29
aug
Seneste opdatering: 30/8-23 kl. 1128
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“S 1 spike proteinet er et biologisk våben” (dr. David Martin)

Danske journalister rakker Alex Jones ned, det skal de jo, men han har gode kilder til sine oplysninger. Jeg tør godt vædde på, han får ret. Har nogen dansk politiker forberedt os på, at det nu starter forfra? Næh, hverken de eller medierne tør røre ved den kartoffel, og være de første der finder ud af, om der denne gang er en folkelig modstand eller ej. Ikke én lyd!

Amerikanske CDC fortæller på deres hjemmeside, at “man kan være mere tilbøjelig til at få den nye type Covid, hvis man tidligere er vaccineret mod Covid.” (!) –  (“BA.2.86 may be more capable of causing infection in people who have previously had COVID-19 or who have received COVID-19 vaccines.”) Det er sprøjtegalt. Hør mere på Redacted.

No more mr. Nice Guy

Dr. David Martin kalder det ‘domestic terrorism.’ Han er træt af at være mr. Nice Guy. I dette foredrag publicerer han derfor navne og adresser på forbryderne. Dr. David Martin: Truth Bomb. Vi er kommet nærmere en konfrontation med disse kræfter. En af dem hedder Dustin Moskovitz, der var den største bidragsyder til Joe Bidens valgkamp. Se den! jeg indlejrer den nedenfor.

Nogle kunne sikker tænke sig, at jeg skrev mere om skammens dag forleden, da tre politikere fremlagde hvad der i realiteten er en blasfemilov kun for islam. Egander Skov skrev i dag en kronik med rubrikken Lars Løkke ville have overgivet sig til Hitler allerede 8. april. Det er rigtigt skrevet, og Quislingen Løkke er såmænd ikke så enestående i Folketinget.

Vi er imidlertid en del, der har kæmpet imod opløsningen af vores land i snart 25 år, og jeg er en af dem. Forskellen på dengang og nu er for mig, at nu ligger der et opløst land lige øst for os, der er ikke bare noget, jeg beder jer om at forestille jer som i 2001. Vi har også den erfaring nu, at det ikke nytter at apellere til politikerne med fornuft, tal og kronikker. Ikke engang stemmesedlen synes at virke.

Og vi er næsten 25 år ældre, og nogle er trætte af at banke på en dør, der næsten ikke har åbnet sig i alle de år. Vi har indset, at mens politikere og medier spiller teater med den ene hånd, forærer de ufortrødent landet bort med den anden for at please de globalister, der er deres arbejdsgivere. En god veninde, der har skrevet rigtig mange kronikker og klummer om indvandringen, siger: “Jeg kunne såmænd udgive dem alle forfra nu.”

Det bliver kun værre, så længe vi er medlemmer af EU

Derfor flyder ordene ikke så frit fra mig længere om indvandring og islam. Der er meget Déjà vu over det der sker nu. Jeg vil derfor indtil videre opmuntre jer med nogle få linjer, jeg skrev på Facebook, jeg synes man skal tænke over i disse måske sluttelige år, hvor vi stadig har et land, der er det danske folks, og hvor det har et minimum af politisk magt. Når jeres børn er voksne, er det forlængst borte – en af verdens ældste nationalstater. Det bliver kun værre, så længe vi er medlemmer af EU. Jeg sparer dog lidt kræfter, for jeg tror, det næste halvår kan blive dramatisk for os allesammen hvad angår sprøjterne og den dermed forbundne svindel og mord.

Rolig, om under fem år gælder den nye blasfemilov i hele EU. Det er EU, der i 40 år har været igang med at opløse Europas nationer, og det vil være EU, der frygter islam mest. Kommissionen vil gå endnu længere end danske politikere, for ikke at stå som dem, der installerede en altomfattende borgerkrig. Vores tre danske hyklere, er bare gået lidt i forvejen, fordi Paludan provokerede dem ud af deres huler. Han tvang dem til at spille det kort ud, og jeg er ligeglad med, om det er smagfuldt: Det var effektivt og godt tænkt.

EU har helt bevidst importeret millioner af fremmede som socialt opløsningsmiddel, for at EU kan gribe al den politiske magt, og danske politikere har tilladt det. For uden et folk, intet folkestyre, og uden et folkestyre, ingen konurrerende politisk magt. Dette betyder endvidere, at demokratiet forsvinder. Det meste er allerede væk til EU, der jo et et bureaukrati, ikke et demokrati. I kan ikke både beholde jeres land og jeres demokrati, og være medlemmer af FN og EU. I må bestemme jer, og det skal være meget snart, for det der stadig foregår, vil føre til krig mod jer. I får aldrig fred, og I skal være fremmede i jeres eget land.

Læs Mark Steyn’s The Danes, Gelded, der indeholder en del af hans erfaringer med Danmark og fra flere besøg i Trykkefrihedsselskabet.

~In 2010, on the fifth anniversary, I was given an award by the Danish Free Press Society and appeared on stage with the society’s founder Lars Hedegaard and fellow freespeechers from across the Continent: the Norwegian comedienne Shabana Rehman, the Dutch cartoonist Nekschot, the Swedish artist Lars Vilks and the Danish-Iranian actor Farshad Kholghi.

Danskerne er ligeglade. Førmoderne personer forstår det ikke

I protest mod koranafbrændinger, brænder Mahdi Zaman Dannebrog og Bibel … Men danskerne er ligeglade.

David Martin navngiver forbryderne

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

HIP HIP HURRAAAAH!

Tommy kommer som gæst til vores Facts Matter konference på lørdag. Der er stadig ledige pladser:

https://www.factsmatterconference.com/

Tommy Robinson til Købenahvn.JPG
Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Ak ja. Vi sidder i lort til halsen i det her land, og alligevel er der gået Life og Brian i modstandsforeninger og bevægelser. Mens romerne ryster på hovedet og fastholder magten af samme grund.

https://www.youtube.com/watch?v=kHHitXxH-us

Mads kering
Mads kering
1 year ago

Og det er ikke blasfemi at importere og tillade invasionen af islams skruppelløs, umoralske, intolerante, hadefulde og ondskabsfulde kultmedlemmer i et såkaldt kristent land!

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

“… Men danskerne er ligeglade”.
Det kan de fleste også roligt være. Islamisternes terrortrusler er henvendt til magthaverne i Danmark, hvor Christiansborg og dets humane indhold er primær målskive for de islamistiske hævntogter.
Derfor er folketingsmedlemmerne så meget obs på at please terroristerne. De er jo selv i første linje for terrorangreb og ryster i bukserne af skræk.
Os andre er folketinget habituelt rystende ligeglade med, hvilket de tydeligt og klart demonstrerer ved at lave en transfer af det danske forsvar til et obskurt bondeland i østEuropa, som de også normalt er rystende ligeglade med.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Hvornår sætter en undersøgende psykiater sig ned og finder årsagen til Lars Løkkes ubændige had til danske lønmodtagere. Alt hvad den mand finder på, har på forunderlig vis altid negative konsekvenser for etnisk danske lønmodtagere. Løkke og hans danskerhadende slæng tøver ikke med at åbne alle grænser for alt skravl i denne verden, som kan udtale ordet ‘asyl’. En amerikansk undersøgelse fandt ud af, at for hver gang ‘arbejdskraftimporten’ steg med 1%, faldt gennemsnitslønnen for ufaglærte med 0.5%. Hvis der ankommer 10% mere billig arbejdskraft til Danmark, falder danske lønslavers løn med 5%. Lad Lars Uløkke og folketinget gå 5%… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det kan da godt være at vi roligt kan være ligeglade. Men vi tænker vort og det er ikke nødvendigvis pænt.

DynamiteViking
DynamiteViking
1 year ago

Forstår godt du sparer på krudtet. Der er godt nok mange fronter at slås på i disse tider. Islam- og indvandringsdagsordenen har selvsagt kørt ufortrødent på i 30-40 år nu, og de seneste år har C19-teatret, Great Reset fascismen og woke ideologien i alle dens afskygninger meldt sig på banen samtidig med, at klima-svindelnummeret i disse år når nye skræmmende højder. Der nok at tage fat på. Skønt at du har haft og fortsat har et skarpt øje på C19, ikke mindst vaxxerne, i en tid, hvor andre systemkritikere hoppede på virus-limpinden (f.eks. DKA).

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  DynamiteViking

Danskerne skal til at lære at blive voksne i turbotempo. Man kan ikke redde nogen, der ikke vil reddes.

Man kan mene, hvad man vil om de invaderende horder. Men de har glød og livsvilje i øjnene, hvor danskerne har et dødt blik. Som om de allerede har lagt sig selv i graven. En uhyggelig observation, jeg bliver konfronteret med hver dag.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Citat: “..De har glød og livsvilje i øjnene..”. Det første, indtil MSM’s danofobe hadtale udskifter gløden med fluer. Det andet, indtil MSM’s danofobe hadtale stikker dem blår i øjnene. Hvis de invaderende horder ikke allerede er fæ, når de kommer til Danmark, vil MSM sørge for, at gøre dem til ‘danefæ’. Fra “Hávamál” digtet i det tudsegamle islandske “Hjemmekringlen”: 35. Man skal gaa i Tide og ej være Gæst altid paa samme Sted; kær bliver led, om længe han sidder bred paa en andens Bænk. 77. Fæ dør, Frænder dør, ogsaa du skal dø; eet jeg ved, som aldrig dør,… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jakob Tællemand har efter at være blevet vraget af en bagmand i gruppen, besluttet sig for at nedsætte Debilt Fotum – DF, som skal bsskæftiges med at lave fjolseoplysning. Han tænker sig at TV Glad og Radio Fnat skal være med i panelet. Der vil blive indgivet ansøgning til undervisningsministeriet om støtte til profektet. Dette profekt bør kunne se frem til en årlig indkomst på omkring en halv milliard kroner. Jakob Tællemand kalder initiativet for den bedste idé der til dato er kommet fra partiet, som du ved hvor du har.

Lennie
Lennie
1 year ago

Andet emne, men betænk lidt, hvorfor alle skulle have smart meters i hjemmet for nogle år siden? Hvorfor gps og it-styresystemer i alle biler? Hvorfor 5g? Hvad med fiber kabler? Hvorfor det? Hvorfor brændte så mange inde i deres biler i kø i Lahaina, tæt på vandet?? De er pulveriseret! Denne video bringer nogle interessante billeder og citater fra fx Elon Musk og Kennedy Jr, og se billedet af en enorm lodret lyskegle ud over vandet i Lahaina, lige omkring brandens start, tror jeg – det er ca minut 13. HAARP nævnes også. Ikke på vilkår tror jeg på, at… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

EB har da i det mindste god humor

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

væm a de ?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvorfor er mit indlæg ikke bragt?
Det er 1 time ældre end Magrethes “HIP HIP HURRAAAAH!”.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Methylene Blue
Fyrrenåleolie
Mælkebøtterodolie
Grøn the

GÆT hvad dét kan – skal! – bruges til…

Covid-19 vs Vanvid-23 – same-same

(Hvorfor bliver der skrevet “rettet”, når rettelsen er foretaget inden indlægget er godkendt og lagt op, og der ikke efterfølgende kan rettes i det? (Er alternativet at man sletter hele indlægget, og laver helt et nyt?))

Last edited 1 year ago by Anders Bo
16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x