13
aug
Seneste opdatering: 13/8-24 kl. 1057
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Storbritannien ligner i stigende grad Sovjetunionen

Af: Lars Hedegaard

Den eminente engelske historiker David Starkey taler lige ud af posen, når han konstaterer, at masseindvandring har ødelagt det land, han voksede op i. (hør Starkey nedenfor)

Storbritannien domineres nu af klaner [på engelsk: tribes]– som bl.a. zigeunere og forskellige muslimske segmenter – der karakteriseres af, at medlemmerne ikke handler som individer, men som tilhørende en gruppe, der forventes at have de samme meninger, stemme som gruppe ved valgene, optræde samlet under demonstrationer mv. Og som myndighederne tilkender kollektive rettigheder – stik imod demokratisk praksis.

Det eneste britiske befolkningssegment, der ikke nyder rettigheder som en klan, er hvide englændere, som ingen derfor tager hensyn til, og som ikke har ret til at forsvare sig.

Tribaliseringen af England er ifølge Starkey ingen tilfældighed eller noget, der er kommet dumpende, uden at politikerne kunne gøre noget ved det, men er planlagt og har været implementeret, siden Labour-politikeren Tony Blair i 1997 besluttede at åbne landet for masseindvandring i den hensigt at ”gnide højrefløjens næse i mangfoldighed”.

De ”menneskerettigheder”, som den herskende klasse konstant agiterer for, gælder udelukkende klanerne, mens Starkey påpeger, at Englands oprindelige flertalsbefolkning ikke har menneskerettigheder.

Vi kender mønsteret fra det europæiske kontinent og heriblandt Danmark. Hvem har de seneste 50 år talt om danskernes menneskeret til at forsvare deres kultur, identitet, sprog og institutioner mod muhamedanske tilvandrere, der vil omdanne Danmark til en aflægger af Afghanistan eller Somalia? Næsten ingen, og de få, der har gjort det, er blevet systematisk udskammet som racister og fascister og fordrevet fra den offentlige samtale.

Men nu tyder alt på, at England er flere skridt foran os, når det gælder den planmæssige samfundsopløsning. Landets herskende klasse – i øjeblikket anført af det såkaldte arbejderparti – nærer ikke andet end foragt for hvide englændere og ganske særligt den hvide arbejderklasse.

Som historikeren Niall Ferguson har påpeget, ligner Storbritannien i stigende grad Sovjetunionen. Den hedengangne kommunistiske stat byggede på en ideologi eller statsforklaring, som ingen troede på. Det endte med, at hele den kommunistiske konstruktion faldt sammen som et korthus, da den var løbet tør for mennesker, der ville forsvare det.

Måske vil det samme ske med den multikulturelle, multietniske og kulturrelativistiske ideologi, som magthaverne med stor succes har pånødet befolkningen i Danmark. Alle ved, at det hele er løgn, men hvem tør sige, at kejseren er nøgen?

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
29 days ago

Når man tænker på den relativt korte tid Steen har været væk (det føltes personligt for mig som meget lang tid), så er der sket utroligt meget rundt omkring. Blot for at nævne nogen af de vigtige ting: Attentatet på Donald Trump, efter alt at dømme planlagt af den dybe stat, Statskuppet mod Biden, De store protester i England (Storbritannien) og afskaffelsen af ytringsfriheden og indførelse af politistaten. Ja man tror vi taler om et årti eller mere, men nej vi taler om et kvartal. Sagt med andre ord, Snaphanen er mere nødvendig end nogensinde. Og igen, velkommen tilbage til… Read more »

Finn A. Skov
Finn A. Skov
27 days ago

Jeg havde allerede forberedt mig på at det ville gå samme vej som Uriasposten, men dog af anden årsag. Sygdom er hver mands herre.
Kim blev chikaneret på det groveste, et regulært overgreb mod ytringsfriheden, og Steen har også smagt magthavernes pisk.
Velkommen tilbage Steen, du har været savnet.
Måtte det samme ske med Uriasposten

Roy
Roy
29 days ago

Godt at se Steen i gang igjen.

Nielsen
Nielsen
29 days ago
Reply to  Roy

Jow

Lenins lillebror
Lenins lillebror
28 days ago

“Alle ved, at det hele er løgn, men hvem tør sige, at kejseren er nøgen?” Mja-mjo! Du, Lars, påpeger da nærmest hver dag at kejseren går med røven bar. Den stakkels gamle Sovjetunion, hvad har den nu gjort?? Der er i mine øjne lidt fra Stalins Rusland til det moderne Vesten. Islam fik nemlig ikke en eneste tå til jorden i Sovjet. Man kan jo også spørge hvad de vestlige magteliter ligesom skal gøre anderledes med deres importerede befolkninger, som jo åbenlyst ikke har en vestlig kultur eller et grundlæggende europæisk tilhørsforhold?? De vestlige økonomiske og politiske eliter driver et… Read more »

Finn A. Skov
Finn A. Skov
27 days ago
Reply to  Nielsen

Kineserne eller CCP havde allerede set skriften på væggen, og slog ned på Uigurerne med hård hånd.
Ikke særlig kønt, men effektivt.
Skurvede hoveder, trænger skarp lud!
Muslimerne kunne dyrke deres religion i fred, men islam skal altid mase sig ind på andre kulturer, det ligger i erobrings ideologien.
Derfor får vi aldrig fred for idioterne, de fremturer bare, og spiller forfulgte ofre, og vi/ politikerne falder for tricket.
Vi lever sgu på lånt tid.

porcus practicus
porcus practicus
22 days ago

Angelsaksiske forfatter Mark Twain’s (1835-1910) progressive tanker om religion: Religion blev opfundet da den første platugle mødte den første idiot. Jeg har en religion – som nogen vil kalde blasfemi. Den er, at der findes den rige mands gud men ingen for de fattige. Mennesket er et religiøst dyr. Det er det eneste dyr med den rette tro – flere af dem. Det er det eneste dyr der elsker sin næste som sig selv – og skærer halsen over på denne, hvis han ikke har den rette tro. Indenfor religion og politik indlæres de flestes tro og overbevisninger næsten altid… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x