6
feb
Seneste opdatering: 8/2-24 kl. 0826
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tucker overhaler Biden-regimet og krigsmagerne indenom

We’re in Moscow to Interview Vladimir Putin. The Tucker Carlson Interview. Here’s why we’re doing it.

Og tjek amerikanske MSN – og sikkert dansk: De er rasende! Det er også noget interessant, at en begavet journalist som Tucker går udenom de amerikanske magthavere og deres medier, og direkte til den amerikanske befolkning og til Putin. Medierne og magthaverne er selvfølgelig rasende, som man kan høre på propagandasenderen CNN. Venstreorienterede Berlingske er heller ikke ‘amused.’ De vil have deres krig, globalisterne har bestilt, og ingen skal komme og ødelægge det for dem.

På Redacted kan man høre manden på gaden i Moskva, som er glad for Tuckers besøg, og afslører et vældigt godt kendskab til USA. Faktisk ved de mere om forholdene i USA, end vi i Vesten ved om Rusland. Det virker helt bevidst, at vi er afskåret fra at høre om Rusland direkte, og at vi skal høre det gennem vestlige fortolkninger. Medierne vil styre denne aggression mod Rusland sammen med politikerne, den skal ikke privatiseres.

Jeg opdaterer i løbet af dagen.Tucker Carlson leaves Kremlin after ‘intense’ hour interview with Vladimir Putin. Interviewet har premiere i morgen torsdag.

Tucker Carlson’s interview with Putin will be published tomorrow evening American prime time – at 18:00 Washington time (2:00 Moscow time) on Tucker’s website and on his Twitter account

Tucker forlader Kreml

Russiske statsnyheder Sputnik skriver Watch Russians Tell Sputnik What They Think About Tucker Carlson

US Propaganda Machine Panicking Tucker Carlson Will Continue Objective Reporting in Russia

og

Tucker Carlson’s Popularity on the Increase in Russia: Here’s Why

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 months ago

Så er der ikke langt igen at Tucker deler skæbne med Edward Snowden eller med Julian Assange, tror ikke Tucker selv forstår at “demokratiet” i Vest er en by i Rusland, at om der i Tuckers interviewet med Putin er sagt bare de mindste sandheder, så bliver det skæbnesvangert for Tucker, fordi vestligt “demokrati” tåler ikke at høre bare de mindste sandheder, tror ikke at Tucker selv forstår hvad han har gjort, om han forstod ville han ligesom Edward Snowden søge asyl i Rusland, når det går op for Tucker og hjemme igen, kan det vise sig at være for… Read more »

Jakob
Jakob
7 months ago

Du ved ikke hvor populær han er, han er nok den mest populære amerikaner, han er urørlig, medmindre han kommer ud for en ulykke af en art. Allerede i 2018 da jeg var i USA i 3 mdr. så folk stort set kun Fox-news selvom alle hoteller havde både ccn og Fox(dog undtaget Californien). Ingen programmer på cnn har over 1 mill. seere i dag, Tror Tucker havde mellem 12 -18mill. Den eneste grund til de stadigvæk eksisterer disse globalistmedier er fordi bagmændene er de samme som vil indføre 15 min. byer og lade dig æde insekter. Det er banksternes… Read more »

Terry
Terry
7 months ago

I definitely agree! Keep it up! Contact us for affordable plymouth car recovery

Margrethe
Margrethe
7 months ago

Skønt at se kommentarsporet under TV2’s forsøg på at svine Tucker Carlson til på Twitter. Informationskrigen har de tabt. Alt for mange har gennemskuet dem. De kan sidde lidt endnu i deres boble, som en anden Honecker, de sidste DDR dage og fortsætte, som om intet var hændt. Det eneste spørgsmål. der er tilbage, er, hvor længe:

https://twitter.com/tv2newsdk/status/1755231217224667257

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Det hører egentlig til i God nyt til vaccinerede…4. februar
Men jeg synes den fortjener at komme frem i lyset.
https://www.bitchute.com/video/8bOQhYHJC47v/

Nielsen
Nielsen
7 months ago
Reply to  steen

Husker godt nogen spurgte til databehandlingen.

Cat Girl
Cat Girl
6 months ago
Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

0:22 / 1:41:43

BREAKING! E.U. Considers SANCTIONING Tucker Carlson over bombshell Putin interview | Redacted Live
https://yt3.ggpht.com/ln5khhaVPCpBdSt1tyI2_BPgYlY-iqUxM6dvAWgzp1x7ulxjvDI_Tn0ovipK8lsLPkYQXxmVIw=s48-c-k-c0x00ffffff-no-rj
Redacted

2.28M subscribers

Nielsen
Nielsen
7 months ago

25 minutter inde i Carlons interview med Cl. Mc.Gregor, tales deer om den egentlige årsag til vores undergang. Den er som de fleste godt ved:Gældssætning.
Den der udlåner pengene, synes naturligvis det er godt (for hans portemonnais), da gæld almindeligvis er forrentet, så den gældsatte skal tilbagebetale mere, end han lånte.
set på tuckercarlson . com

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

LIVE: EU Sanctions Tucker Carlson Over Putin Interview
https://www.bitchute.com/video/FCOJ_UXsxXU/

Sorte penge = kulørt liv
Sorte penge = kulørt liv
7 months ago

Putin er en klog og stoisk statsleder. Derfor må vi ikke se ham i vestlige medie. Han overtog et veritabelt konkursbo fra Jeltsin og på et par årtier har han bygget et stolt rige op Ruslands statsgæld af BNP er en brøkdel i forhold til USAs. USA er en gammel udslidt tæve, en prostitueret som maksimalt kan tage 10 dollar for en guffer. Rusland er US overlegen hvad angår økonomi, styrke og moralsk.

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

Snaphanen, altid først

Hvis nogen har handlet korrekt og efter international lov under sit virke, så er det Putin

Last edited 7 months ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
7 months ago
Reply to  Cat Girl

Som en fornuftig mand engang sagde til mig: “Mønten har to sider”. Du er nok bekendt med James Corbett går jeg ud fra. Han har haft Vladimir Putin under behandling flere gange. Men det er måske korrekt og efter international, at tyrannisere landets borgere? Det er det jo nok, Biden og Co praktiserer det i fin stil. Her kort: Putin var KGB i sovjettiden senere (måske samtidigt – er ikke så stærk i russisk historie. Jeg må nok læse op på min Bent Jensen) GRU Medlem af WEF og en lige så led skiderik mod russerne, som Mette Forræderiksen er… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
7 months ago
Reply to  Nielsen

Faktisk har mønten 2 sider plus den runde rand. Hvis du kaster en mønt på et fladt bord, er er en sandsynlighed på mellem 0 og 1 for, at mønten stiller sig på randen, især hvis mønten er tyk.
Denne sandsynlighed er af samme størrelsesorden, som sandsynligheden for at FJB slipper af med sin senilitet og at politikere stopper med at lyve. Dissse vil nok gerne kunne doktorere på mønten først.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Jeg ville kalde den en periferi eller en omkreds. Men så ville du kunne argumentere, at to paralelle cirkulære planer har to kongruente periferier og at der mellem dem kan dannes et cirkulært plan. Og så er vi lige vidt.
Du ser, at vi kan have megen fornøjelse af geometrien og matematikken.
Men altså der blev sagt til mig at mønten har to sider, så det har han og jeg lagt os fast på.

Dan Christensen
Dan Christensen
7 months ago
Reply to  Nielsen

Enfoldig indføring i numismatik:
Platugler kan gøre en mønt asymmetrisk vægtmæssigt, ved at gøre den ene plane halvdel tungere end den anden halvdel, således at mønten efter kast i luften mest sandsynligt vil lande, i en hånd, med den tunge halvdel nederst – ligesom hvis du limer en aluskive sammen med blyskive.
Spørgsmålet er om mønter generelt er designet til at være symmetriske vægtmæssigt. Hvis de ikke er dette – vil der være forskellige sandsynligheder for plat eller krone.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Det er som hvis du kaster en dartpil eller badminton bold op i luften, vil de forudsat ingen sidevind, lande henholdsvis på spidsen eller korkproppen.

Anders
Anders
7 months ago
Reply to  Nielsen

Mønter kan lande på højkant. Men en fløderand lander oftest på randen – kun sjældent på fløden.

Dan Christensen
Dan Christensen
7 months ago
Reply to  Anders

Anders’ svar ligner en randbemærkning, der er landet forkert.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Randbemærkning LOL
Der kan for øvrigt forekomme tekst eller symboler på kanten af mønter. De mønter er som regel noget højere, end de vi normalt kender. Jeg har vist nok en blandt de mønter jeg har gået og samlet gennem tiden. Når jeg en dag får kigget på dem, skal jeg fortælle dig hvad det er for en Dan Christensen

Svend Giønge.
Svend Giønge.
7 months ago
Reply to  Nielsen

Hele mønten er præget af den samme mønt udsteder !

Anders
Anders
7 months ago
Reply to  Svend Giønge.

Dansk møntregale er overgået til “Mint of Finland” i 2017.

Dan Christensen
Dan Christensen
7 months ago
Reply to  Svend Giønge.

Ikke for at være kværulant, kun brokkehoved – men mønter bliver slået, ikke udstedt.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Hey der. det er vist rigtigt.
I The Constitution (det papir som blev nedfældet efter The Declaration ofIndepence) skrevedes, at kun guld og sølv kan være gangbar mønt. The Declarition of Indepence, er beslutning, at amerikanere skal være frigjort fra Englandsk skatteinddrivning.
Problemet ankommer med Central Bank.
-Som blev sat i værk af …
Et meget ofte citeret udtalelse af Amshel Rothchield er noget lignende: Giv mig tilladelse til at udstede penge, og jeg er lige glad hvem der styrer landet.
Essensen af dette, er at krige m.m. ikke kunne være nulige uden de valutasedler, som Nationalbanken trykker. Efter ordrer

Dan Christensen
Dan Christensen
7 months ago
Reply to  Nielsen

De eneste som ikke giver igen med samme mønt, er skattevæsenet og bankerne – de giver nemlig aldrig noget igen.

Amerikanske autist Mark Twain har også et par gode om gysser her:
1) Ærlighed er det bedste – hvis altså der er penge i det.
2) Intet inspirerer mere til økonomisk kriminalitet end stor rigdom eller fattigdom.

Folketinget er fyldt med ærlige folk
Folketinget er fyldt med ærlige folk
6 months ago

Du er hverken kværulant eller et brokkehoved, du er også med til at bevare sproget og dets facetter:

“fastekure [har] kun ét formål: At slå mønt på overvægtige folks daglige problemer med at komme ned i vægt BT1991”.

Last edited 6 months ago by Folketinget er fyldt med ærlige folk
Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Nielsen

Jeg taler om Putin vs den amerikanske NATO ledelse og tænker specielt på Ukraine, Syrien og bare alle omstændigheder hvor Putin har ageret med NATO. At amerikanerne smadrer vores gasledning siger alt eller Putin der smadrede ISIL på en uge, som Obama ikke kunne med 80 andre lande på et år

THE PSYCHOLOGY OF MALIGNANT NARCISSISTS – PEOPLE OF THE LIE
https://www.bitchute.com/video/QhNtFGkNKeD8/

Russisk kultur er tydeligvis højt hævet over vores. De hader nazisister, NATOister, OTANister etc

Last edited 7 months ago by Cat Girl
Poul
Poul
7 months ago
Reply to  Cat Girl

“Hvis nogen har handlet korrekt og efter international lov under sit virke, så er det Putin”

Og du huskede endda at skrive hans navn med stort P i den sætning, efter at han har invaderet et land og slået hundredetusinder af uskyldige mænd, kvinder, og små børn ihjel…

Det ville være nærliggende at tro at den slags kommentarer var udført af en venstreorienteret troll som forsøger at ødelægge snaphanens ry. Men når man ved at det er steen som sidder og godkender dem manuelt og generelt er enig, så er der vist ikke så meget tilbage at ødelægge.

Nielsen
Nielsen
7 months ago
Reply to  Poul

Kan du stave til invaderede?

Jakob
Jakob
7 months ago
Reply to  Poul

I 2014 kom puppetklovnen til magten i Ukraine højest sandsynligt med cia’s hjælp, der udbryd kortvarigt borgerkrig, men da cia havde hjulpet til med at oprette en nazihær slog de hurtigt oprøret ned. Straks efter gik den indsatte puppetklovn i gang med at chikanere det russiske “mindretal” i den østlige del af ukraine. Han nedlagde forbud mod at tale russisk, han indførte strenge regler for alle russere og hans brunskjortede private hær kunne selvfølgelig ikke holde nælderne i ro så det endte hurtigt i et voldsorgie. Regionerne spurgte PUTIN om hjælp og han invaderede regionerne som når det kom til… Read more »

Poul
Poul
7 months ago
Reply to  Jakob

Vi har også nazister og islamister i danmark, så tyskerne er velkomne til at komme og dræbe et par hundredetusinde danskere med det som begrundelse syntes du? Jeg spurgte steen om det samme for nyligt, han svarede naturligvis ikke, og de andre kommentarer her taler vist også for sig selv.. De to autister der taler om hvor mange sider en mønt har er også en hel forestilling i sig selv. I er helt væk, enten åbenlyst psykisk syge, eller imploderet under jeres egne vrangforestillinger opstået i et ekkokammer uden modstand, som det så ofte går for højrefløjens små projekter. Jeg… Read more »

H.P.
H.P.
7 months ago
Reply to  Poul

Jamen vi danskere har jo også i de sidste 8 år bombarderet nazistiske civile med bla. klyngebomber .. ikke ? Og disse militære angreb på civile nazister har også kostet ca. 13.000 civile nazister livet .. ikke ? Rent bortset fra at der måske i hele danmark findes måske 5 forkølede nazister.
Gå du nu bare ind til din plejer og få dine piller så får du det meget bedre.

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Poul

Hvordan at anerkende Putins legitime adfærd kan være venstreorienteret går over min fatteevne

WASHINGTON USES IRAN AS SCAPEGOAT TO ENFORCE PRESENCE IN THE MIDDLE EAST – SAID ARIKAT
https://www.bitchute.com/video/jZNyFBRi0iOr/

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x