25
okt
Seneste opdatering: 25/10-23 kl. 2143
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af LarsHedegaard

Siden de iranske mullaher kom til magten i 1979, har de åbent erklæret, at deres mål er at slette Israel af landkortet og dræbe så mange jøder som muligt – det hele i bedste overensstemmelse med Muhameds formaninger. Folk i Vesten har svært ved at tage de iranske proklamationer alvorligt, men det gør de hellige krigere i Teheran, og de er i fuld gang med at virkeliggøre dem.

Den jødiske stat bliver i øjeblikket angrebet fra tre sider, Gaza, Libanon og senest Syrien, og som edderkoppen i det muslimske spind sidder Iran klar med sine præcisionsmissiler, der vil kunne udslette de israelske byer. Teheran kan glæde sig over at have stærke allierede, først og fremmest Rusland, som muligvis vil komme præstestyret til militær undsætning, hvis det skulle blive truet.

Senest har Tyrkiet meldt sig i den antiisraelske koalition, idet præsident Erdogan har aflyst et planlagt besøg i Israel og samtidig erklæret, at han betragter terrororganisationen Hamas som en befrielsesbevægelse. Hvordan NATO vil overleve splittelsen mellem Tyrkiet og lande som USA, Tyskland, Storbritannien og Frankrig, der alle har meddelt, at de støtter Israel, er et åbent spørgsmål.

Israel har tidligere været i krig på flere fronter og overlevet, men de styrker, der vil den jødiske stat til livs, er i dag bedre bevæbnede end nogen sinde før, og selvom USA har sendt flådestyrker til Mellemøsten, er det tvivlsomt, om de vil gribe direkte ind til støtte for Israel.

I går bragte den amerikanske journalist Tucker Carlson på X et interview med den ofte kontroversielle militæranalytiker Douglas MacGregor, der tegnede et dystert billede af Israels chancer. Således understregede han, at landet nærmest er chanceløst, hvis Teheran slipper sine missiler løs. Han så også mørkt på udsigterne for Israels længe ventede offensiv i Gaza. Ifølge MacGregor har amerikanske og israelske specialstyrker allerede været inde i Gaza, men er blevet slået tilbage med svære tab. (Det har jeg ikke set bekræftet fra anden side.)

Hvis Israel skal lykkes med at eliminere Hamas i Gaza, sagde MacGregor, må den israelske hær anvende så megen og så massiv vold, at landet hurtigt vil få verdensopinionen på nakken. Det samme vil ske, hvis Israel bruger sine kernevåben mod Iran eller de iransk-ledede militser, der i øjeblikket beskyder landet og har drevet 100.000 israelere på flugt fra krigszonerne.

Det sidste har MacGregor givetvis ret i, men han udtaler sig, som om Israel har et valg. Men kan Israel virkelig vælge at indstille sin offensiv mod Hamas og acceptere at blive overdænget med raketter i det uendelige? Kan et suverænt land blot trække på skulderen efter Hamas’s barbariske myrderier og vende tilbage til status fra før den 7. oktober? Og hvis Iran og de iransk-styrede og -udrustede militser truer med at løbe Israel over ende og drive dets indbyggere i havet, kan den jødiske stat så vælge ikke at forsvare sig? Og hvis konventionelle våben ikke slår til, kan man så bebrejde Israel, hvis det bruger sine kernevåben?

Det er trods alt bedre at blive udsat for verdens fordømmelse end at blive udslettet.

2.3 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H.P.
H.P.
11 months ago

“Kan et suverænt land blot trække på skulderen efter Hamas’s barbariske myrderier og vende tilbage til status fra før den 7. oktober? Og hvis Iran og de iransk-styrede og -udrustede militser truer med at løbe Israel over ende og drive dets indbyggere i havet, kan den jødiske stat så vælge ikke at forsvare sig” JA til begge spørgsmål. Se på de vestlige lande ikke mindst sverige. Europa har oplevet talløse terrorangreb og utallige europæere er blevet ofre for fjendernes vold, myrderier,voldtægter og udplyndring. Hvad gør vores magthavere? Ikke alene lader de det ske de lukker også i 100.000 vis af… Read more »

Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
11 months ago
Reply to  H.P.

Ja, politikerne i Sverige og flere lande til, gider ikke forsvare deres lande og befolkninger. Men Israel vil forsvare sig, det er helt sikkert. Det er de jo allerede i gang med. Så det er kun ja til det ene spørgsmål. I værste fald kan det udvikle sig til en atomkrig, for Israel har atomvåben, og Iran er tæt på også at have atomraketter. Også krigen i Ukraine kan løbe løbsk og ende i atomkrig. I de politiske verdener ser det ud til at sund fornuft er en mangelvare, samtidig med at mængden af kortsynet fladpandet galskab vokser. Vælgernes flertal… Read more »

Manden, der nægtede at tie
Manden, der nægtede at tie
11 months ago

Er det ikke mere relevant for os at tænke på Danmarks udslettelse? Dette lille land truet af undergang skabt af korrupte, uduelige politikere, som lader døre stå pivåben for enhver lille beskidt muhamedaner. Det eneste interessante ved denne konflikt er hvornår karavanen af pestilensere sætter kursen mod nord og bedstemødre for asyl, Refugees Welcome, vinkegrupper osv. sætter kaffen over og byder velkommen med sorte kys og krammere. Hvad angår selve krigen så er det klart at USAs kriminelle regering støtter den, de har brug for alt hvad der kan krybe og gå af krige og konflikter her op mod valget… Read more »

Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
11 months ago

Jo, det er helt rigtigt at Danmarks nuværende situation er skabt
af korrupte og uduelige politikere. I første række de tåbelige radikale
pladderhumanister.

Sammen med kommunisterne, de rabiate kvinder i det
radikale parti og en lang række af andre underfrankerede, usle
og forræderiske politikere……. har de bragt vores land frem til
afgrundens rand.

Folk er begyndt at drysse ned i dybet, men nedstyrtningen af
hele samfundet kan undgås lidt endnu, men det ender katastrofalt
hvis der ikke snart kommer andre boller på suppen. Alle partierne
har medskyld i skandalerne, kriserne og de dystre fremtidsudsigter.

Anders
Anders
11 months ago

Som ekspansiv besættelsesmagt bør Israel vel forvente at kunne blive angrebet.
Hvis Israel nu havde forsvaret sit territorie til at begynde med, så ville Hamas vel ikke have haft succes med sit angreb.

Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
11 months ago
Reply to  Anders

Israel har da forsvaret sit territorium fra starten af i 1948. Så hvad
mener du? Mener du angrebet den 7. oktober har du ret i at det er
et besynderligt forløb. Israel burde da have overvejet hvilke svagheder
systemet med et spinkelt hønsenet og spredte vagttårne kunne have,
og de burde også have tænkt på datoen. Det virker meget som om
der har været noget uduelighed og arrogance omkring beskyttelsen
af byerne og området nær grænsen. Tingene har ikke været
gennemtænkt ordentligt. Men borgerne i området har måske også
været for sorgløse, ubekymrede og tankeløse.

Anders
Anders
11 months ago

Ja, Israel har været i defensiven siden dets oprettelse. Og Israel har besat yderligere territorie, blandt andet i forbindelse med de defensive kampe som er foregået igennem årene + det løse. Så Israel er en besættelsesmagt. Og det kan man mene om hvad man vil. Jeg har ingen aktier i den konflikt. Men Israels ringe beredskab i forbindelse med angrebet d. 6 oktober, stinker langt væk. Angrebet redder tilfældigvis også Netanyahu politisk, skaber ro på de indre linjer i Israel og “legitimerer” Israels nuværende militære respons. Der er ugler i mosen, mener jeg. Men det er der jo altid, parterne… Read more »

DavidK
DavidK
11 months ago

Tror på MacGregor, man kan læse om det flere steder, men ingen berigtigelser. Og det virker logisk. Enten kan USA/Israel lave en operation med det bedste de har, med store tab, for at bløde op og på sigt spare “almindelige” soldaters liv i en landkrig. Og civile. Eller lade den “almindelige” hær rykke ind, for at bløde op, og så indsætte specialstyrkerne bagefter. Imedens Har Iran et dusin gange angrebet amerikanske baser, og kalder alle amerikanske lokaliteter legetime mål. For nogle timer siden blev missiler affyret inde fra Jordan angiveligt skudt ned. Israel har nærmest dagligt angrebet syriske lufthavne, og… Read more »

Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
Politik er tit ondskab, galskab og forræderi
11 months ago
Reply to  DavidK

Er der ikke noget med at bibelen har forudsagt at
verdens undergang og dommedag starter med en atomkrig
mellem Israel og Persien/Iran?

DavidK
DavidK
11 months ago
Reply to  steen

Enig. De er forberedt til op over ørerne, denne gang. Tydeligvis. Det er Iran også. Det hele kører efter en dygtigt udtænkt masterplan. Nu kommer udlevering af gidsler drypvis, t.ex, det ender med at Hamas får alle deres terrorister ud af de israelske fængsler. Hele Gaza er formentlig een stor boopy trap. Forresten, hele områder af Gaza er allerede fuldkommen smadret.

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

X er CIAs næste våben i rækken af udrulninger fra DARPAs strøm af produkter til styrkelsen af magtfordelingen i Verden under det globale militære tyranni bag de psykopatiske politikerdukkekulisser. En generel intelligens udgørende kernen i en altomfattende applikation, så vidt man kan gætte sig til, uden at jeg gider “researche”. At Tucker skulle være uafhængig af den centrale intelligens er desværre tydeligvis ikke tilfældet

Det skulle ikke undre mig, hvis USA spiller svag for at få andre til at angribe

Chaves:

WHAT EXACTLY IS IT YOU THINK YOU OWN ?
https://www.bitchute.com/video/phJ3iVNtym5V/

Last edited 11 months ago by Cat Girl
DavidK
DavidK
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Du hænger måske fast i en Pax Americana-tornerosesøvn.

Hvis ikke du skulle have bidt mærke i det, så er der ingenting der varer evigt.

DavidK
DavidK
11 months ago
Reply to  steen

Begrebet er også +30 år gammelt, med reference til Fukuyama og Golfkrigen. Og rart du skriver bellum americana, romerne havde jo i modsætning til vore dage bellum justum som udgangspunkt. En krig skulle være retfærdig. Cicero skrev endda, at der sagtens kan være masser af situationer hvor krig ikke kan anbefales, selvom den måske er “retfærdig”. Som han skrev, lidt omformuleret: En dårlig fred er bedre end en god krig. Det var andre tider, og han havde nogle andre ting i tankerne, f.eks “guderne” (vore dages konventioner) men han ville formentlig have ment det samme i dag, hvis han skulle… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago
Reply to  DavidK

Cicero kunne have sluttet en dårlig fred med Marcus Antonius, men valgte flugten. Regnede Cicero det vi kalder ‘borgerkrig’ for en normal krig?Julius Cæsar startede en gevaldig borgerkrig mod sine mange fjender i senatet. Cicero støttede senatet men blev tilgivet af Cæsar da denne vandt borgerkrigen. Lidt senere efter mordet på Cæsar, blev Cicero jagtet af Marcus Antonius, da han ofentligt havde tilsvinet Antonius. Da Cicero blev indhentet på sin flugt fra Rom, blev hans hoved og hænder hugget af (i bedste islamiske stil) og overgivet til den hævngerige Marcus Antonius. Det romerske senat var, som det amerikanske, en permanent… Read more »

DavidK
DavidK
11 months ago

Det lyder unægteligt som du har set “Rome” 🙂 I øvrigt en fantastisk serie. Virkelig det mest ambitiøse forsøg på “realistisk” at levendegøre Rom, overhovedet. Den skal genses snarest. De faktiske omstændigheder er mere komplekse end i serien. Cicero og Caesar havde et indgående kendskab til hinanden, var næsten jævnaldrende, havde haft de samme lærere, taget de samme uddannelser osv. Caesar var patricier og epikuræer, Cicero var plebejer og stoiker, og de var begge rundet af den borgerkrig der var gået forud, og var begge gået op imod diktatoren Sulla. De endte i et slags had / kærlighedsforhold, hvor de… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  DavidK

USAs MIK har slugt de dygtigste hjerner igennem mere end et halvt århundrede. Hvad der er de politiske og økonomiske årsager og bevæggrunde for at tabe krige på andre kontinenter og hvad der er uformåenhed ses vel bedst af at USA stadig pumper olien ud af de syriske oliefelter Jeg tror ikke man skal lægge meget i de forskellige militære operationer og i det hele taget anser jeg ikke krig for meget andet end et spil for befolkningerne som ikke siger noget om det egentlige styrkeforhold mellem de forskellige militærteknologier, som de individuelle nationer besidder De kalder den krig vi… Read more »

Last edited 11 months ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
11 months ago

“Israel er truet af udslettelse” Men hvad værre er, er at Danmark er truet af udslettelse. Hold op med at spraye affald ud i himlen ! ! !

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x