6
okt
Seneste opdatering: 6/10-23 kl. 1403
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome

(Vaccine erhvervet immun mangel/underskuds syndrom) Google kan ikke blive enig med sig selv, om VAIDS findes. Spørger man andre søgemaskiner, er der ingen tvivl. Det gør det. Det beskrives her.

Filmen forlarer ganske kort, hvad der sker med imunforsvaret efter at være sprøjet med Covid-19 vaccine. Efter første sprøjte aftager evnen til at lave hvide blodlegemer med 50 %, efter anden med 25 %. Efter anden booster er hele immunforsvaret forsvundet. I starten viser VAIDS sig ved, at man er sårbar over for flere banale sygdomme og infektioner. Man får blandt andet mere Covid-19. Senere er man sårbar over for alt muligt, også alvorlige kræftsygdomme. Det er allerede dokumenteret i eksplosionen af såkaldt turbo-kræft. Onkologen Dr. Makis bliver her interviewet på Redacted om den kræft blandt unge og yngre:

Turbokræft blandt unge

For hver måned der går, er vaccinernes farlighed mere og mere videnskabeligt dokumeneret.Researchers Find COVID Vaccines Causally Linked to Increased Mortality, Estimate 17 Million Deaths.

Jeg tror, politikerne ved det, og jeg tolker de nye regler for vaccinering som en retræte og et ønske om, at ikke alt for mange skal lade sig vaccinere med denne forsøgsmedicin. For det første, er lægerne nu skånet for at give sprøjterne, og for det andet, er det nu kun over 65-årige og udvalgte grupper, der får Covid-sprøjten gratis. Resten skal betale næsten 1000 kroner for det. Det er en væsentlig ændring fra  sidst, som politikerne ikke engang har været voldsomt meddelsomme om. Aner de det tonstunge ansvar, der nærmer sig de skyldige?

Vaccineofre på verdensplan

Der er stadig mere enighed om antallet ofre i de forskellige skøn, der kommer

Dansk dokumentar anmeldes i Norge

Læs anmeldelsen og se filmen her: Ny dansk vaksine­dokumentar: «De forbudte bivirkninger» får ingen medieomtale.

Se de mange kommentarer. Og lidt nyt fra Edward Dowd:

Edward Dowd: Colossal rise in Child Deaths since 2021

Edward Dowd: 26.6 Million Americans Injured By COVID Injections

5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Når man genser “De forbudte bivirkninger” kan man undre sig over, at en såkaldt sundheds-ordfører fra konservative og en samme fra radikale drager samme konklusion på angrebet fra Zetland. på Vaccinationsforum.
Der er ringe forskel på konservative og radikale. Se blot et billede af Søren Pape Poulsen og et billede af Zenia Srampe: Førstnævnte er skaldet udenpå, hvorimod sidstnævnte er skaldet indeni.
Galeanstalten Christiansborg har altid bestået af medløbende letkøbte idioter.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

De unge har ligget lidt for mange timer i solen på stranden i Thailand, uden at være smurt tilstrækkelig ind i ( i øvrigt cancerfremmende) solcreme. Lidt for mange har ikke fulgt opfordringen til at komme til de forebyggende undersøgelser for cancer, som Sundhedsvæsnet så ivrigt anbefaler. Og sådan bliver remsen af bortforklaringer uendelig lang. Det er noget klyt, vi står i. Som alternativ informant er det mere end almindelig op ad bakke, det her. Alligevel tror jeg flere blandt den tavse del af befolkningen har forstået mere, end hvad man umiddelbart tror. Jeg er flere gange blevet overrasket, når… Read more »

ino
ino
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ordet “klyt” har jeg aldrig hørt eller set før…?
Men tak for din indsats, Margrethe. Du er en modig kvinde.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  ino

Tak for de pæne ord. Jeg ved ikke helt, hvordan man forklarer klyt. Det har vi altid sagt. Noget “junk” vil vi nok sige på nudansk.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er nok en blanding af mudder og skidt.(?)

H.P.
H.P.
1 year ago
Reply to  Nielsen

Kolort og mudder.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja søforklaringerne er mange . Rigtigt mange . Men “sundhedskrisen” , Må vel på et tidspunkt kræve en forklaring ?. Det må komme frem for en dag ? , at der er et ændret sygdomsmønster og , at det kun existerer hos de vaccinerede. De unvaxx’ed er stadig syge , raske , rørlige og urørlige helt som før sprøjterne . Facts matter . Og det må være meget vigtige facts . At der er orskel i sundhed , sygdom og helbred hos de vaxx’ed kontra de UNvaxx’ed. Forestiller jeg mig .

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Det vi for alt i verden skal undgå er, at de lykkedes dem at sparke det hele over i hjørnet med stemplet “konspirationsteorier”, som kun sære Fladjordeksistenser tror på. Så bliver det meget svært at hive det ud af mørket igen. Det, der taler mod at det skulle lykkedes denne gang er, at det vi har været udsat for, har grebet så voldsomt ind i så mange menneskers liv, og vil fortsat gøre det, at gløderne, der stadig ulmer fra denne brand, ikke vil slukkes. De, der har fået øjnene op, kan ikke lukke dem igen. Som eksempel kan nævnes… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

“…at gløderne der stadigt ulmer fra denne brand, der ikke vil slukkes . … ” Det billede der . Det billede du beskriver her – tror jeg , er spot on på situationen . Det bliver en brand der ikke KAN slukkes . Den vil jo blive ved at være et “oprydningsarbejde” helbredsmæssigt set , i uoverskuelig fremtid . Hvor mange generationer frem? Indenfor kulminedrift kender man det fænomen , at der går ild i kullet under jorden , og at det ikke kan slukkes igen . Man kan søge at “containe” den i generationer ongoing brand/u-udslukkelighed UNDER eller i… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

Jeg så, at Aia Fogh – formanden for trykkefrihedsselskabet – har skrevet en rigtig god artikel på trykkefrihedsselskabets hjemmeside. jeg synes det er godt at se , at også denne “sære sag” , altså C-sprøjterne – har trykkefrihedsselskabets bevågenhed. trykkefrihedsselskabet har jo for øjeblikket rigeligt at gøre allerede , men c-sprøjterne er jo det virkeligt tragiske eksempel på hvor sårbart vi står , som samfund og enkeltindivider , når talefriheden reelt er ophørt. Et totalitært samfund kan hurtigt ødelægge den enkelte og dermed alle.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Anne

…snorksovet sådan ….jeg er ikke uenig med dig . Igennem hele covid-tiden har det været et meget sovende væsen, at vække til debat ang. sprøjterne. Men ALT der lugter af noget med “videnskab” , ikke mindst ang. medicin – især allopatisk “medicin” , er så ind-marineret i TRO , at det – at dokumentere/hævde/søge andre vinkler mm. helt automatisk betragtes som TRO og manglende RATIONEL tankegang. Hvad der forfærdede mig mest ,- var TVANG . Der var ikke mandatory vaccination,- det var bare reelt – defacto tvunget for de allerfleste menneskers vedkommende . SAMTIDIGT med at info-nivaeuet var reelt ikke… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Anne

Jeg så Aia Fogh blandt tilskuerne til Facts Matter konferencen. Og hvad skal man så bruge den oplysning til? Det ved jeg faktisk ikke.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Uangribelig stat = Kommunistisk kontrol

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Ikke syndelig dyb kommentar, kan jeg godt se. Den var egentlig også til artiklen nedenunder. Den dybere betydning er at det burde have stået klart allerede med grundlovens underskrivelse at vi stadig havde en uangribelig stat under denne såkaldte grundlov. Vi er da svindlet mere eller mindre åbenlyst altid

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Vi er altid blevne løjet overfor. Politikere og især aviser tv og radio er fulde af løgn. Du kan se på Mette Forræderiksen, Jakob E. Jensen eller Lars Lukkeøje Rasmussen om de lyver, ved at de bevæger mundtøjet.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

O.T. Samfundstjeneste dag 35 (05102023). Jeg deltager i et idiotisk Facebookskænderi med Martin Kasler. Det er tydeligvis en overspringshandling. Omsider får jeg lukket ned og kommer afsted til samfundstjeneste. Formanden har allerede forladt personalestuen, så jeg kan ikke spørge om, jeg skal være inde eller ude. Jeg gider ikke at lede efter ham, så jeg vælger ude. Straks da jeg er gået i gang med at fjerne ukrudt, fortryder jeg mit valg. Tørmopning er tydeligvis et noget nemmere job end at fjerne ukrudt med en skruetrækker. Men den friske luft tæller på plussiden ved det udendørs arbejde. Den ilter sjælen.… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Nyheder og hvad vi nok er mange, som synes.
Selv Nils Littorin, har fattet omfanget af socialisternes ødelæggelser.
https://swebbtv.se/w/jLxLQWFwuJpxTFeSidiH9b
https://swebbtv.se/w/3kGi6EJMAfoxMYYiRXeZer

Last edited 1 year ago by Nielsen
19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x