25
jul
Seneste opdatering: 25/7-23 kl. 1611
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

OgsÄ PCR-testede afgiver MAC-adresser

Dette med at mennesker udsender MAC-adresser (Media Access Control) og er magnetiske pÄ indstiksstedet af Covid-vacciner, har vÊret taknemmeligt at gÞre grin med for medierne, for for enhver der ikke selv aktivt har undersÞgt det, mÄ det lyde temmelig fantasifuldt. Som regel har journalisterne ikke selv studeret emnet, de ved blot, at de skal forholde sig hÄnligt til det. Jeg har undersÞgt det off and on i halvandet Ärs tid, senest via ingeniÞren Flemming Blichers forsÞg. Der er ogsÄ en anden dansker, der har lavet et feltstudie.

Jeg har ikke haft nogen grund til at tvivle pĂ„ deres resultater, nĂ„r de gik ud med deres mobiltelefon og en Bluetooth scanner. Men det er altid godt at fĂ„ nogle lĂŠger og phd’er med ind over, og denne mexikanske mini-dokumentar har fem af dem. Nogle kender mĂ„ske enkelte korte klip fra den.

Hvad der er nyt for mig, er at ikke-vaccinerede, der kun har fÄet PCR-tests, ogsÄ afgiver MAC-adresser. Vatpindene afsÊtter altsÄ hydrogel nÄr de stikkes langt op i nÊsen. Det er temmelig frÊkt at udsÊtte helt uvidende testpersoner for denne ekstra-behandling, og det overskrider enhver lÊgeetik. Filmen beskriver ganske nÞje MAC-adressernes tilstedevÊrelse, men lige hvad de skal bruges til, og hvem der modtager signalerne fra dem, kan den kun gisne om.

Normalt henviser en MAC adresse til f.eks. Apple, Samsung, Acer osv, men disse adresser, der er afsat af grafenoxid og hydrogel, er anonyme. Vi ved ganske enkelt ikke andet om dem, end at de er der, men det er der til gengÊld ingen grund til at tvivle pÄ. Andet end hvis man fÄr penge for det pÄ en redaktion.

Short 32-minute documentary shows Dr. Pedro Chavez Zavalo, the president of the World Health and Life Coalition (COMUSAV), using an electromagnetic frequency meter on a sample of people in Mexico who had taken COVID ‘vaccines’ and comparing them to unvaccinated people. Magnetism was detected in the jabbed sample. Graphene oxide was detected in all of the COVID vaccine specimens, but none of the companies listed it on their labels. BlueTruth Documentary léngde 35 minutter.

Return to Nuremberg

Normalt er danske politikere pernittengryn indtil det neurotiske, nĂ„r det gĂŠlder om at overholde “internationale aftaler.” For tiden gennemlever vi dog en situation, hvor vi groft overtrĂŠder en sĂ„dan uden at der er skyggen af debat om det.

Det er NĂŒrnberg-kodeks, der udspringer af retssagerne 1946-47 mod nazistiske lĂŠger, der havde brugt fanger som forsĂžgsdyr. I spidsen var den berygtede dr. Karl Brandt. En del lĂŠger var flygtet, som Josef Mengele, og en del andre havde begĂ„et selvmord. Man tog deres forbrydelser temmelig alvorligt, for syv af de tiltalte blev hĂŠngt.

Disse to phd’er i biologi gennemgĂ„r NĂŒrnberg-kodeks’ 10 punkter, og pĂ„viser at vi med forskellige praksisser overtrĂŠder samtlige ti. Samtalens 32 minutter er et uddrag af de oprindelige 2 timer og 19 minutter.

LĂŠs NĂŒrnberg-kodeks pĂ„ engelsk eller pĂ„ dansk: The Nuremberg Code (1947) eller NĂŒrnbergkoden efter 2. Verdenskrig.

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H.nielse
H.nielse
1 year ago

Det er et overgreb og politikerne lader medicinal-industrien lave overgrebet ! Medierne medvirker som altid !

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Jeg er hverken Pfiâ˜ ïžđŸ’‰ eller PCR-testet… 😁

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Som kender af MAC adresse mekanismer kan jeg bemĂŠrke, at hvad dokumentaristerne mĂ„ler sandsynligvis er anonyme biokemiske reaktioner. Disse er normale adresselĂžse simple identifikatorer af type, der aktiveres nĂ„r stoffet udsĂŠttes for stimuli af forskellig art – elektromagnetisk, optisk og alt mulig andet. Noget i retning af hvad der giver forskelligt Ăžl forskelligt smag. En ĂŠgte MAC adresse er en elektronisk konfigurationskode pĂ„ bit-form; altsĂ„ id-data som kan aflĂŠses af en kommando i en computer. Den er unik for lige netop din computer og er den grundlĂŠggende identifikator for det meste elektroniske udstyr – typisk en computer. MAC adresser er… Read more »

Danskerne mod nye afgrunde
Danskerne mod nye afgrunde
1 year ago

Det eneste jeg kender til Mac er Big Mac. Bortset fra det sÄ er adresser ikke unikke sÄ det er vel mere som et matrikelnummer.

Jeg tror ikke det er muligt medicinsk at tildele folk en unik MAC adresse. Ikke endnu.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Adresser bĂžr vĂŠre unikke, hvis du medtager postnummer og bynavn.
I Þvrigt er en DNA baseret ID vel det mest individuelt prÊcise man kan mÄle.
Problemet er vel snarere, at bureaukraterne gerne vil kunne identificere individer, som passerer forbi en skjult detektor hvorsomhelst og gerne pÄ lang afstand.
Det vil krĂŠve en mobil indopereret (i nakken?), som kan give bĂŠreren et lille elektrisk stĂžd, hvis hĂžn spytter pĂ„ fortovet – og en kortslutning i hjernen, hvis hĂžn ikke har betalt skat til tiden.

Peter
Peter
1 year ago

Nu har jeg lurket pĂ„ Snaphanen i 10-15 Ă„rs tid, og her er mit fĂžrste indlĂŠg: Jeg er lige sĂ„ anti eksperimentel covid-vaccine som alle andre her, men man kan altsĂ„ ikke fĂ„ en MAC-adresse af vacciner. MAC-adresser tildeles af den internationale ingeniĂžrforening IEEE til dem der laver netvĂŠrkskort. Adresserne skal vĂŠre unikke per netvĂŠrkskort. Eneste idĂ© med dem er at de skal vĂŠre unikke. Dell har fĂ„et sine MAC-adresser, lige som Lenovo, Netgear, Realtek og diverse andre. Der vises ingen MAC-adresser i videoen. MAC adresser ser sĂ„dan ud: “00:00:0A:BB:28:FC” Hvis du har fundet en MAC-adresse kan du sĂžge efter… Read more »

Peter
Peter
1 year ago
Reply to  steen

Ja hvis der generelt stĂ„r fornuftige ting og der ikke er noget at tilfĂžje… Nu skimmede jeg videoen men det bedste jeg kan finde er ved 10:42 hvor der vises en iPhone og ellers historik i form af “ukendt navn, <signalstyrke>” og sĂ„ “forbindelse afbrudt”. Ikke en eneste MAC-adresse. For at vise MAC-adresser kan man f eks. smide Kali Linux pĂ„ en USB nĂžgle, boote den i en laptop og bruge arp-scan til at fĂ„ fat i alle nĂŠrliggende MAC-adresser: https://www.kali.org/tools/arp-scan/ (Kali er gratis og open source) NĂ„, heldigvis er det jo nemt selv at teste. GĂ„ ud pĂ„ Amager… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg har en mistanke, om at miséren starter allerede i skoletandplejen. Og jeg giver H.nielse aldeles ret i hans/hendes betragtning

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x