12
jul
Seneste opdatering: 15/7-23 kl. 1556
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I lost so much faith in humanity during Covid”

Tucker er rejst til RumÊnien for at interviewe  Andrew Tate. Han er nu sluppet ud af fÊngslet, men mÄ ikke forlade landet. Jeg er egentlig ikke hans publikum. Jeg er dobbelt sÄ gammel, jeg har gÄet i drengeskole, hvor over halvdelen af lÊrerne var mÊnd. Den var ret national, og vi fik en pÄ hovedet, hvis vi ikke opfÞrte os ordentligt.

Vi lÊrte en masse fagligt, men ogsÄ at tage os sammen, at gÞre ting vi ikke havde lyst til. Det er nyttigt senere, finder man ud af. BÞrn skal elskes, men de skal ikke vokse op og tro, livet er en dans pÄ lagkager. SÄ bliver de som dem, Tate omtaler minut 30:00, der stadig tror pÄ statens og mediernes lÞgne om vaccinerne. Svage, konforme og autoritetstro.

Min skole var patriarkalsk selv for sin tid, det gĂžr mig givetvis til et relikt. Ordet “manderolle” eller “kĂžnsrolle” var ikke opfundet, og det var ikke noget, der optog ens tid. Jeg har undervist, men det er nĂŠsten lige sĂ„ lĂŠnge siden, sĂ„ jeg vil ikke pĂ„stĂ„, jeg kender dagens skole. Jeg forestiller mig, at de unge mĂŠnd der suger Andrew Tate til sig om manna, har haft et for feminint opvĂŠrkstmiljĂž.

Men jeg hÞrte det med interesse alligevel. Indimellem er Tate blÊndende skarp, nogle af hans betragtninger er helt lysende, og jeg kan meget stÊrkt anbefale det, selvom det er langt. Det fÞles ikke sÄdan.  OgsÄ pÄ Twitter.

Tucker Carlson Breaks the Internet and Interviews Andrew Tate for Over 2 Hours – Tate Tells His Romanian Arrest Story and How the US Embassy Was Not Interested in Getting Him Out

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SĂžren Jakobsen
SĂžren Jakobsen
1 year ago

Om han er skyldig eller ej i anklagerne, ved jeg ikke, men han opfĂžrer sig ofte som den stĂžrste jubel-idiot!

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Livet er ikke kun en dans pÄ roser det er ogsÄ lutter lagkage. Men det kan ogsÄ vÊre at bÄde roser og lagkage er liv. SvÊrt at tolke ordsprogene her omkring. Men hvor om alting er. Man skal aldrig skue hÄret om natten. Eller holde hunden pÄ patten.

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago
Reply to  steen

Tror personligt at mange pĂ„ psyk ville kunne fĂ„ mere normale liv af ikke at blive bekrĂŠftet i deres lidelser. Mange store mennesker i fortiden har lidt af ting de ikke fik medicin for eller medlidenhed af og hvis de havde fĂ„et dette, havde de nok ikke udrette noget. Bare min egen mening. Mit problem med Tate er ikke hans hĂ„rde syn pĂ„ svage sind – men jeg finder hans syn pĂ„ islam foruroligende, da han er et forbillede for mange unge svage mĂŠnd og da han nu selv taler om at han bekĂŠmper “ondskab” sĂ„ synes jeg det manes… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  GamleDanmark

At medicinere mennesker, er lĂŠgers ypperste opgaver. Det er det, fordi jo mere medicin de kan fĂ„ “patienter” til at indtage, jo flere penge bliver de tildelt fra medicinalfirmaerne. LĂŠger har lĂŠrt at uddele medicin til “patienter” pĂ„ medicinstudiet, som mere eller mindre ejes af medicinalfirmaer. Ergo, medicinstudium uddannelsesstederne blev overtaget allerede omkring forrige Ă„rhundredeskifte, af en af planned parenthood foregangsmĂŠndene David Rockefeller. Bill Gates har dygtigt bragt stafetten videre i nutiden. Oven i denne labyrint, bygget af primĂŠrt banksters, industrimagnater og velbeslĂ„ede politikere, blev fĂžromtalte medicinalfirmaer fritaget for strafansvar ved vaccineskader i sidste halvdel af 1980’erne. SĂ„ lige meget,… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

First 15 minutess: “…read the quran…” 0:46:XX Could he himself be morphing into a matrix agent ? 1:41:15 …not many people are famililar with this, but i donate 25 million a year to charity for children, mainly in islamic countries, because they are most hurt…” 1:51:XX French women were nazis towards the end of the war” Is to me, grabbing a far fetched so called fact, from no where. 1:53:08 Har tabt trĂ„den, og tager den nok ikke op. Hvis du i den sidste halve time, hĂžrer ham sige, at han fornĂŠgter (denounces) islam, er jeg enig med Steen. Hvis… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x