6
dec
Seneste opdatering: 6/12-23 kl. 1627
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvordan kan regeringsdata blive ‘misinformation” bare de skifter ejermand?

New Zealand COVID whistleblower Barry Young fra counterspinmedia er på The Alex Jones Show med gæst Steve Kirsch i sit første interview interview efter sin arrestation for at sprede offentlige data. “Drops Huge Truth Bombs” lyder det lovende, men det ved jeg ikke, før jeg selv har fået hørt det. Han er løsladt mod kaution, men der venter ham en mindst 7 årig fængselsstraf, formentlig meget mere. Potentielt skjuler tallene cirka 10.000 vaccinedrab svarende nogenlunde til Danmarks. New Zealand har en nogenlunde lignende befolkning, 5,223,100.

Det næste angreb bliver biovåben og bakterier

Doktor Heiko Schöning siger

Medicinalvirksomheder og efterretningstjenester går i øjeblikket sammen om at forske i biologiske våben, siger analytiker og doktor Heiko Schöning. Efter måneders forskning er Schöning sikker: “Denne gang bliver det bakterier!”

Heiko Schöning: De er ude på meget større ting, og det er virkelig meget, meget truende. […] […] Det nuværende firma, der producerer de såkaldte modgifte mod biovåben, mod de nye patogener og også mRNA-vacciner, hedder National Resilience. Og direktørerne kommer fra mafiaforbundne banker og også direkte fra CIA. […] Og vi har chancen nu, i sommeren/efteråret 2023, for at tackle, måske endda stoppe, den nye kriminalitet, der vil være forbundet med National Resilience. læs videre: Doktor Heiko Schöning: Det næste angreb bliver biovåben og bakterier.

Jeg har ikke kunnet finde den samlede film fra det engelske Underhus, kun enkeltvis som denne med Robet Malone.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
10 months ago

I skal lige se den her, kan i huske da “eat the bugs” var en “højreorienteret konspirations teori”? I dag har ekstra bladet skrevet den første propaganda artikel som skal omstille os til at spise insekter: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/danmark-aabner-en-af-verdens-stoerste-insektfabrikker/10050361 Bemærk hvordan de starter med at beskrive det som en økonomisk succeshistorie for danmark og at det kun er til dyrefoder, og kun en enkelt gang nævner at det “måske” skal bruges til mad til mennesker senere. Hvorefter de til sidst nævner en hollywood kendis (nicole kidman) der spiser insekter, for at gøre det lidt fint og spændende overfor de dummeste danskere i… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Poul

Æg & kylling er faktisk rigtig mad, hvis der fodres med friskt varieret grønt og insekter, der dette er deres naturlige kost

Poul
Poul
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Jeg har heller ikke noget problem med at de fodrer dyr med insekter, men insekter direkte til mennesker er noget andet, som folk der gider måske kan grave konsekvenserne af frem. Det er vist noget med nogle bakterier vi ikke kan tåle eller lign. Jeg hæfter mig mest ved mediernes metoder her, hvor de først lyver om noget når de får besked på det ovenfra, og derefter målrettet sælger os løgnen som noget godt bagefter når det er agandaen. Det er åbenlyst at de redaktører rundt omkring på redaktionerne bare er mellemledere for andre kræfter, og folk burde fandeme snart… Read more »

Last edited 10 months ago by Poul
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
10 months ago
Reply to  Poul

Insekter direkte til mennesker kan være meget
giftige. Bl.a. pga. bakterier, virus og parasitter, og
man kan få kitin-forgiftning. Man kan nu om dage
heller ikke udelukke at der yderligere og med vilje
er tilsat stoffer som er skadelige for helbredet.
I de mængder som Ekstrabladet skriver om, kan
det endda tænkes at der er indirekte giftvirkninger.
Med de ondsindede eller forrykte projekter som
politikere, koncerner og “tænketanke” har lanceret
i de senere år, er der grund til dyb skepsis hver
gang de fortæller om nye former for sundhed,
velfærd, fremskridt og ambitiøse bæredygtige tiltag.

Nielsen
Nielsen
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Jeg kan godt husk lidt af diskussionen den gang. jag anklagede (mest i spøg) Alex Jones’ kompagnon, for at have spist mit kæledyr. Det grinte vi meget af rundt om kakkelbordet herhjemme.
Og så er der begyndt at blive solgt tørfisk, som hunde/katte godbidder. Ak ja. Havene drænes.
Som førhen gentagett: Når den sidste fisk er fanget, og det sidste træ er fældet, finder I ud af, at vi ikke kan spise penge.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
10 months ago
Reply to  steen

Véd vi på forhånd at Barry Young får mindst
7 års fængsel? Er N.Z. allerede en rød nazistat?

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  steen

En dag må du definerer dén nærmere! 🤣

– – –

OT

Har du overvejet kulde/varmeterapi og/eller lysterapi – rød/nær infrarød?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago

Noget det allerførste Rusland gjorde i Ukraine var at sønderbombe samtlige Pentagons bio-labs, Rusland troede de var der for at starte et biovåbenangreb på Rusland på den russiske befolkning, det var da også Pentagons plan, men hvad Putin ikke vidste at disse biovåben bliver skabt ikke bare for at udslette Ruslands befolkning, men for at udslette hele verdens befolkning, Rusland var kun ment som en test. https://www.infowars.com/posts/pentagon-funded-bio-weapons-labs-in-the-ukraine/ “Maps comparing Russian airstrikes and US biolabs in Ukraine.It certainly appears Putin is targeting the cities and locations with #USBiolabs present 100% going after the alleged bioweapons. Ukrainian bioweapons idea that all laboratories… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

07.12.2023 kl 00:0X

Dagen hvor dansken blev ufri, fordi dansk udenrigspolitik nu dikteres af fanatiske muhamedanere i Mellemøsten.

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
10 months ago

USA har længe brugt Ukraine som et stort laboratorium, pengevaskeri og til alle mulige andre dybt kriminelle aktiviteter. Det er klart at Rusland ikke kan have sådan en nabo, vi ville jo ikke selv leve med en kæmpe rockerborg ved siden af hvor vi bor. Da Ukraine har lange traditioner for korruption, var det en smal sag for USA at bestikke sig vej helt ind i kernen af administration, som nu 100 % er styret fra Washington. Uden hjælp fra USA (og USAs lammehale/filial EU) bryder ikke blot Ukraines militær sammen, men hele landets økonomi, som for to tredjedeled vedkommende… Read more »

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
10 months ago

Alt sejler i Danmark, men politikerne kommer op af lænestolene når en dansk luder (Pitzner) fængsles i Dubai.

Det siger bare alt om hvor vi er.

Ikke et pip om vaccinedrabene, ingen hjælp, intet.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

10.000 IU dagligt er helt fint, hvis du er normalvægtig, rask og middelaldrende, bare du husker din K2-vitamin (MK7!!!) Ellers skal du højre op lige som mig.

Mr D3 er Michael Holick fra Johns Hopkinds, “gågl”…

Dragen
Dragen
10 months ago

“..regeringsdata..”. HVEM ejer disse data ?.
Hvorfor er det overhovedet regeringens ? . Hvis det er generelle data , der ikke exponerer enkeltpersoner/ behandlere ell. Lign. må det vel være “folkets” data? Almenvellets/befolkningens data ?. Når ikke data af interresse for almenvellets velbefindende offentligtgøres , – hvem tilhører disse data så?.
Hvorfor er de så overhovedet regeringens, ministeriets, embedsmandvældets eller sygehusindustriens eller lægernes ejendom ?. Er der nogen der kender et svar?.
(Dr. David Martins adress ca. 10 min , fra det engelske parliament 4.dec. 2023, – er oppe nu på bitchute).

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x