1
jul
Seneste opdatering: 1/7-23 kl. 1113
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Faktatjekkere” pĂ„stĂ„r, at de lange hvide “blodpropper”, balsamĂžrer i nogle engelsktalende lande finder, “appear to be postmortem blood clots, which are often found in dead bodies.” SĂ„ finder man det besynderligt, at ingen af de ti balsamĂžrer, der medvirker her, har set dem fĂžr nogle mĂ„neder efter pandemivaccinerne kom pĂ„ markedet i februar 2021. Med op til 50 Ă„r i branchen, understreger de det alle. Som udenforstĂ„ende mĂ„ man blot spĂžrge, om ingen i Danmark har set dem ved obduktioner, og i sĂ„ fald, hvorfor de ikke fortĂŠller om dem. Som alle medvirkende siger: Man kan ikke leve med dem, de slĂ„r folk ihjel gerne efter at have vokset i 4-5 mĂ„neder.

Exposing the Bio-Pharmaceutical Complex

Peter McCullough Speaks at Science Uncensored 2023

McCullough er en af de stĂžrste lĂŠgelige kapaciteter pĂ„ omrĂ„det, men han er ogsĂ„ blevet en kompetent kritiker af den globalistiske politik, der ligger bagved “pandemien.” Den samfundsmĂŠssige revolution der blev igangsat med “pandemien”, om som blandt andet gĂ„r under navnet “den 4 industrielle revolution.”

Den der ikke skal forandre samfundet sĂ„ meget, som den skal forandre os, som Klaus Schwab siger. Den der skal skabe det transhumanistiske menneske, der til sidst er mere forbundet til internettet, end det er natur. En revolution vi er blevet pĂ„lagt i al hemmelighed, et indgreb i vores liv og vores kroppe, som der er lĂžjet om og ingen har drĂžmt om at diskutere med os. Det er helt uhĂžrt at igangsĂŠtte en sĂ„dan revolution hen over hovederne pĂ„ millioner, og sĂ„ lyve og tie om det hele. HĂžr ham tale i Pennsylvania, der er fem andre videos.. Findes ogsĂ„ her: Dr. McCullough Roaring with “Lions for Liberty”. OplĂŠgget varer kun 26 minutter.

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Uden at have det fjerneste forstand pĂ„ det, lyder det jo umiddelbart meget “ligetil”. Vi bĂŠrer alle pĂ„ en unik DNA kode, som ingen pĂ„ kloden har mage til. Selv hos tvillinger er det vist smĂ„ nuancer. SĂ„ indsprĂžjter man en scanninsvenlig stregkode, i form af grafenoxid, der som et andet prismĂŠrke pĂ„ tĂžjet i forretningerne, hĂŠfter sig selv fast pĂ„ varen, der er vores DNA. Denne unikke sammensvejsning, skal sĂ„ bare forbi scanneren . “bipbip” – sĂ„ er vi solgt, kĂžbt, eller hvad de nu har at planer med os. Ikke helt tosset fundet pĂ„. Men bortset fra det.… Read more »

useless
useless
1 year ago

Er det albumin (protein i serum) som reagerer i kjede/kaskade? Reaksjonen kan muligens startes individuelt med fjernstyring? De som stĂ„r bak mener jo at mange av oss er “useless eaters” og noen “aktivister” er sĂ„gar en trussel mot “deres demokrati”. Litt sĂ„nn DDR stylish…

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

OT – Solutions for us all, please subscribe and listen a lot:

https://www.bitchute.com/channel/motivationalspeaker/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

OT2 – Banned Tru News touching all major topics right now:

https://www.bitchute.com/video/48YCi8kYV5pv/

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Den video er virkelig god . Globalisterne er ved at tabe , og de vil forsĂžge , at fĂ„ os andre til at tro , vi er ved at tabe – lige nu . I et temmeligt desperat forsĂžg pĂ„, at vinde det fodfĂŠste tilbage der er gledet vĂŠk under dem . Meget opmundtrende video.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg saavner Kim MÞllers blog helt koloenormt. synd at skiderikkerne fra SF og Enhedslisten samt deres forskellige tÊskehold, fik held til at lukke munden pÄ en Êrlig journaalist og blogger. Det mÄ vÊre hans nemesis for at han stemte pÄ De GrÞnne i hans forvirrede ungdom.
NÄ men skÄl og skide vÊre med det.

trackback

[…] “Blodpropperne” ingen vil tale om […]

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x