23
jun
Seneste opdatering: 23/6-23 kl. 1333
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Hjemmeside: James O’Keefe Confronts BlackRock Recruiter in The Bronx

“Kennedy has come to shake your belief in science”

Tucker Carlson on Twitter Ep. 6 – Bobby Kennedy is winning

 Tucker Carlson er en af de ikke sÄ mange personer, hvorfra der flyder  andet end bedrag, kaos, oplÞsning vanvid og korruption fra Bidens fallerende USA. Hvorfor kan medierne sÄ ikke lide ham, andet end for hans evne til at tiltrÊkke store seertal? Selv danske journalister afskyr ham over en bank? Svaret er, at medierne har ejere, og journalisterne skriver det, ejerne vil have. Ellers gÄr det som det gik Mark Steyn, Tucker selv eller Lars Hedegaard, da Berlingskes ledelse ikke ville hÞre mere om islam.

Kennedy er en antikrigs- og antiglobalistkandidat

Det er ogsÄ grunden til, at medierne har kastet sig over prÊsidentkandidat Robert Kennedy jr. med et had der er stÞrre end det, der blev Trump til del? MÊrkeligt, han er jo demokrat, sÄ hvorfor det?

Jo, han er vaccinekritiker,  han har studeret vaccinernes virkninger gennem mange Ă„r, han ved sĂ„ meget om dem, at industriens luderkarl, dr. Peter Hotez, ikke vil debattere med ham, selvom han har kastet sig over ham med sprogets vĂŠrste gloser. Hotez er blevet tilbudt 2.6 mio dollars til sit forestrukne velgĂžrenhedsprojekt, hvis han mĂžder til debat med Kennedy hos Joe Rogan, men “man diskuterer ikke med en holocaustbenĂŠgter.” Fikst fundet pĂ„ af en mand, der ved han selv lyver. Hvorfor er USA’s overdĂždelighed pĂ„ 600.000 pĂ„ to Ă„r? Hvorfor er amerikanske kvinders brystkrĂŠft  15-doblet efter vaccinerne?

Desuden er  Kennedy en antikrigs- og antiglobalistkandidat, for amerikanere stÄr han som main stream og en fornuftens stemme, derfor er han farlig i globalistejede mediers Þjne. Mediernes dagsorden er gennemsigtig som vand. De vil have en lÞbende strÞm af vacciner og de vil have en lang krig i Ukraine.

Robert Kennedy jr. er nu mere populĂŠr end bĂ„de Trump og Biden, og kan sĂ„ledes blive prĂŠsident hvis…..Hvis valget kommer til at gĂ„ retfĂŠrdigt til, og hvis Kennedy overlever. Begge dele er tvivlsomt. Bidens regime synes at satse pĂ„, at Donald Trump skal dĂž i fĂŠngsel, og Kennedy siger til Rogan, at hans liv kan vĂŠre i fare. Endda fra statens side. SĂ„ langt er den amerikanske retsstat ude. Tucker eksponerer USA’s vanvittige situation.

RFK Jr. Delivers In-Depth Overview of Vaccines and Childhood Injuries and Disease on Joe Rogan Podcast

Da Joe Rogan selv fik  Covid-19, kurerede han sig pÄ fÄ dage med tidlig behandling med Ivermectin. Fra mange sider hÊvdes det, at Ivermectin kunne have reddet millioner af liv. Hvis det er sandt, mÄ man sige, at det er en forbrydelse at dette billige, prÞvede og sikre middel, hvis skaber fik Nobelprisen for det, er blevet forholdt syge mennesker over hele den vestlige verden.

The Defender

3.9 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Uanset om man kan lide en person, eller ej, sÄ bÞr han have lov til at tilkendegive sine holdninger. Alt andet er direkte diktatur.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Manden er mÄske symbol pÄ det demokratiske partis retur fra den lukkede afdeling til det Äbne demokrati?

Danmark, 95 procent debile
Danmark, 95 procent debile
1 year ago

Udenfor emne: jeg har lige lÊst at den tyske kansler vil invitere 250.000 negre fra Kenya til Tysklands fordi de mangler arbejdere. Er dette virkelig korrekt? Jeg er mÄllÞs.

john M
john M
1 year ago

NEO KAPATALISME er pÄ speed, ikke 250.000. , nej 600.000 analfabeter neger kun5 mdr. iÄr og der kommer 7.000.000 han negere til din dÞr jeg ser dem allerede de konservative, KUN PENGE KUN PENGE pernille har i Ärevis fortalt hvad planen er . AT DUMPE DINE LØN IDIOT. KUN HAN MUSLIMER

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x