26
jun
Seneste opdatering: 26/6-23 kl. 1408
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi er verdens gangstere og terrorister”

“Slynglerne og gangsterne er Joe Biden, NATO, USA og det militærindustrielle kompleks. Vi er verdens terrorister, ikke Rusland, ikke Putin, ikke Kina. Og det slutter for os, som det er sluttet for ethvert imperium.”

“Det er ligegyldigt, hvem der vinder. Hvem har vundet ethvert præsidentvalg siden 1980? Det har Wall Street, det militærindustrielle kompleks, big pharma og oliebranchen. Hvad behøver man ellers at vide?”

“Laver nogen på ABC, CBS, MSNBC, FOX, CNN en dokumentar om Pfizers lort under Covid? Nej! Hvorfor? Fordi de også ejer deres forbandede firmaer. De nyhedstjenester findes for at fabrikere støtte til dem, Black Rock. De er dukkeførerne, de trækker i trådene.” (videolink)

Er det ikke mærkeligt, at JP, Berlingske, TV 2, Politiken og DR ikke har James O’Keefes’ historie om hvorfor USA/NATO fører krig for Ukraine, et land uden nogen geopolitisk betydning for USA?

Er det ikke mærkeligt, at EU-kommissionen synes, at krig er en god ide, da EU nu engang er ‘et fredsprojekt?’

Næh, de ejer også ‘deres forbandede firmaer’ direkte eller indirekte. EU er skabt af den globalistiske pengemagt. USA er den pengemagt, blot med en hær og en præsident. Allerede for 60 år siden forklarede Kennedyfamiliens ven, forfatteren Gore Vidal, hvad en amerikanske præsident var for en gallionsfigur for pengemagten, og det har ikke ændret sig siden uden højst til det værre.

Vil du hjernevaskes af Black Rock via disse medier? Tilsyneladende. Selv intelligente mennesker tror ofte på dem. Det er derfor pærelet for dem at kontrollere befolkningen for politikerne og de store formuer. Propaganda er såre enkelt. De fleste politikere behøver ikke engang forstå den selv, det er nok, at dem i toppen – dem til en del over 10.000 dollars – forstår den. De andre skal blot gentage den i nogle måneder, så tror de selv på den.

Medierne kan nøjes med at kalde Putin en stadig værre slyngel, og bringe reportager om de evige, unge mænd, der rejser til Ukraine for at dræbe eller blive slået ihjel. Til ære for Black Rock, de helt store formuer og deres aktionærer.

I mellemtiden balancerer verden på kanten af atomkrig på nu 28. måned. Meget få synes at bekymre sig over, at de og alt andet kan være borte i morgen, men medierne gør sig også umage for at nedspille den mulighed. Jeg husker  Cuba-krisen, da jeg var 11 år og verden var grebet af berettiget, skælvende dødsangst. Ganske anderledes i dag.

Hvis jeg var ung, og havde et helt liv tilgode, ville jeg protestere over denne krig og dens mulighed for at stjæle hele mit liv, men nej. Det ser vi ikke. Jeg mindes om da jeg var 19 år, og der blev lavet sange som nedenstående. Hvor er I nu henne, unge? Vil I leve? Skal planeten leve?

Vil du lidt længere ind i pengemotivet, anbefaler jeg en dokumentar, som en venlig læser sendte til mig 2021: Hvem ejer verden?

Jimy Dore er stand-up komiker, men det er virkelig ikke sådan, at man savner en journalist. Som man hører, er de ikke til nogen hjælp hvis man vil forstå denne krig. Dore er egentlig venstreorienteret og fhv. demokrat, og så er han bøsse, og desuden er han vaccineret. Intet af det tror man umiddelbart, når man hører ham.

Se desuden Gunnar Olesens anmeldelse: BENJAMIN ABELOW: HVORDAN VESTEN BRAGTE KRIGEN TIL UKRAINE.

Feel Like i’m Fixing to Die Rag – 1967

Den er her for tekstens skyld, gå ikke glip af den.

Masters of War- 1963

With God on our side – 1964

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, 95 procent debile
Danmark, 95 procent debile
1 year ago

Der er ingen tvivl om at friheden og det gode liv skal findes i Østeuropa, små lommer i Mellemamerika, Afrika og Fjernøsten.

Tænk at nå til den erkendelse i 2023.

USA køres af ren ondskab og Vesteuropa et så korrumperet og stupidt at vi følger efter som dikkende lammehaler.

Det bliver vores undergang.

Allan G Larsen
Allan G Larsen
1 year ago

Jeg har efterhånden fået den opfattelse at NATO, USA og EU med sin deltagelse og provokationer har ført Rusland direkte ind i armene på div. slyngelstater.
Jeg tror at alle de sanktioner som vi har indført overfor Rusland vil hamre os direkte i ansigtet som en boomerang. Men vi får se!.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Slynglerne, gangsterne, Joe Biden, NATO, USA og det militærindustrielle kompleks tænker som så: Vi styrer jo folket komplet via MSM – så vi har allerede folkestyre!
“We all want you to be happy – and if you are not happy – we have got ways to make you happy. Turn the other cheek, dummy.”

Erling
Erling
1 year ago

Poul Pinligt pinligt, Poul. Hjernedødt uartikuleret politisk motiveret indlæg uden ringeste substantielt viden om emnet, og uden at man kan ane bare en flig af lyst til at udvide horisonten. Det vil formentlig være at kaste perler for svin at forsyne dig med links til det utal af bloks, som virkelig kunne berige dig med fakts om denne sag. Men må jeg alligevel anbefale dig at begynde at grave i USA ´s voldige adfærd overfor nationer, som ikke ville være med på den amerikanske krigsvogn og ikke ville sig lade diktere af dets evige krav om global hegemoni. Du behøver… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

En af de allerbedste protest-sange fra 60’erne. Den når ud over sin tid .

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Med “protest-sang” tænker jeg først og fremmest på den umiddelbarhed i kvalitet den har . Den mobiliserer instant . Og på mange planer ,- på engang . Den er let at lærer , – hurtigt . Og mobiliserer umiddelbart intellekt og føelse på en gang . Både mht indsigt – mere generelt . Hvem og hvad styrer egentligt det her? Både dengang og nu ? . Men også personligt . Hvem sendes afsted ?. Og HVAD kommer hjem igen?. Når jeg hører folks “bullshit” mht Ukraine , overrasker det mig , at ingen tænker på det politiske spil bag ,… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  steen
Danmark, 95 procent debile
Danmark, 95 procent debile
1 year ago

Kender i Redacted på you tube? Jeg tror I vil kunne lide kanalen.

Poul
Poul
1 year ago

Godt at se at du har opdaget jimmy dore, men du og alle andre der er imod at forsvare sig imod en invasion bliver nødt til lige at svare på et ret simpelt spørgsmål: Tror i at det er black rock eller EU eller USA (eller evt andre) som har bedt putin om at opføre sig som det største røvhul på jorden og invadere sine nabolande? Hvis svaret er ja, så hænger jeres teori i det mindste sammen. Hvis svaret er nej, så skylder i en forklaring på hvad man så skal stille op når ruslands tropper marcherer ind over… Read more »

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Poul

Du skal bare overgive dig, hvis russerne kommer Poul. Alternativt skrive et vredt indlæg på Ekstra Bladet, og se om ikke russerne tager retræten.
Eventuelt kan du hygge dig med et afsnit “vild med dans” fra din VHS-samling.

Helt sikkert er det dog, at skulle “Ivan” banke på døren, så er samtlige danske politikere stukket af. Politikernes krigsretorik er nemlig vigtigere end Danmarks militære formåen.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Poul

Den 29. juni 1676 marcherede 15.000 danske tropper ind over den formelt svenske grænse. I 1658 havde den franske konge nemlig tvunget Danmark til at overgive Skånelandende til den svenske konge, Karl X Gustav. Trods svenskekonges brutale forsvenskning beholdt den danske befolkning i Skåne deres danske identitet langt op i 1700-tallet. Formelt invaderede danskekongen et fremmed naboland med 15.000 mand og opførte sig dermed som “det største røvhul” på jorden, ifølge Pouls religion. Sverige beholdt sin ‘julegave’ fra den franske kong Ludvig 14, fordi svenskekongen søgte ly hos Frankrig. Hvad er vigtigst: “nationernes territoriale integritet”, eller “folkenes selvbestemmelsesret”? Svar: Djævlen ligger… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

Så du siger at rusland har ret til ukraine fordi at det har putin bestemt?

wow…

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Poul

Poul svarede ikke på spørgsmålet om “territorial integritet” versus “folkenes selvbestemmelsesret”.
Ifølge Nato’s lydige vasalstater gælder “Ukraines territorial integritet” MERE end “folkenes selvbestemmelsesret” på Krim og i Donbas. Pudsigt nok er det lige omvendt i det albansk besatte, men serbiske territorium Kossova.
Hvorfor gjaldt “folkenes selvbestemmelsesret” ikke i Skåne i 1600 tallet?
Hvorfor gjaldt “Danmarks territoriale integritet” ikke i Holsten i 1864?
Poul må da gerne forklare dette til os fatsvage danskere.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

En masse vredesudbrud om det ene og det andet, men ikke en eneste svarer på spørgsmålet som fik jer til at gå efter budbringeren istedet.

Præcist som hr og fru danmark reagerer på ubehagelige oplysninger om vaccine bivirkninger, eller den yderste venstrefløj reagerer når man stiller dem logiske spørgsmål.

I lyder fuldstændigt ligesom dem.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

PS, minus-stemmer bekræfter hvad jeg skrev, det ophæver det ikke. Bare til info.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Poul

Du rammer hovedet på sømmet og har fuldstændig ret, Poul. At debattere med visse folk herinde om Rusland/Ukraine minder om at prøve at tale med covidianere. De vil ikke tage stilling til eller svare på legitime spørgsmål og svinske personlige karakterangreb/mord og påstande om “uvidenhed” dukker lynhurtigt op, selvom mennesker som os to formentlig er ikke bare lige så godt, men formentlig også bedre orienterede end de mange af de påståelige typer herinde. Der var jo en grund til at jeg forlod denne debatklub som kommentator for et stykke tid siden efterhånden og efterfølgende kun skriver få kommentarer engang imellem… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

1-0 til Steen:
I betragtning af hvor lidt Ukraine og Rusland ellers fylder i danskernes daglige liv normalt, må man konstatere at det virkelig er lykkedes MSM’s Bidenister at opgejle de halvsløve rugbrødsdanskere. Danske politikere har pludselig fået stærkt behov for at vise savlende begejstring for senile fuppræsidenter og krigsliderlige Natomaniske samt flæbende sentimental medlidenhed med klamme kriminelle oligarker i Ukraine.
Det er da påfaldende og fortjener absolut Snaphanens opmærksomhed. Vestens krigsaktivister vil gerne tage danskerne bagfra, helst uden at de bemærker det.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Jeg synes virkelig det er et dårligt svar, Steen. Men godt at vide at man ikke kan regne med dig som neutral nyhedsgengiver på dette område. Det vidste jeg nu på forhånd så jeg gider ikke at ærgre mig yderligere over det. Men jeg synes da at du så skal gøre opmærksom på at siden her ikke er neutral, ved alle de artikler, du bringer om konflikten. Personligt synes jeg at det er dybt forkasteligt og at du lige netop har en forpligtelse til at være neutral i denne sag. Det er også en af grundene til jeg skriver yderst… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

2:0 til Steen:
Demokratiets kerne er den oplyste uenighed, til frembringelse af reel pragmatisk enighed om specifikke løsninger, gavnlig for de fleste.
Neutralitet er som oftest et figenblad, et foregivende for et forehavende. Som eksempelvis i MSM’s medier. Disse bedyrer altid deres absolutte neutralitet, objektivitet og uafhængighed – men ‘nederdrægtig’ har verden altid været. Ordet ‘neutralitet’ er blot et signal til omverdenen om, at signalgiveren er det han udgiver sig for – alene i kraft af sin iboende kronisk moralske integritet og helligt rene enfold.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Det, vi mangler i dansk presse, er en neutral dækning. Ikke en farvet dækning. Dét er såmænd bare min pointe. Et princip, du ikke synes, du vil have noget at gøre med i Ukraine-sagen. Fint nok. Men din kommentar: “Hvorfor skulle jeg være mere neutral end dig? Så kunne jeg lige så godt sidde på en dansk medieredaktion, og få 50.000 i løn for at lyve. Eller fortie sandheden” afslører jo også at det, du synes, du hører mig sige, er fuldstændig anderledes end det, jeg rent faktisk udtaler. Du anerkender dybest set ikke mit argument. Fint nok. Jeg er… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Hvad angår angelsakserhad vil jeg bede den ærede læser granske de historiske relationer mellem England og Danmark. Her kan man opregne hyppigheden af faktiske krige og fjendskaber mellem de to lande: I de fleste krige mellem Danmark og Sverige (1645-1720), var England konsekvent på Sveriges side. Frankrig og England gav danske Skåne kvit og frit til Sverige, efter at en truende engelsk flåde bevogtede Øresund. I året 1700 beskyttede en engelsk-hollandsk flåde den svenske konges landgang og angreb på Sjælland, mens de også blokerede København. Englandskrigene består af tre separate krige: Slaget på Reden i 1801, Terror bombardementet under belejringen… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Som ventet kører Christensen videre på automatpilot med sine sædvanlige kapitalisme- og angelsakserhadende indlæg, som jeg forøvrigt har kommenteret i tidligere tråde, uden at Christensen tilsyneladende har gjort sig nogle reflektioner i den anledning. Det nye er de svinske og stærkt personlige angreb på min karakter fra Steen. Den havde jeg ikke umiddelbart set komme. Men intet kan rigtig overraske mig længere. Jeg gider faktisk ikke engang at reagere på Steens kommentarer. I stedet kan man sidde og læse tråden her, se på Pouls kommentarer og konstatere at han har ret. Og tak for det, Poul. Din analyse var kort,… Read more »

Anders
Anders
1 year ago

Til gengæld er dine analyser bemærkelsesværdigt vrængende, selvmedlidende og påståelige.
Men vi kan da gudskelov konstatere, at du ikke er eksploderet endnu, modsat din dystre forudsigelse. Så det er vel et fremskridt.
Læg du hellere en lang lunte til din “mentale krudttønde”. Det tror jeg tjener dig bedst, iblandt voksne og ædru mennesker.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Mht “Anders” kommentar: Jeg gider ikke at have noget med Anders at gøre pga hans ufatteligt svinske holdning til Holocaust. Så denne reaktion er til læserne af Snaphanen, fordi han endnu en gang kommer med et personligt angreb mod mig: Anders´ indlæg er endnu et indlæg fra (endnu) en person, der angriber min karakter og psyke, i stedet for at forholde sig til emnet. Anders får man naturligvis heller ikke til at debattere emnet. Han kommer bare med de sædvanlige personlige angreb. Heller intet nyt under solen her. Et eller andet sted kan jeg godt forstå at man benytter sig… Read more »

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
Anders
Anders
1 year ago

Du er ikke en budbringer, blot fordi du har skrivekrampe og bruger Snaphanen som et psykiatrisk ambulatorie.
Du er et båthorn.
Båt båt. Og god bedring.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Min kommentar til læserne af denne blog, til den anden kommentar fra “Anders”: Endnu et indlæg med dybest set udelukkende personlige fornærmelser og det, som vedkommende sandsynligvis anser for humor. Det lyder sådan på tonen. Som så- naturligvis- inkluderer endnu et angreb på min karakter, psyke og desuden denne gang også et forsøg på at stemple mig som psykisk syg. Igen- jeg gider slet ikke at kommentere hans udgydelser. Jeg vil lade læserne af denne blog vurdere dem. Jeg vil dog mest af alt bede læserne af denne blog om at huske og reflektere over Pouls analyse af den holdning,… Read more »

Anders
Anders
1 year ago

Det må virkelig være svært for dig og Poul at bebo det samme legeme.
Psykisk sygdom er skam ingen spøg.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Hvad angår “Anders”’ seneste opslag, med en påstand om at jeg er psykisk syg; så begynder vedkommende at komme derud, hvor isen bliver voldsomt tynd- også straffelovsmæssigt. Så jeg vil MEGET KRAFTIGT opfordre ham til at overveje sine påstande. Nu er jeg generelt set ikke typen, der gider at true med politianmeldelse og/eller starte juridiske slagsmål over internetdiskussioner med kraftige meningsforskelle, MEN! Vi begynder at nærme os det punkt, hvor man har provokeret mig så meget- og desuden kommet med påstande om min mentale tilstand- at jeg overvejer det.

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
Anders
Anders
1 year ago

Ih, hvor du gungrer.
Ring fluks 112 og fortæl at Fordrukken Taber er tæt på at eksplodere.
Så vil ordensmagten uden tvivl adlyde dit mindste vink… Eller også kender de straffeloven og får sig et godt grin.
Her svinger du såmænd ikke taktstokken, hvor meget du end stamper i
jorden, skærer grimasser, eller frembringer bizarre, prustende og gutturale lyde.
– Det er hverken min opgave, eller pligt, at puste dig i øret og massere dit skrøbelige ego.
Velkommen til virkeligheden. Der bor jeg.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige til “Anders” mange kommentarer og generelle chikane mod mig. Men hans provokationer, tilsvininger samt nedladende og hånlige holdning står ihvertfald klart og tydeligt frem som billedet på hans debatform- den ekstremt chikanerende stil, er vel den bedste betegnelse for hans fremgangsmåde. I tilslutning til den ufatteligt svinske Holocaust-kommentar, han leverede i en tidligere tråd, fremstår han som en særdeles ubehagelig person med særdeles usympatiske, og, ville nogle nok helt klart mene, især på baggrund af Holocaust-kommentaren, direkte svinske holdninger. Det er egentlig interessant på en eller anden sær måde at betragte hans… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Først lader du dine Israel-, angelsakser- og kapitalisthadende venner svine mig til- og så kalder du mig paranoid. Jeg er imponeret. Jeg havde egentlig også en fornemmelse af at du generelt set var mest enig med de typer, der chikanerede mig i denne tråd. Men jeg troede ikke, du ville deltage aktivt i chikanen. For det er hvad det er. Jeg ved ikke hvad f….. du bilder dig ind med at udstede uatoriserede mentale diagnoser over mig, sammen med de andre hadske debattører. Men det synes du åbenbart er helt okay. Tror du virkelig at jeg bare accepterer sådan noget??!… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Jeg er nødt til at svare på denne yderligere beskyldning fra Steen: Jeg skrev i alt 3 kommentarer på Document. De var alle enighedserklæringer med skribenten. Alle blev fjernet. Det undrer mig forøvrigt ikke længere at du, ret hyklerisk i forhold til din egen erklæring om ytringsfrihed og censur, erklærer dig sympatisk overfor denne uberettigede censur. Jeg kunne være stærkt fristet til at undersøge muligheden for en juridisk forfølgelse af dig for din falske påstand om min påståede paranoia. Min advokat, som jeg har talt med om dette, har gjort mig opmærksom på at det uanset den milde strafferamme trods… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Efter Steens sidste indlæg vil jeg her, i mit forhåbentlig sidste indlæg her på bloggen, rekapitulere debatten/sagen for den neutrale læser- og det vil jeg prøve at gøre så neutralt som overhovedet muligt: Jeg har naturligvis den fuldstændig modsatte opfattelse end Steen, af hele sagen, med en lignende begrundelse som den han kom med i sit nylige opslag. Omkring evt advokatindblanding: Hvad der måtte være injurier eller psykiatriske diagnoser osv må selvfølgelig eventuelt være op til andre at vurdere. Fra min side mener jeg at kunne konstatere at Steen ikke accepterer kritik for sin redaktionelle linie i Rusland/Ukraine-konflikten; han deltog… Read more »

Anders
Anders
1 year ago

Jeg gætter på at dine forældre aldrig bad dig om at tie stille.

“The fool doth think he is wise, but the wise man knows himself to be a fool”.
– William Shakespeare

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Efter at jeg lagde ovenstående kommentar ind, har jeg besluttet fuldstændig at droppe Snaphanen som et medie, jeg følger.Det inkluderer kommentarerne, så hvis der er kommet yderligere kommentarer og personlige angreb på mig siden jeg skrev førnævnte ovenstående kommentar, så har jeg for det første ikke læst den/dem og det er simpelthen sådan at jeg ikke finder dem værd at beskæftige sig med. Standarden herinde er for lov og man har en redaktør, der åbenbart ikke synes at hans læsere har ret til/krav på at blive ordentligt orienteret i forbindelse med Rusland/Ukraine-krigen, dvs så grundigt som muligt og med synspunkter… Read more »

Anders
Anders
1 year ago

I dine hænder er holocaust reduceret til en gammel lirekasse. Og man trættes i længden af det stærkt begrænsede, cirkulære repetoire.
Men kom godt videre.

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x