13
dec
Seneste opdatering: 13/12-23 kl. 0357
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Taler man ikke tysk findes indslaget undertekstet nederst

Tidligere sundhedsminister risikerer retsforfølgelse efter kampagnen for corona-vacciner

Af: Christian Skaug

Anklagemyndigheden i Rom indledte for nylig en undersøgelse af Italiens tidligere sundhedsminister Roberto Speranza og den italienske narkotikamyndigheds tidligere administrerende direktør Nicola Magrini, som begge blev anklaget i maj for alvorlige forbrydelser såsom mord og officiel dokumentfalsk under corona-vaccinationskampagnen i Italien.

Baggrunden for anmeldelsen var medieafsløringer, der i ugerne forinden havde vist, at medicinal myndigheden Agenzia Italiana del Farmaco (AIFA), der er underlagt Sundhedsministeriet, ikke havde de nødvendige data til at sige, at corona-vaccinerne var sikre. og effektiv, og at den undertrykte information om alvorlige bivirkninger.

Det var i en række udsendelser (bl.a. her) af programmet “Fuori dal Coro” på Mediaset-kanalen Rete 4 i marts, april og maj, at undersøgende journalister ledet af Mario Giordano og Marianna Canè kunne afsløre interne e-mails hos AIFA, hvor styrelsens ledelse lagde låg på en masse information, der kunne have sat spørgsmålstegn ved vaccinernes fortræffeligheder. “Sådan dræber man vaccinen,” lød en af ​​mails fra Magrini, som var bekymret for, at upassende information kunne sive ud. Bivirkninger, der var dødelige for mennesker, gav tilsyneladende ikke samme bekymring.

Den 15. maj blev Speranza og Magrini anklaget i en fælles klage fra flere forskellige grupper og enkeltpersoner, herunder et advokatsamfund, to politiforbund og en tidligere italiensk senator, og den 30. oktober besluttede anklagemyndigheden i Rom at indlede en undersøgelse.

Det endte med, at anklagemyndigheden i slutningen af ​​november anbefalede, at sagen blev henlagt, men i Speranzas tilfælde er det specialdomstolen for ministre, der inden for 90 dage træffer den endelige afgørelse om tiltale eller ej. Det mest sandsynlige udfald er formentlig, at sagen ikke kommer op, men med anklagemyndigheden mod tidligere indenrigsminister Matteo Salvini er der under alle omstændigheder præcedens for, at specialretten går videre med en sag mod anklagemyndighedens anbefaling.

Med undtagelse af en meddelelse i La Repubblica har italienske mainstream-medier mislykkedes at berette både om afsløringerne i Rete 4 og efterforskningen af ​​Speranza og Magrini. Næsten alle de store medier beskytter magtapparatet i Italien, som i de fleste andre vestlige lande – inklusive vores eget.

Italien var blandt de mest autoritære stater i Europa, hvad angår corona-vaccination. Trin for trin blev vaccinen påbudt til sundhedsarbejdere, politifolk, lærere og professorer, ansatte med offentlig kontakt og så alle med et ansættelsesforhold, inden mandatet blev udvidet til alle personer over 50 år. Derudover blev borgerlige frihedsrettigheder stærkt indskrænket for uvaccinerede mennesker. Da Meloni-regeringen kom til magten sidste efterår, gav den amnesti til personer, der var blevet idømt bøder for overtrædelse af vaccinationsbekendtgørelsen.

Italy’s public prosecutor is investigating the former globalist health minister over Covid vaccine lies

Michael Yeadon: Corona vaccines batch scandal

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
10 months ago

Den mest autoritære stat i Europa i relation til “vaccinerne” og kontrol af overholdelse af restriktioner var Østrig. Tyskland var også godt med blandt andet ved at indsætte den paramilitære gruppe “Ordnungsamt”, som på trods af at de er ansat af kommunerne har politimyndighed blandt andet til, uden dommerkendelse, at trænge ind i private borgeres hjem for at undersøge om coronalovgivningen overholdes, fx. i relationen til hvor mange, der er forsamlet. Det tyske Ordnungsamt, helt klædt i sorte uniformer og udstyret med køretøjer, som præcis ligner politibiler, blot med teksten “Ordnungsamt” på siden, har skabt misundelse i mange andre lande… Read more »

Last edited 10 months ago by Manden, som (be)talte sort
Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  steen

Hvor mange af dem er MSM?

Dragen
Dragen
10 months ago
Reply to  steen

Jeg ser aldrig danske MSM. Gælder det også der . Er der nogle i danske SMS der har taget historien op ?.(der 90-91% vaxx’ed i DK. Er Mette Frederiksen m.fl ikke nødt til at fastholde narrativet?.)

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Har du et link til det “MitID-sjov”?

For det lyder – umiddelbart! – ikke helt i tråd med Grundloven, retspleje og hvad har vi…

Manden, som (be)talte sort
Manden, som (be)talte sort
10 months ago
Reply to  Anders Bo

https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1778

Du behøver blot at kigge i paragraf 1, stk. 2.

PS. Kommunerne (kommunalbestyrelsen) har fået den fornødne bemyndigelse.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Mth stk 2.: Hvilke dele af hhv hele 3. linje og de sidste 5 ord, er det du ikke forstår? Jeg opfatter ikke ordet “kan”, som om det allerede er sket

Hvis vi antager, du har ret. Hvorfor har så ikke bare én kommunalbestyrelsen udøvet sin ret overfor bare én vrangvillig fra biker-/bandesekmentet? Det virker jo “my⁴stisk” taget i betragtning, hvor mange grødbønder der mener et par hundrede personlige stemmer, giver dem gudestatus i by og på land…

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Jeg gætter på Justin Castr øøh Trudeaus har været grøn af misundelse over de tyske politibiler og Putin tænker nok: Wow, se hvor elegant preusserne klarer sådanne uønskede elementer.
Yuval Noah Harari slikker Klaus Schwabs anus, mens han betror ham, at han skal holde et vågent øje med de vestlige tyranier. I særdeleshed Tyskland og Østrig

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Nielsen

Ja det er et dejligt billede af de 3 samme 9 måneder før, dén lille prut blev slået. 🥳

Nielsen
Nielsen
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Ja, og så er der to n’er i tyrannier. -Those damn keyboards. Glæder mig, at jeg skriver malerisk.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Jeg antager det vil foregå som en lavine eller tsunami; altså fra intet til ALT på nul,5. I hvert fald indenfor Føderationsregionerne og EØS, når masserne – familie og venner til de døde og invaliderede – “sætter sig i bevægelse” mht RASERIET mod de ansvarlige politikere, embedsmænd, mediefolk/-organisationer & “private interesseorganisationer”! Derfor vil denne italienske “sag”, mediemæssigt TOTALT drukne i den danske befolknings “søgen mod retfærdighed”. 😈 Men sjovt bliver det nok ikke, at være disse italienske embedsmænd – og deres familier – der har obstrueret, så domstolene ikke får mulighed, for at behandle sagen… – – – ATT: PET… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

THE GOVERNMENT EXPLAINED IN A SONG
https://www.bitchute.com/video/yogObjUbbP8/

Nielsen
Nielsen
10 months ago
Reply to  Cat Girl

Wow wow, aftenens allerbedste underholdning indslag.

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago

Bonusinformation/Borgeroplysning

Hvis du skulle kede dig lidt er her 59 minutters spændende sammendrag, af der for nyligt – NZ er med – har udsprunget sig med sagsanlæg, hvad har vi & dét der ER værre… 😈
Reelt behøver du ikke se det, for sneboldene er nu så mange, og de er så langt nede af bakken, at de ikke mere kan stoppes.
Det er mere, hvis du stadig tvivler på den større retfærdighed for døde, invaliderede og familiemedlemmer er på vej; så kan du her blive beroliget. =>

https://rumble.com/v4049ad-ep1039.html

Anders Bo
Anders Bo
10 months ago
Reply to  Anders Bo

Mere B & B Denne er lige så kort – under 10 minutter – som den er vigtig og oplysende. MY kommer med Spændende & Interessante” oplysninger om sine tidligere arbejdsgivere, dem der arbejder der, hvad de laver & og deres bevæggrunde for samme. Det er jo dine 10 minutter, men de er altså temmeligt godt givet ud mht overall forståelsen for/i hele forløbet. Vøktor Birge er selvfølgelig også velkommen, til at knytte bemærkninger til linket! 🙂 Og så vil jeg gerne – grundet den tilstundende højtid – høre Geo Mikarl & Fredy Kviksølvs hyldest til Coka Cole Manden “Wham… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x