15
feb
Seneste opdatering: 18/2-24 kl. 0922
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Brett Weinstein bekræfter affolkningssdagsordenen (“depopulationsagendaen”)

“Det pæne menneske lader sig nu interviewe af Alex Jones,” er reaktionen rundt omkring. Men der er vitaminer i, det er knaldgodt. Man kan høre et to minutters uddrag her, og hele videoen her. Interviewet med Joe Rogan der henvises til, er her. De har ikke brug…nej, de sidste tal, jeg har set om kunstig intelligens og den medfølgende arbejdsløshed, er at 50 % i dag mister deres jobs inden ti, måske fem år.

Men nu mener jeg dog ikke som WEF professoren Youval Noah Harari, at vores livs mening består i at være lønslave i den største del af vores vågne tid. Det bør i al fald ikke dømme os til død, drugs eller computerspil og ingen andre end vi selv skal afgøre, om vores liv er værd at leve, hvis vi ikke er. Det er mørkt, og det er hovent. Han er velkommen til at begå selvmord selv, men jeg mistænker, at det ikke er det han har i tankerne, og det trods for at han er bøsse og det efter sigende er forbudt for en jøde. (Kilde en anden jøde dr. Vladimir Zelenko)

Nyt studie viser nu at Trump med stor sikkerhed vandt i 2020

Studiet kommer fra Heartland Institution og hedder Who Really Won the 2020 Election? (36 sider pdf.) Det bør bekymre os danskere, ikke kun fordi USA nu er et land, der ikke kan afholde et retfærdigt valg, men mest måske fordi vores medier helt har koncentreret sig om at udskamme enhver, der påstod det var svindel.

Jeg har set så mange stærke indicier på påstandens rigtighed siden 2020, at de tilsammen udgør et bevis for mig. Derfor er danske mediers holdning til det bekymrende, for den viser, at de er ude i politisk propaganda, og ikke i journalistik. Vi har ikke medier, vi kan stole på fortæller os sandheden om emner, der er særlig magtpåliggende for den politiske magt. Journalistik i dag bør i høj grad gå ud på at  granske, hvem der styrer indholdet i danske medier, for rettesnoren er ikke den, den var for Børge Outze. I Informations port i Sankt Annæ Passage i Store Kongensgade er opsat en tavle med teksten:

“Her grundlagde Børge Outze / d. 4. maj 1945 / Dagbladet Information /// “Pressens Opgave er / i en demokratisk Verden / af fortælle Sandheden / Morgen, Middag og Aften” /// Til minde om Børge Outzes 100-års fødselsdag 18. marts 2012.”

I et sundt mediekorps, ville det være gældende i dag også, men det kan man ikke sige om medier, der ikke engang har villet behandle valghistorien journalistisk. Og mere end det: Den havde været en gigantisk stor historie for normale medier, men det bør alle forstå, at vi ikke har længere.

Så hvem redigerer i virkeligheden danske medier? I USA ved vi fra blandt andet The Church Comitte, at CIA sidder dybt inde i mange redaktioner. Det samme ved vi om Europa fra Frankfurter Allgemeine journalisten Udo Ulfkotte. Men i Danmark?

Mere Bret Weinstein her. 12 minutter og en time og 9 minutter nedenfor

Surgeon General Dr. Joseph Ladapo, Governor Ron DeSantis, Dr.Jay Bhattacharya, Dr.Bret Weinstein, Dr.Joseph Fraiman – First COVID Grand Jury Report (10.2, 2024)

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mads kering
Mads kering
8 months ago

Jeg hæftede mig ved at maskinen der blev brugt til optællingen, påstås at kunne manipuleres og nemt snydes med, og det at de under ingen omstændigheder, ville have nogen form for undersøgelse af det! Siden er der kommer meget mere frem… som socialisterne også dækker over og forsøger at tie ihjel, ligesom alle de markante absurde groteske ekstreme problemer, som de selv har påført befolkningerne.

Dan Christensen
Dan Christensen
8 months ago

Nu skal retfærdigheden endelig sejre over de skamløst kriminelle republikanske politikere i USA.
Eks-præsident Trump skal nu i kriminalretten, sigtet for fumlegængeri (jaywalking) af tredje grad – den værste forbrydelse mod menneskeheden
Trump er i øvrigt også blevet observeret spyttende på fortovet i New York City, hvilket giver en automatisk maksimal tillægsstraf!

Bastardo
Bastardo
8 months ago

Og så er MSM i Danmark ovenikøbet financieret af staten.
Den der betaler, bestemmer musikken

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

For dig der i stedet for at læse om valgsvindelen, hellere vil se et klip, er her 10 minutter

https://www.theepochtimes.com/epochtv/ballot-fraud-study-finds-trump-almost-certainly-won-in-2020-facts-matter-5586584

Epochtimes kan i øvrigt generelt anbefales.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x