18
okt
Seneste opdatering: 19/10-23 kl. 1203
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg har mistet alt, min kone, mit hus, mit arbejde – alt. Jeg bor hos min gamle mor.”

To helt nye film. Af og til må man se de menneskeskæbner, det hele drejer sig om. Her er femten minutter og et par håndfulde mennesker, der er ofre for den mest kyniske samling pengemænd og politikere vi har set siden fremkomsten af den moderne medicinaindustri med David Rockefeller for godt hundrede år siden. Det trækker én tættere på virkeligheden, og viser hvad det er, vi har med at gøre.

Og der er millioner af dem så sandt som der er cirka fem-seks gange så mange vaccineskadede som dræbte, og de fleste får ingen hjælp – fordi hjælp vile være en offentlig, politisk anerkendelse af denne forbrydelse. Den ville efter tre år eksponere politikere, myndigheder og medier. Derfor skal ofrene ikke vente den, som man ser vaccineofferet Anette Lindberg Friedrichsen og lægen Vibeke Manniche gør. De har ikke begrebet politikken og de stærke internationale kræfter og ambitioner bag det hele.

De tror, kavalleriet kommer og redder dem

Den mest nærliggende antagelse er, at de er hjernevasket af MSM, hvis fornemmeste opgave de senere år, ganske tydeligt er blevet at overbevise folk om, at alt er normalt om som det plejer at være, skønt de burde være de første til at vide, at f.eks. Nürnberg kodeks fra 1946-47, der skulle beskytte patienter mod lægelige forsøgsbehandlinger, i praksis er afskaffet.

Og mange tror, inklusive de to, at kavalleriet (staten) kommer og redder dem. Det er tydeligt, at det gør den ikke. Intet er som det plejer at være på dette område, og om lidt vil MSM også fortie, at korrupte WHO får suveræniteten over “fremtidige epidemibehandlinger i Danmark.” Korrupt (“købt”) betyder i denne forbindelse, at Bill Gates (største private investor i WHO) og medicinalindustrien har grebet magten over WHO, og at man nok tør gætte på, hvilke behandlinger de vil ordinere danskerne i fremtiden, efter at de foreløbig har slået 1.2 mio europæere ihjel med “vacciner.”

Danske politikere vil ikke sige nej til denne suverænitetsovergivelse til WHO i maj 2024, det aflørede Magnus Heunicke med sin tur til Geneve sidste år,  og især ikke efter at de har givet WHO et nyt europæisk hovedkvarter i Københavns Frihavn med 400 ansatte under den belgiske læge Hans Kluge. Det er der, den danske befolkning skal demonstrere, når sagens rette sammenhæng engang går op for den.

Her nedenfor kan se stadig systemtro blive lidt klogere, desværre vil de færreste, og sandheden vil alt for langsomt gå op for dem:

Build back better

Dr. David Martin om begivenhederne og historien bag Covid-19 “pandemien”

Dette er en fremragende opsummering. Også her kan nybegyndere hoppe på virkelighedskorrigering, hvis de gider. Det gør de formentlig ikke, kan vi nok sige efter tre år. Ikke i et spørgsmål om liv og død, gider de. Det er det, der også fascinerer mig. Så stor er danskeres tillid til myndigheder og medier, at ikke død og invaliditet kan ændre noget ved den.

Jeg ved, der er mange, der ikke kan forstå, jeg har lagt så meget vægt på denne sag i to et halvt år, hvor jeg i virkeligheden ville have nedtrappet efter min dækning af Sverige siden 2001 og efter at have opgivet emnet. Det skyldes i korthed, at myndighedsdrab på så mange millioner mennesker i sig selv er aldeles opsigtsvækkende og aldrig før set, men jeg betragter det alligevel kun som ‘en skive af lagkagen.’ Den globalistiske revolution, som den såkaldte pandemi med Klaus Schwabs egne ord skød i gang i 2020, viser at vi nu lever i andre tider: De postdemokratiske.

Det globalistiske statskup indeholder mange andre elementer, hvoraf vaccinedrabene blot er de mest prægnante. Det er unødvendigt at debattere med dem, der ikke tror, at disse drab finder sted. Har man fulgt denne sag med nogen kompetence i over to år, ved man at de videnskabelige beviser for, hvad der sker, er helt indiskutable. Altså ikke værd at  diskutere. Disse debattører viser kun, at de ikke vil indse det, eller at de er psykologisk ude af stand til det på grund af MSM-hjernevask, og/eller at de er forståeligt bange for, hvad de er bedraget til at gøre ved deres liv. Det kunne være sket for enhver, og det er det sandelig også.

Se også:17-åring døde av «vaccinen»: Canadisk far sagsøger Pfizer for 35,6 millioner dollar

Annonce i Ekstra Bladet i dag

Forleden var den i Jyllands Posten

Se også: Peter McCullough Victims of Propaganda. How Should We Consider Those Who Aired Hatred Towards Unvaccinated?

og

TURBO CANCER – TESTICULAR Cancer – Young age, chemo failure, spreads post testicular surgery, worse recurrences, poor prognosis – Features of COVID-19 mRNA Vaccine Testicular Turbo Cancer – 40 Cases

4.3 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Pentagon og deres medløbere (de er mange) skyldige i kynisk massemord, eneste rigtige at alle skyldige bag covidvaccinen fra a-z stilles til ansvar for død og lemlæstede, alt de ejer rækker naturligvis ikke at dække den enorme ulykke som covidvaccinen er skyld i, alt deres ejendom og penge rækker ikke at betale de mange dødsfald, men et godt sted at starte at stille de skyldige til ansvar for deres overlagte massemord. Covidvaccinen fra start altsammen kun fup og fidus, om alle de skyldige Dødens købmænd bliver slæbt for en Nürnberg domstol ville i det mindste hjælpe på humøret, men en… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Ja Condell’s forslag er helt igennem udmærket, eneste rigtige at helt nedlægge Pfizer med videre som Condell her beskriver det: “Pfizer should be put out of business permanently and every member of the board jailed for life. It’s not much, but it’s a start.” I gamle dage blev massemordere og lystmordere erklæret fredløse, og deres ejendom konfiskeret, vi har at gøre med organiseret kriminalitet udplyndring og massemord sat i system, det mindste nationalstaterne kunne gøre at konfiskere deres ejendom stille de skyldige til ansvar for deres forbrydelser, vel at mærke inden Big Pharma, WHO, New World Order og Pentagon destruere… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Se for egen skyld filmen Vaxxed. Den findes på The Highwire og rundt omkring på nettet. Det er Del Bigtree, som har været en af producerne. Vaxxed viser forskellen på vaccinerede og uvaccinerede eller anti vaxers, som er vores smædenavne i nutiden.

Margrethe
Margrethe
11 months ago

Vibeke Manniche er en spøjs tegning. Hun bør anerkendes for hendes mod til at sige fra over for det mediepolitiske hysteri, og stå fast, da stormen var værst. Men samtidig drev hun sammen med sin søn et firma, der solgte spyttest for coronavirus. Burde hun ikke have holdt sig meget langt fra at lukrere økonomisk på det, hun med den anden hånd kaldte et oppisket hysteri? Nu har hun også fået den ide, at folk kun kan følge hende på twitter, hvis de betaler for det. Aldrig i livet. Hun er ikke mere vigtig end alle andre frihedskæmpere og eksperter,… Read more »

Mads kering
Mads kering
11 months ago

Fik pludselig en mærkelig og forfærdet følelse og tanke?

idet jeg læser den fremragende artikel, at efter WHO vil få suverænitet…

Så tænker jeg – At vi der ikke har underkastet os dødssprøjten…

Vil nu risikere at få dødsvaccinen igennem vores vand og fødevarer!

Og hvorfor oplyse os om det, når man ikke oplyser os om hvor ekstremt farlige de haste godkendte dødsvacciner er.

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  Mads kering

Jeg er for længst gået i gang med at undersøge priser og typer af vandrensningssystemer. Har allerede de mere primitive kulfiltre, men det skal nok være mere effektivt. I disse tider er paranoia til husbehov slet ikke at foragte.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

O.T.
https://odysee.com/@AlphaNerd:8/stop-using-tor-with-vpns:6
Den fandt jeg på startsiden af odysee, da jeg ville se efter om der var noget gammelt dansk musik dér. https://www.snaphanen.dk/https://www.snaphanen.dk/

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x