23
nov
Seneste opdatering: 24/11-23 kl. 2032
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De gamle tåler sprøjterne dårligere end alle andre

(Ovenfor, kort smagsprøve i dårlig lydkvalitet. Se nederst!) –  18-19 november blev konferencen International Crisis Summit afholdt i Bukarest i Rumænien. Blandt de mange taler var en del navne, der er kendte her på bloggen. Lægen Mark Trozzi, lægen og biokemikeren Robert Malone, lægen Pierre Kory, lægen Ryan Cole, lægen Chris Shoemaker og fysikprofessoren Denis Rancourt her ovenfor.

Videodækningen er endnu ret dårlig, men jeg holder udkig. Rancourts foredrag kan høres i god kvalitet, og det er  interessant. Han har regnet på dødstallet og forekomsten i lande og aldersgrupper. De gamle er dem, der sidst burde have sprøjterne, idet der blandt de firsårige dør 1 for hver 4-5 doser. De tåler det dårligere end nogen andre, men det er lige det der sker nu. Det er næsten kun gamle, der vaccineres i Danmark nu.

Der vil komme en voldsom overdødelighed blandt dem, når de aktuelle sprøjter virker, og det er vigtigt at have et overblik over antallet af ofre, skulle regnskabets dag for denne forbrydelse dukke op. Vores aktuelle lægevidenskab er blevet et svindelnummer og en forbrydelse, fordi den er  overtaget af politikere, forretningsfolk og ikke valgte internationale organisationer som WHO og WEF. Og de overholder ikke den hippokratiske ed, de er tværtimod en massiv fare for liv og helbred. Hele WHO’s behandling af “pandemien,” har været livsfarlig. På Robert Malones Substack kan man se alle 26 minutter med dr. Rancourt i perfekt kvalitet: Dr. Denis Rancourt, All Cause Mortality Worldwide and in Romania – Se nederst “Dr. Malone: 17M Excess Deaths Worldwide From The Vaccines Exposed.”

Dokumentar: Covid Unmasked, 1-4

Robert Kennedys organisation CHD lavede i slutningen af september denne lange dokumentar på over fire timer, og jeg sætter en ære i at have alt der laves med. Den får gode anmeldelser, så her har I muligheden. ‘COVID Unmasked’: 4-Part Film Exposes Worst of Pandemic, But Ends With Message of Hope.

While the first three parts of “COVID Unmasked” depict the brutality and cruelty we lived through during COVID-19, Part 4 is the antidote. It offers a vision for how we can break out of this downward spiral to tyranny.

Part 2

Part 3

Part 4

Robert Malone forklarer Denis Rancourt hos Steve Bannon

3.8 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Som tidligere nævnt, vil jeg prøve at holde mig ude af plejehjem og geriatrisk de næste 10 år – Til der bliver bedre plads.
Der bliver bedre plads, når selvmorderne dør af deres selvpåførte Pharmageddon!

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  steen

Mener du “plejehjem og geriatrisk“?
Er det ikke “ens egen skyld”, hvis man kommer der?

Hvorfor kan jeg ikke se, hvem der stemmer os ned?

OT

Begynd ved 18:00, og læg mærke til følgende:

  • Issa siger 3 men jeg siger 4; hvilke 4?
  • Læg mærke til, hvordan Issa behandler de interviewede forskelligt!

Deadline – 23. NOV 2023 17:00 | Se online her | DRTV

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
9 months ago
Reply to  steen

Det har du så absolut ret i. Er den Ældre først kommet på plejehjem eller i en beskyttet bolig tilknyttet et plejehjem så er der frit slag. De pårørende, hvis der er nogen og hvis de overhovedet interesserer sig for den ældre, har svært ved at følge med i hvad de pumpes med af medicin og hvordan de i det hele taget behandles. Skandalerne står i kø, endda nogen som deciderede straffesager, drab osv. En omsorgssektor som ældreområdet er faktisk det sted med mindst empati. Nu er jeg ikke ældre, men jeg begyndte at pumpe mig selv ned vitaminer og… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

De “søde” SOSU´er har sorte vinger, for når man bor på plejehjem, har man folkeregisteradresse i Helvedes Forgård. I år har jeg haft et par månederes gang på Haandværkerforeningens Plejehjem, fordi jeg kom for skade, at sige ja, til at holde øje med en tidligere bekendt. uuuUUUuuu.

Nogen spørgsmål/svar til gårsdagens “nivs”?

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Billedet forsvandt her er det. Andrew Bridgen:

Modstand-nytter
Margrethe
Margrethe
9 months ago

Modstand nytter. Sakset fra Twitter:

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x