6
jul
Seneste opdatering: 6/7-23 kl. 1252
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den dolda agendan – SĂ„ samverkar WEF och FN  3/3

Gennem de sidste tyve Är, har kun de mest tungnemme kunnet undgÄ at opfatte, at islam med dens terror og massemord udgÞr en trussel imod ytringsfriheden, og at masseimporten af den kun kan vÊre foretaget af folk, der bevidst har villet Europa det ondt. De globalister, for hvem den tjente til oplÞsning af nationer og folk, og de nationale politikere, der var mere loyale over for dem, end for deres egne folk.

Men aktuelt er islam ikke den stĂžrste trussel, og den bliver det ikke demografisk de fĂžrste mange Ă„rtier. Ikke engang i Sverige og Frankrig, hvor det er vĂŠrst. Med uĂŠndret indvandring og fremmednativitet, er islam fĂžrst i majoritet i de to lande i Ă„r 2100.

Den aktuelt stĂžrste trussel er vi ved begyndelsen af, den blev indvarslet med “Covid-pandemien” i slutningen af 2019. Den har flere navne: “Den 4 industrielle revolution,” “Agenda 2030,” “The Great Reset,” og sĂ„ det, jeg hellere ville kalde den: “Oligarker og globalisters verdensomspĂŠndende kup mod demokratierne,” eller et “medico-fascistisk/kommunistisk statskup” udfĂžrt mod flertallet af de meget fĂ„, akkurat som det Sovjetiske statskup i 1917.

Det mĂŠrkeligste ved det er, at vi ikke oplever nogen modstand imod det fra de nationale parlamenter, der jo er dem, der bliver gjort arbejdslĂžse. TvĂŠrtimod, de samarbejder villigt, hvorfor demokratiet allerede i dag overvejende er en illusion, et teater medier og politikere spiller for at kunne bedrage befolkningen i fred og ro.

Vi kan derfor ikke vente, at de vil forsvare os imod den syndflod af forfĂŠrdelige diktater, der strĂžmmer imod os fra f.eks. World Economic Forum gennem det EU, som de har hovedindflydelsen pĂ„, og det FN/WHO, de har kapret. De kommer til at acceptere, at WHO om et Ă„r ved hjĂŠlp af ‘vaccinepasset’ kan tvinge os til at indtage dĂždelige vacciner, hvis vi vil rejse eller indkĂžbe madvarer osv. Da begynder konfrontationen mellem folk og globalister for alvor.

Medierne er kĂžbt og betalt

Dagens videoer omhandler alle dette ‘power grab’ pĂ„ FN, der begyndte under Kofi Annan for tyve Ă„r siden. At FN vil censurere vores frie ytringer, kan pĂ„ denne baggrund ikke undre det fjerneste. De er ikke sĂ„ lange, og de skĂŠrer situationen ud i pap, for da medierne stort set fortier den alvorlige situation for demokrati og ytringsfrihed, er det meget fĂ„ i Vesten der forstĂ„r, hvad der er sket og hvad der kommer til at ske det nĂŠste Ă„r indtil Folketinget lader “pandemitraktaten” passere, og sender os alle ind i en mĂžrk fremtid. Medierne er kĂžbt og betalt af kupmagerne, hvis endelige mĂ„l er en verdensregering under FN. De fortier og latterliggĂžr sandheden, og de lader folk dĂž af livsfarlige vacciner. At arbejde for dem er gĂ„et hen og blevet den vĂŠrste form for kollaboration siden BesĂŠttelsen.

I baggrunden lurer islams trussel, men fÞrst nÄr vores bÞrn er oldinge, bliver den akut.

En anden akse i det pÄgÄende statskup, er oligarken over dem alle, Larry Fink. Han fortjener en sÊrlig behandling. Black Rock er nÊsten ikke nÊvnt ved en sÞgning i Infomedia, for medierne gransker ikke deres herrer, men man kan begynde med denne blogpost af ChaosNavigator: BlackRock dikterer ENORM destruktion af Vesten.

Elsa Widding: FN vil stoppe “desinformation pĂ„ nettet”

Hvordan er censur af det frie ord pludselig blevet en sag for FN?

FN vill införa global censur

FN tjenestemand afslĂžrer, hvad FN har udviklet sig til

Jeg har haft en lÊngere version, men pÄ grund af hans dÄrlige engelsk, vil jeg bringe denne, der er undertekstet pÄ dansk og synkroniseret pÄ tysk.

Folket versus staten og politikerne

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fra velfĂŠrd til statsterror og aktiv dĂždshjĂŠlp
Fra velfĂŠrd til statsterror og aktiv dĂždshjĂŠlp
1 year ago

PS: Artiklen slutter mĂŠrkvĂŠrdigt, med at fĂžrst
om mange Ă„r bliver indvandrings-truslen akut. Det
passer jo slet, slet ikke. Den er allerede akut. Og
det i allerhĂžjeste grad. Det har hundredtusinder af
mennesker i Frankrig, England, Tyskland, Sverige
og Danmark allerede mÊrket pÄ smertelig vis.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
1 year ago
Reply to  steen

Steen, det allerstĂžrste respekt for dig, men her tager du fejl.
Den er allerede akut.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
1 year ago

Hvad foregÄr der lige i Frankrig i Þjeblikket?
Medierne er pÄfaldende tavse, og det udlÊgger jeg som at situationen er eskaleret.
Nu slÞrer man at Frankrig brÊnder, mens vi skal have cykelryttere med hÄrd hud pÄ rÞven, stoppet i fjÊset, tidlig og sent.
Det krĂŠver omfattende politistyrker at holde styr pĂ„ “Tour de France” tohjulede doping laboratorier.
Disse styrker kunne nok have gjort fyldest andre steder, men “The show must go on” uanset.
Endnu et tegn pÄ politikeres fejl disponering.
Man grĂŠmmes!

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Offentlig ansatte er asnsat af os og betalt af os. Hver eneste af dem som ikke lever op til deres ansÊttelse kan af samme grund straffes af os pÄ en mÄde som de ikke forestiller sig, da de har ansvarliggjort sig selv for alt hvad de foretager sig

Fra velfĂŠrd til statsterror og aktiv dĂždshjĂŠlp
Fra velfĂŠrd til statsterror og aktiv dĂždshjĂŠlp
1 year ago

Der er et “ikke” for meget i den fĂžrste sĂŠtning. Men bortset fra det er det glimrende og rigtig fint at bringe denne artikel og video frem til offentligheden. For FN er slet ikke hvad FN var fĂžr i tiden. Og i det hele taget er mange organisationer, partier og medier sĂ„ forandrede, at de i dag stĂ„r for det modsatte af hvad de stod for for 20 eller 50 Ă„r siden. Demokratiske og menneskevenlige foretagender er blevet infiltreret af kommunister, fasci- ster, pladderhumanister og korrupte pampere, og resultatet er at de er gĂ„et fra at vĂŠre borgerens skjold mod… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

Apparatnikker og teknokrater har taget over i alle mulige sammenhÊnge . Lokalt , nationalt , kontinentalt og internationalt . Det er den totalitÊre trussel der ligger og lurer i skyggerne ,- og nu efterhÄnden er helt ude i det Äbne. Det totalitÊre regime har aldrig haft bedre vilkÄr end idag . Det totalt totalitÊre regime . All over.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
1 year ago

Nu er vore politikere ikke de skarpeste knive i skuffen, det er derfor de er politikere! Ingen af dem vi kender, kunne opretholde den lĂžn de hĂŠver hver mĂ„ned, i det private erhvervsliv. Med den fravĂŠrende erhvervs erfaring, manglende kontakt med regulĂŠre borgere, ingen relevante uddannelser, men med en overdreven tro pĂ„ sig selv. Med andre ord, narcisister. De fleste kommer fra ungdoms politiske rugekasser, hvor de bliver indpodet, at de hĂžrer til Herrens udvalgte, hvis fornemste opgave er at redde mennesket fra sig selv. Disse kyllinger der vil lĂŠre hĂžnen, sammen med opportunistiske levebrĂžds politikere er den sikre opskrift… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Finn A. Skov

NÄr gud fortÊller dig, at du skal vende den anden kind til, nÄr en islamisk terrorist vil slÄ dit hoved ned i maven pÄ dig, gÞr guds gode rÄd nok ikke den store forskel for projektet.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Man kan ogsÄ argumentere pÄ den omvendte mÄde:
Hvis WEF, FN havde afskyet og set det farlige og destabiliserende i “global folkevandring”, var den foreliggende katastrofale omfordeling af verdens overflĂždige folkemasser aldrig blevet tilladt.
Verdens oligarker har dannet en uhellig alliance for at udbrede uciviliserede fattiglemmer over hele verden – netop for at fĂ„ billig og lydig arbejdsudbud ad libitum. Danmarks lakaj pĂ„ projektet er Lille Lars fra GrĂŠsted.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Har du lyttet til Overmenneske og Radio 266B? Det overflĂždige folk, mĂ„ vĂŠre det, som ikke kan tjene dig og dine. Hvis jeg er i det selvkritiske hjĂžrne, er det fordi jeg hver dag ser hvordan vores natur og naturen i almindelighed lider. Fordi, vi tĂŠnker i penge, og tror at maden er noget der kommer til os som manna fra himlen. Claus og Lolland, sĂ„ i det mindste det stĂžrre billede. Rasmus holder stĂŠdigt fast i, at WTC var et udefra kommende angreb. Summa summarum. hvis du mener du er mere vĂŠrd end andre, skal du ransage din sjĂŠl.… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Nielsen

IfÞlge min darwinistiske natur, kan man ikke pÄstÄ at naturen lider, da denne opfattelse er utrolig subjektiv og sÄre romantisk.
Som vistnok skrevet i den kendte roman “catch22”: Livet er et spark i maven og et drag over nakken, overraskende uddelt af sortklĂŠdt mand i en mĂžrk kĂŠlder om natten.
Derfor er ‘AI’ et godt vĂŠrktĂžj til overlevelse i en ond kaotisk verden. ‘AI’ kan altid levere det svar pĂ„ de spĂžrgsmĂ„l, som giver dig den stĂžrste sandsynlighed for at lykkes med det du efterspĂžrger – men aldrig garantier. Det er bedre end gud!

Fra velfĂŠrd til statsterror og aktiv dĂždshjĂŠlp
Fra velfĂŠrd til statsterror og aktiv dĂždshjĂŠlp
1 year ago

Kunstig intelligens er pĂ„ samme tid kunstig intelligens og kunstig dumhed og 100% afstumpethed. Meget tyder pĂ„ at millioner af jobs kan blive tabt til robotter og automater. Mange bankfolk er blevet fyret fordi det er billigere at lade folk hĂŠve og indsĂŠtte penge via automater. Snart kan journalister blive de nĂŠste ofre for udviklingen, ved at man lader AI gen- bruge gamle artikler og formuleringer. Ekstrabladets netavis virker sĂ„ dum, at det antagelig er en robot der bestemmer “overskrifterne” der oftest er intet- sigende og fjollede. Det er meget de samme over- skrifter der gĂ„r igen. Middelklassen risikerer at… Read more »

Finn A. Skov
Finn A. Skov
1 year ago

A1 er skabt af mennesker, der mener de er ufejlbarlige, sÄ det store dyr i Äbenbaringen er A1.
Hiv strÞmstikket, sÄ dÞr A1.
A1 er ikke udstyret med arme og ben, og ikke andet end den menneskelige hjerne har udtĂŠnkt.
Hvis A1 udsletter mennesket, vil der altid vÊre en overlevende der kan tÊnde et bÄl.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Finn A. Skov

‘AI’ er blot endnu et ‘buzzword’, beregnet som en ‘salespitch’ for dem som gider bruge det.
AI er blot en samling algoritmer, som pÄ et indsamlet statistisk faktabaseret grundlag, sammenkoblet med logiske analyser af ytrede eller skrevne sÊtninger, kan beregne mange sandsynligheder for forskellige tolkninger af det ytrede. Resultatet vil sÄ vÊre et svar, der vil vÊre en statistisk kombination af de mest sandsynlige gÊtterier.
Morale: Lad aldrig AI vĂŠre bestemmende, men kun vejledende, for al menneskelig aktivitet. SlĂ„r AI nogen ihjel, vil det oftest vĂŠre “uagtsomt manddrab”.

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago
Reply to  steen

Det tror jeg du har meget, meget, meget ret i!

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Ad 2) – da WEF primĂŠrt er angelsaksisk domineret, vil WEF’s interesse i ‘oplĂžsning’ nok vĂŠre mere rettet hen imod at ‘individualisere’ folkene.
Engelsk kultur er grundlĂŠggende ekstremt individualistisk – man er sin egen lykkes smed. Det er en ydmygelse ikke at kunne hĂŠvde sig selv; samarbejde er en by i Rusland. Intet under at Charles Darwin er englĂŠnder.
PĂ„ det felt stemmer angelsaksernes kultur godt overens med islams, bortset fra at muslimernes gud hedder Allah og angelsaksernes hedder Mammon.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
1 year ago

Jeg er ikke helt enig med dig Dan.
Jeg tror at individualismen stammer fra nordiske gener, som gĂžr at de ikke vil lade sig kue.
NĂ„r nok, er nok, smĂŠkker de hĂŠlene i.
Vi sÄ det under anden verdens krig, hvor de stod sammen som et kollektivt folk.
Vi har en snert af det, vi er blevet slÄet, men ikke kuet.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
1 year ago
Reply to  steen

Nu er folket ikke en homogen stÞrrelse, men bestÄr af individualister, og det er denne blog et levende eksempel pÄ.
Selv om vi mÄske er fÄ, findes der ogsÄ andre uden for dette forum, som kan tÊnke selv.
HĂ„bet er ikke ude, Steen.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Finn A. Skov

Samfundets grundlĂŠggende konflikt mĂ„ vĂŠre urgammel. Er “den fĂŠlles samdrĂŠgtighed” eller det “enkelte individs ret til fri udfoldelse” det vigtigste?
De lande som ikke kan finde en balance ender som regel i den ene af to grĂžfter pĂ„ samfundets livsrejse – det totalt ensrettede (sovjet, nazityskland, Allahs kamp mod alle i islam) -eller- det totalt nihilistisk-kaotiske alles kamp mod alle, som de angelsaksiske regimer).

Anders
Anders
1 year ago

Har du haft denne pÄ tapetet Sten?

Millions killed for profit:
https://youtu.be/DJoi4hGpqa8

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  steen

Jeg fandt den ogsÄ meget oplysende. Som regn i en Þrken.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Anders

Jeg faldt over denne her https://www.youtube.com/watch?v=xUezfuy8Qpc da jeeg gensÄ David Martin

Dragen
Dragen
1 year ago

OT. LÊge Vibeke Manniche interviewes pÄ Dr. John Cambells youtube kanal. om de forskellige batches farlighed mm.

Danmark, 70-90 % debile
Danmark, 70-90 % debile
1 year ago
Reply to  Dragen

Ja jeg sĂ„ det i gĂ„r. Vi “her pĂ„ kanalen” kendte jo godt til undersĂžgelsen, men det er godt at John tager det op sĂ„ det kan nĂ„ bredere ud. I Ăžvrigt rystende oplysninger.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hvis ingen andre har anfĂžrt det: De kaldte det folkeforbundet. Det viste sig, at det er pengetrykkernes sammenskudsgilde.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x