7
sep
Seneste opdatering: 7/9-23 kl. 1537
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

•Countries where the population has received more than 2 shots → High excess mortality (6 to 20%)

•Countries, where the population has received less than 2 shots → Low excess mortality (-4 to 6%)

20% excess mortality, is not small – it’s equivalent to a World War

Do you still want to inject your baby with this?

Sources:

Cumulative Covid Vaccine Doses Per Capita Source: OUR WORLD IN DATA.
Coronavirus (COVID-19) Vaccinations – Our World in Data

Crude Excess Deaths per Million (CMR) in % Source: MORTALITY WATCH & MORTALITY WATCH-C
World’s Largest Mortality Data Repository! – Mortality Watch

Download PDF

GLOBAL GENOCIDE: Excess Mortality and Covid-19 Vaccinations per Capita Equivalent To A WORLD WARDo you still want to inject your baby with this?

Max Schmeling beskæftigede sig i august med den danske overdødelighed, der ikke er særlig stor lige nu, men har været dramatiske 22.3 % i december uden at nogen følte sig kaldet til at gøre det til en offentlig diskussion. Det er da også længe siden, at danskerne indtog den seneste sprøjte. Det kommer snart til at ændre sig, som vi alle ved. Politikerne har ikke sagt et kvæk, hvordan man så skal tolke det. Jeg synes, det lugter af dårlig samvittighed. Flere politikere ved mere, end de udadtil lader ane.

Kommunerne søger vaccinatører til fra om en uge til begyndelsen af næste år, som jeg allerede skrev for en måned siden. Det bliver yderst interessant, hvor mange sprøjter der lader sig afsætte til en fejl- og uinformeret befolkning. En ikke-nyhed i Danmark er, at Tyskland, England og Frankrig hver forsøger at komme af med omkring 50 mio. doser Covid-sprøjter, de har indkøbt for meget. Det er uhyre milliarbeløb, som politikerne har klattet væk. Mon ikke det er det samme i Danmark?

Fra Schmelings Telegram kanal Politianmeldelse.dk:

Dødelighed og overdødelighed i Danmark 2021-2023

Af Max Schmeling, Statistiker / Økonom, Cand.merc. August 2023

Siden maj 2021, få måneder efter Covid-19 vaccinationskampagnens start, kan man i Danmark observere en signifikant og konstant overdødelighed. Sammenligner man tidligere år før 2020 med gennemsnittet, kan man se, at dødeligheden svinger meget fra måned til måned. Man observerer samtidigt en tydelig årlig cyklus for dødeligheden.

Denne cyklus er vist som et populationskorrigeret gennemsnit for 2015-2019, da dette var sidste 5-årige periode før Sars-COV-2 ramte Danmark. Gennemsnittet fungerer som baseline i de følgende grafer og overdødeligheden kan udregnes som forskellen i dødelighed for de enkelte måneder og gennemsnittet.

For tidligere år kunne man observere at dødeligheden for et år, omtrentligt fulgte gennemsnittet, eller svingede heromkring, hvilket også er fuldstændigt hvad man ville forvente.

Normalt vil en overdødelighed i en vinter typisk medføre underdødelighed i tiden efter, af den simple og kyniske grund at når der dør flere svage og ældre i en periode, så dør der færre i den efterfølgende tid fordi den resterende befolkning nu gennemsnitligt set er stærkere.

Siden maj 2021 ses dog en konstant og statistisk højsignifikant overdødelighed. Hvilket er helt uset. Det faktum, at vi måned efter måned observerer overdødelighed er fuldstændigt uforklarligt ud fra almindelige betragtninger og må derfor tilskrives en ikke tidligere set påvirkning af dødelighed.

Statistisk signifikans angives som en sandsynlighed fra 0-1 (0-100%). Normalt siger man at sandsynligheden for noget ikke er tilfældigt er signifikant, hvis sandsynligheden er under 0,05 (5%), man kalder det højsignifikant, hvis sandsynligheden er under 0,01 (1%).

Sandsynligheden for at den siden maj 2021 til januar 2023 observerede overdødelighed er tilfældig er: 6,6951*10-160 . eller 1 ud af 1,4936*10159. Normalt kan man udtrykke sandsynligheder som f.eks. 1 ud af en million, men der findes slet ikke ord for den sandsynlighed vi ser. Det højeste tal vi har ord for på dansk er 1024, som kaldes en kvadrillion.

Her snakker vi 10159. For alle praktiske formål kan vi altså, sige at den overdødelighed vi ser, på ingen måder kan være tilfældig. Efter januar 2023, hvor vi holdt op med at vaccinere mod Covid-19 har den overdødelighed, som nu har varet 21 måneder endelig aftaget, og vi har oplevet to måneder, februar
og marts med svag underdødelighed. Dette er et overordentligt positivt tegn, da det netop er sådan, at man ville forvente at dødeligheden ville svinge op og ned fra overdødelighed til underdødelighed. I månederne efter ses igen ”konstant” overdødelighed, men trenden er nu brudt. Eftersom man forventer at opstarte vaccination igen til efteråret fra 1/10/2023, bliver det spændende at se, om overdødeligheden igen tager til i efteråret.

I den sidste graf er overdødeligheden vist for aldersgrupper. Ikke overraskende har overdødeligheden været langt størst for de ældste grupper, 70+ år gennem hele vaccinationskampagnen. Det er netop i disse grupper, man vil tilbyde vaccination mod Covid-19 og influenza, hvorfor det sandsynligt vil fremprovokere overdødelighed igen.

The Medical Establishment Is Working With Globalists to Facilitate The Depopulation Agenda

Vi kommer uvægerligt til motivet for alt dette. Hvis ikke personer i modstanden imod det som bla. dr. Mike Yeadon var overbeviste om, at myten om jordens overbefolkning lå bag, ville jeg ikke tro på det. Men hvis det virkelig er, er det det eneste der får en mængde ting til at give mening.

Romkubben introducerede tanken om, at vi er for mange allerede tilbage i begyndelsen af 70’erne. Bill Gates og flere andre har givet udtryk for det, så vi er nødt til at tage det motiv i betragtning. I The Kissinger Report fra 1974 kan man se de tanker, man gjorde sig dengang over befolkningstilvæksten i hele verden.

Endvidere viser den opsigtsvækkende Deagel rapport  med voldsomme befolkningsreduktioner sig at være lavet af CIA, hvilket må give anledning til at tage den mere alvorligt end tidligere. Se også CIA is behind Deagel’s Shocking 2025 Depopulation Forecast & Official Excess Death Figures in the Millions prove it’s on Target & not just an Estimation

Her er en uddybende, historisk oversigt over den:

Så kort kan det siges: Det handler om en verdensregering

Malaysias forhenværende premierminister Mahatir Mohameds ‘key note-tale’ tale er længere end dette. Dette er kun indledningen. Den varer 22 minutter.

Ideen om en ny verdensorden er i virkeligheden meget gammel. Tanken om en verdensregering uden nationer, uden frihed og frie ytringer og uden demokrati ligeså. Den skal regeres af de rige, de magtfulde, de intelligente. Vi er bange for dem. Den er her for en vis del allerede.

Man kan se og høre hele New World Order konferencen i 2015 på You Tube (7 timer og et kvarter). Mohameds tale starter minut 16. FULL INTERNATIONAL CONFERENCE THE “NEW WORLD ORDER”

Islam i Europa er selvfølgelig en rigtig dårlig, formentlig bevidst destruktiv ide, men den ud- og afvikling vi er inde i med NWO, er langt mere presserende, magtfuld og aktuel. Faktisk i en sådan grad, at jeg betragter islam-debatten som en bevidst afledning fra det, som de globalistejede medier netop aldrig gransker eller omtaler: Den igangværende New World Order revolution, der æder af demokrati og frihed hver eneste dag.

Former Malaysian PM Warns of Globalist Scheme to Reduce Population to One Billion People

En kriminel handling

Prof. Michel Chossudovsky: The COVID-19 Vaccine Applied at the Level of the Entire Planet. It’s a Criminal Undertaking

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DR og TV2 er blodrøde propaganda-stationer
DR og TV2 er blodrøde propaganda-stationer
1 year ago

De feminister og kvote-kvinder der styrer DR på den mest skamløse måde, har netop i dag været ude med opfordringer til at blive “vaccineret”, i overensstemmelse med Sørens Brostrøms idéer og hans løgne om at Pfizers kemilier er gode og nødvendige. (han var endda så syg at han anbefalede det giftige stads til babyer og små børn) Derudover støtter DR co2-hysteriet, LGBTQ+ klikerne, masseindvandringen, afrikaniseringen, woke-ismen, metoo-bevægelsen, krigen mod familieværdierne, middelklassen, landbruget, små virksomheder og demokratiet. Alt hvad der kan undergrave samfundet, støttes af de kvinder der dominerer DR. Og deres foragt for mænd skinner igennem flere gange om dagen.… Read more »

Børge
Børge
1 year ago

Vi mangler lige at få den ækle børnelokker Mads Geertsen aka. Onkel Reje med.
Han er Danmarks skadelige radios spydspids, når det gælder at få seksueliseret de mindste.
Ligesom isklam`s maniske seksualisering af børn, er statsanalen besat af at få de mindste ind i skabet.
Må mider og maddiker æde dem op!

Limewood
Limewood
1 year ago
Reply to  Børge

Ikke at forglemme Ramasjang-kanalens brug af regnbue-flaget som logo – hvilket må anses for at være massiv langsigtet psykologisk påvirkning af børnenes underbevidsthed til associere regnbueflaget med en bestemt politisk dagsorden.

Limewood
Limewood
1 year ago

Fra Sky News 2009 – “…politikken havde til formål – selvom det ikke var dens hovedformål – at gnide højrefløjens næse i mangfoldighed og gøre deres argumenter forældede.” Labour-ministrene har bevidst opfordret til masseindvandring for at diversificere Storbritannien i løbet af det seneste årti, har en tidligere rådgiver i Downing Street hævdet. Andrew Neather sagde, at massetilstrømningen af migrantarbejdere i de seneste år ikke var resultatet af en fejl eller fejlberegning, men snarere en politik, som partiet foretrak ikke at afsløre for sine kernevælgere. Han sagde, at strategien havde til formål at udfylde huller på arbejdsmarkedet og gøre Storbritannien mere… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvorfor var der ingen overdødelighed i 2020? 

Da man begyndte at vaccinerer i dec 2020, havde dén variant man vaccinerede imod, dokumenterbart været uddød i minimum 4 måneder. 
Dén vaccine der lige nu bliver “tilbudt som livsvigtigt”, er imod en variant, der DOKUMENTERBART har været uddød i ½ år! 

En kæmpe peer reviewed undersøgelse viser at individer med 4 vacciner, har 3,9 gange større sandsynlighed for at få covid end uvaccinerede. 

(Hold øje med, hvornår jeg bliver slettet fra FB!) 

Jette
Jette
1 year ago

Iøvrigt er det ikke kun et spørgsmål om overdødelighed – men også om øget sygelighed i befolkningen. Min mand, som er pensioneret læge, men ofte arbejder i vikariater rundt om i landet, ser vaccineskader hver eneste gang. Og der er mange hjerteskærende historier, hvor folk er blevet groft svigtet i systemet, fordi lægerne slet og ret lukker øjnene for muligheden af vaccineskader og deres lidelse kommer til at ligge udiagnosticeret og ubehandlet hen. Ofte er der tale om ukarakteristiske neurologiske symptomer, der alvorligt svækker hidtil fuldt arbejdsføre mennesker. Men da lægerne ikke kan få det til at passe med kendte… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Fagre Nye Verden: Den nye verdensorden forsøges realiseret med et ny koncept: 1) Alle over 55 skal kasseres af arbejdsgiverne som nedslidte øg, fordi de generelt ikke kan/vil bidrage til forøget vækst i virksomhedernes profitter. 2) De kasserede er derfor en ‘ledighedsbyrde’, som kun kan elimineres ved bortfjernelse fra virksomhedernes matrikler, efterfulgt af udsultning og destruktiv besmitning i kontrollerede reservater – for at reducere bestanden. 3) Nyimporterede 2-benede produktionsenheder under 25 års alderen, skal erstatte de kasserede. Fortrinsvis fra lav-IQ lande, da personer derfra er lettere at true og manipulere. 4) Med AI metoder kan komplekse produktioner reduceres til simple… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Jeg vil gerne advare mod, du selv plukker svampene!

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

De fleste svampe i Danmark bliver ædt af banksvin, som elsker at rode i lort og jord med deres klamme små lyserøde tryner. Der hvor banksvin har rodet, er der ikke mere at plukke tilbage til andre. De tager det hele.

Hans
Hans
1 year ago

Selvfølgelig er jorden overbefolket – i hvert fald Asien, Mellemøsten og Afrika. hvorfor er der ellers så mange, der vil herop og nasse på os?

ino
ino
1 year ago

“…dramatiske 22.3 % i december…”
Tallene fra december 2022 er som bekendt siden rettet, da de skyldtes en registerfejl.
Og den er god nok; det var en registerfejl.

ino
ino
1 year ago
Reply to  steen

Det var fremme – dengang – på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Jeg mener også jeg skrev en kommentar om det. Det drejede sig om udlændinge i Danmark som var flyttet tilbage til deres respektive hjemlande (hvilket ikke nødvendigvis var blevet fortalt til Folkeregistrene), og hvorfra man, dvs. Danmark, aldrig hørte hvornår de døde. CPR blev klar over denne uheldige situation omkring nytår 2022 og fjernede derfor en række CPR-numre fra deres register (fx hvis personen efter nummeret skulle være 120 år eller mere), men Sundhedsstyrelsen tolkede i deres input fra CPR fjernede CPR-numre som døde, hvilket der ikke nødvendigvis var tale om… Read more »

DR og TV2 er blodrøde propaganda-stationer
DR og TV2 er blodrøde propaganda-stationer
1 year ago
Reply to  steen

Det som Ino referer til, kan måske være noget med en
lillebitte afvigelse, eller det kan være et snedigt forsøg på
at bortforklare. For statistikere, bedemænd, livsforsikrings-
selskaber og mange andre har berettet om massevis af
ekstra, pludselige, uventede og mystiske dødsfald.

DR og TV2 er blodrøde propaganda-stationer
DR og TV2 er blodrøde propaganda-stationer
1 year ago
Reply to  ino

Man kan ikke længere stole på hverken sundhedsstyrelsen,
Danmarks statistik, medierne, systemet eller retsvæsnets
retfærdighed. Og uanset hvad S-S mener eller siger, er det
klogest at være skeptisk.

Derimod kan man trygt stole på at Lars Quisling, LA, R, V
og Brian Mikkelsen fra DE gerne vil importere yderligere
50.000 afrikanere, arabere og asiater som billig arbejdskraft.
Lars, van Opslagh, Martin Lidegård, Jacob og Brian står
sammen om at tryne danskerne.

ino
ino
1 year ago

Bent A, som står bag de sidste kommentarer om undertegnede, er heller ikke til at stole på. Han overdramatiserer gerne – uden belæg.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x