22
jun
Seneste opdatering: 23/6-23 kl. 0619
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Pandemipasset er en dĂždsdom for millioner og det er globalisternes neo-feudalisme”

En dokumentar, der beskriver en kommende liv i Vesten med det digitale pas. Titlen er WRITING ON THE WALL – GREAT RESET AND SOCIAL CREDIT SYSTEM. Den er nĂŠsten umulig at sĂžge pĂ„. PĂ„ Duck duck go er der Ă©t hit, der leder hen til en slovakisk side og er dateret 3 juli 2023. Fremstilleren er anonym og det er ikke nogetkunstvĂŠrk, men den siger det der skal siges om en fuldstĂŠndig totalitarisme, som vi nu ikke har Ă©t medlem af Folketinget, der vil beskytte os imod jvf. hvad der skete Henriette Ergemann, der ikke var helt klĂŠdt pĂ„ til den kamp, hun pĂ„tog sig.

Der lÊgges op til at krÊnke grundloven og adskillige menneskerettigheder, og fra Christiansborg er der total tavshed. Ingen protester over, at ogsÄ Folketinget er ved at vÊre kÞrt helt ud pÄ et sidespor af de store i kampen om magten i verden. Det er blevet en forsamling lige sÄ betydninglÞs som EU parlamentet, undtagen for de opportunister og nyttige idioter, der bruger det som en stige til at klatre opad for egen karrieres skyld.

EU og WHO’s sĂ„kaldte Digital COVID Certificate har der vĂŠret arbejdet pĂ„ siden 2021, og det er nu klart til at blive lanceret nĂ„r som helst. Der findes allerede personalelĂžse butikker i USA og England, hvor man kun kan fĂ„ adgang ved at scanne sig ind via sin smartphone. (Se nederste video). Ethvert kriterium kan sĂ„ledes pĂ„lĂŠgges en for f.eks. at kĂžbe mad eller rejser. Er du vaccineret med en potentielt dĂždelig sprĂžjte? Ellers kan du ikke komme ind. Dette kan WHO betinge, hvis ikke Folketinget forhindrer det ved at sige nej til “pandemitraktaten.” LĂŠgen Michael Rectenwald har kaldt “pandemi passet” for “en dĂždsdom for millioner.”

“Despite the studies demonstrating that vaccines to curb pandemics have been deadly and useless, the WHO is doubling down on vaccine mandates. Pandemic passports equal a death sentence for millions and the abrogation of rights for the non-compliant. The WHO should be stopped before it completes the construction of a global totalitarian system.” The Defender.

 

og seneste Chaos Navigator om danske medier og journalister. Et enkelt klip

Mediernes Metoder Disinformation

Psykisk selvforsvar mod magtens mind control

‘Han betroede mig, ikke uden en vis stolthed, at han havde forbindelser, der var hĂžjt placeret i samfundet, og som forsynede ham med vigtige oplysninger. OgsĂ„ til dem, var han bundet, om ikke af kollegiale hensyn, sĂ„ dog af en nĂždvendig loyalitet, i et forbund af gensidige tjenesteydelser, der ikke altid tillod ham at skrive de kritiske sandheder. Politikere bĂžr vĂŠre bange for journalister. De skal ikke tĂŠnke pĂ„ dem som nyttige idioter. De skal fĂ„ tynd mave, bare de ser en journalist for sig. Men danske aviser reprĂŠsenterer i disse Ă„r ikke andet end den institutionaliserede magteslĂžshed. Det er kun journalisterne, der ikke har opdaget det. Under diktat fra snĂŠversynede bestyrelser, der kun tĂŠnker i omkostninger og fortjeneste, med chefredaktĂžrer, der for de flestes vedkommende ikke er andet end inkompetente, anonyme funktionĂŠrtyper pĂ„ gennemtrĂŠk fra bladhus til bladhus, falder og falder oplagene, pĂ„ sĂ„vel de store, landsdĂŠkkende morgenaviser som formiddagsbladene, mod et absolut nulpunkt, en udvikling, alle synes at acceptere med en stoisk, nĂŠrmest masochistisk resignation, og som i hvert fald aldrig giver anledning til selvransagelse. At tale med en journalist om dansk presses fremtid, er som at tale med en psykotisk virkelighedsfornĂŠgter, der fra sit tilflugtssted i en narcissistisk, selvcentreret fantasiverden uanfĂŠgtet tror pĂ„ lĂžgnen om sin egen betydningsfuldhed.”
– ‘NĂ„r sandheden bliver vĂŠk’, Information, 18. dec. 2010

Chaos Navigator, Substack

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, 95 procent debile
Danmark, 95 procent debile
1 year ago

Det var dog nogle slatne holdninger at komme med. Vi kan da heldigvis kĂŠmpe imod endnu. Vi stemmer hver gang vi handler. Blacklist de virksomheder, som arbejder for at afskaffe kontant betaling, handl lokalt hos de mindre butikker, handl i gĂ„rdbutikken og bor du i USA sĂ„ kĂžb ind i de mange fantastiske butikker som Amish-folket driver. Ikke nok med at de (kun) modtager kontant betaling, sĂ„ er deres produkter ogsĂ„ langt bedre end de konventionelle. Og er man imod woke/psykisk sygdom sĂ„ stem igen med tegnebogen, det virker, se pĂ„ Bud Light i USA, Target m.fl. de er komplet… Read more »

Last edited 1 year ago by Danmark, 95 procent debile
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Blacklist de frisÞrer, som tager under 200 kr. for en herreklipning og ikke giver en trykt kvittering fra sig. SÄ kommer du til at betale mindre i skat, fÄr flere danske ledige frisÞrer i arbejde og formindsker det belÞb som illegale migranter sender hjem til Taberstan.

Danmark, 95 procent debile
Danmark, 95 procent debile
1 year ago

Danske patrioter handler ALDRIG med perkere.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

De bliver ikke handlet, fordi ingen vil kĂžbe dem – ikke engang hvis du vil sĂŠlge dem som fempattede kĂžer.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x