3
nov
Seneste opdatering: 3/11-23 kl. 1422
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Derfor vender de svenske medier det blinde øje til kravene om et nyt holocaust

Af: Helena Edlund

Enhver, der ønsker at vide, hvordan fremtiden vil se ud, kan nemt starte med at se på nutiden. Der er også en hel faggruppe, hvis opgave er at gøre netop det, og så rapportere til andre om, hvad der sker i samfundet, og den faggruppe kaldes “journalister”.

Søndag den 22. oktober fandt den formentlig største antisemitiske demonstration i moderne tid, og sandsynligvis nogensinde, sted i Sverige ved Sergels torg i Stockholm. Hvor mange mennesker der deltog, gider ingen at estimere, men hele pladsen var fuld, ligesom sidegaderne. Vi taler derfor om mange tusinde mennesker, i praksis udelukkende folk fra Mellemøsten, der var samlet for at udtrykke deres støtte til terrorgruppen Hamas’ nedslagtning af 1400 jødiske mænd, kvinder og børn.

Alligevel er stilheden fra nyhedsredaktionerne kompakt. For dem, der følger public service og andre etablerede medier, fandt denne demonstration aldrig sted.

Hvordan kan det være? Terroristsympatisørerne var ikke diskrete med deres budskab, vel? Kravene om, at Sverige skulle underkaste sig islam, blev gentaget med råbene “Knus zionismen!” og “Fra floden til havet vil Palæstina være frit!” – det vil sige, at hele Israel skal ophøre med at eksistere, og jøderne skal udryddes. Alligevel synes kun få tilstedeværende journalister, at have forholdt sig til disse rapporter, på trods af, at de i et årti rapporterede om en truende nazistisk Machtübernahme, så snart nogen kritiserede svensk migrationspolitik eller skrev “Sverige spiste svenskarna” ved et busstoppested i Koppom eller Blentarp.

Medierne, herunder den skattefinansierede offentlige tjeneste, har brugt et årti på at lede efter racister med scanning af elektronmikroskoper. Men nu, hvor de har titusinder af ægte racister, der marcherer uden for nyhedsrummets vinduer, er de fuldstændig tavse. Man kan spørge: Hvorfor?

For det første fordi hadet er rettet mod jøder og staten Israel. Reaktionen på terrorangrebet den 7. oktober har bevist, at antisemitisme og had til Israel er normen i Sverige, hvilket ikke er overraskende efter halvtreds års pro-palæstinensisk propaganda fra politiske partier, offentlig service og skoleartikler. Konsekvensen er, at Israel er det eneste land, der ikke anses for at have lov til at forsvare sig, og at der altid er et “men”, når det kommer til jøders ret til liv og sikkerhed. Havde søndagens had været rettet mod muslimer, somaliere eller transseksuelle, ville reaktionerne have været anderledes.

For det andet er det, fordi de, der offentliggjorde deres antisemitiske had på Sergels plads, havde den forkerte hudfarve. I årtier har svenske medier gentaget, at indvandrere ikke kan være racister, uanset om indvandrere har udtrykt eksplicitte racistiske synspunkter eller valgt ofre for forbrydelser baseret på etnicitet. Desuden kan racisme i henhold til gældende lovgivning kun eksistere i flertalsbefolkningen.

For det tredje har svenske politikere og svenske medier brugt et halvt århundrede på at gentage, at multikulturalisme udelukkende er positivt for Sverige, og at andre kulturer og religioner beriger samfundet. Alle negative synspunkter eller kritiske spørgsmål er blevet stemplet som racisme, islamofobi eller højreekstremisme.

For det fjerde har de svenske myndigheder investeret milliarder af svenske skattekroner for at finansiere størstedelen af de foreninger, hvis medlemmer søndag opfordrede til etnisk udrensning. I praksis har det vist sig næsten umuligt for foreninger at miste deres tilskud på trods af rapporter om antidemokratiske, homofobiske, kønsopdelte – eller antisemitiske – aktiviteter.

En femte faktor, der komplicerer situationen, er, at svenskerne har lært at betragte indvandrere som permanente ofre. Indvandrere betragtes automatisk altid som svage, undertrykte og har behov for støtte på alle områder. De kan derfor ikke holdes ansvarlige, da al negativ adfærd fra indvandrere er blevet forklaret med flertalssamfundets strukturelle racisme.

Men Hamas-støtter, der samledes på Sergels Plads søndag, var hverken svage eller hjælpeløse. I stedet kunne vi se, hvordan tusinder og atter tusinder af selvsikre og højrøstede indvandrere bragte deres voldsforherligende antisemitisme fra Mellemøsten til vores land, og nu viser de både det og deres urimelige had til Sverige uden den mindste skam eller tøven – og vi kan antage, at dem på pladsen var nogle få repræsentanter for en meget større gruppe.

Søndag den 22. oktober viste, at Sverige er nået til point of no return, hvor det kun kan gå i én retning. Det skyldes, at landets politikere og journalister har valgt at støtte og facilitere netop de grupper, der nu kræver nedslagtning af jøder og et islamisk Sverige. Derfor havde demonstranterne ret i én ting: Nu er det kun et spørgsmål om tid, før Sverige falder i islamismens hænder – og hvad der så sker, kan libaneserne, iranerne og de få overlevende jøder i Mellemøsten fortælle. Derfor lukker svenske medier øjnene.

****************
Hollandske Eva Vlaardingerbroek skriver klogt idag noget, der også kunne anvendes på dette tilfælde:

I believe that the true reason western governments are banning pro-Palestine protests, is because they don’t want to have the masses wake up to how bad the situation is with regards to the massive demographic change and cultural, religious and ethnic tensions that are present in Europe.

If peolple see how bad it is, it will reflect badly on them, because all of this is a result of their open border policies.

It doesn’t have anything to do with protecting the general population or valid safety concerns. It’s just a general reflection of government overreach – which we’ve seen plenty of times during covid – and a way to cover up the results of their own detrimental policies.

4.3 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 months ago

“Med den aktuelle udvikling og den slappe landsforræderiske holdning blandt Folketinget partier vil Danmark være overtaget af muhamedanere senest i 2039” sagde Mogens Glistrup. Situationens alvor langt værre i Sverige, om ikke en borgerlig regering sætter alt ind for at redde Sverige er det kørt, i situationen forkert at udelukke Stram Kurs & Alternativ for Sverige, Sverige kan ikke længere tillade sig snæversynet politik, Sverige må sætte ALT ind for at redde Sverige. Mogens Glistrup i sin sunde fornuft gik ind for et muhamedanerfrit Danmark, gælder også Sverige der oversvømmes af muhamedanere, at rydde Sverige mere aktuelt end nogensinde, alt… Read more »

jdm
jdm
11 months ago

Gad vide hvor mange t-shirts med etiketten “Mogens havde ret” eller noget lignende kunne sælges.

Last edited 11 months ago by jdm
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 months ago
Reply to  jdm

Ja desværre det viste sig at Mogens havde ret.

Mogens.jpg
Hnielse
Hnielse
11 months ago

Vanvid. De røde satanerhar ødelagt Sverige!

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Nu ved vi, hvorfor det gamle romerske imperium gik under i et orgie af blod og ild.
Årsagen var at det romerske senat under anførsel af en senil gammel kejser “Dementius Galoppus IV” stemte for ubegrænset import af Vandaler, Hunner og Mellemøstere.
Naturligvis for at få billig arbejdskraft til bygning af deres romerske paladser og templer, men de åbnede for en Pandoras æske, fuld af primitiv vildskab.
Hvis man ikke lærer af historien, er man dømt til at gentage dens fejltagelser.

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

1960 FLUE VACCINE FOUND TO BE INEFFECTIVE – ALL VACCINES ARE TOXINS
https://www.bitchute.com/video/kZO2DibAsRu5/

Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Vacciner generelt ,- er ikke så ufarlige og problemfrie som vi i mange år (generationer) er blevet fortalt. C-sprøjtet er så heller ikke vacciner , men genterapi/gmo på mennesker .

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  Dragen

For ikke så længe siden, var det lige så naturligt at lade børnene blive smittet naturligt med mæslinger, som at trække vejret. Det skulle bare overstås som det at lære den lille tabel. Pludselig blev smitte med mæslinger “farligt”, hvad det nok også er for børn i en dårlig ernæringstilstand. Men det er ikke det største problem i vores del af verden. Hvorfor er lidelser som høfeber og alle mulige allergier, pludselig blevet folkesygdomme? Nu, hvor vi (nogle) er blevet i stand til at se edderkoppespindet bag, hvilken, ført, hånd har indført de stadig mere omfattende paraplyvacciner til børn? Det… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Jeg har fra mange kilder, at Pfi☠️💉 indeholder andet end det godkendte.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago
Reply to  Anders Bo

At have mange kilder kan blive et kildent problem. Især hvis kilderne har samme skjulte udspring.

John Schlander
John Schlander
11 months ago

Får dårskaben da ingen ende ?

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago
Reply to  John Schlander

Jo da – når menneskeheden har udryddet sig selv i ww3, eller når al religionsudøvelse kun tillades i privat regi – ingen guder på gaden.

DynamiteViking
DynamiteViking
11 months ago

Præcis beskrivelse/forklaring – deprimerende!

Limewood
Limewood
11 months ago

Det har siden krigen og Holocaust gang på gang lydt fra mange sider – historikere, politikere, psykologer, socialforskere med en vis selvretfærdig undertone lydt: Hvordan kunne det ske? Hvorfor greb ingen ind? Mens naboen forsvandt, vinduerne hos Goldsmidts boghandel ruder blev knust og synagogen brændt ned – Køb ikke hos Jøderne – Hvordan kunne det ske?? Et veluddannet befolkning og med en kultur i et land, der havde fostret Goethe, Bach, Luther, Gutenberg, Einstein, Gauss, Copernicus, Planck, Bonhoeffer?

Tiden til at stille sig selv det spørgsmål er nu.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago
Reply to  Limewood

Det kunne ske fordi jøderne historisk set altid har været en bekvem “prügelknabe” for enhver politisk skiderik.
Det zaristiske smædeskrift “Zions Vises Protokoller” startede ‘anti-Zionismen’ som politisk platform for antisemitismen. Det var meget bedre for verden, hvis man starter en ny bevægelse, ‘anti-Mekkanismen’, som en politisk platform imod politisk/religiøse mekanikere.

Hnielse
Hnielse
11 months ago

Hvad er det i de to ord ‘svenske tilstande” som politikerne ikke forstår !!!!! Politikerne må hade os

Dragen
Dragen
11 months ago

Er der heller ingen reaktion i den danske msm ?.

Anders
Anders
11 months ago
Reply to  Dragen

Nej da. MSM har travlt med at se Mette Hitler og psykopaten Berthelsen feje FE-skandalen ind under gulvtæppet.
Intet at se her. Passer gaden!

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago
Reply to  Anders

Hus forbi – Dansk Psykopatforening vil ikke optage omtalte Berthelsen som medlem.

Mark
Mark
11 months ago

“Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies that they once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode, and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive.” — Barbara Lerner Spectre, IBA-News, 2010.

Viktor Børge
Viktor Børge
11 months ago

“det blinde øje til kravene om et nyt holocaust”
Har der nogensinde været et Holocaust???

Ikke i følge halvparten af snaphanens indbyggere.

Mener Steen også det? – det hænger i vinden, som gylle på en Sønderjysk forårsdag.

Mads
Mads
11 months ago
Reply to  Viktor Børge

Ja, mange jøder døde dengang. Og det var meget slemt. Også for de 60-80 millioner øvrige dræbte i krigen. Men Hitler var slem og jøder er fluffy. Helt sikkert.
Din holocoust fiksering bliver lidt trættende. Verden har også andre problemer, selv om meget af det fortsat handler om jøder.
Men du kan ikke tvinge folk til at forholde sig til alt du forlanger, lige meget hvor meget gylle du har i næsen.
Vend nu hellere skiven og hav en god aften.

Viktor Børge
Viktor Børge
11 months ago
Reply to  Mads

Hej Mads.
Det er første gang, jeg ser dig skrive her inde.

Du burde takke mig for, at jeg har “tvunget” dig ud af din skrivefobi.

Mads
Mads
11 months ago
Reply to  Viktor Børge

Det er nu ikke mit første indspark herinde.
Men kan du ikke prøve at forholde dig til artiklerne?
Din holocoust snak kører jo i ring.
I øvrigt var det asiatiske folkemord langt værre end det europæiske.
Hvad har du imod asiater? Er du racist?

https://medium.com/dose/the-asian-holocaust-killed-twice-as-many-people-as-the-nazis-did-877f0a7c664

Viktor Børge
Viktor Børge
11 months ago
Reply to  Mads

Lille mads, du er ved at være en stor dreng nu, så nu må jeg tage dig alvorligt – har jeg nogensinde benægtet myrderierne i Kina?

Mads
Mads
11 months ago
Reply to  Viktor Børge

Store Victor Børge, du mangler at tage afstand fra det asiatiske folkemord. For den der tier samtykker. Og vi har endnu ikke hørt dig tage afstand.
Og så mangler du altså stadig at forklare hvad du har imod asiater.
Så nu er du røget ud af din racistiske hule. Værsågod at forklare dig

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Viktor Børge

sakset fra en jøde: ” by Robert Litoff BOTH OF my parents and all of my grandparents and ancestors as far back as I can trace my ancestry are Jews. But I do not practice the Jewish religion. The last time I went to a synagogue for a religious service was when my mother passed away in 1994. The claim that 6 million Jews died during World War II is wrong. During the war era, that is, including the years shortly before the war and shortly after the war, 5 million Jews went to what is now Israel, and the… Read more »

Sandhed er bedre end løgn
Sandhed er bedre end løgn
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Sikke en gang sludder og vrøvl blandet med
gætterier, usikre tal, enkelte facts og diverse bortforklaringer.

Lars Petersson
Lars Petersson
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Finns en bok av författaren Lars Adelskogh som heter “En tom säck kan inte stå”
som tar upp händelserna i koncentrationslägerna och andra saker som rör holocaust saken. Verkar vara svårt att få tag som inbunden men går nog att ladda ner digitalt

Viktor Børge
Viktor Børge
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Som sagt – jeg ryger dem ud af deres huller

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  Viktor Børge

Jeg tror, der er flere grunde til, at stadig flere stiller sig skeptisk over for fortællingen om en særlig holocaust mod jøder. Personligt tvivler jeg ikke på, at mange jøder blev myrdet af naziregimet. Som de myrdede etniske romaer, etniske slavere, Jehovas Vidner, bøsser psykiatriske patienter, fysisk og psykisk handicappede, med mere. Hver gang totalitære kræfter går i gang med oprydningen, er der 118 måder at være “forkert” på. Det er ikke mere synd for den ene gruppe end den anden. Pol pot sørgede for at folk, der var så uheldige at være afhængig af briller for at kunne se,… Read more »

Viktor Børge
Viktor Børge
11 months ago
Reply to  Margrethe

Man kan jo besøge Auschwitz, hvis man er i tvivl.

Det Har Arnold Schwartznegger gjort – se hans reaktion:

https://www.youtube.com/watch?v=jsETTn7DehI

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Viktor Børge

Arnold er altså en ægte satanist, og nok ikke ligefrem et sandhedsvidne. Han er skuespiller for jødemafiaen, hvad tror du selv?

Viktor Børge
Viktor Børge
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Jeg synes nu, at det var en smuk monolog og han talte direkte til dig!

“i dont want you to be a loser ”
Han ønsker, at du vender dig bort fra hadet – han vil dig det godt.

Mads
Mads
11 months ago
Reply to  Viktor Børge

Tror du selv på at de 2 små pizzaovne har kremeret 1,1 mio. Mennesker?
Eller lavede nazisterne sæbe af resten?
Ikke at jeg tvivler på forbrydelsen, men slå nu logikken til.
Arnold er undskyldt. Men hvad er din forklaring?

Viktor Børge
Viktor Børge
11 months ago
Reply to  Mads

Som sagt – jeg ryger dem ud af deres huller.

“i dont want you to be a loser ”
Han ønsker, at du vender dig bort fra hadet – han vil dig det godt.

Last edited 11 months ago by Viktor Børge
Mads
Mads
11 months ago
Reply to  Viktor Børge

Som sagt betvivler jeg ikke krigens forbrydelser. Du har vist fået fået røg i øjnene.
Men hvorfor vil du ikke tage afstand til det asiatiske folkemord?
Lyt engang til john her, som godt kunne lide asiater. Han vil dig det godt:
https://youtu.be/ugrAo8wEPiI?si=atDdvmK6KbbUUv7s

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x