14
jul
Seneste opdatering: 15/7-23 kl. 1554
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dan Hartman interviewes af dr. Chris Shoemaker

Man kan stadig håbe, at de ansvarlige bliver draget til ansvar, hvis der skal opretholdes noget tillidsklima i Danmark overhovedet. Forestil jer, hvis dette bare fortsætter med øgede skadetal, hvordan tilliden mellem borgere og myndigheder – herunder læger – vil være.

I Danmark er det statsministeren, chefen for Sndhedsstyrelsen og de to sundhedsministre fra epoken, der må anses som hovedansvarlige, og derfor kandidater til at blive retligt tiltalt. De vil gør alt for at undgå det, men de sidder med ansvaret, da det tog det fra medicinalvirksomhederne, der formentlig tog det fra Pentagon og den amerikanske stat. Det er den, der i sidste ende dikterer danske politikeres mærkelige handlemåde.

Vi ser den fuldstændige tavshed den sidste lange tid, ingen reaktioner på henvendelser til Folketinget, som Max Schmelings. Så snart som muligt vil de give WHO mere ansvar, ved at indlemme os under ‘pandemitraktaten’, og det ender med, at de sender politiet efter budbringerne, som de feje personer, de er. Men ansvaret for døde og invaliderede er deres til evig tid, ligegyldigt hvordan  de snor sig. 16 minutter. Der er et kort resume her. Det er dr. Chris Shoemaker der interviewer. Hans mere videnskabelige grundlag for det, er her.

I am utterly appalled

Dr. Campbell: Bad Australian vaccine data

Bivirkninger i Westaustralien efter Covid sprøjter 2021. De store tal må alligevel antages at være stærkt underrapporterede. Igen ser vi at tallene eksploderer efter februar-marts 2021. Western Australian Vaccine Safety Surveillance – Annual Report 2021 

4 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Godtroende danskere siger ja til alt
Godtroende danskere siger ja til alt
1 year ago

Vores politikere, ministre og embedsmænd er da bedøvende ligeglade med befolkningen og Danmark. Det eneste, som interesserer dem er hvordan de får raget flere penge og privilegier til sig. Mette Hitlers røvslikkeri på Biden er et godt eksempel på dette. PS Natomødet var et totalt flop, tæppet er trukket væk under komikeren, som drager hjem til Kiev uden en køreplan for natomedlemsskab og med de samme sikkerhedsgarantier som allerede er givet en gang. Nato er også ved at løbe tør for ammunition og penge er der heller ikke flere af. Zarlynskid må konkludere at han har smadret sit eget land,… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

“Mette Hitler”? Brug af øgenavne støder normale mennesker væk, så hold dig til “Magtfuldkomne Moder Mette”! 😆

Politikere bliver kun genvalgt, ved at fremstå som om de har styringen. Hvis de ikke har dette, bliver det ekstra vigtigt, at fremstå som sådan – om der så i processen ryger 10-15% af landets befolkning, har ingen rigtig betydning – heller ikke for Magtfuldkomne Moder Mette.

Mette Frederiksens bukser overlader jeg til den anden Bo.

– – –

Kommentarer til mit andet skriv?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Er der flere end 70% af danskerne over 18 år, der er Pfi☠️💉? Flere videnskabelige undersøgelser viser – samstemmende! – at 70% af jordens mennesker er useless eaters – altså individer der intet bidrager med, intet fatter og ingen værdi har Der har aldrig været fremstillet virksom vaccine mod hverken forkølelses- eller influenzavaccination, O G I N T E T har indikeret, at dette var sket. Så at lade sig mRNA-vaccinerer var/er i bedste fald uagtsomt selvmord. Forhøjet lungeblodtryk er umiddelbart ikke dedekterbart udefra, men kan indenfor 3-5 resulterer i uventet hjertedødsfald, da højrekammer er SMADRET… Hvornår var det nu… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago

Anledningen till att “nödgodkännandet” av mRNA-baserade preparatet mot Covid dröjde, berodde på förhandlingar mellan Big Pharma (även WHO) och Västvärlden (EU, Nationalstater) om att leverantörerna skulle hållas straffbefriade för alla biverkningar och skadeverkningar av preparatet. EU antog kravet liksom därmed Sveriges Riksdag. Därmed blev de skadliga effekterna en angelägenhet för resp stat att reglera resp ersätta.
Big Pharma gör alltså enorma vinster och resp brukarstat står för skadestånden. Fin affär!

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Bemærkninger til min kommentar kl nu?

De – HOVEDANSVARLIGE! – er dem der – FRIVILLIGT! – har ladet sig injicere med noget- i bedste fald “eksperimentalt”! – de har burde vide ikke kunne virke. 👿

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Allerede som minister hos Hell Torn-Shit – aka Hajmund – slog Magtfuldkomne Moder Mette Britta Schall-Holbergs rekord som massemorder på 89 blødere!!!

Så forstandige mennesker vidste jo, dén var HELT GAL…

Lige har jeg en jævnaldrende legekammerat i kræftudredning. Han blev syg allerede af 1. Pfi☠️💉 og fik taget 2’eren – nærmest ubevidst…

3’eren og 4’eren tog han derimod med vidt åbne øjne, så nu må vi se, hvad der sker.
Nogen skal jo dø, hvis overdødeligheden skal holdes over 10%, ikk…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Samfundet, andre mennesker… Først og fremmest har man vel ansvar overfor sig selv, med de oplysninger man nu en gang har erhvervet sig. Så gælder det vel først og fremmest om – at man sammen med familie og fæller! – løbende samler og deler den tilgængelige viden, så man hver for sig og sammen, kan ruste sig mod, hvad ondsindede individer – af uvis hvilke årsager – måtte kaste ens vej. Eller? Én ting er hvis man vitterlig ikke kan forstå. En helt anden ting er, om ligegyldighed – eller uansvarligt sløseri – fritager en for ansvar, overfor en selv…… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

OK.

Intet indspark til mit andet skriv?

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x