25
okt
Seneste opdatering: 25/10-23 kl. 2147
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På norsk TV kan de godt diskutere ‘WHO’s pandemitraktat’

Der skulle egentlig ikke være nogen overdødelighed med den afstand vi nu har til både “pandemi” og vaccinering, men det er der. I Japan, New Zealand, Irland og Australien er den endog meget høj, lige under 20 %.

I Danmark, Norge og Sverige er den ikke længere høj, henholdsvis 5%, 2% og 2%. Ifølge Sundhedsstyrelsen har kun 7.3% af danskerne taget imod de nye boostere, så der er håb om, at ikke alt for mange skal tage skade af politikernes til det kriminelle, grænsende uansvarlighed. I Tyskland og USA er de helt nede på 2-3 %. Hvis du tvivler, er det fordi de følgagtige medier ikke rapporterer det. Det kunne jo smitte med den frygtede virus “Vaccineskepsis.” Gå ind på statistikken og læg lande til eller træk dem fra: Excess mortality: Deaths from all causes compared to average over previous years.

Vi har allerede forudsagt magtens bortforklaringer på sygelighed og dødelighed for længe, længe siden her på bloggen – det er nemlig “long covid,” der invaliderer folk. Her har svensk TV4 fået to læger til at forråde deres fag ved at skyde skylden på den. Fra Lene Bang har jeg modtaget nedenstående om NRK Skal WHO bestemme mer over nordmenns helse?

Kære journalister og mediefolk, vågn nu op!

Mens medierne distraherer os med underholdning, krig, madopskrifter, kendisser, kongelige og klima, sniges et uhyggeligt totalitært rædselsregime ind ad bagdøren i stil med Orwells 1984, hvor narrativerne vendes på hovedet. Smukt er grimt, dreng er pige, GMO mad er sundt, overvågning giver tryghed, hvis du er rask, er du nok alligevel syg, der er ikke råd til dyner på hospitalerne, men når penge sendes ud af landet, er beløbene så store, at man ikke kan fatte, hvor mange nuller der er, og at klimaet vil slå dig ihjel. Pengene bruges ikke på skatteyderne, men på at gennemføre nazisternes drøm, den nye umenneskelige verdensorden.

Det er farligt at leve, man dør af det. Dette faktum misbruges til at hjælpe dig hurtigere igennem livet. Eksperimentelle supervåben med ukendt indhold og unævnelige ”bivirkninger”. Nedlukning af hele samfundet, beordret af nogle ”myndigheder”, som vi ikke må vide hvem er. Meningstyranni på Rådhuspladsen, når en skuespiller står og græder. Fattigdom og håbløshed breder sig. Den store leder toner frem på skærmen og fortæller os, hvad der er god tone at mene. Alt andet kaldes mis- og disinformation og bliver censureret. Vores frie samtale vil man nu have igennem et meningspoliti under dække af, at man vil forhindre børnepornografi.

Din og alle fremtidige generationers frihed er i yderste fare, når den ikke demokratisk valgte World Health Organization om få måneder får magten over alle mennesker på jorden. Vi er mange, der længe har råbt op om dette faktum, og endelig er vi trængt igennem.

Der har nemlig den 19.10.2023 været et fantastisk debatprogram på Norsk TV om WHO og deres verdensomspændende magtovertagelse:

NRK debatten: 19. oktober · Skal WHO bestemme mer over nordmenns helse?

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, som nægtede at tie
Manden, som nægtede at tie
11 months ago

Det er jo det samme som hvis man overlader styringen af skolemad i landet til MacDonalds og Coca Cola. Hvad mon der ville blive serveret eller solgt? Mon ikke det ville inkludere hamburgere, pomfritter og Coca Cola?

WHO er en privat organisation styret af sponsorerne, her er hemmelige møder, ingen demokratisk kontrol og overhovedet ingen gennemsigtighed.

Skal de bestemme over et suverænt lands befolkning i relation til diverse sygdomme?

At vi ikke forlanger at vores regering og øvrige vejrhaner besvarer dette spørgsmål er rystende. Hvor er journalisterne, hvor er pressen?

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

Forlanger? Tror du at du kan forlange noget i et socialistisk diktatur? Er du splittertosset? Pressen? Hvilken presse? Du har socialistisk statspropaganda betalt med de penge socialisterne har stjålet fra befolkningen i dit socialistiske diktatur, hvis du skulle være i tvivl

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

MP ANDREW BRIDGEN – A BILL TO ‘PROHIBIT MINISTERS OF THE CROWN…
https://www.bitchute.com/video/iJNxSaQPLQgS/

THE MASS ARREST OF GLOBALISTS FOR PUSHING MEDICAL TYRANNY COVID BIOWEAPONS ON THE PUBLIC IS COMING
https://www.bitchute.com/video/e2cRIIiTM0Aq/

Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Jeg tror den mand , er – “virkeligt pissed” .Former swiss banker Pascal Nadjadi opfordrer schweiziske myndigheder til , at arrestere ledere af WEF. Pascal Nadjadi’s familie har en lang historie i “the banking system” som ledende kræfter . Jeg tænker på , om ikke det netop er, sådanne initativer der skal til for , at få noget til at ske ? Interne kræfter blandt meget magtfulde der skrider ind . Sætter handling ind . Regeringer -Mette F fx, pressen er simpelthen for svage . Teater-verden er noget andet end den virkelige verden . Og det kan de vel dårligt… Read more »

Dragen
Dragen
11 months ago

Jeg har lyttet programmet igennem 2× nu , adspredt mens jeg måtte arbejde . Det virker på mig , som om programmets journalister faktisk har forstået hvor totalitær truslen er . Det fik mig til at overveje hvorfor ? Hvad gør det tilsyneladende lettere for norske MSM journalister , at tage virkeligheden til sig . Drive journalistik i egentlig ( gammeldags?) Betydning . Men ikke danske journalister ?. Hvad er forskellen i den virkelighed eller medie verden de færdes i?

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
11 months ago
Reply to  Dragen

Graden av kommunistisk indoktrinering!

Dragen
Dragen
11 months ago

Så i DK er vi mere kommunistisk indoktrinerede end i Norge?

DavidK
DavidK
11 months ago

Dyrk dette tweet -> https://twitter.com/HopeRising19/status/1717008936791052325

En New Zealandsk gruppe søgte om aktindsigt ift. DNA-forurening som følge af vaccinerne (som omtalt her på Snaphanen). Svaret er …Interessant. Der er et link til hele PDF’en. Med den slags åbenhed i forvaltningerne, hvad skal man så egentlig med åbenhed?

Nielsen
Nielsen
11 months ago

14:01 25/10 2023 = 2023 10 25 14 nul et = tidsangivelse i anførselstegn Den fem og tyvende (i et ord) oktober i året 2023 det herrens mellem i og året, kan indsættes efter ønske. Men hvis du ønsker et khalifat, skal du holde snotten og nallerne væk her fra !!!

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Flagermusene har været færre i år. Svalernes antal er steget lidt. Land dyrene har det stadig svært. De mangler i høj grad “det bedste guld” , men overlever og har det godt trods autoritative angreb.

ino
ino
11 months ago
Reply to  Nielsen

Det kommer vist an på hvor man opholder sig. Ved vores sommerhus i det svenske ser vi stort set aldrig svaler, men altid en del flagermus. Senest har vi haft pænt besøg af dådyr og vildsvin.

ino
ino
11 months ago
Reply to  steen

Vi er faktisk ikke ret langt fra Danmark, men heldigvis langt nok væk fra civilisationen til at skraldemændene, som ofte er unge kvinder, ikke finder det lønsomt at bebyrde os med hverken afhentning eller betaling!
I vores tid er telefonmaster og -ledninger pillet ned, men senest er der nedlagt internetkabler, så lidt udvikling sker der da.
Jeg vil dog nødigt oplyse Paradisets beliggenhed.
Vi har kun haft en håndfuld uanmeldte besøg på snart 20 år. To af dem fra Jehovas Vidner. Troende går langt for deres sag!

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x