23
dec
Seneste opdatering: 24/12-23 kl. 0735
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Havner vi et i samfund, hvor sandheden er uvigtig?

Den belgiske professor i psykologi Mathias Desmet mener, totalitarisme i de tidligere demokratier er uundgåelig. Vi får højst tænkeligt ikke noget retsopgør med folkemordere i politik, sundhedsvæsen og medier, og man kan tænke sig til, hvilken fremtidig stemning det vil medvirke til af “forhenværende retssamfund.” Det vi ikke vil kæmpe for nu, mister vi på ganske få år. Vi får det næppe tilbage, for i modsætning til tidligere totalitære stater, vil den vi nu går ind i have os i et digitalt jerngreb, hvor kommende generationer vil blive afsløret som dissidenter af blot deres tanker.

Der har været masser af samfund, hvor sandheden ikke var vigtig. Islamiske, stalinistiske.

Ed Dowd: 7.500 amerikanere ud af arbejdsstyrken hver dag

2.400 døde. 5.100 invaliderede. På en måned dør der, hvad der svarer til, hvad der på 12 år døde i Vietnamkrigen. Ikke siden Anden Verdenskrig har USA oplevet en lignende overdødelighed. Englands overdødelighed er langt større end under The Blitz. Med i overdødeligheden er ikke regnet i hundredetusindvis af aborter, man skal huske at fødselstallet er gået ned i hele Vesten. I Sverige har det ikke været lavere i 50 år, selvom befolkningen er 2 mio mennesker større end da.

Der er ingen diskussion i msm af dette overhovedet. Parlamentsmedlemmer udvandrer, hvis nogen vil debattere det. Man behøver vel ikke noget bedre bevis for demokratiets nederlag og død? Den ubenægtelige overdødelighed – også i Danmark – der satte ind akkurat samtidig  med Covid-vaccineringen, har ikke fået nogen plausibel forklaring ud over vaccineringen. Den inviteres, men den er ikke kommet, for den findes ikke.

Konservative debattører tror, at islam er vores mest presserende problem. Det kan det blive – engang. Det er selvfølgelig også muligt, de er så konforme, at de ikke tør røre ved emner, ‘flokken’ ikke har godkendt. Selv hvis de turde røre ved det, ville de ikke få noget trykt i det stats- og globaliststyrede medier.

Vi er nødt til at vænne os til, på forhånd at betragte alt hvad der står i dem som løgn, og at vi ingen ægte frie medier har længere, og det er nemt at overskue, når man som jeg har et perspektiv over dem på 60 år. Jeg begyndte at høre radio og læse avis, da jeg var seks år gammel.

Der er derfor ingen opinion af betydning i msm, man kan roligt springe det hele over. Også Israel/Gaza, det er ikke vigtigt nok sammenlignet med de økonomiske, politiske og demografiske følger af dette i vores eget land,  der ligger mig mere på sinde. Det befinder sig langt nede på rangstien, selvom Folketingsmedlemmer bliver voldsomt truet af de klienter, de selv har inviteret. Det har været så forudsigeligt, at det ikke er frit for at være lidt komisk.

 

– Excess mortality of 32% across the general population
– Over 40% mortality increase among demographic of those who have jobs
– That’s over 2,400 people dying per DAY in USA, 900K Americans dead PER YEAR
– Health authorities PRETEND nobody is dying
– MILLIONS MORE have been disabled due to #vaccines
– Between those DEAD and DISABLED, many millions removed from the labor poool
– Collapsing consumer demand, Fed rate raises and the implosion of the economy
– Details on “The Humanity Project” at PhinanceTechnologies.com
– The coming global currency collapse and how the dollar “fails UP”
– Why the Euro is done
– Trouble with the Yen
– Warning about what’s coming to cities when currency collapse hits
– TheyLiedPeopleDied.com

Dr. Campbell d. 23.12: Overdødelighed

OECD Mortality by week

Dagens medieløgn

Dette er i dag en norske avis’ løgn om overdødeligheden. Aftenposten betragter folk som idioter. Vellevned og forkert kost skulle altså pludselig på én måned slå ud i overdødelighed på f.eks. over 20 % i Danmark.

Kommer der et retsopgør, er  journalistikken medskyldig i folkemord. Vi har et nogenunde overblik over vaccinemyrdede i dag, det er 1.2 mio i Europa, men problemet er, at ingen aner hvordan det ser ud om 3-5 år. Folk dør stadig af sprøjter, de har fået for to år siden. Ud af verdens 5.5 mia Covid-vaccinerede, kan mareridtsscenariet være flere milliarder døde.

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
9 months ago

Glædelig Jul Steen. Og tak for alt hvad du gør for os . Det er mærkelige , voldsomme og barske tider vi lever i. Jeg forsøger at henter den næring og styrke jeg kan , – og Snaphanen spiller en stor rolle for mig . Glædelig Jul til alle jer andre der læser med og/eller kommenterer . Også PET mm.

Katenå
Katenå
9 months ago

Tor Arne Andreassen er ikke verdig benevnelsen journalist. Hvor kommer de fra, disse «minions»? Hvorfor har de mistet det viktigste en journalist kan ha, nysgjerrighet og tørst etter sannheten? De lot nok seg villig vekk injisere med giften, de frykter hva kommer, hvis de nå omsider har forstått.

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
9 months ago
Reply to  Katenå

Kan en kommentar igen være røget i filtret?

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
9 months ago

Det kan vist betragtes som fuldt opklaret
og bevist at “pandemien” var et svindel-nummer,
og at “vaccinerne” har svækket folks helbred og
immunforsvar i utallige tilfælde, med alvorlig sygdom
eller død til følge. Men hvad hjælper det at skrive om
det, hvis 99% af danskerne nøjes med papiraviser,
ugeblade, romaner, radio og tv?

Det med afskaffelsen af kontanter, kortbetaling og
fuld digitalisering forstår den typiske dansker ikke
et kuk af. Og 90-95% har ladet sig hjernevaske
til at tro på co2-løgnen og den “grønne” omstilling.

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
9 months ago

PS: Nigel Farage, Redacted, Tucker Carlson,
Jesse Watters og mange andre er nu ude med
skarpe advarsler mod kontantløse og digitaliserede
samfund. Digitaliseringen har taget overhånd, og
bremses der ikke op, kan vi have et fuldt diktatur
om 1 elle 2 år. Et diktatur hvor staten og politikerne
diskret og i hemmelighed kan slå folk ihjel i tusindvis.

Bastardo
Bastardo
9 months ago

Og når de så afskaffer 1000-kr-sedlen, kan de ikke engang finde ud af at gøre det i ét hug, som ved pengeombytningen efter krigen. Men giver 1 1/2 års varsel, så alle forbrydere kan nå at komme af med dem, rige som fattige.

NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
9 months ago
Reply to  Bastardo

Det er da sygt i sig selv at 1000 kr. sedlerne afskaffes, ligesom frimærkerne. Og det er sygt at man nu ikke kan købe en bil eller andet til 20.000 uden at staten skal blandes ind i det. Og du kan ikke tipse for 10 kr. uden at have indsendt foto, cpr.nummer og en erklæring om at du ikke vil snyde tipstjenesten eller staten. Og hvorfor er du så underdanig overfor staten? Mener du at en 1000 kr. seddel viser at den som har en sådan, er kriminel? Bankerne har da ikke bestilt andet end at udbetale 1000 kr. sedler… Read more »

E. Frederiksen
E. Frederiksen
9 months ago

Utroligt, for mange ikke kan/vil se, hvad der foregår.
Vi taler om det i en del af de kredse, jeg kommer i.

Fru Olsen
Fru Olsen
9 months ago

Glædelig jul, Steen. Du plejer at sætte en svensk sanger på hvert år, Jussing? – husker ikke nøjagtigt – men jeg tænker, at du også vil kunne værdsætte denne her af Voces Suaves, som jeg netop har opdaget. Det er suveræn verdensklasse! Man får helt lyst til at synge i kor igen 😁
https://youtu.be/J_6jxKEq7r4?si=oGuZ7gU9ZVL6OhVz

Last edited 9 months ago by Fru Olsen
H.P.
H.P.
9 months ago
Reply to  Fru Olsen

Tak for linket, Det er fantastisk smukt. Hvor er det godt at der stadig findes sådan korsang . al denne forrykte verdens larm og galskab forsvinder for en stund mens de synger.
God jul til alle bloggens læsere og ikke mindst til dig Steen.

Fru Olsen
Fru Olsen
9 months ago
Reply to  H.P.

Selv tak, HP 😊🎄 Glædelig Jul! Ja, det er helt ufatteligt smukt, det denne gruppe laver, og de overgår langt det famøse Voces8. Voces Suaves har en video, hvis man klikker på ‘videoer’, kommer den frem, som er på lidt over en time, og den vil jeg høre idag. Det, jeg nåede at høre sent iaftes, var fuldstændigt suverænt. Som at træde tilbage i middelalderen. Her er linket https://youtu.be/xnewtQR5gxs?si=V-xZHlCwTqHdGEHD – det er optaget i en gammel kirke i Basel, som er et kunstværk i sig selv! Sådan kan man heller ikke bygge idag. Når man ser på det diabolske hø,… Read more »

Last edited 9 months ago by Fru Olsen
Anders Bo
Anders Bo
9 months ago

Jeg har ikke grinet så meget siden København brændte, for nu er det Sikkert & Effektivt, at ældrebyrden har begået kollektivt selvmord,
De +800.000 danskere over 65 år, der siden 1. oktober har modtaget Buster III, har haft et år siden de fra oktober 2022 modtog Buster II til at funderer over overdødeligheden blandt omgangskredsen, og er alligevel frivilligt gået til slagtebænken; men det giver vel noget luft i boligmassen, og bringer priserne ned på et rimeligt niveau igen…

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
9 months ago
Reply to  Anders Bo

Af de 800.000 har langt de fleste nok ikke
haft noget at fundere over, fordi de har hentet
al deres “viden” fra løgnemedierne. De har naivt
stolet på at tv osv. fortalte dem sandheder om
hvad politikerne har gang i. I stedet fik de et utal
af løgne og halve sandheder.

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
9 months ago

I det liberale demokrati ligger kimen til et langt mere dæmonisk samfund end nogen science fiction forfattere har kunne udtænke.

Fru Olsen
Fru Olsen
9 months ago

Det har du faktisk ret i. Jeg har lige læst i kapitel 6 og 9 i Johannes Åbenbaring. 1/4 af menneskeheden vil blive dræbt, dernæst 1/3 af de tiloversblevne. Den Store Trængsel er sandsynligvis lige på trapperne, og ingen på jorden vil undgå den. Ingen! Uden mærket vil ingen kunne købe og sælge, og det vil blive påtvunget rig og fattig, høj og lav, gammel og ung, og de, som ikke vil tage det, vil blive dræbt. Det står også i Johannes Åbenbaring. Verden er et grusomt sted. . . Bagefter kommer evigheden, for menneskets sjæl er udødelig. Husk på,… Read more »

Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
9 months ago
Reply to  Fru Olsen

Kun Gud kan rede os. Glædelig jul.

Anders
Anders
9 months ago
Reply to  Fru Olsen
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
NÅR DET ER FOR SENT VÅGNER DANSKERNE
9 months ago

Ja, oveni de grufulde tilstande som skildres og forudsiges
i bogen “1984” kommer nu digitaliseringen som nærmest
ingen havde nogen idé om i 1940-50. Der kan i sandhed
blive tale om djævelske og barbariske tilstande om kort tid,
for det er hvad digital statskontrol med hver enkelt borger
lægger op til. Politikernes flertal ønsker at afskaffe demokratiet,
privatlivet, borgerrettighederne og den personlige frihed. Og
aflivningen af børn og voksne der ikke falder i “humanisternes”
smag, er allerede i gang.

Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
Danskernes fremtid ligner et fascistisk mareridt
9 months ago

Rettere sagt: de kære politikere lader de
danskere forkrøble eller dø, som de mener at
de sagtens kan undvære. De betragter dem som
er syge, ubekvemme eller giver staten udgifter,
som overflødige. Det er det modsatte af velfærds-
politik, det er facisme, kynisme, marxisme og ren
ondskab. Man kan også kalde det rød og radikal
nazisme. De gamle partier pisser alle på dansker-
nes menneskerettigheder. For dem er vi kun
stemme-, malke- og slagtekvæg.

Hansen
Hansen
9 months ago

Det er Skyggen, der tager over. Jung og H.C. Andersen.

Hans
Hans
9 months ago

Kan de teoretisk målrette dødssprøjterne til den enkelte? På samme måde som andre medicinske forsøg?
Jeg har heldigvis kun fået en dosis.
Hvad skal man gøre hvis der bliver rejseforbud for de renblodede?
Jeg har en feriebolig i Polen

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Når vi er begyndt at komme dertil at højttaler og sviktende sundhedsvæsen med samt fortorv og pennalhus bliver fremmed for os, skal vi nok igen overveje hvem vi inviterede indenfor nu fanden rækker det Tor Arne Andrassen kunne være NRK eller SVT eller bare en af de sædvanlige udskammere af nationalister og antivaxere Punktum

Last edited 9 months ago by Nielsen
Hvad mener Nielsen, det er lidt uklart
Hvad mener Nielsen, det er lidt uklart
9 months ago
Reply to  Nielsen

Højttaler, fortov og penalhus??

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x