17
jul
Seneste opdatering: 17/7-23 kl. 1742
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Luk TV, du bliver hjernevasket med fake news”

Af Jesper Larsen med danske undertekster

Christine Anderson er valgt til EU-parlamentet i Tyskland, for partiet Alternativ for Tyskland (AfD).

Hun kendt for mange ting. Hendes kritik af WEFs premierminister i Canada, Justin Trudeau gik viralt på sociale medier og forbigået af etablerede medier. Udsendelsen viser det originale klip, af Christine Anderson, der kritiserer Justin Trudeau, under hans besøg i EU-parlamentet den 23. marts 2022.

Canada implementerede totalitære Covid-19 restriktioner, herunder de facto tvangsvaccinering af lastbilchauffører med dagligvarer, hvilket udløste en katastrofe i forsyningskæder, forsaget af regeringen.

Canadiere, der støttede de canadiske truckers blev behandlet som terrorstøtter. Bankkonti blev frosset og midler konfiskeret.

Jesper Larsen interviewer, med udgangspunkt i kritikken, Christine Anderson, om hendes motivation og mærkesager i EU-parlamentet.

I interviewet taler vi om Covid-19 håndteringen, samarbejdsklimaet og erkendelsesniveauet hos andre EU-parlamentarikere.

Vi kommer ind på EU-præsident, Ursula von der Leyens hemmelige sms’er mellem Pfizers direktør i forbindelse med forhandling af EU-vaccine kontrakter, som Danmark også er forpligtet af.

Von Der Leyens mand, har aktiker i Pfizer.

Interviewet dækker emner som pressefrihed og hvad man selv kan gøre, for at kræve sine frihedsrettigheder på en fredelig måde.

Udsendelsen er optaget 5. maj 2022 på Northern Light Conference I Malmö, arrangeret af JFK21, hvor Christine Anderson var en af de programsatte talere.

Udsendelsen er tekstet på dansk.

Du kan støtte indhold som dette her på hjemmesiden.

Ipressen.com EU underminerer demokratiet

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jeg beder til at vi ALDRIG kommer til at opleve lignende restriktioner som dem vi oplevede under corona.
Indespærre folk, tvinge os til at gå med masker bære vaccine og corona pas mm. Det strider ganske enkelt imod alle demokratiske principper. ALDRIG MERE!!!.

Godtroende danskere siger ja til alt
Godtroende danskere siger ja til alt
1 year ago

Mange danskere, sikkert også andre , tror at EU er demokratisk fordi der er noget som kaldes et parlament. Nu er det sådan, at det er kommisionen der bestemmer og her er møderne og afstemninger hemmelige og det er ikke befolkningerne som vælger medlemmerne.

Sådan er der jo så meget.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Folket har ikke godt af blive eksponeret for den snavset onde og rå magtudfoldelse – deres ubeskærmede sind kan blive permanent beskadiget.
Derfor skal de helst ikke finde ud, hvordan og hvor meget de blive r..rendt af alle verdens fattiglemmer, når disse kommer væltende som græshoppesværme for at spise os ud af vore egne hjem.

Justice for DJT
Justice for DJT
1 year ago

Jamen, er det ikke mageløst!
Atter og atter afsløres det – om kosten hedder Pelosi eller von der Leyen – at de og deres familier først og fremmest arbejder på at berige sig selv.
Eller som Frank Zappa engang spøgefuldt fastslog:
“We’re only in it for the money”

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

“Der EUntergang”, giver EU demokratiet det sidste stik: – De mest kvikke har for længst regnet ud, at EU er det forenede Tysklands/Frankrigs projekt for at genskabe ‘Frankerriget’ fra 800 tallet, gerne som et bureaukratisk kleptokrati ligesom i Frankerriget. De deler rovet, således at Tyskland tildeles alt nord for alperne samt Balkan. Resten tildeles Frankrig – kun for holde katolikker adskilt fra protestanter. I øvrigt kalkulerer det nye ‘NeoFrankerriget’ med, at europæerne uddør, da de ikke boller nok. Det fixes ved at invitere de mere liderlige muslimske hanner i store mængder til at erstatte de udtørrede europæiske hanner. Samtidig indføres… Read more »

Anders
Anders
1 year ago

Hvad er incitamentet til at skabe efterkommere? Troen på egne fabelagtige gener?
De skatteudplyndrede skandinaver har ikke mange grunde til at få børn og dermed sætte flere slaver i verden, som politikerne skamløst kan malke fra vugge til grav.
Vil man som dansker være god ved sine børn, lader man dem forblive ufødte.

Indvandrere derimod tages der hensyn til fra staten: Fri adgang til fælleskasserne og lukkede parallelsamfund, hvor indvandrerne kan gøre som de vil, uden nævneværdig indblanding fra myndighederne.

Del og hersk.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Anders

Som den tyske tænker Friedrich Wilhelm Nietzsche udtænkte:
“Leben ist gut, Tod is besser, aber am besten ist nicht geboren zu sein.”
Han dystre udtalelse må jo være baseret på den germanske kulturs sære egenart, der som bekendt hovedsageligt går ud på at opfatte sit lands naboer som guds onde hævn over den rene germanske sjæl.

Del Slesvig og hersk.

Justice for DJT
Justice for DJT
1 year ago

Verden føles som de sidste timer ombord på The Titanic, hvor enhver er sig selv allernærmest. Men hvor det hér gælder om at rage så meget til sig, mens skidtet stadig holder sig flydende.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Synes denne her var interessant fra Remarque88

https://www.bitchute.com/channel/GISyVy9bw05Q/

OT – Hvordan du betaler for ingenting

GUESS WHO FINANCES AFRICAN WOES ?

https://www.bitchute.com/video/ETWGDHEDHx0L/

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x