19
okt
Seneste opdatering: 19/10-23 kl. 2306
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hospitalet i Mississauga, Canada beordrede personalet vaccineret. En uge efter var tre læger døde. Det er en dræbervaccine og det er en forbrydelse mod menneskeheden.”

Professor Michel Chossudovsky: The Covid “Killer Vaccine”. People Are Dying All Over the World. It’s A Criminal Undertaking. (flere videoes) (WEF = World Economic Forum)

I forløjetheden der grænser til kriminalitet

På grund af min kræftsygdom taler jeg med mange læger og sygeplejersker. Lægerne er ikke til at komme i nærheden af om dette, og det er naturligvis skadeligt for vores indbyrdes tillid. I går talte jeg med en ung sygeplejerske, og hun så lidt overbærende på mig. Hun troede ikke på mig, hun havde fået fire sprøjter og ikke taget skade – endnu. I dag talte jeg med en ældre, der var skadet, og hun fortalte mig, at hun var helt åben med sine kolleger efter at have set så mange skadede patienter.

Se også How the COVID Vaccine Could Harm Your Gut, Leading to Brain Fog and Autoimmune Disease og Berlingske, der lyver videre i dag: Overraskende stor coronabølge ventes i Danmark. Men måske vil du slet ikke mærke, du er smittet, men viser magtens fremtidige strategi: “Mennesker dør af helt ufarlige Covid-19,” og endelig er der jo ‘long covid.’

Det bliver mantraet de kommende år, mens de lokker endnu flere sprøjter i naive mennesker, hvoraf en del vil dø. Medierne er stærkt medansvarlige i massemord, og det vil de få at mærke hvis/når sandheden bryder igennem. Det kan blive interessant at overvære.

Breaking: Pfizer is going under the bus…

Health Canada miraculously “found” SV40 promoter in Pfizer vials! So many governments are suddenly finding things that have been lost for years…

Health Canada Confirms Undisclosed Presence of DNA Sequence in Pfizer Shot “Health Canada has confirmed the presence of a Simian Virus 40 (SV40) DNA sequence in the Pfizer COVID-19 vaccine, which the manufacturer had not previously disclosed. There is debate among scientists with regards to the significance of the finding, with some saying it has the potential to cause cancer, and others saying it poses little to no threat.

Dr. Lindsay questioned why Pfizer failed to disclose the SV40 promoter to regulators like the U.S. Food and Drug Administration, the European Medicines Agency, and Health Canada. “They hid them. So it’s not just the fact that they’re there, it’s the fact that they were purposefully hidden from the regulators,” she said. Pfizer did not respond to The Epoch Times’ request for comment.”Sasha Latypova

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

Hver gang det er blevet lidt for tydeligt, at det hele er løgn, bedrag og gangstervirksomhed, så magten er lidt for eksponeret og dens korrupte repræsentanter afslører deres virkelige intentioner, når facaden pilles ned og Potemkin Kulissens forsvinden afslører den sørgelige sandhed og en væsentlig brøkdel af befolkningen for et øjeblik fornemmer realiteterne, som de er så dygtige til at skjule for dem selv, så spilles religionskortet med stor sikkerhed i form af jøderne mod araberne, som vi har set det i over 100 år med det enkle formål øjblikkelig at dele befolkningen op i to fjendegrupper glemmende alt om,… Read more »

Last edited 11 months ago by Cat Girl
Viktor Børge
Viktor Børge
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Apropos løgn:
Mener Kattejammeret stadig, at jøderne skabte koranen og islam eller er den påstand røget ud med kattegruset?

Du sagde følgende:
Deres bog er en militær opskrift udformet af en eller anden jødisk sekt, som går ud på at erobre kristne nationer. Måden de kobler sig på Evangelierne er jo en bespottelse i udgangspunkter af alt som vi holder helligt i Kristendommen”

MENER DU STADIG DET?

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Viktor Børge

Ja, naturligvis. Jøderne og araberne spiller et skuespil for det MIK, som alle statisterne danser med på, som hjernedøde robotter

Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Cat Girl er sikkert en gæv og velmenende dame,
men hun hun har måske ikke været kræsen nok
i sit valg af bøger og kilder. Koranen er skrevet
af arabere, og virus eksisterer. Hvis Cat Girl vil
benægte det, har nogen bildt hende noget ind.

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago

Hverken Moder Mette eller Magnus Minus fik abekopper, men de fik – Sikkert & Effektivt – A B E !!! 😇
Spørgsmålet er så, om “andre” giver dem “andet”… 😈

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago

Tilfældigheder… 🤪

Er der nogle tal, for hvordan det går med udrulningen af Buster III?

ino
ino
11 months ago
Reply to  Anders Bo

Du kan forsøge at følge med på
https://www.ssi.dk/vaccinationer/covid-19-vaccination
Jeg var i anden anledning på mit lokale apotek i dag, og der stod da et par stykker som ventede på et stik eller to.

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  ino

Tja… Bum-Bum

Det er jo deres eget liv de – til glæde for os andre – frivilligt afkorter.

Deres forskellige offentlige ydelser ophøre jo ved død. Og så fylder de jo ikke mere i Sygdomsvæsnet og i boligmassen.

Så tak for dét! 🥳

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago

Ved nogen hvordan udrulningen af Buster III forløber?

Jones
Jones
11 months ago
Reply to  Anders Bo

Tror ikke Bille august har planer om en III

Margrethe
Margrethe
11 months ago

Og så er Reiner Fuellmich anholdt i Tyskland, for bedrageri. Voldtægt eller økonomisk kriminalitet. Det er vist, hvad fantasien rækker til hos vores fjender, når de forsøger at få frontkæmperne ned med nakken. Må man anbefale en større kreativitet fremadrettet. Det andet er blevet så gabende forudsigeligt:

https://www.globalresearch.ca/free-reiner-fuellmich/5836797

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  Margrethe

Kl 01:10 er linket lukket. Har du et andet?

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x