8
jan
Seneste opdatering: 27/1-24 kl. 0408
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Statement to the meeting of Medical Doctors for Covid Ethics and to the world

(klik pÄ primÊrlinket for at se videoen.) Det er imponerende 16 minutter at hÞre, det er man ikke vant til fra folkekirkelig side herhjemme. Her tales lige ud af posen. Vi har ikke engang én ud af 179 i Folketinget, der kan tale sÄ klart. Vi har nÊppe engang en, hvis indsigt rÊkker til at sige det, Êrkebiskoppen gÞr. SÄ tror pokker, de ikke kan beskytte os mod det statskup, der nu er igang (Viganos udtryk)

Ærkebiskop Carlo Vigano fĂ„r det hele med. Bill Gates, George Soros, EU, Klaus Schwab og WEF. “De hader kĂŠrlighed, de hader fred, som kun kommer fra Gud.” Det siger sig selv, at en sĂ„dan biskop ikke er enig med paven, som han kalder en falsk profet. Foreningen Doctors for Covid Ethics bestĂ„r af videnskabsfolk og lĂŠger fra 30 lande. Vigano har tilmed stĂžttet Rusland mod “NATO, FN, the World Health Organization, Verdensbanken og den Internationale MonetĂŠre Fonds kolonisering.” Der er en transskription af talen her som er fra 3 januar 2024.

“Social leasing”: Den franske “folkevogn”

Alle skal kunne lease en el-bil billigt

Det er mĂ„ske meget godt, man ikke “er i markedet” for at kĂžbe bil, for det er kropumuligt at vide, hvad man skulle kĂžbe. Hvad er betingelserne om et halvt Ă„r eller om to? El, benzin, diesel? En god ven mĂ„ nu ikke kĂžre med sin gamle dieselbil ind og besĂžge mig hvor jeg bor. Hele tiden ĂŠndres priser og vilkĂ„r. I Frankrig vil de demokratisere bilismen, sĂ„ledes at (nĂŠsten) alle skal kunne lease en el-bil sĂ„ billigt 40 € om mĂ„neden (300 danske kroner.) Det rimer ikke med World Economic Forum, der i sommer ville reducere privatbilismen med 75% til Ă„r 2050. Biler er frihed, sĂ„ WEF’s forslag er fuldstĂŠndig forkasteligt, men helt i trĂ„d med deres andre bestrĂŠbelser – at slavegĂžre os.

France aims to democratize access to electric vehicles with a freshly launched “social leasing” program that allows low-income drivers to lease electric cars for as low as €40, about $43. That includes no down payment and free charging, in some cases, for six months.

President Emmanuel Macron announced the program back on October 22, with a target of lease payments of €100 ($109) per month for low-income drivers, but automakers have managed to bring that price down even further. Eligible drivers don’t have to pay a down payment, which is subsidized by the government.

Men det er ikke uden betingelser. Man mÄ ikke tjene mere end 115.000 eller kÞre mere end 8000 km om Äret.

To qualify for the social leasing program, French residents must have an annual income of no more than €15,400 ($16,815), travel more than 8,000 km (4,971 miles) per year, and live at least 15 km (9 miles) away from their workplace. If you are eligible, you can enjoy a three-year lease contract with the option to purchase at the end, and the contract covers insurance costs and cancellation in the event of death, disability, or unemployment. Cheap EVs for everyone: France launches ‘social leasing’ at €40/month

Se WEF document calls for limiting ‘private car use,’ drastic reduction in the number of cars by 2050 og

Thou Shalt Not Drive

3.8 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Viktor BĂžrge
Viktor BĂžrge
7 months ago

Amen!
SjÊlden har jeg hÞrt sÄ klare toner fra Kirken.
DesvÊrre mÄ vi konstatere, at det er svÊrt at opdrive en dansk gejstlig, der ikke driver woke-jammer-kommunist-fascist-islam-propaganda.
Auken-prÊsten er et glÞdende bevis pÄ, at kulsorte diabolske krÊfter har overtaget og fremmedgjort den danske folkekirke.

Fru Olsen
Fru Olsen
7 months ago

Interessant, det du der nÊvner. Nu har jeg ikke TV og fÞlger ikke meget med i danske forhold, sÄ jeg ved ikke, hvem Auken-prÊsten er?? Kan du ikke lige uddybe det nÊrmere?

Ja, jeg ved ikke engang, hvem de forskellige ministre er, men da jeg anser dem alle for at vÊre Ukraine-leflende og WEF- og muslim-leflende idioter, sÄ agter jeg heller aldrig at stemme til et folketingsvalg igen. Jeg stemmer ikke pÄ antikristelige og pro-abort partier.
Folkekirken er pÄ vej mod katolicisme og One World religion, og jeg anser ikke den gÊngse folkekirke som vÊrende Guds hus lÊngere.

Viktor BĂžrge
Viktor BĂžrge
7 months ago
Reply to  Fru Olsen

Godt at hĂžre fra dig igen Fru Olsen. Margrete Auken er hendes navn.Margrete Auken – Wikipedia, den frie encyklopĂŠdi Hun er bror til Svend Auken, der som hele Danmarks udenrigsminister kaldte Ronald Regan en “skydegal cowboy”, men ulykkerne stopper ikke der. Hendes datter er den trolĂžse Ida Augen, der hele to gange har skiftet parti og er blevet verdenskendt for at forfatte dette WEF-slogan:‘You will own nothing, and you will be happy’ https://www.youtube.com/watch?v=NcAO4-o_4Ug https://www.youtube.com/watch?v=yzaG5w74Seg “Folkekirken er pĂ„ vej mod katolicisme” Ja, hvis det bare var sĂ„ vel. Efter min mening er den danske folkekirkes mission blevet kongerigets og det danske… Read more »

Fru Olsen
Fru Olsen
7 months ago

Tak for svar, Viktor, og nej, jeg bor ikke i udlandet, men jeg HAR boet i fx USA, Frankrig og Italien. Desuden en kort periode i et af de vĂŠrste regimer i verden, et land i MellemĂžsten. Det var ikke sĂ„ hyggeligt. Ja, M Auken kender jeg til, og hendes datter, en WEF-puppet. Men nej, vi skal ikke Ăžnske katolsk indflydelse, for det er blot endnu een af djĂŠvelens fatamorganaer, der fĂžrer folk direkte i Helvedes evige ild. Det er en religiĂžs, antikristelig, og depraveret kult. Paven er en kutteklĂŠdt fupmager. Du skal lĂŠgge mĂŠrke til, hvad paven kommer med… Read more »

Last edited 7 months ago by Fru Olsen
Fru Olsen
Fru Olsen
7 months ago

Se mit lĂŠngere svar nedenunder. Her er en artikel om One World Religion, som ligger i Abu Dhabi. https://backtojerusalem.com/one-world-religion-headquarters-set-to-open-next-year/

Fru Olsen
Fru Olsen
7 months ago

Her er et helt nyt bevis pÄ, at muhammedanere og katolikker tilbeder samme mÞrkets fyrste. https://www.jihadwatch.org/2024/01/france-islamic-call-to-prayer-sounds-in-paris-church-further-performances-in-churches-planned#

Fru Olsen
Fru Olsen
7 months ago

Nu ser jeg, at svarene stÄr der alligevel. . . Tjekkede for fem minutter siden, men da var de der ikke. . .

Last edited 7 months ago by Fru Olsen
Manden, som fortsĂŠtter med at betale sort i 2024
Manden, som fortsĂŠtter med at betale sort i 2024
7 months ago

VrĂžvl, det er nemt at kĂžbe bil. Markedet er oversvĂžmmet med nĂŠste nye diesel- og benzinbiler til super gode priser. Jeg kĂžbte selv en Volvo V60 D4 Ă„rg. 2020 sidste Ă„r. SpĂŠkket med udstyr og 30.000 km pĂ„ klokken og med en pris pĂ„ 170.000 under nypris. Herlig vogn endda med opvarmende vinduesviskere og oliefyr, en rigtig svensker, sĂ„ at sige. Jeg kĂžrer 40.000 km om Ă„ret, har man et mindre behov sĂ„ kĂžb en benziner. KĂžrer man kun til kommunen, sĂ„ ring efter en taxi. Vil du have en afskrivning pĂ„ 50 % pĂ„ 18 mĂ„neder sĂ„ kĂžb en… Read more »

Dragen
Dragen
7 months ago

Lige nu gennemlever vi nogle vinterdage der tydeligt demonstrerer hvor uhensigtsmĂŠssige el-biler er, nĂ„r det er koldt . Min nabo gĂ„r dĂ„rligt. Igennem flere Ă„r har hun mĂždtes hverdag til frokost i studenterkantinen pĂ„ universitetet sammen med gamle studie-kammerater. For at nĂ„ der til tager hun bussen . Da sneen kom stoppede al bus-kĂžrsel og hun mĂ„tte blive hjemme . Busserne stoppede , de var ikke bare forsinket pga mangelfuld rydning . Der var ingen kĂžrsel . Der gik nogle dage , og rydningen af kĂžrerbanerne var god . Busserne kĂžrte stadigt ikke . Men trafikken iĂžvrigt var igang .… Read more »

Bastardo
Bastardo
7 months ago
Reply to  Dragen

Som konfirmandinderne pĂ„ Borgen siger: ‘Jammen, de kan da bare tage cyklen pĂ„ arbejde. Jeg cykler ind til Christiansborg hver dag, det er bare sĂ„ dejligt’.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago
Reply to  Bastardo

Social leasing noget lignende har vi ogsĂ„ i Danmark, hvor danske skatteydere endnu lever men kun pĂ„ tĂ„lt ophold, under verdens allerhĂžjeste skattetryk og som djimier, ALT forĂŠres bort kvit & frit til muhamedanerne.   Om en neger om en araber kommer ind i Danmark, fĂ„r disse fra dag 1′ sĂŠrbehandling betalt familiesammenfĂžring, bĂžrnebedrag og alt det andet hykleri der skyldes Christiansborg, en neger stĂ„r altid forrest i kĂžen med de udvidede rettigheder, fribolig og livslang forsĂžrgelse, alt sĂ„dant gĂŠlder ikke det etnisk danske folk som er nedprioriteret, for der findes ikke stĂžrre hyklere end landsforrĂŠderne pĂ„ Christiansborg, de der fornĂŠgter sit… Read more »

Last edited 7 months ago by Jan Ulrik Friis
Politik er endt i idioti, bedrag og forrĂŠderi
Politik er endt i idioti, bedrag og forrĂŠderi
7 months ago
Reply to  Dragen

Dragen, fin kommentar. Men det du skriver om
foregÄr det ikke i Norge eller Sverige?

Dragen
Dragen
7 months ago

Nej , min nabo og migselv og taxavogmanden bor i midtjylland.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Der er en hel del at filosofere over der. Men at lease bil, er nok noget nĂŠr den dyreste lĂžsning, hvis ikke man har rĂ„d til en af kongehusets aflagte rollser, som sĂ„ nok pĂ„ sigt skal vise sig at vĂŠre et bedre vajg, end at leje f.eks en BMW, som jo langt fra er hvad de har vĂŠret. Men ak og ve. De fĂŠrreste af os stĂ„r klar med kontanterne til en af disse sjĂŠldne vogne,som ogsĂ„ er hundedyre i pleje og pasning, foruden de mindst krĂŠver en opvarmet garage pĂ„ disse breddegrader. Tag hellere en skarpsindig mekanikerven ved… Read more »

Last edited 7 months ago by Nielsen
Hans
Hans
7 months ago
Reply to  Nielsen

Heste nĂŠsten vedligeholdelsesfri?????
Staldleje, foder, smed og dyrlĂŠge lĂžber op i uhyrlige summer.

Peer
Peer
7 months ago
Reply to  Hans

Man kan putte de bedre dele af en brugt hest i fryseren og éde den, prþv det med en Tesla eller lignende 🙂

Preben MĂžller Jacobsen
Preben MĂžller Jacobsen
7 months ago
Reply to  Peer

Tesla eller lign. ifÞrt 200 HK bag forlygterne, rÊkker foder til familien et pÊnt stykke ind i nÊste mÄned.

Hans
Hans
7 months ago
Reply to  Peer

Brorskabets hest dĂžde for nylig – 30 Ă„r gammel. De sidste 10 Ă„r har han nok redet max 100 km om Ă„ret pĂ„ den. Foder skulle krĂŠet have hver dag, og da den dĂžde af sig selv kunne de ikke ĂŠde den, men fik den gravet ned, sĂ„ de ikke skulle betale for destruktion.
An endless moneypit, som Scotty Kilmer siger om BMW, Mercedes, Audi og VW pÄ YouTube.

Nielsen
Nielsen
7 months ago
Reply to  Hans

Islandske heste kan gÄ ude hele Äret. Og vi har vilde heste, pÄ -sÄ vidt jeg husker- Langeland.
Og her er et dueligt link til Planet of the Humans:
https://rumble.com/v349nj2-planet-of-the-humans-a-michael-moore-documentary-directed-by-jeff-gibbs.html

MĂžller
MĂžller
7 months ago

AMEN đŸ™đŸ»â™„ïžđŸ‘ŒđŸ»

Hnielse
Hnielse
7 months ago

Gale kommunister og antidemokrater. Modarbejder den vestlige verden

Mark Bohacek
Mark Bohacek
7 months ago

You will own nothing and be happy..

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x