10
aug
Seneste opdatering: 25/8-24 kl. 1208
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hende der sendte mig denne film, sagde ovenstående ord om Brian Rose’s vej til indsigt om den altovergribende censur, vi nu lever under. Snaphanen er stort set forvundet fra Google søgninger. Hun mente, filmen beskrev hendes vej til indsigt om censuren, vi lever under, men også hendes opvågnen.

Brian Rose beskriver, hvordan det gik op for ham, hvordan verden var forandret med Vaccinekrisen for fire år siden. Han var en yderst succesrig You Tuber, hvis kanal de sidste ti år havde så enorm succes, at han kunne leve af det – indtil han bragte et interview med David Icke om Covidvaccinerne for fire år siden. Icke sagde, at det hele var svindel. Med et blev hans kanal med flere millioner følgere lukket af You Tube. En fascinende film, jeg ikke så da den kom, men som jeg endelig fik set nu under mig sygdom. Hvis du tror, du lever i et fungerende demokrati, skal du se denne film og vende tilbage til virkeligheden.

“Når man bliver gammel, går al tiden med at administrere sig selv”

sagde Ole Sarvig i sit sidste interview på 60 års dagen i 1981. Hans kone Helen var død af kræft, og han kunne ikke mere finde ud af at leve. Han valgte dog en anden løsning på problemet end jeg. Få måneder forinden hans død, havde jeg mødt ham i Kastrup Kirke med Svend Wiig Hansen, og jeg turde ikke fortælle ham, at jeg havde læst alle hans bøger. Ja, jeg havde svært ved at finde på noget at sige til ham, sådan beundrede jeg ham. Jeg var glad over at have mødt ham, trykket hans hånd og hørt hans dybe stemme. En af Danmarks helt store digtere.

For tre måneder siden sad jeg på min sengekant. Telefonen ringede, og jeg kunne bare stønne i røret: “Jeg kan ikke få vejret.” Jeg vidste ikke, jeg havde dobbeltsidig lungebtændelse, og iøvrigt var fuld af en virus, som lægerne på Rigshospitalet ikke kunne finde ud af at slå ned før langt, langt senere. Den telefonopringning reddede mig formentlig.

“Der var du godt nok ved at tage billetten,” som en læge så lyrisk udtrykte det. Jeg havde delir af feber, de tømte mine lunger for litervis af væske, og jeg har ikke tal på, hvad jeg har gennemgået af øvelser for at overleve. Jeg opdagde ikke engang, at der var valg i England – ikke at det ville have betydet noget. Det er hele sommeren så gået med, “sommeren der aldrig var,” som Villy Sørensen skrev i Vejrdage i begyndelsen af firserne, hvor han vandrede i Dyrehaven tæt ved sit hjem i Tårbæk, og først nu er jeg nået så langt som til et genoptræningshjem, hvorfra jeg vender hjem om et par uger.

Jeg administrerer også mig selv nu, piller og iltapparater, så derfor har Snaphanen holdt sin første lange pause i over tyve år. Men den er ikke sådan at slå ihjel, så jeg forestiller mig, at den genopstår.

I hvilken form, og hvor intensivt, har jeg ingen anelse om, men livet i tavshed uden at skrive ville forekomme mig for tomt, er jeg sikker på. Så jeg tager de indledende skridt med disse to film. En lille hors-d’œuvre.

Dette har de også gjort ved Danmark, og danskerne har fundet sig i det. Juristen David Starkey er en hædersmand. Det er længe siden, man har hørt så knivskarp en nedsabling af den såkaldte mulitikultur og dens landsforrædere. Danske medier kan godt pakke deres såkaldte analyse af Englands optøjer ned.

David Starkey: Mass migration has destroyed the Britain I knew

4.6 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Michael T
Michael T
1 month ago

Back in business. HURRA! Vi har savnet dig 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Fantastisk nyhed, velkommen tilbage kære Steen ❤️❤️🇩🇰🇩🇰

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Det var en lettelse, at se dig aktiv igen.

flinke
flinke
1 month ago

Tak for livstegn! Det var tiltrængt. Tag dig den fornødne tid – du kan jo, når du finder noget interessant, nøjes med videoen og nogle få linjer. Det er rart at kunne følge med i at du er her.

God bedring igen igen.

Michael Pleym
Michael Pleym
1 month ago

Välkommen åter Steen. Har mycket saknat dina blogposter.

Islambert
Islambert
1 month ago

Velkommen tilbage Steen.
Det er en lettelse at du er på banen igen, og tak fordi du kæmper. Du er et stærkt menneske!
Spar lidt på dig selv indtil du er på 100 procent igen.
Fortsat god bedring.

Dragen
Dragen
1 month ago

Tak for at du er her . Det er godt du kom tilbage. Det var en lettelse at se Snaphanen igen var oppe .

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

Det var godt, Steen! Selvom jeg er uenig i de ting, du skriver om Israel, så har jeg alligevel tjekket m jævne mellemrum, om ikke snart du kom på højkant igen. Du lader til at være på vej. Det er jeg glad for 👍😃 Gad vide, om du har været udsat for ‘shedding’ på hospitaler og til tidligere undersøgelser, siden de havde så vanskeligt ved at finde ud af det. … Kan nogen ikke lave hjemmelavet hydroxychloroquin til Steen? Skrællerne af to pink grapefrugter og to citroner, gerne øko, lad simre i 2-2,5 liter vand – under låg – i… Read more »

DavidK
DavidK
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

Det lyder så simpelt at det da skal prøves af (opskriften). Jeg sørger for på een eller anden måde at bruge lime-frugt, gerne 2-3 stk, chili (habanero) og kvalitetsolivenolie i praktisk talt alle (varme) måltider. Lige bortset fra lige nu, hvor jeg er ved at lave flæskesteg (var på tilbud). Fraset gigt er jeg aldrig syg, har aldrig haft corona osv. Det gamle husgeråd omkring kartoffelvand virker ikke længere, med vore dages industrikartofler nede fra supermarkedet, men man kan dyrke sine kartofler selv på altanen, og så virker det!

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

Steen – måske kan denne britiske video om ‘far right idioter’ få humøret i sving 😄 https://youtu.be/LsbRrTULpgA?si=hrA1E44I-A4bY5J7
I Storbritannien har en ældre mand fået to års fængsel for at have stået og råbt ad politiet. En kvinde er arresteret, fordi hun skrev en somaliers navn forkert (ham børnemorderen), og nu venter fængsel, hvis man deler billeder af optøjerne! Kim Jung Un må være grøn af misundelse over det perfekte Stasi-England! De kan da virkeligt kule deres egen befolkning ned i hundehullet.

Tim Pallis
Tim Pallis
1 month ago

Skønt at du nu er kommet så langt, at du har blogge lidt igen. Og så med to formidable indslag. Sikke en start. Nu står den altså på genoptræning et stykke tid. Rigtig god bedring! Kom stille og roligt tilbage igen, og vi håber på, at kan komme hjem efter et par uger. Hils Mette!

dunk
dunk
1 month ago

Fortsat god bedring, velkommen tilbage du har vaeret temmeligt savnet.

ino
ino
1 month ago

Din røst har virkelig været savnet hele sommeren.Velkommen tilbage.
Vi lytter for sjældent til Händels ode til fornuften (som nu er tilbage her):
https://www.youtube.com/watch?v=PVCtCxnJyKY&ab_channel=VoicesofMusic

H.P.
H.P.
1 month ago

Hjertelig velkommen tilbage, det går ikke at du sådan stikker af fra os i utide.

Dragen
Dragen
1 month ago

Interviewet med David Starke , the riots i england og vores egne erfaringer iøvrigt . Vejen frem ; adskilte bolig-områder , en hjemsendelsespolitik der vil noget og aktiv deportering/udsmidelse af landet af de de har personskadelige domme , er til skade for voldsmonopolet eller involveret i økonomisk kriminalitet – momssvindeleri osv . Men – ADSKILTE boligområder. De engelske riots in mind.

DavidK
DavidK
1 month ago

Godt at høre! Var jo helt bekymret, men kunne se der blev delt enkelte tweets.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 month ago

Dejligt at endeligt se dig tilbage, Steen :-ł

Flemming J
Flemming J
1 month ago

Fantastisk at du kæmper dig igennem Steen, godt at se du er på vej ovenpå igen💪🏻💪🏻🤩

Frankly Frank
Frankly Frank
1 month ago

Savnet og ikke glemt. – Velkommen tilbage.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
30 days ago

Velkommen tilbake, jeg håper at du tar deg tid til å nyte de resterende ukene av sommeren 2024.

Få litt sol på kroppen, bade litt i havet, det gjør så utrolig godt selv om det bare blir noen dager…jeg kom selv nettopp hjem fra familiens sommerhus.

Alt Godt til Snaphanen.

jdm
jdm
1 month ago

Fra en gammel stodder til en anden, velkommen tilbage.

MPB
MPB
1 month ago

Uriasposten kan man heller ikkefinde noget af. Et enkelt interview og en Wikipedia side. Slut bum.

Michael Hansen
Michael Hansen
1 month ago

Godt kæmpet! When the Going Gets Tough, the Tough Get Going.

DynamiteViking
DynamiteViking
29 days ago

Dejligt at høre fra dig igen, Steen. Tag det nu i det tempo, du magter – skriv lidt, skiv meget, men bare bliv ved.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
30 days ago

🇳🇴❤️🇩🇰

Porcus Practicus
Porcus Practicus
23 days ago

Så er der igen en plads til demokratiets faste forkæmpere i den offentlige arena. Yderst tilfredsstillende.
Da jeg for nogle år siden fik livstruende akut tarmslyng, blev jeg hasteopereret af meget kompetente kirurger. Som en uventet automatisk reaktion, angreb jeg de flinke kirurger fysisk voldsomt lige efter opvækkelse af bedøvelsen. Heldigvis blev jeg fikseret i et par timer og så var raseriet drevet over.
Man skal holde kampgejsten intakt i disse tider, hvor politikernes tåbeligheder vil gøre kål på Danmark, hvis vi ikke bekæmper den infame dødsreligion, der aldrig kan civiliseres!

Perla
Perla
2 days ago

Good to have you back!

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x