3
jan
Seneste opdatering: 4/1-24 kl. 1858
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

WEF Member: Reducing Human Population by 90% Would Help Achieve ‘Net Zero’

Jeg stødte på den artikel og en anden “WEF Member Calls for 86% Reduction in World’s Population” i går, og tankerne måtte vende tilbage til den smule, jeg selv har skrevet om “depopulation.” Alt i én stritter jo imod den tanke, at visse mennesker med stor magt ønsker at slå en ihjel, og at disse har fået så mange andre med på ideen, hvad enten disse nu er klar over det eller ej.

Den 17 november 2022 skrev efter en del overvejelser blogposten “Hovedformålet er befolkningskontrol”. Jeg gjorde det under indflydelse af troværdige fagfolk som Michael Yeadons argumenter, nemlig at hele pandemi- og vaccineforløbet har vist, at befolkningsreduktion er det eneste logiske motiv, der kan have været til forløbet. Når man slutter baglæns, er det der man uvægerligt havner hvor nødigt man end vil.

Det er indlysende, at det er oprørende for ethvert tænkende, hæderligt menneske. Hver dag ser man i dansk presse denne historie med variationer: “XXX gik i seng og vågnede aldrig op igen. Der var igen forudgående sygdom.” Intet forsøg på forklaring, ingen obduktion, ingen Folketingsdebat, ingen journalistik, intet. Dødens Triumf, har jeg kaldt det.

På TV ser enhver sportfolk falde om på banerne med hjertestop. Ingen analyse, ingen debat. Bortforklaringer. Den tidligere professionelle fodboldspiller Matt Le Tissier har lavet en liste på 51 sider over fodboldspillere, der har fået hjertestop på banen siden  “vaccinationerne” begyndte. Døde som overlevende. Der har været en om måneden bare af fodboldspillere. I hans 17 år som professionel, har han aldrig oplevet en eneste før her under “pandemien.” I går blev han interviewet på Twitter om det.

På amerikanske, engelske og svenske hospitaler og plejehjem, har vi set hvordan gamle er kommet i palliativ behandling, der har slået dem ihjel på ret kort tid. Det er blandingen af bla. morfin, benzodiazepiner og Remdezevir. Det lignede bevidste mord, og der er masser af rapporter om det fra sygeplejersker og pårørende til de døde.

Den svenske læge Jon Tallinger har fortalt hvordan den behandling var beskrevet i dekreter fra den kommune, han praktiserede i. Han forlod Sverige i protest, og arbejder nu i Danmark, hvor jeg må gå ud fra, at det samme ikke er forekommet. Jeg ved det dog ikke.

Er det hele ikke noget helt bevidst massemord, så har man i al fald ikke beklaget det så meget, så man er ophørt med den uetiske behandling. Det samme med masser af andre detaljer i “pandemien.” Aldrig før ville det være sket, at civilliserede lande så længe havde en overdødelighed, de var utilbøjelige til at efterforske eller debattere, og som de løj om, de når der ikke var nogen vej udenom. Aldrig før ville den medie-politiske elite i en sådan grad benægte, at et medikament var farligt, at det slog mennesker ihjel og medførte udbredt infertilitet og invaliditet.

Situationen nu er derfor kvalitativt helt anderledes end noget, vi har oplevet før, og når der lyves – især om liv og død – så er der nogle, der har noget de vil skjule. Man må derfor konkludere, at ‘depopulation’ er den mest logiske og nærliggende forklaring på den usædvanlige situation, vi kan gribe til, hvis vi vil forstå pandemiforløbet.

For det første var der slet ikke nogen pandemi, men den og angstpropagandaen skulle bruges politisk. I første omgang til at få sprøjtet så mange som muligt, men i det store hele, for at sparke “The Great Reset” i gang. 5.5 milliarder er blevet sprøjtet, og nu i januar 2024 kan igen overskue konsekvenserne af det på bare mellemlangt sigt.

Der er de sidste 50 år masser, der har haft den ide, at jorden er overbefolket, f.eks. professor Meadows ovenfor. Ud fra hvilken betragtning er den det? Man kan have den ide, jeg er bare ikke enig. Vi mangler ikke olie de første hundrede år, fødevarer er ikke noget problem, altså før vi nu begynder at angribe landbruget, slagte dyr, sætte ild til fødevarefabrikker, fremskaffe mangel på kunstgødning og så videre. Jorden er fuld af gigantiske, ubeboede områder, og CO2 myten er opfundet for at bilde os ind, at vi er for mange og lever forkert. Indflydelsesrige personer har stadig den mening, at vi er for mange, og vi kan derfor regne med at se konsekvenserne af den opfattelse på mange måder og i mange år endnu.

Hvad burde man have gjort, hvis man havde den mening? Selvfølgelig ikke luske konsekvenserne af det igennem, som magthavere gør nu. Ikke som Mark Rutte,  begrunde et angreb på hollandsk fødevareproduktion med en åbenlys løgn og historie fra de varme lande om kvælstofs farlighed. Eller som alle de andre små og store revolutioner af vores liv bliver begrundet, med et eventyr om CO2’s farlighed. I et demokrati havde man taget en åben debat. For og imod, er vi overhovedet overbefolkede? Er vores levemåde uholdbar, og af hvilke grunde?

Men vi lever ikke i et demokrati, at dømme efter hvordan forløbet har været, for der ville myterne være blevet gennemhullede ude i offentligheden, hvor de havde skullet kæmpe en fair kamp for deres rigtighed. I stedet skal vi altså have lusket en befolkningsreduktion ned over hovedet blandt andet ved “vacciner”, der gør kvinder infertile og slår mennesker ihjel, slet og ret. Dette er en forbrydelse af et helt ufatteligt omfang, en en af dem man må frygte, er for stor til at blive opklaret eller nogensinde beskrevet ærligt.

Vi er på Herrens mark og vor egen. Vil man frelst igennem disse tider, må man i høj grad stole på sine egne øjne og sin egen fornuft. Samt på venner, man kan have tillid til.

“WEF Member Calls for 86% Reduction in World’s Population. Hopes it can be achieved peacefully”

Meadows var en af forfatterne til “Limits to growths” og er/har været tilknyttet World Economic Forum og The Club of Rome.

During a 2017 interview, Meadows claims that genocide of 86% of the world’s population is “inevitable.” However, he insists that a “benevolent” dictatorship could accomplish the mass de-population “peacefully.”

“We could [ ] have eight or nine billion, probably,” he says of the world’s growing population.

“If we have a very strong dictatorship which is smart … and [people have] a low standard of living,” Meadows says as he explains how the population reduction agenda could be triggered.

“But we want to have freedom and we want to have a high standard of living so we’re going to have a billion people.

“And we’re now at seven, so we have to get back down.

Se WEF Member: Reducing Human Population by 90% Would Help Achieve ‘Net Zero’

Der findes ingen sikre vacciner – Et skud i mørket

En vaccine-kortdokumentar om de 72 vacciner et amerikansk barn er nødt til at få. Der er kviksølv i  influenzavacciner, barium, aluminium og ingredienser fra fostre i mange andre. Mange siger “jeg er skam ikke modstander af vacciner,” men der tager de fejl. Mange af de sygdomme der forsvandt allerede inden vaccinernes fremkost, skyldes helt andre ting, hvoraf hygienje var den vigtigste. Samtidig kan vi se, at 11.000 politikere har fået undtagelser fra tvungen vaccinering.

EXCESS DEATHS: how much longer can this horror story be suppressed

“Something very strange is going on” siger Katie Hopkins

I have never experienced such carnage until this experimental shot rollout

I’m a paramedic that currently works in Oklahoma on an ambulance PRN, all the way to remote areas in Alaska. I’ve been working in medicine since 1997. I have never experienced such carnage until this experimental shot rollout.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Politik er tit løgn, herskesyge, idioti og ondskab
Politik er tit løgn, herskesyge, idioti og ondskab
9 months ago

Når man taler om befolknings-reduktion (=massemord) kan nogen få det til at lyde som om der er tale om et idealistisk projekt til gavn for menneskeheden. Men det der er tale om, er at nogle mennesker med storhedsvanvid mener at de har ret til at udrydde millioner af sagesløse civile medborgere. Og når de så samtidig kan tjene store summer på at svindle med “pandemier” og “vacciner”, ser de slet ingen grund til at holde sig tilbage. Verdenshistorien er fuld af eksempler på magtsyge, blod- tørstige og psykopatiske lystmordere og menneskemordere. Menneskeslagtere der følte sig som guder fordi de med… Read more »

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Det er så ikke alt, vores sande magthavere forsøger at skjule. For eksempel ser den danske kongefamilie ingen problemer i, at vores nye dronning er udråbt som Young Global Leader af samme mafiasyndikat, der ind til videre har massemyrdet millioner og invalideret endnu flere, depopulationsagenda eller ej. Jeg har altid været stor fan af kongehuset, især i tider, hvor vi snart har mistet alle andre kulturelle og historiske samlingspunkter. Men som med snart sagt alt andet i disse tider, holdt denne tusindårige institution heller ikke til at blive synet og har fået klippet pladerne i min bevidsthed. Hvis vi nogensinde… Read more »

Last edited 9 months ago by Margrethe
Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
9 months ago
Reply to  Margrethe

Det bliver ikke nævnt en eneste gang på MSM. Bortset fra det så ser hun noget stram ud i betrækket. Hun burde være smilende nu hun høster.
Men hvem ved, måske er der en kurre på tråden.

Anders Bo
Anders Bo
9 months ago
Reply to  steen

Det kommende kongepar behøver ikke “passe på”, for `mystikken er allerede gået fløjten”.
“Moderne Kronprins”, er jo et paradoks. Det kommende kongepar er jo “bare” skatteyderfinansieret realitykendisser. Hvilket en – efterhånden større – danskere ikke vil betale for.
Kommende Kong Christian XI bliver den sidste danske monark, om ikke andet så med Føderationens mellemkomst.
Frederik d. Sidste bliver afløst af Christian d. Sidste…

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  steen

Enig med Margrethe, verdens p.t. foragteligste om ældste eller ej.

Frederiksen
Frederiksen
9 months ago
Reply to  steen

Mary – kommende Dronning af Danmark – blev fx udnævnt til “Young Global Leader” af WEF i marts 2012, hun er siden 2006 talskvinde for WHO (Europa) og går ind for Covid-19 vaccination til børn. Du har ret i, at ægteparret skal være aldeles opmærksomme på, hvem de allierer sig med.
Når Epstein papirerne offentliggøres sidst i denne måned, bliver det interessant at se, hvilke navne der kommer frem.

Frederiksen
Frederiksen
9 months ago
Reply to  steen

Tak for den interessante information.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg forstå dine argumenter og reaktion. Jeg spekulerer selv en del på fænomenet for tiden. Jeg er forløbigt forblevet “kongetro”. Jeg er glad for , at vi stadig har vores kongehus , og det vejer tungt for mig , at det er det ældste kongehus i verden,- idag. Jeg er tilbøjelig til , “at tilgive lidt af hvert” , – men vil meget gerne se , at de kommer til sans og samling – NU. At have nogen forbindelse overhovedet til WEF , må høre fuldstændigt op .Det overrasker mig , at det ikke er en mere betændt sag ,… Read more »

dunk
dunk
9 months ago
Reply to  Margrethe

Ogsaa en “Kongetro” der foelte sig meget utilpas ved foerst at have hoert et rygte og nu ser det paa tryk.Enig

Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
9 months ago

Og sådan kommer det til at gå. Det kommer til at gå hurtigt, god landbrugsjord konverteres til solcelleparker så det haster med reduktionen.

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Færre mennesker, er hvad de har arbejdet hen imod siden de startede the eugenics. At nogle mennesker er bedre egnede til at stifte familie, end andre. Disse nogle mennesker er naturligvis dem som startede fødselsbegrænsningsprogrammerne. Den realitet passer fint på Animal Farm – Kammerat Napoleon, som den danske udgave af bogen navngaves. Nu for tiden er de ypperste fortalere for fødselsbegrænsning, folk som Hillary Clinton og Melinda/Bill Gates. Men Rockefeller startede projektet mange årtier før de deltager i det.
Der er næppe nogen vej uden om. Vi almindelige mennesker er kanonføde såvel som medicineksperimenter.
Og et interessant interview
https://www.corbettreport.com/realitycheckradio-redpill/

Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
Manden, som fortsætter med at betale sort i 2024
9 months ago

Et boom i hjertesygdomme, men naturligvis intet myndighederne eller MSM vil undersøge.

https://www.dr.dk/sporten/fodbold/kvindelandsholdet/landsholdsspiller-tvunget-til-karrierestop-undersoegelser-har-vist

Hans
Hans
9 months ago

Der var ca det samme antal ægyptere som danskere i 1950, nu er de 20 gange flere end os. Befolkningseksplosionen er et faktum. Det er en gåde at den bilogiske krigsførelse er sluppet løs på hvide i stedet for på afrikanere og asiater. Nu der er styr på gener ville det vel være muligt at lave en effektiv sygdom, som kun rammer sorte, inklusive de 16% af USA’s befolkning, der står for 60% af kriminaliteten.

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Hans

Det er også en del af depopulations teorien, der, i min optik, strander på virkeligheden. Hvis det virkelig var et dybtfølt ønske om, at reducere jordens befolkning effektivt, hvorfor i den “hvide” verden er de så gået så målrettet efter den mest lavfertile gruppe i verden, de hvide? Lugter det ikke mere af alle mulige andre bevæggrunde end lige et fysisk mål om at reducere antal carbonforbrugende individer, hvor de, oven i galskaben, masseimporterer de højfertile sorte og arabere til Europa? Måske et mål om at få en masse nye forbrugere af kinesisk bras, men giver det mening i depopulations… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Foregår der noget nyttigt mellem ørerne på den dér Dennis Meadows? Han virker som en Lars Løkke Rasmussen, med en studenterhue, som strammer lidt mere end underbukserne.

Old_Nick
Old_Nick
9 months ago

The Names & Faces of the 150 Bilderbergers Who Manipulated the COVID-19 Pandemic ResponseHar ikke sett en så grundig oppstilling før.
https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/the-names-and-faces-of-the-150-bilderbergers

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  steen

Meanwhile, thirteen years ago.
https://www.bitchute.com/video/VwhclwafNm4/

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  Nielsen

Den der Shot in the Dark er et kraftfuldt vidnesbyrd.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Problemet er ikke antal mennesker; problemet er at mennesket altid stiller sig forrest i køen af de skabninger, som vil fylde verden med sin egen dyreart – uden det fjerneste hensyn til konsekvenserne. Nogen kalder det Darwinisme = “survival of the fittest”, men den klogeste er den der kender de naturlige begrænsninger og handler derefter. Hvor er grænsen for menneskedyrets udbredelse? Kan det passe, at der er ingen?

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x