30
sep
Seneste opdatering: 1/10-23 kl. 0733
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“It’s a killing field.” WHO giver ufrivilligt Rancourt ret.

Canadian scientist Denis Rancourt and his colleagues have confirmed from studies and monitoring of side effects that COVID-19 vaccines cause death. Around 13 million deaths worldwide, currently. The rate of vaccine-induced deaths in relation to the number of doses given, called the vaccine-dose fatality rate (vDFR), has been measured to be as high as 1% in India and in poorer states in the USA where “vaccine equity” campaigns have been run.  Denis Rancourt on Covid vaccine deaths.

Professor i fysik, Denis Rancourt, forklarer i detaljer, hvordan hans forskning er kommet frem til disse tal. Faktisk bekræfter WHO dem ufrivilligt, idet de skriver, at “14.9 mio er døde af Covid-19.”

Det er en grov løgn, at de er døde af Covid-19, en virus der er mindre dødelig end influenza, der blot koster 400.000 livet på verdensplan hvert år.

Men vi har længe vidst, at det bliver den officielle forklaring, hvis en samtale om overdødelighed nogensinde skulle komme op til overfladen: “De døde af den (aldeles ufarlige) Covid-19.” Og samtlige medier aber selvfølgelig efter WHO’s løgn.

Vil bedraget lykkes? Givetvis, for ganske få gider undersøge det selv. De få er menneskehedens håb. Deres blod og deres DNA er ikke permanent ændret, og deres tillid til bedragere og forbrydere er ikke-eksisterende. Resten – det store flertal –  har ikke indset, at deres automat-tillid er deres fjende, ja det er hele samfundets fjende med de svindlere, karriere- og moneymakers, der er i omløb.

Tillid gav pote i gamle dage, inden anløbne politikere af typen Lars Løkke, Mette Frederiksen og Fogh Rasmussen, gik til angreb på den. (Her inkluderer jeg ikke mig selv, da jeg er mig yderst bevidst om, hvor meget held der indgår i, at jeg ikke er vaccineret.)

 Måske vinder sandheden om dette folkemord ikke i vores tid

Og her kommer jeg til en tanke, der er blevet stadig mere påtrængende efterhånden som visheden om ‘vaccinernes’ farlighed også er blevet det. Michael Yeadon sagde for nogle uger siden om en politisk vaccineløgn, at “det godt kan ende med, at det bliver den, der bliver den videnskabelige konklusion, der kommer til at stå i historiebøgerne.”

Altså – måske vinder sandheden om dette massemord aldrig. Måske vil globalismens stærke kræfter, dens magt over politikere og medier,  sikre at denne forbrydelse, der kan gå hen og blive blive historiens største og mest dødelige, ender med at blive officielt uopklaret. Der er ingen grænser for det grus, der kan smides i det maskineri, der skulle have givet os sandheden.

Det klima af død og løgn, vi befinder os i, er den mest skrupelløse forbrydelse, jeg har oplevet i et ret langt liv, og der er ikke én sjæl på Christiansborg, der vil hjælpe os med at bryde ud af det.

Måske kan det skjules, at disse  ‘vacciner,’ der indtil videre har dræbt hvad der svarer til antallet af døde soldater i første verdenskrig, har dræbt og  vil dræbe videre uden at blive stoppet. Tanken trænger sig stadig mere ind på mig, som måneder og år går, folk dør videre og intet ændrer sig i offentligheden. Der bliver intet Nürnberg 2.

Danske politikere køber flere vacciner for en lille milliard kroner

I al fald har danske politikere øjensynlig intet opfattet, flertallet er formentlig spejlblanke, de behøver ikke skjule, hvad de ikke ved.

Vi ser i dag, at danske politikere har købt nye vacciner for en lille milliard kroner, til trods for at de har 10 mio doser på lager fra sidste gang. Det er ikke bare komplet spildte penge, det er et farligt og  skadeligt indkøb. Det skriger til himlen af dumhed.

Måske vil befolkningen gennem sin autoritetstro og mangel på nysgerrighed lade dem slippe afsted med det. Desværre oplever vi det ofr tiden, at alle de, der kommer til dette emne helt blanke fra MSM, tænker, at det simpelthen er for utroligt. Det kan umuligt passe. Derfor ser vi ikke noget ændre sig, og derfor ser vi folk dratte omkuld og dø, uden at nogen tror på deres egne øjne. Deres nærmeste dør, og de nægter at tro, hvad hvad der stirrer dem op i øjnene. Det er svære vilkår for en rationel debat.

Vi så forleden, at der nu var pålidelige tal for britiske døde om året: 155.000. Hvis alle faktorer i Danmark svarede til Storbrittaniens, ville det give 5-6000 vaccinedøde danskere om året. Det er mange mennesker, når man tænker på vores normale tolerance overfor medicinbivirkninger, men det er stadig så få, at mange kan sige: “Jeg kender da ingen, der er døde af det.”

En halv til en hel procent af dem, der fik de forrige sprøjter, døde af det.

Den parasitære elite

Hen imod slutningen er Denis Rancourts analyse af “den parasitære elite” uhyre høreværdig. Hvorfor den ønsker at skille sig af med en selvstændigt tænkende under- og middelklasse, der også inkluderer selvstændige landmænd. (Ikke “akademikere,” der er de mest afrettede og konforme af alle.) Hør det endelig!

En ud af 800 doser var dødelig

Netop i dag har The Epoch Times, der også kommer på svensk, en artikel om prof. Rancourts forskning.
COVID Vaccines Causally Linked to Increased Mortality, Resulting in 17 Million Deaths: Scientific Report.

Dette interview handler om Rancurts rapport om vaccinedøde på den nordlige halvkugle. Der er et til, der hedder Denis Rancourt on vaccine deaths in the southern hemisphere.

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

De, der umiddelbart er blevet myrdet af injektionerne, ser jeg som det mindste problem. Selvfølgelig ikke for dem selv og deres familier, men de, i statistikkerne, skjulte mord, bliver meget værre i det lange løb. Først og fremmest, fordi sammenhængen er så svær at bevise. Som eksempel kan jeg nævne en 53- årig bekendt, der døde af “lungebetændelse” på hospitalet. Undskyld, men hvem dør af det nu om dage og så oven i købet i hospitalsregi? Hun var ganske vist også, forudgående, blevet ramt af en blodprop og havde også fået epileptiske anfald. To af injektionernes mange bivirkninger. Men hvordan… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvor mange uger gik der for dine tidligere kollegaer?

Kendte en der der havde leukemi stadie 2. Sidst jeg så ham skændes vi – og han forlod mig i VREDE! -. om han skulle have Buster I 2 dage efter. 3 uger efter var han begravet.

Men ca 80% raden rundt mener ikke, Buster I havde noget at gøre med hans Turbo-Kræft – Men de er jo ozz selv “skulderstukne”…

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg forstår din frustration. Det massivt dårlige helbred,(“sundhedskrisen”) – er jo påfaldende. Det er “stjålet liv” fra de der sidder tilbage , selv hvis de overlever disse voldsomme og forkrøblende/invaliderende operationer . Sådan som vi forstår sygdom , helbred og helbredelse idag , vil man aldrig nærme sig en evt sammenhæng med sprøjterne , og med det udgangspunkt stoppe. Det vil blive ved “fordi det ikke er bevist”. Men PÅFALDENDE er det jo.

Anders
Anders
1 year ago

Mette Hitler er uden tvivl parat til endnu engang at “tage ansvaret” og fortsætte myrderierne på de danske.

Viktor Børge
Viktor Børge
1 year ago
Reply to  Anders

Ja, Det er vist det eneste “ansvar” hun påtager sig.
Diverse lovbrud må håndlangerne stå på mål for

Last edited 1 year ago by Viktor Børge
Viktor Børge
Viktor Børge
1 year ago
Reply to  Anders

Mettler AKA. Skrigeskinken blevet voksen with a vengeance

Nielsen
Nielsen
1 year ago

I Frankrig kan man blive straffet med fem års fængsel for uautoriseret forsamling
Opfordring til selvforsvar er også på den sorte liste
-set på dendanskeforening

Last edited 1 year ago by Nielsen
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Nielsen

Er der nogen præcis definition på “uautoriseret forsamling”, og vi taler om straframmen går til, ikk?

Manden, som nægtede at tie
Manden, som nægtede at tie
1 year ago
Nielsen
Nielsen
1 year ago

JermWarfare har længe været en god “kanal” -Lige som Andrew Breitbart havde en interessant censortube kanal. Den blev taet over af ham der amerikaneren, som var i flåden.Og Bad Eagle blev nogen tid før aflivet. Så altså undskyld en grad. De eneste navne jeg husker, er dem på kattene
Ja og så husker jeg selvfølgelig David Yaegley
Gense gerne Century of Enslavement en dokumentar af James C

Manden, som nægtede at tie
Manden, som nægtede at tie
1 year ago

Det er meget lavt sat. Regnskabet kan først gøres op om to generationer. Tabstallet vil blive på 2-3 milliarder mennesker.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

David Knight har 17 mio:

25SEP23 “5G ZOMBIE APOCALYPSE”, STUDY SAY 17 MILLION KILLED BY TRUMPSHOTS; BIDEN DEPORTS WHITE CHRIS
https://www.bitchute.com/video/PlecOAHAmTN2/

https://www.snaphanen.dk/2023/09/25/overdoedelighed-2023/#comment-1070725

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x