20
okt
Seneste opdatering: 20/10-23 kl. 2021
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Palæstinensernes anførere vil – i overensstemmelse med Muhameds bud i koranen og Hadithen – dræbe hver eneste jøde i verden.

Af Lars Hedegaard

Helt tilbage fra Hitler-bevægelsens første optræden i Bayern i begyndelsen af 1920’erne var der journalister og redaktører, som var helt på det rene med, hvad nazismen gik ud på. Og indtil Hitlers udnævnelse til kansler i januar 1933 blev nogle af dem ved med at advare tyskerne mod at støtte dette uhyre. Alt var forgæves. Kritikerne blev myrdet, drevet ud af landet eller endte i koncentrationslejre. Hitler gjorde præcis, hvad han for længst havde udmalet i Mein Kampf, og fik ombragt 50 millioner, deriblandt seks millioner jøder.

I over tusind år har talrige iagttagere advaret mod den ideologi, der går under navnet islam, men ligesom de klarsynede og modige tyskere er de kommet til kort. Folk vil simpelthen ikke tro, at millioner kan være besjælet af ønsket om at ombringe alle, der ikke bøjer sig for islams blodtørstige gud. Når folk er muslimer, må det skyldes, at de hvide kristne og jøder har været onde. Det er den dominerende forklaring i så godt som hele pressen, som også doceres fra de højere læreanstalter. Og nu skal de vantro få deres retfærdige straf.

Medierne og venstrefløjen har stort besvær med at tage stilling til Hamas’s halshugninger af småbørn og indebrænding af deres forældre. Det passer ikke ind i deres fortælling om de arme palæstinensere og de jødiske undertrykkere.

Hamas, der er ejet af de iranske mullaher, meddeler i deres programerklæring, at de vil eliminere Israel og udrydde jøderne.

Den såkaldte ”konflikt” i Mellemøsten har intet med ”Palæstina” at gøre eller med ønsket om en tostatsløsning. Palæstinensernes anførere vil ikke have to stater. De vil – i overensstemmelse med Muhameds bud i Konranen og Hadithen – dræbe hver eneste jøde i verden.

Derefter kommer turen – stadig ifølge islams helligskrifter – til alle andre, der ikke har bøjet sig for Allah.

Da det ikke er lykkedes at oplyse befolkningen om islam, kommer vi til at opleve den i praksis.

4.1 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
11 months ago

O.T. Led møgtøs på skatteyderfinansieret overførselsindkomst: Samfundstjeneste dag 39 (19102023). Det er fem grader, da jeg cykler over Kulturbroen. Det føles koldere, for der er en strid blæst. Jeg fryser fingrene, selvom jeg allerede har taget arbejdshandskerne på. Jeg er fremme klokken ni. Der er næsten fyldt i personalstuen. Formanden, to fleksjobbere, fleksjobberen (der har en praktikant fra kontanthjælpssystemet), praktikanten og en fyr, der begynder i samfundstjeneste. Der er kaffe på kanden. Knap har jeg fyldt koppen, før der er kontrol fra kriminalforsorgen. Den er ikke engang ti minutter over ni, og der er allerede kontrol. Det er godt nok… Read more »

Manden, der nægtede at tie
Manden, der nægtede at tie
11 months ago

Muslimer er noget af det mest intolerante, der findes på jord. Det “sjove” er at de lukrerer på den tolerance vi skal udvise overfor dem.

H.P.
H.P.
11 months ago

Midt i denne ophedede debat om islam, jøder og multikultur , kan et indlæg af Kent Ekeroth der selv er af jødisk afstamning , i det svenske alternative medie samnytt . D. 15-10-2023 anbefales. Ganske kort går det ud på at han i næsten 20 år har advaret imod indvandringen af muhammedanere. Han har forsøgt at få optaget indlæg i bla. Judisk Krönika så tidligt som i 2007 men de ville ikke bringe indlægget . Nogle af de stærkeste modstandere af partiet SD som Ekeroth repræsenterer og som lige fra starten har haft som første mål at stoppe indvandrere fra… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  H.P.

Jeg sidder ikke inde med en detaljeret viden om, hvad der gik forud for Hitlers og Stalins magtovertagelse og jøderens andel i samme. Ti gengæld kan jeg og enhver anden, der vil, se adfærden hos Europas jøder i vores samtid. Jeg må køligt konstatere, at de ikke har foretaget sig andet end at støtte solidt op om den muslimske invasion. Havde de så bare valgt at se på i hovedrystende tavshed, men næ-nej. Det har støttet invasionen med fynd og klem. Alt har konsekvenser. Også det, jeg her har beskrevet og noteret mig. Det bliver nok ikke hos mig, de… Read more »

Nielsen
Nielsen
11 months ago
Reply to  Margrethe

Der er vel noget religiøst over vores interesse i mellemøsten. Men vi har trods alt vores rødder i den nordiske mytologi. Og om Jesus var jøde eller ej, ændrer vel ikke på overleveringerne om hans liv og levned. Det der siges, er at Jesus talte om kærlighed. Samtidig er vi ganske sikre på at Muhammed var en djævelsk løgner.
Ja der er meget i den kristne, såvel som den nordiske kultur, som følger med os.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago
Reply to  Nielsen

Begge d’herrers fysiske eksistens er ganske teoretisk. Ingen arkæologiske beviser er nogensinde præsenteret for d’herrers tilstedeværelse i kød og blod.
De store religioner er således ikke baseret på fakta, men er mere ovre i den lyrisk/politiske genre.

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Det er kun i skrifter og bøger (senere) vi kan finde vidnesbyrd om vore forfædre. Det eneste der kommer af radio og fjernsyn som vel kan siges at være efterfølgerne til de trykte papirer, er noget, som vi allerede skulle have viden om. Politik er nutid. Lyrik er digtning.

Mads kering
Mads kering
11 months ago

ISIS’es modbydelige og bestialske ondskabsfulde handlinger, som blev supportet og støttet af muslinger over hele verden…

Blev lynhurtig neddysset og begraver!

Ligesom uhyrlighederne fra Hamas og hizbollah og alle de andre blev det!

FØJ FOR HELVEDE!

Limewood
Limewood
11 months ago

Som de siger på de kanter: “Først lørdagsfolket, så søndagsfolket..”…”Og hvem husker, når alt kommer til alt kommer til alt, det Armenske Folkemord..”, som Det National Socialistiske Tyske Arbejderpartis Führer sagde.

Nielsen
Nielsen
11 months ago

O.T. Led møgtøs på skatteyderforsørgelse: Samfundstjeneste dag 39 (19102023). Det er fem grader, da jeg cykler over Kulturbroen. Det føles koldere, for der er en strid blæst. Jeg fryser fingrene, selvom jeg allerede har taget arbejdshandskerne på. Jeg er fremme klokken ni. Der er næsten fyldt i personalstuen. Formanden, to fleksjobbere, fleksjobberen (der har en praktikant fra kontanthjælpssystemet), praktikanten og en fyr, der begynder i samfundstjeneste. Der er kaffe på kanden. Knap har jeg fyldt koppen, før der er kontrol fra kriminalforsorgen. Den er ikke engang ti minutter over ni, og der er allerede kontrol. Det er godt nok en… Read more »

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Hvad nazismen angår, var der på samme tidspunkt og endnu tidligere reportere og avisskrivere, som havde gjort opmærksom på hvad der foregik i Rusland, som hed Sovjetunionen fra revolutionen i 1917 til det russiske folk endelig i firserne gjorde sig fri af denne aapparatur, som Lenin og senere Stalin havde udsat landets egen befolkning for. Ruslands dengang diktatorer fra det kommunistiske etpartisystem begik lige så slemme forbrydelser mod russere, som Hitler begik mod tyskere. Derfor, som medvirkende årsag til Tilslutningen til Hitlers jødehad, troede mange, nogle danskere inklusive, at Hitler ville befri Rulnd for kommunismen. At de fleste som tilsluttede… Read more »

H.P.
H.P.
11 months ago
Reply to  Nielsen

Alt dette med magthavere der begår uhyrligheder på forskellige tidspunkter og steder i forskellige sammenhænge er ofte en meget rodet og uigennemskuelig affære. Der er så mange faktorer der spiller ind. Men, det er et ubestrideligt faktum at den russiske revolution blev finansieret af Jakob Schiff, gæt selv hans herkomst.. og ca. 80% af den første øverste sovjet var jøder. At der så senere kom pogromer , og iøvrigt også rystende forbrydelser imod alle magthavernes øvrige indbildte som reelle fjender er en anden historie. Jeg kan bare konstatere at det samme mønster ofte gentager sig. Jøderne favnede den kommunistiske ide… Read more »

Last edited 11 months ago by H.P.
Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  H.P.

Tror det er den gamle historie om mændene som gik ud for at fange monsteret, men selv blev et monster i processen. Her i Danmark sidder monsteret jo stadig på borgen, ingen har forsøgt at dræbe det, det er også en måde at leve på

Nielsen
Nielsen
11 months ago
Reply to  H.P.

Kan forklaringen være, at folk ser op til en veltalende person, som hævder at have fundet sandheden? Udtalelser, som “Vi har brug for en stærk regering.” “Vi mangler en stærk mand ved magten.” Og meget andet, som tv-kiggerne lukker ud af deres sludreorgan. Jeg mindes noget der blev sagt tidligere: Følg gerne dem der søger sandheden, men flygt når de har fundet den.

Margrethe
Margrethe
11 months ago

Snart kommer Allah og tager os – med intens hjælp fra mange jøder i Europa. Hvorfor er det ikke Israel, hun kæmper for at omdanne til et multikulturelt helvede på jord?

https://rumble.com/v3qdrpa-israelels-ml-er-eurobia-.html?mref=6zof&mc=dgip3&ep=2

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
11 months ago

Appropå Muhammed . . . Denna var en Nabatéisk mentalt instabil jude (Nabatéerna var en av de 12 stammarna) och arvtagare till en handelsklan i staden Petra. I sin förvirring fick han för sig att han var Messias och började predika som en Messias. Varje gång judarna träffar på en “Messias”, så slutar det med att personen dödas eller förvisas. Olyckligtvis förvisades Muhammed och flydde med sin klan söderut, till Medina påstås det, men det var sannolikt till de sju oaserna, som senare blev Mecka. Muhammed organiserade en disciplinerad armée och erövrade efter några år Petra, samt slaktade alla Nabatéer… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

“Snart kommer Allah og tager dig.”
Hvis ikke han gør, vil Fanden måske. Hvem er det værst at blive taget af? Fanden eller Allah?

ino
ino
11 months ago

Er der forskel?
Som bekendt vandrede Jesus i ørkenen, hvor han mødte Fanden, men afviste ham.
Mindre kendt blandt danskerne er det, at Muhammed også drog ud i ørkenen, hvor han i Forklarelsens Nat mødte Fanden – forklædt som ærkeenglen Gabriel – der udlagde teksten for Muhammed, dvs. gav ham nogle forskellige citater, angiveligt guddommelige, men mest af alt et opkog fra Toraen tilføjet lidt ekstra barbari.
Jesus var klog nok til at afvise Fanden.
Muhammed var dum nok til at tro på Fanden.
Derfor er de to religioner uforenelige.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago
Reply to  ino

Satan eller Fanden har både en pumpestok og en oldemor – og så bliver hans navn nævnt oftere end alle andres. Han må være umådelig populær i religiøse cirkler, for der færdes han øjensynligt en hel del, med eller uden forklædning.

Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
11 months ago
Reply to  ino

Ja, man har misforstået islamisterne, hvis tror at de kun vil myrde jøderne. For de vil også myrde og udrydde jyderne, de kristne, ateisterne, bøsserne, afvigende islamister, ukorrekte muslimer, kvindesags- kvinderne, alle “vantro”, alle fynboer, sjællændere og molboer, alle som kan lide musik og dans, samt alle som ikke ønsker at gå rundt i sorte villatelte eller som ikke synes at det er en god idé at forvandle Danmark til et sultanat, et kalifat, en terroristisk og rablende vanvittig diktaturstat. Hvor længe endnu vil politikerne, journalisterne og DR-kvinderne ignorere massemordene i ISIS/ISIL landene og hvad der foregår i Sverige i… Read more »

H.P.
H.P.
11 months ago

Jeg er ikke enig i alt hvad du skriver men din måde at udtrykke dig på er morsom.

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

Der er sikkert ingen, som har gjort mere for radikal islams opblomstring i dette og forrige århundrede end Pentagon/CIA og deres proxies: NATOlandene og deres allierede’s militær gennem pakistanske skoler og optræning af lejesoldater i Al-Queda/ISIS-tjeneste for alliancen, som det er blevet dokumenteret igen og igen i den virkelige verden udenfor dansk propagandanyhedsoplæsning fra CIAs dags-talking points teleprompter

Bare indsættelsen af Saudfamilien som konger for halvøen var et stort skridt i den retning umiddelbart efter 2. verdenskrig

Last edited 11 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Cat Girl

For alle der ikke vil indrømme denne simple omstændighed, behøver jeg vel bare minde dem om, at Obama ikke kunne udrette mod ISIL/ISIS på et år, hvad Putin gjorde på en uge

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Same – same.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x