19
feb
Seneste opdatering: 19/2-24 kl. 0721
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

German Interior Minister Nancy Faeser briefs the media after the cabinet meeting of the German government in Berlin, Germany, Wednesday, Aug. 23, 2023. The government plans to ease rules for obtaining the German citizenship. (AP Photo/Markus Schreiber)

Det skal være forbudt at håne den tyske stat

Af Lars Hedegaard

Intet glæder diktaturtilhængere mere end deres ligesindedes fremgang.

I Rusland bliver regimekritikere myrdet eller gemt væk i fængsler eller straffekolonier. I USA bliver de systematisk forfulgt af det demokratiske regimes (u)ordensmagt og domstole, og hvis de tror, at landet er et demokrati, lærer de snart noget andet på den hårde måde. I Tyskland annoncerede den socialdemokratiske indenrigsminister, Nancy Faeser, i tirsdags, at det skal være forbudt at håne staten.

Undertrykkere har nemlig aldrig tålt satire eller anden morskab.

Faeser vil nu have vedtaget en lovpakke beregnet på at bekæmpe ”højreekstremisme”. Det vil i praksis sige partiet Alternative für Deutschland, hvis fremgang går staten på. Man kan ikke finde sig i en situation, hvor AfD står til 20 pct. af stemmerne, og dermed er landets næststørste parti, mens det statsbærende socialdemokrati må nøjes med 15 pct. Det er nemlig en trussel mod ”det åbne samfund”.

Indenrigsministeren vil ”vende hver sten” for at komme hver femte tysker til livs, bl.a. ved at mobilisere straffeloven og de hemmelige tjenester, som meddelt den nye tyske netavis NIUS.

Blandt Frau Fasers initiativer er en lov, der skal mobilisere bankvæsenet mod kritikere, som magthaverne ikke kan lide. Højreorienterede offentligt ansatte skal fyres. Staten skal også sætte ind mod forsøg på at manipulere ”den frie meningsdannelse”.

Der er trods alt sket fremskridt siden Hitlers dage. Dengang brændte man bøger og satte folk i koncentrationslejr, når de havde forbrudt sig mod ”den tyske ånd”. I dag er det den socialdemokratiske ånd.

I øvrigt har ingen prøvet at forklare, hvad der gør Alternative für Deutschland til et højreekstremt parti. AfD har aldrig agiteret for at afskaffe folkestyret, ytringsfriheden eller retsstaten, men blot insisteret på borgernes ret til at bestemme statens politik gennem frie valg. Men det er også galt nok, når magthaverne allerede ved, hvad der er godt for Tyskland. Eller i det mindste for dem selv.

Det tog altså kun Tyskland 79 år efter Adolf Hitlers død at give ham genoprejsning, og tyskerne er nu tilbage i deres gamle rolle som Europas herrefolk.

Nancy Faeser will „Verhöhnung des Staates“ unter Strafe stellen!

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mange har advaret mod Pfizers "vacciner"
Mange har advaret mod Pfizers "vacciner"
4 months ago

De kalder sig socialdemokrater, men er de i virkeligheden kommunister? De vil have at enhver borgers krop skal være statens ejendom. De mener at børnene skal passes og opdrages staten. De mener at man skal betale 75-85% i skat når momsen regnes med. De vil afskaffe privatlivet, fordi de ønsker total kontrol. De er ved at udskifte egne landsmænd og medsøstre med migranter fra Afrika og omegn. De har planer om at gå sammen med WHO, WEF og FN, om visse totalitære projekter. De vil diktere hvad vi må spise. De deltager ivrigt i projekter koster tusinder af millioner og… Read more »

Henrik Pedersen
Henrik Pedersen
4 months ago

Ak ja, i sin tid var der berufsverbot hvis man var for meget venstreorienteret. Nu skal man åbenbart være “højreorienteret” for at blive udsat for det samme. I øvrigt bruges “højreorienteret” i stigende grad som et meningsløst udtryk for alt, hvad venstrefløjen ikke kan lide.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago

Jeg undrede mig over, om ikke lille-lars kendte dét tyske udtryk.

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
4 months ago

Ja, det er meget nemt at blive “højerorienteret” i dag, hvis man ikke vil med på venstrefløjens “sandheder!”

Viktor børge
Viktor børge
4 months ago

Og det lagt sammen med at Tyskerne nu igen begynder, at producere våben i massevis lover godt for fremtiden.
Heldigvis har vi en statspresse herhjemme, der ikke siger et kuk om Tysklands deroute med de gamle dyder – så alt er nok i skønneste orden.
Desuden er vores grundlovssikrede ytringsfrihed på samme vej.

Politik-kvinder = Vestens rigdom og redning
Politik-kvinder = Vestens rigdom og redning
4 months ago
Reply to  Viktor børge

Ja, staten er jo noget af det mest velmenende man overhovedet kan forestille sig. Så det vil være synd at håne den. Det kan gøre den ked af det og få den til at føle sig mobbet og tilsidesat, så den begynder at græde. Og politikere som søde frau A. Merkel og den nuttekære frau Nancy Faeser vil nemt kunne komme til at føle sig krænket og uretfærdigt behandlet. Og så er det jo smart af tyskerne at kun 20% af dem vil stemme på AfD, så det er nemt og overkommeligt at afklapse partiet. Havde de været oppe på… Read more »

DavidK
DavidK
4 months ago
Reply to  Viktor børge

De danske medier er slået bagover af beundring og begejstring. Ingen tvivl om at det tyske regimes politik vil blive omtalt rosende og som et eksempel til efterfølgelse. Som Berlingske skrev engang: “Hitler har skabt et nationalt sammenhold på tværs af alle befolkningsgrupper” …

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago
Reply to  Viktor børge

Mette Forræderiksen forærer nu ALT Danmarks artilleri, ALT Danmarks ammunition til Ukraine, med ALT menes ALTSAMMEN overgår til slagmarken i Ukraine. “Vi, Danmark, har besluttet at donere alt vores artilleri til Ukraine. Og jeg er ked af det, venner, at der stadig er ammunition på lager i Europa. Det er ikke et produktionsproblem. Vi har våben og ammunition. Vi har også luftforsvar, som vi ikke har brug for i øjeblikket.” https://mreast.dk/mette-frederiksen-danmark-donerer-alt-artilleri-til-ukraine/ Nu forærer Mette Forræderiksen ALT til Ukraine, åbenbart også vores luftforsvar som vi ifølge Mette Forræderiksen ikke har brug for. Tilbage kun et lille men, os den danske befolkning,… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

I gamle dage sagde man, “se Napoli og dø”.
I dag siger man “se Kiev og bliv skudt i hovedet”.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago

I det mindste Joseph Goebbels var af den gamle skole høflig, først spurgte han høfligt tyskerne om de virkeligt ville have: “Ich frage euch: Wollt ihr den totalen Krieg?!” Mette derimod uden at tøve kaster Danmark ud i den totale krig ‘all-in’ ALT Danmarks artilleri, ALT Danmarks ammunition sendes til Ukraine , helt uden at spørge den danske befolkning, den havde sikkert også tiljublet hende med ukrainske flag fra Skagen til Gedser, uden at vide hvad total udryddelseskrig i virkeligheden betyder, alt hun sender til Ukraine er tabt. Snart står også Danmark i flammer, ikke på grund af Rusland, fordi Danmark ikke… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Slava Danmark!
Det eneste tidspunkt, hvor politikerne i Danmark spørger vælgerne ved folkeafstemning, er når man på hoppeborgen vil afskaffe et EU-forbehold.
De politiske gangstere i Bruxelles har lige indført dummebøder for de lande, som nægter at modtage morderiske parasitter fra steningsalderen. Det skal koste os allesammen i Danmark 25000 Euro, at slippe for at modtage 1 styk parasit til evig forsørgelse som løntrykker og danskerhader.
Nu vil Mette Minkie nok snart forlange, at vi retter ind for neonazierne i EU, ellers skal hun nok finde en kattelem, som hun kan bruge til at sluse flere syriske hjernekirurger ind ad.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago

Er Danmark grundet Retsforbeholdet fritaget dér?

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Anders Bo

Om vi har retsforbehold eller ej, er kun et kosmetisk spørgsmål.
Sosserne går bare ‘frivilligt’ ind enhver svinestreg fra svinestien i Bruxelles.

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
4 months ago

Danmark er en sattelitstat af USA deraf hadet mod Rusland. Danskerne nærer ikke noget had til Rusland, nogen dog momentant på grund af hjernevask men det er ikke virkeligt had.

Hvorfor skulle vi også hade russerne, som vi har haft stor glæde af i mange år, både i forbindelse med samhandel og i øvrigt.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago

Som Mike Benz i sit interview med Tucker slutter af med at sige: ” EU is only a proxy of NATO.” NATO only a proxy of USA. Danmark ikke andet end en proxy of USA. Tror egentligt Rusland og russerne har ondt af os danske, jeg har også ondt af danskerne og koldsved, velvidende hvilken ulykke og elendighed der venter os danske forude. Rusland heldig at ikke længere nogen samhandel med EU, heldigt for set fra Rusland har EU-landene forvandlet sig gru og terror rettet direkte imod sin egen etniske befolkning, verden udenfor EU, uden for Danmark kan kun gyse… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Nato er i symbiose med Rusland – stopper hadet mod Rusland lukker Nato’s sjofle gesjæft med at promovere amerikansk producerede våben.
Nato er undskyldning for at presse beskyttelsespenge af USA’s lydlande. Officielt beskytter Nato sine vasaller mod det ‘fæle’ Rusland – stopper Rusland med at være ‘fæl’, er Nato en glemt svinestreg i historien – og hvordan skal USA så kunne presse penge af sine lydlande?

Limewood
Limewood
4 months ago
Reply to  Viktor børge

Årsagen til at systemmedierne generelt ikke interesserer sig for Tyskland og Frankrig (og dermed EU) er formentligt at de taler udenlandsk deromme – noget så eksotisk som fransk og tysk. Det har flertallet af journalisterne aldrig lært i skolen. Sammenhold dette med at heller ikke medierne har taget op opgør med den yderste voldelige venstrefløj – tværtimod. Nancy Faeser kunne skrive i en publikation med tilknytning til Frikorps Antifa uden, at dette skabte større forargelse. Sagen er, at Tyskland går mod DDR#2. Når man ikke har politiske gode argumenter mod sine politiske modstanderes argumenter er man nødt til at ty… Read more »

Limewood
Limewood
4 months ago
Reply to  Limewood

i forlængelse af ovenstående: Germany: Non-party AfD candidate resigns after threatening family | Voice of Europe

System-medierne er tavse. Han er jo højreorienteret. Glemt er tolerancen og respekten andres holdninger, retten til at være uenig og tankens frihed. Vold er tilsyneladende blevet et legitimt middel og accepteret – men kun den ene vej.

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
4 months ago

Følger man lidt med i ZDF, ARD, Das Erste, NDR osv. vil man vide at der er to store problemer, som kan ødelægge Tyskland. Det største problem er klimaændringer og det andet er højreradikalisme.

Bortset fra det så går det godt 🤡

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago

Det værste er jo at – ALT! – for mange tåber, bevidstløst skovler “tv-nyheder” ind i hjernen…

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Det omvendte gælder nok også: Politik i kvinder fører til vild forvirring, da kvinder helst altid sætter sig mellem 2 stole – sjældent på en af dem ad gangen.

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
4 months ago

Det gør de også tit på mænd.

Bastardo
Bastardo
4 months ago

“Alle dyr er lige. Men nogen dyr er mere lige end andre”.
Og Minkmorderen og Buksetrolden betragter “misinformation” som et af landets mest påtrængende problemer.

Mange har advaret mod Pfizers "vacciner"
Mange har advaret mod Pfizers "vacciner"
4 months ago
Reply to  Bastardo

OT: Navalny som uventet døde i Sibirien,
var han blevet “vaccineret” mod covid inden
han rejste tilbage til Rusland?

Fru Olsen
Fru Olsen
4 months ago

Måske er han blevet vaccineret i fængslet. Israel kunne gøre det samme med de nok snart 12.000 lede hamass terrorister, som de har fanget, eller som har kapituleret: giv dem både en Moderna og en Pfizer med een dags mellemrum, så er den skid slået! “Safe and effective”, især det sidste.
Iøvrigt var der i min lille landsby blot to begravelsesannoncer i sidste uge, så nu skal SST og Co nok snart komme med flere påfund om varianter.

Nielsen
Nielsen
4 months ago
Reply to  Fru Olsen

Dexit NU og ud af NATO

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago
Reply to  Fru Olsen

Jeg ser tegn i sol og måne, på at vaccinesandheden breaker i år.

Mads kering
Mads kering
4 months ago

Facisternes Mutti Merkel heiler hjemme i palæet pavestolt!

jdm
jdm
4 months ago

Amerikaneren CJ Hopkins, som bor i Tyskland, skriver om noget han kalder “The New Normal Reich”. Den tyske stat som har retsforfulgt ham på grund af betegnelsen. Det er til at grine af hvis det ikke var så alvorligt.

https://consentfactory.org/

Ole
Ole
4 months ago
Reply to  jdm

Wow. En meget klarsynet englænder/amerikaner i Tyskland.
Hans mundbind med hagekors rammer lige i plet

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  jdm

Den nyeste ‘weltschmertz’ fra Berlins islamberigede paradis:

“Leberwurst ist gut,Tod ist besser, aber am besten ist nicht geboren zu sein”.

jdm
jdm
4 months ago
Reply to  jdm

Gimpen i billedet foroven kunne ikke passe bedre som Hopkins bøddel.

https://www.youtube.com/watch?v=kblVBRDD7tE

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
4 months ago

PS Ursula von der Liar ønsker 5 år mere på posten.

Jeg gætter på hun får det.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Noget tyder på, at ursoen von der løgner er i skarp konkurrence med Mette Minkie om posten som Wermacht Führer for NATOsser banden – Jens Stoltendal er åbenbart kørt i sænk.
Mette Minkie rapporteres som den Natosseglade giver af al Danmarks krudt & kugler tiil kokainisten nede i Kiev – altså som betaling for posten som Führer i Bruxelles.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Den eneste form for had i Tyskland, som er stærkere end tyskernes selvhad, er tyskernes fremmedhad. Det løst organiserede tysk-romerske kejserrige varede fra 1100 til 1871, hvor det blev afløst af det tyske kejserrige fra 1871 til 1920. Efter republik mellem 1920 til 1933, blev Tyskland et militær diktatur til 1945. Fra 1945 blev Tyskland atter republik – med ambitioner om at erobre hele Europa med en enorm hær af bureaukrater som stødtropper og Frankrig som bagtroppen. Europa har det bedst med et stærkt opdelt Tyskland. Det vil minimere de af de dummeste tyskere påførte skader på nabolandende. Tyskland mangler… Read more »

Bastardo
Bastardo
4 months ago

Hvis EUs antitrustregler havde været gældende for 150 år siden, ville Tysklands samling være illegitim.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago

Danmark fik tilbudt områderne efter WWII, men takkede nej! Hvorefter staten så røvede private tyskeres ejendomme i Jylland.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Anders Bo

Danmark takkede nej, fordi de radikale landsforrædere forlangte det, og dengang var sosserne også styret af de radikale slingrefise. Engelskmændende fik sig et billigt grin over de dumme danske bonderøve.
De private tyske ejendomme, var vistnok mest adelsgodser fra de tyske eller tysksindede adelsfamilier i hele Danmark. Nogle af disse prøver stadigvæk at få jeres hellige tyske jord tilbage. Det er imidlertid vanskeligt at finde noget på nettet om disse familier. Det virker som om, de bliver beskyttet mod nysgerrige danskeres blikke. De har jo noget at skjule. Læs Hans Scherfigs interessante bog “Frydenholm”.

Fru Olsen
Fru Olsen
4 months ago

På Telegram har jeg idag set optøjer i gaderne i Holland, hvor indvandrere hærger og løber råbende rundt og smadrer ting og forsøger at angribe en politibil eller ambulance. Det ser virkeligt slemt ud, og jeg mener, at politiet må til at skyde disse farlige individer.

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
4 months ago
Reply to  Fru Olsen

Det er fint politiet har noget at beskæftige sig med, så har de ikke tid til at foretage ransagning og anholdelser af lovlydige borgere, som bruger deres ytringsfrihed.

Ole
Ole
4 months ago

Lovlydige er vi jo ikke, vi ytrer jo forbudt “hadtale”

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
4 months ago
Reply to  Ole

Det er domstolene, som dømmer og jeg er ikke dømt for noget (endnu).

Nielsen
Nielsen
4 months ago

Jeg kan godt lide Lars Hedegåårds skarpe pen. For nu at slå ned på overskriften. Så kan man vel sige at dårlig ånde generelt er noget der almindeligvis er kommet hertil syd fra. Selv om lugten af gullash kan være meget dragende, som f.eks. pølsegrillens røg, hvis nogen stadig er i stand ti at huske den. Deres dårlige ånde kommer nok snarere en tid efter de har indtaget deres eksotiske spiser. Jeg vil mene at lugten fra Ursula fon dær Lügeners Taleorgan er mere sammenlignelig med lugten fra korøgterens røv, efter han har spist en svingende portion gule ørter med… Read more »

Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
Kvinder i politik fører til død og ødelæggelse
4 months ago

“Knap 24 procent af de rundt regnet 20,2 millioner mennesker med indvandrerbaggrund i Tyskland taler udelukkende tysk i hjemmet”.

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x