19
jul
Seneste opdatering: 20/7-23 kl. 1310
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We Now Have Definitive Proof the COVID-19 Vaccines are Causing Death”

Dr. Peter McCullough forklarer, hvordan hans studie, som The Lancet fjernede efter 24 timer blev til. Han mener ganske rimeligt, at tidsskriftet var udsat for politisk pression udefra.

One way to tell if a journalist is doing a good job is to see the level of detail they give to news developments. I sat down with Kim Iversen from my clinic and she went over the figures of our recent manuscript on autopsies after COVID-19 vaccination. This interview is helpful in understanding the data. Our paper is attracting massive attention on the European Commission Zenodo pre-print server with >150k (as of July 18, 2023), downloads and views compared to other papers on COVID-19 vaccines at ~50. Please listen to the whole interview ~10 min to get updated. Please subscribe to Courageous Discourse so we can keep working to bring you the truth. Kim Iversen: “We Now Have Definitive Proof the COVID-19 Vaccines are Causing Death”

Vibeke Manniche – ignoreret i Danmark, stor i udlandet

Manniche hos dr. Campbell for anden gang. “Overdødeligheden er 60.000 danskere.”

Manniche, Schmeling og Riis Hansens studie fra 30 marts i år er kritiseret eller fortiet i Danmark, men det omtales overalt på nettet hvor læger har mod til at udtale sig til alternative nyhedskilder. Det er ikke kun dr. Campbell, det er meget mere. Personligt synes jeg, hun er alt for forsigtig med at lægge skylden på overdødeligheden på vaccinerne. Det drejer sig i Danmark om 60.000 mennesker, som kunne have været i live i dag.

Som Ed Dowd argumenterer, så er dødeligheden stor blandt unge og midaldrende, den sundeste del af befolkningen, og det er ikke troligt, at disse mennesker i SÅ stor stil nærmest på dato begynder at begå selvmord, tage stoffer og drikke sig ihjel. Ifølge Eurostat var overdødeligheden i EU for få måneder siden i gennemsnit 20 procent (!)

I Danmark var den 22.3 procent. Den seneste tid er den dalet til et gennemsnit på kun 2.9 procent, men den vil selvfølgelig stige igen så snart staten begynder at vaccinere igen. Men hendes forsigtighed skyldes antagelig den stærke kritik, der har været hendes løn for at vove at sige nogle sandheder. Vi andre kan bedre tillade os at sige det åbenbare, selvom det ikke er peer reviewed.

Gennemsnitlig overdødelighed i EU august 2022 til juni 2023

Eurostat Excess mortality by month

Republikanere: Vaccinen er et biologisk våben forbyd det

En interessant nyhed gemmer sig i strømmen. Otte afdelinger af det republikanske parti i Florida, har henvendt sig til guvernør de Santis med en opfordring til at forbyde Covid-vaccinerne i staten. GOP betyder “grand old party” = republikanerne.

The Brevard Republican Executive Committee has joined a growing list of Florida GOP chapters calling on Gov. Ron DeSantis to ban the COVID-19 vaccine, which it called a “biological weapon” in a resolution this week.

The nonbinding resolution was passed by a supermajority vote of committee membership Thursday. It now goes to DeSantis, Brevard County’s legislative delegation and state party leaders, joining similar motions of support from committees in more than half a dozen other counties. A draft version of the resolution reviewed by reporters closely mirrors one passed by the Lee County Republican Party in February, drawing national headlines.

“Strong and credible evidence has recently been revealed that Covid-19 and Covid-19 injections are biological and technological weapons,” the Brevard draft resolution says, citing claims that have been disproven and disputed by respected medical groups.  GOP moves to ban COVID-19 vaccine, calling it a ‘biological weapon’

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Godtroende danskere siger ja til alt
Godtroende danskere siger ja til alt
1 year ago

Danskerne er som nordkoreanerne programmeret til at tro på og rette ind efter alt hvad regering og myndigheder kommer med.

Kommer der ekstra mange dødsfald i løbet af sommeren vil myndighederne oplyse af det skyldes den kraftige varme og selvom her er småkoldt vil dansken købe forklaringen.

Vi lever i omvendslev eller en upside down verden. Republikanerne efterforskes for valgsvindel ikke demokraterne, Trump efterforskes ikke Biden, CO2 er farligt ikke gavnligt, vaccinerne er sikre og effektive ikke farlige osv. find selv på flere

Rendyrket ondskab og idioti truer nu alle i Vesten
Rendyrket ondskab og idioti truer nu alle i Vesten
1 year ago

Ja, danskerne lader sig villigt trække rundt i manegen. Medierne og politikerne lyver efterhånden helt skamløst. Og da befolkningen er overnaiv, historieløs og indoktrineret i børnehaver, fritidsordninger og skoler, sluger den selv de største løgne. de godtroende fatter ikke at i en løgneverden vokser ondskaben og vanviddet hele tiden, og til sidst vil uretten, forbrydelsen og døden ligge på lur overalt. Og de forstår heller ikke at man blot ved at tænke selv og opsøge andre medier og kilder, let kan finde ud af at co2 er en lillebitte, uskadelig, nyttig og nødvendig del af luften. Og man vil også… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

På moderne gartnerier tilsætter man CO2 til atmosfæren i drivhusene for at øge produktiviteten af planterne

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Igår på en svensk radiokanal fortæller de om ekstrem varme, om klimaændring at der nu forventes en stor stigning i nye hjerteanfald, ikke mindre end i hundredtusindvis af nye dødsfald nye hjerteanfald på grund af “klimaændring”!!! Jeg forventer også i millionvis af nye hjerteanfald, men ikke på grund af “klimaændring” kun endnu en dårlig undskyldning for de i millionvis af døde og lemlæstede på grund af covidvaccinen. Først skyldte de skylden på de uvaccinerede, nu skyldes de mange dødsfald åbenbart på “klimaændring”, men ja det kommer vi sandsynligvis at høre langt mere om de mange hjerteanfald med henvisning til en… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Gad vide om nogen vil føre statistik over den lokale temperatur, når enkeltindivider rammes af “Uventet HjertedødsfAld” (UHA)?*

Forhøjet lungeblodtryk kan – umiddelbart! – ikke påvises udefra, men vil indenfor 5 år SMADRE højre hjertekammer, hvorefter UHA opstår. Forhøjet lungeblodtryk kan opstå, efter spikeproteinet fra PfiVax vokser fra de endophile celler ud i blodstrømmen, og derved delvist bremser gennemstrømningen.

Lad os se hvordan det står til 31.12.2024…

  • “Spændende & Interessant” bliver det jo også at se, om “de” vil føre “bevis”, for at UHA under køligere forhold, er forsinkede eftervirkninger af de menneskabte temperatur_/klimaforandringer
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

OT – Til hele verdens intelligens

A Call For An Uprising:

YOU HAVE TO BE COMPLETELY BRAIN DEAD AT THIS POINT TO NOT GET WHAT’S HAPPENING!
https://www.bitchute.com/video/T7XSHeLocCRQ/

Rendyrket ondskab og idioti truer nu alle i Vesten
Rendyrket ondskab og idioti truer nu alle i Vesten
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Ja, enten er man født tåbelig, eller også er man af sine omgivelser blevet så hjernevasket, at man har mistet en stor del af sin tænkeevne. Resultatet er det samme, man ender som et nemt offer for politisk vanvid. F.eks. går mange danskere rundt og er komplet tankeløse overfor at gaderne vrimler med kulturfremmede. At et utal af nedskæringer og forringelser i velfærd, sundhed og andet hænger sammen med indvandringen, fatter de ikke. Og de forstår heller ikke at vores land er på vej mod en total katastrofe. Og at Christiansborg nu er ved at invitere WHO og WEF ind… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Svært lige at få den optimistiske “tone” frem nede fra den skimlede kælder, her hvor jeg sidder, men der er heller ikke mange nyhedeskilder at vælge mellem, selvom man umiddelbart skulle tro det. Den video du kommenterede på ovenfor var fjernet fra “A Call For An Uprising”s konto nummer 100 på 8 timer på Youtube (og dermed spredt til alle andre platforme):

THE 666 CORONATION OF KING CHARLES
https://www.bitchute.com/video/DFv45SEIC4XU/

SOUNDS LIKE THE END OF FREEDOM [2023-07-17] – POLLY ST. GEORGE (AUDIOCAST)
https://www.bitchute.com/video/Iuhd8hiu1Rt6/

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Jeg kan altså godt sige dig, at hvis jeg ikke var i et forhold, hvilket jeg er, ville jeg spørge dig om du ville være min. Du er et af de elskeligste mennesker jeg har kendskab til.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

@ Steen
Jeg tror ikke du behøver stille spørgsmålstegn ved bevis for vaccinedød. Det har vi set for mange beviser på til at betvivle. Desværre har vores politikere et intelligensniveau på højde med Klau Bondams eller Zenia Stampes. Så vi skal nok ikke forvente andet fra deres side, end flere ødelæggelser af alt der virker. Og mængder af forbud og love, som ikke engang de selv kan finde rundt i.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

“…veluddannede fornuftige mennesker der skal holde deres mund for at dette har kunnet lykkedes….” Er det ikke en væsentlig del af forklaringen på at det har kunnet lade sig gøre ? . – Og , at det har kunnet fortsætte ?. Det går både MED deres positive selvbillede – “jeg er en af de elitære der ser med i kulissen og arrangerer fra kulissen hvor hele teatret sættes op”. Men også taler imod det positive selvbillede – når det så viser sig , at man har gjort sig skyldig/ medskyldig i en samlet set – forbrydelse større end nogensinde set… Read more »

Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
1 year ago

Selv via MSM pibler det frem fra sprækker og kroge:

https://www.fla.de/tyskland/nyheder/60360/antal-nyfodte-i-tyskland-er-styrtdykket

Læg mærke til at der flirtes med vaccinerne, naturligvis uden at ville fortælle sandheden..

PS det er ikke korrekt at Tysklands befolkning falder, tværtimod.

Forklaring efterlyses, på forhånd tak
Forklaring efterlyses, på forhånd tak
1 year ago

Kan man ikke få en forklaring på hvordan ovenstående
skal forstås?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Bed delinkventen forklare sig!

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Ja, gør det.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Der er ikke engang en email adresse på siden. Og den er fyldt med reklamer. Klamt. godt nok er vi vant til at se Mester Jakob her på siden, men ham er vi jo vant til, og giver siden en smule hjælp.

Hans
Hans
1 year ago
Reply to  steen

Du er ellers ikke karrig med blokering

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x