre det alligevel.

Hvem er det egentlig, der styrer Danmark

De vil vide, at det er de vaccinerede, der dør og får alvorlige bivirkninger. De vil vide, at helt uvaccinerede lande som Haiti og flere afrikanske, ikke har nogen Covid-syge eller vaccineskadede, fordi de ikke har haft råd til vacciner.

I kender Max Schmeling, som omtales af McCullough, der har sendt et åbent brev til Folketinget, statsminsteren, sundhedsministeren og epidemikommissionen, uden at få nogen reaktion. Det handler om vaccinernernes tre forskellige farlighedsgrader.

“The SARS-Cov 2 pandemic has been the largest medical and human disaster in our lifetime”

siger McCullough. Derfor svarer politikerne ikke.Det ved de også i Folketinget, men de må ikke nævne det. Det bliver stoppet øjeblikkeligt af partierne – som i sagen Henriette Ergemann, eller af medierne, der latterliggør og kvæler en debat. Mediernes foragtelige rolle er så påfaldende, at det er pinagtigt, at ikke flere lægger mærke til deres rolle som magtens aktivister.

Denne tale leder tankerne hen på det, der er vigtigste for os allesammen: Hvem er det egentlig, der styrer Danmark, når Folketinget nu på tredje år ikke kan eller vil stoppe en katastrofe? Hvem bestemmer, at dette skal fortsætte? Er Folketinget andet end et ekspeditionskontor for højere magters befalinger? Hvem og hvad er de bange for?

Det er det, man tænker på, imens man hører denne opremsning af lægelige fakta, som dr. McCullough er en af de mest kompetente til at fremlægge. Man skal høre ham selvom man er godt inde i emnet, for oplægget er så informationstungt, sagligt og skåret ind til benet, at det burde udsendes på landsdækkende TV, hvis vi levede i en hæderlig, rationel tid.

Det har vi dog aldrig befundet os længere fra i min levetid. Men om ikke andet, så giv linket til din læge. Her er det.

Har man tid, anbefaler jeg også at se Eugenics to Pandemics – The Rockefeller Covid-19 Depopulation Plan. Den begynder ved den spanske syge, der startede med nogle injektioner på soldater på en amerikansk base, og endte med at slå flere mennesker ihjel end netop overståede første verdenskrig. Og den slutter ved nutidens parallel.

Læs også Den medicinske magtelite krævede censur af ting, der viste sig at være sande.

Se også Katherine Watt:

De ved, det er kriminelt

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Tænk hvilket land, Danmark havde været hvis det stof, han er gjort af, var normen. Suk…

Rasmus Paludan brænder koran af i vandet..JPG
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

I længden – bliver han svær , ikke at holde af for hans vedholdenhed og dedikation.

Limewood
Limewood
1 year ago
Reply to  Margrethe

Rasmus Paludan er kanariefuglen i kulminen. Han udstiller magtens hykleri – medierne mener, at det er Rasmus Paludan, der er problemet og ikke Muhammed og Koranens tilhængere. På den måde giver de i virkeligheden mere eller mindre deres støtte til stamme- og klansamfundets før-moderne mentalitet. Man kan på den måde godt hævde at den “progressive venstrefløj” med andre i dets strategiske samarbejde med Muhammeds og koranens følgere bør omdøbes til “den regressive venstrefløj”. Ikke fordi magten ikke vidste, at det forholdt sig sådan. I 1989 blev kunstneren Jens Jørgen Thorsen jaget ud af Holstebro Gymnasium af en libanesisk muslim fordi… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

Eugenics to pandemics-dokumentaren på swebbtube sætter endeligt et lys og en opmærksomhed op, til fordel for den homøopatiske medicin . Det er en lettelse og et meget stort fremskridt for vores generelle sundhed , hvis vi får en åbning væk fra den ensidige og oftest meget skadelige allopatiske medicin . Sammenhængen ang. den spanske syge , er helt ny for mig , men ikke overraskende , – desværre. Vi får brug for et nyt sundheds paradigme og en meget anderledes forståelse og tilgang til medicinen. Rigtigt meget af den “medicin” vi benytter idag ( ofte er henvist til) er mere… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Dragen

Sidste uges the high wire handlede faktisk om eugenik. Jefferey Jaxxen er på toppen.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Fra Sakso’s “Danerne var en saga blot”:
Danmark er et gammelt hullet vikingeskib, som synkefærdigt slæber sit rådne skrog afsted i vandskorpen.
Rorsmanden er naturstridigt iført bukser, men er i sandhed et fruentimmer i konflikt med alt og alle; fordi striglen vil styre både venstre om og højre om samtidig – medens hun målrettet sætter skuden fast på Nato’ss klippeskær.
Alle vikingeskibets skjolde, flitsbuer og kastespyd har hun foræret væk til nogle kohyrder (ko-sakker) på de østlige stepper – hinsides det østlige hav hvor våbengny under ‘rørte’ vande brager fra de angelsaksiske krigeriske danofober med fede vomme og tomt hoved.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

En af de andre vestlige diktatorer hedder Justin Trudeau. Selv om han måske hellere skulle have heddet Justin Castro. Det er almen kendskab eller måske alment kendtskab, at hans mor og far besøgte den cubanske general eller hvilken rang han hvde i det cubanske militær. At Justins mor var promiskuøs har været oppe at vende, af blandt andre James Corbett.
Med hensyn til Clayton Morris youtube – klippet er puffing at friturestege -majs eller andre kornsorter, som ris eller hvede.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Apropos den amerikanske bananrepublik og Bidens, eller rettere sagt hans dukkeføreres ambitioner;
Alan Dershowitz afslører i den følgende linkede artikel, gengivet af ZeroHedge, og oprindelig skrevet af Dershowitz til Gatestone Institute, tilstedeværelsen af en gruppe, kaldet The 65 Project, der bruger deres indflydelse til at skræmme advokater fra at forsvare klienter, som er kommet i de globalitæres og Biden-regimets søgelys, bla Trump.
https://www.zerohedge.com/political/why-donald-trump-cannot-get-top-tier-lawy

Smilende danskere, i tårnspring fra Møns Klint
Smilende danskere, i tårnspring fra Møns Klint
1 year ago

95 % af danskerne er æreløse hyklere, som ikke vil og tør kæmpe for noget som helst. Tåbelige tøsedrenge, som stikker hovedet i sandet ved enhver given lejlighed, slatne kagemænd, dovne sofakartofler. Et sådant folk kan ikke bestå og fortjener ikke et land, det kan de 5 % patrioter ikke gøre noget ved. Personligt er jeg færdig med at argumentere for noget som helst, debattere, diskutere, kald det hvad I vil. De festivalhungrende danskere har heller ikke tid eller lyst. De skal danse og skabe sig til Tinderbox, Roskilde, Smukfest og, og, og… Et land, som bygger på feminine skræmte… Read more »

Smilende danskere, i tårnspring fra Møns Klint
Smilende danskere, i tårnspring fra Møns Klint
1 year ago

Måske lidt udenfor emne, men her er endnu et masseslagsmål i Tyskland, det er det andet i denne uge, i det første deltog “kun” 80 personer:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/op-mod-500-tog-del-i-tysk-kaempeslagsmaal/9819088

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Bidens brutale proxykrig i Ukraine er enormt destruktivt for jordens klimasystem. Alle de amerikanske bomber og granater indeholder giftige kemikalier, som ved eksplosionerne ryger lige op i atmosfæren og ødelægger ozonlaget. Desuden brændes der enorme mængder energi af, for at flytte de tusindvis af tons dræberudstyr fra de amerikanske våben- og ammunitionsfabrikker til Zelenskuyis korrupte taberland. Det er også kostbart at flytte 10 millioner ukrainere på ferieophold i Vesten. Dette energispild har forårsaget, at millioner af tons CO2 slippes ud i atmosfæren. USA og Nato er miljø- og energisvin af værste karat, når de sender deres militære isenkram og bomber… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x