13
okt
Seneste opdatering: 13/10-23 kl. 1224
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Klimaet” er universalnøglen til en antidemokratisk revolution

Hans Erixon er en af de alt for få, der har undersøgt World Economic Forum, der med rette kan kaldes vores virkelige magthavere. Søger du på nogle nøgleord på Infomedia, opdager du, at danske medier aldrig har gransket denne magtfulde forening, der har tiltrukket sig danske top politikere, det danske kongehus og danske medier. Disse medier vil bilde dig ind, at WEF overhovedet ingen indflydelse har, men alle realiteter taler om det modsatte.

WEF har gennem sin indflydelse i EU og FN, rigeligt bevist, at de er den egentlige magt, der har underløbet demokratierne under nøgledagsordenen “klima.” Her finder du ideerne om masseindvandringen til Europa, at privatbilismen skal ophøre om 20 år, (motorvejene skal laves om til parker) , at du skal spise græshopper i stedet for rib eye steaks, at du skal vaccineres mindst en gang om året de næste ti år (med dødelige sprøjter), at dit hus skal “klimarenoveres” for i gennemsnit en mio. kroner, hvorfor du må flytte til byen eller gældsætte dig i en bank.

Alt dette har Folketinget købt uden at det har været til demokratisk debat. Derfor er de dine egentlige magthavere, og derfor bør du ikke stemme i et pseudodemokrati før der dukker en politiker op, som vil adressere disse emner og lægge dem ud i åben debat. Hvad skal vi med et Folketing, der har pansat deres vilje i internationale, ikke demokratiske forsamling som WEF? Det har gjort sig selv ligegyldigt og irrelevant.

Køber du klimadagsordenen, stemmer du i virkeligheden for afskaffelsen af demokratiet, som samtlige Folketingsmedlemmer går ind for og snakker om i tide og utide. Kunne det ikke tænkes, at borgere i et ægte demokrati havde visse bemærkninger til disse ændringer i deres personlige frihed? Jo, men du lever ikke i sådan et. Det er en illusion MSM påfører dig. Daglig indtagelse af disse medier, kan hjernevaske enhver. De opfører et teaterstykke, der sikrer, at de egenlige magthavere kan operere i fred.

Politikerne har højere loyaliteter end dig og folkestyret

Politikerne har andre loyaliteter end demkratiet og dig. Lars Løkke og Inger Støjberg ville lempe Marakesh igennem uden debat og uden at vi opdagede det. Magnus Heunicke strøg til Geneve og underskrev WHO’s  ‘pandemitraktat.’  Uden nogen debat ville han overgive suverænitet over vores helbred til korrupte, ikke valgte WHO. Kun nogle afrikanske lande fik forhalet afgørelsen til maj 2024.

I realiteten er alt det, der mest påvirker dit liv, uden for din demokratiske indflydelse. Jeg kan ikke se andet træk imod det, end at bojkotte valg i et system, der i realiteten er et teaterdemokrati. Hele cirkusset er en Potemkinkulisse, og intet demonstrerer det bedre end netop Løkke og Heunicke, og helt aktuelt – globalisternes vaccinemord, der skønsmæssigt har kostet 10.000 danskere livet og 1.2 mio europæere. En medicinsk forbrydelse af aldrig tidligere sete dimensioner, forties helt på globalismens ordrer, og politikere og medier følger dem, og gør sig dermed medskyldige. Behovet for ærlige, demokratiske politikere har ikke været større i min levetid.

Se hvad der skete med Henriette Ergemann, der talte om de livsfarlige vacciner. Hele pressen og samtlige politikere overfaldt hende. Hun var ikke godt nok klædt på, men hun havde ret. Ingen nok så gode argumenter havde hjulpet hende. Medier og politikere afslørede med deres overfald, at de var købt af globalistmaffiaen. Vi burde forbyde dem at færdes i de udenomsdemokratiske kredse og forære vores magt til dem, men da medierne ikke dækker det, ved folk ikke noget om, hvordan demokratiet underløbes. Ergo – bojkot deres “valg.” Vis med en styrtdykkende valgdeltagelse, at du ikke længere har tillid til dem.

Erixon har i flere andre videoer eksponeret globalisternes indflydelse.

The greatest medical crime in history

Thomas Bindner, doktor i virologi

Latypova: “Pandemien” er en Pentagon-operation

Dr. Campbell: Pandemic treaty

Nye sygdomme forbundet med Covid-19 vacciner

A new review suggests that COVID vaccines “may trigger” rheumatic immune-mediated inflammatory diseases, including arthritis, vasculitis, lupus, and adult-onset Still’s disease.

On average, patients developed rheumatic diseases 11 days after vaccine administration, according to the study. Seventy-five (over 27 percent) of these patients experienced total disease remission, and about 50 percent improved following treatment. Eight were admitted to intensive care, and two died from their symptoms.COVID-19 Vaccines ‘May Trigger’ Rheumatic Inflammatory Diseases: Study

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Globalisme: Den opfattelse, at verden er karakteriseret af gensidig afhængighed mellem jordens folk og fri bevægelighed for varer, kapital og arbejdskraft. Globalisten er tilhænger af fortsat globalisering og finder, at nationalstaten ikke kan opretholde sin suverænitet.

Islamisme: Den opfattelse, at verden er karakteriseret af total afhængighed af én gud med navnet Allah og fri bevægelighed for sharia, rentefri kapital, slavearbejdskraft, tørklæder og steningsredskaber. Islamisten er tilhænger af fortsat islamisering og finder, at den sekulære stat ikke kan opretholde sin suverænitet overfor verdenskalifatet.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x